2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 06, 2022 11:42 pm

Hipster έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 11:36 pm
lefpan έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 11:20 pm
Με Κωστακούμπο θα ευχαριστηθούμε (κατά σειρά):
Άλμα εις μήκος
Άλμα εις ύψος
Τάπες
Καρφώματα
Λέι απ σε απόσταση μικρότερη των 2,5 πόντων από το στεφάνι

Θα ξεχάσουμε τελείως:
Σουτ από οποιαδήποτε απόσταση
Ποστ παιχνίδι
Άμυνα με αλλαγές

Διαλέγεις και παίρνεις...
Υπερβαλεις μπρο. 24 χρονων ελληνας και σε χαλαει;
Το θεμα ειναι ποσα χρονια συμβολαιο θα υπογραψει. Αν ειναι κατω απο 2 χρονια ειναι τσαμπα καιει η λαμπα. Πανω απο 2 χτιζεις πανω του.
Σουτ απο αποσταση δεν ειχες απο Μαρτιν, κοψιματα μονο in motion, ποστ παιχνιδι ουτε. Το παιδι αμα δουλεψει 1-2 χρονακια σε προγραμμα ελληνικο θα ειναι οκ.
Κατα τ αλλα, μονο με 4 Μπολομποι θα σταθει στην αμυνα, πικ εν ρολ εχει Σλουκα, και Α1 παιζει 20 ρια ανετα μη σου πω και σαν 4αρι με τις μισες ομαδες. Το θεμα ειναι να ξεχασει το ΝΒΑ για 2-3 χρονια και να εχει καταλαβει πως ο Μ.Ο στην ΕΛ θα ειναι κατω απο 10 την χρονια που ερχετε.
Εδω σ αρεσει ο Ρογκαβοπουλος που μην πιασω ...... απεφυγα να γραψω λεπτομερειες και σε χαλαει ο Κωστακης που εχει δυο αδερφια basketball gym rats;
Έχω κι εγώ τα κουσούρια μου! :dribble:

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 06, 2022 11:45 pm

Hipster έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 11:33 pm
Πριν πεσετε να με φατε,προφανως προτιμω ντορσει η χιγκινς η μπεικον η τομας αλλα αν ο μπαρτζω εχει ψηθει με κανααν εγω μαζι του :D
Με την καμια. Ο Μπαρτζωκας θα γελαει αμα το διαβασει. Ειναι κοντος, δεν ειναι σουτινγκ γκαρντ (καρακομπο), δεν εχει προσωπικη φαση πιο κοντα απ τα 6.75 και αμυνα κοροιδευει. Μονο για κανα κλεψιμο παει για να παει για καλαθι. Αμα δεν κλεψεις ομως, η ομαδα σου παιζει αμυνα 4 εναντιον 5. :)
Ακριβώς την ίδια εντύπωση έχω για τον Κανααν, συν το εκνευριστικό χούι με τα τρίποντα χειρόφρενο από τα 7,5 μέτρα, τι φαση;

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1042

Τετ Ιούλ 06, 2022 11:47 pm

Όπως το καταλαβαίνω αν χαθεί ο Tyler (σχεδόν σίγουρα πλέον) δεν υπάρχει παίκτης απο Euroleague ελεύθερος να μας κάνει. Άρα πάμε για παίκτη από Αμέρικα??

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τετ Ιούλ 06, 2022 11:50 pm

lefpan έγραψε:
Hipster έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 11:36 pm

Υπερβαλεις μπρο. 24 χρονων ελληνας και σε χαλαει;
Το θεμα ειναι ποσα χρονια συμβολαιο θα υπογραψει. Αν ειναι κατω απο 2 χρονια ειναι τσαμπα καιει η λαμπα. Πανω απο 2 χτιζεις πανω του.
Σουτ απο αποσταση δεν ειχες απο Μαρτιν, κοψιματα μονο in motion, ποστ παιχνιδι ουτε. Το παιδι αμα δουλεψει 1-2 χρονακια σε προγραμμα ελληνικο θα ειναι οκ.
Κατα τ αλλα, μονο με 4 Μπολομποι θα σταθει στην αμυνα, πικ εν ρολ εχει Σλουκα, και Α1 παιζει 20 ρια ανετα μη σου πω και σαν 4αρι με τις μισες ομαδες. Το θεμα ειναι να ξεχασει το ΝΒΑ για 2-3 χρονια και να εχει καταλαβει πως ο Μ.Ο στην ΕΛ θα ειναι κατω απο 10 την χρονια που ερχετε.
Εδω σ αρεσει ο Ρογκαβοπουλος που μην πιασω ...... απεφυγα να γραψω λεπτομερειες και σε χαλαει ο Κωστακης που εχει δυο αδερφια basketball gym rats;
Έχω κι εγώ τα κουσούρια μου! :dribble:
Ναι οκ, σεβαστο. Αλλα Τανουλης ειναι 20 και Ρογκαβοπουλος 21. Εδω λεμε δεν θα παρει χρονο ο Αντεντο (24) και περιμενεις να παρει χρονο ο αργος τωρα Τανουλης (πολυ μπασκετ, τριαρι μεχρι το παμπαιδικο λογο υψους) και ο Ρογκαβοπουλος, ο αρχων των χαιλαιτς;
Διωξτε Λαρντζακη και παρτε Ρογκαβοπουλο, αλλα οχι Τανουλη ακομα, πρεπει να παιξει και στον Ολυμπιακο δεν θα βρει χρονο. Στον Προμηθεα βρισκει ηδη. Οχι το ιδιο λαθος του ΠΑΟ με Μαντζουκα.
Ασε που αν δεν παρεις Αντεντο θα μεινεις με πεμπτο ψηλο τον Χρηστιδη(23) και εκτο τον Ζορμπα απο το εφηβικο. :peace:

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Τετ Ιούλ 06, 2022 11:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Τετ Ιούλ 06, 2022 11:51 pm

lefpan έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 11:39 pm
prime7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 11:27 pm
Ρε κομάντο και εμένα μου αρέσουν τα παιδιά αυτά αλλά με το Περιστέρι αντίπαλο παίζουν. Ο άλλος μέχρι και συμπαίκτης του Lebron ήταν. Όντως έχει πολλά αρνητικά αλλά με Σλουκα δεν πιστεύεις οτι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα προσόντα του? Ο Μπαρτζω νομίζω μπορεί να τον αναδείξει.
Βασικά, πιστεύω πως ακόμα και αν πάρουμε Κωστάκη, δεν θα παίζει πάνω από 5 λεπτά και αποκλειστικά στο 5.
Δεν μπορεί να πάρει ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω σε βάρος οποιουδήποτε άλλου ψηλού του Ολυμπιακού.
Ε γι αυτό θα τον πάρεις τον Κωστάκη, πόσο νομίζεις έπαιζε παραπάνω ο Πρίντεζης;Ποιον να πάρουμε για 3ο ψηλό, ο Τανούλης 19 χρονών είναι ταλεντάρα, έχει προοπτικές αλλά θέλει δουλειά!Το γνωρίζουμε ότι ο Κωστακούνμπο δεν μπορεί να προσθέσει ούτε σουτ, ούτε τεχνική στο παιχνίδι του και πιθανόν να δούμε και κάνα ερ μπολ σε βολές!
Έχει τρομερή αθλητικότητα βέβαια, ριμπάουντ θα δεις και alley hoop.....Σε αυτά μπορεί να βελτιωθεί μόνο και ίσως να παίζει και σωστή άμυνα με αλλαγές, να φορτώνεται και κάνα garbage φάουλ και τα γνωστά....
Αν δε δεχτεί ξέρει ότι θα πάει σε καμιά Άλμπα για 6-7 λεπτά παραπάνω και τι θα καταφέρει;να βγει προτελευταίος!
Επίσης ο κυριότερος λόγος που τον θέλουν είναι λόγω διαβατηρίου φυσικά....

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τετ Ιούλ 06, 2022 11:52 pm

prime7 έγραψε:
Όπως το καταλαβαίνω αν χαθεί ο Tyler (σχεδόν σίγουρα πλέον) δεν υπάρχει παίκτης απο Euroleague ελεύθερος να μας κάνει. Άρα πάμε για παίκτη από Αμέρικα??
Υπαρχει ο Γκριγκονις και ηδη ακουστηκε ο Ματ Τομας απο Αμερικη.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 06, 2022 11:58 pm

Hipster έγραψε:
prime7 έγραψε:
Τον γκριγκονις παιζει να μην τον δινει η τσσκα η να θελει μεγαλο ποσο και ο ματ τομας περσι ηταν ιδια φαση με το ντορσει με το ΝΒΑ..ο μπεικον εκτος απο πανακριβος ειναι μια απο τα ιδια με ΝΒΑ,οποτε ισως οι επιλογες να ειναι πλεον η κανααν η πια να περιμενεις μεχρι αυγουστο μηπως κατσει κατι.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:04 am

shaq7 έγραψε:
Hipster έγραψε:

Τον γκριγκονις παιζει να μην τον δινει η τσσκα η να θελει μεγαλο ποσο και ο ματ τομας περσι ηταν ιδια φαση με το ντορσει με το ΝΒΑ..ο μπεικον εκτος απο πανακριβος ειναι μια απο τα ιδια με ΝΒΑ,οποτε ισως οι επιλογες να ειναι πλεον η κανααν η πια να περιμενεις μεχρι αυγουστο μηπως κατσει κατι.
Δε μου γεμίζει το μάτι αυτός ο Καναάν, τον θεωρώ underachieving, δημιουργία οχι καλή, άμυνα οχι καλή, τρίποντο καλό οκ αλλά δε ζητάμε και κάτι παραπάνω από το sg μας το βασικό;Ας μην είναι καλύτερος σε δημιουργία, κάτι παραπάνω στην άμυνα όμως θέλουμε.....Να χει πίεση στη μπάλα ας πούμε!

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:05 am

shaq7 έγραψε:
Hipster έγραψε:

Ηταν , αλλα ειναι η τριτη χρονια που πηρε συμβολαιο αλλα δεν παιζει πανω απο 10 λεπτα , φετος ρεκορ 11 λεπτα.
Τοροντο, μιση χρονια Τζαζ και περσυ Μπουλς. Συνταξη θα παρει εκλεισε τριετια και εχει ξαναπαιξει Ευρωπη (Ισπανια 2 χρονια , Ομπραντοιρο και Βαλενθια ) και ειναι στα 28 :)

Κααναν για καμια Ουνιξ ,αλλαγη ειναι μια χαρουλα. Στην ρωσια μεχρι και ο Βον Γουειφερ εκανε καριερα. Κουιζ ποιος Ολυμπιακος τον θυματε τον Γουειφερ ; :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:13 am

Hipster έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ηταν , αλλα ειναι η τριτη χρονια που πηρε συμβολαιο αλλα δεν παιζει πανω απο 10 λεπτα , φετος ρεκορ 11 λεπτα.
Τοροντο, μιση χρονια Τζαζ και περσυ Μπουλς. Συνταξη θα παρει εκλεισε τριετια και εχει ξαναπαιξει Ευρωπη (Ισπανια 2 χρονια , Ομπραντοιρο και Βαλενθια ) και ειναι στα 28 :)
Δεν το συζητω οτι ειναι καλυτερη περιπτωση και οτι κ μενα ο κανααν σαν λυση αναγκης μου κανει περισσοτερο αλλα δεν ξερουμε αν οντως θελει να γυρισει..πολλοι σου λενε πετσετακιας αρκει να ειμαι στο ΝΒΑ.. Εντωμεταξυ 2ρια σκορερ στην αμερικη βρωμαει ο τοπος,ισως αξιζει να παρουμε το ρισκο..

Γουειφερ ειχε ερθει απο ραπτορς νομιζω εποχες τσιλντρες προσωπικη μεταγραφη των αφων με ποσα λεφτα μαλιστα..και θυμαμαι ο γιαννακης ειχε πει οτι ειναι πιο χαζος μπασκετικα και απο λαχανο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:17 am

tarp7 έγραψε:
jazz thrilos έγραψε:
Τετ Ιούλ 06, 2022 10:12 pm
Συγγνώμη, υπάρχει η πιθανότητα να πάρουμε Καλαθη και κάνουμε και τους δύσκολους, οτι δεν μας αρέσει και τέτοια;;

Για μένα θα είναι τοπ μεταγραφή κι εκτόξευση της γραμμής των γκαρντ μας. Και σίγουρα, μα σίγουρα, ο Μπαρτζώκας αν φέρει τον Καλαθη δεν θα τον φέρει για αντικαταστάτη του Ντορσει ούτε για να πάει μόνιμα τον Σλούκα στο 2. Μια χαρά sg θα πάρει ο Ολυμπιακος αν φύγει ο Ντόρσει πιστεύω.

Προσωπικά εύχομαι να τον πάρουμε τον Καλαθη. Επειδή τόσα χρόνια που ηταν στον Παο είχα φρικάρει με αυτά που άκουγα (τα αρνητικά εννοώ που ηταν και άκυρα στην πλειονότητα τους) απο φίλους του Παναθηναικού, επαναλαμβάνω οτι πρόκειται γοα έναν απο τους κορυφαίους ποιντ γκαρντς της ευρωλίγκας και μακάρι να παίζει του χρόνου για εμας.
Συμφωνώ και εγώ θα ήθελα να πάρουμε τον Καλάθη .
Έτσι μπραβο, συμφωνώ και εγώ. Ο Καλάθης είναι ο ορισμός του pm (δε μιλάω για project manager :D ) Aν ο σλούκας παίρνει 7 στο να στήνει pnr o Καλάθης είναι του 9. Σε αναγκάζει ο τύπος, θες δε θες, σου κόβει δε σου κόβει, να σπρώξεις απαλά τη μπάλα στη στεφάνη. Θα κάνει μαγκα τον κωστακουμπο λέμε :shot: .

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague

Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:19 am

Hipster έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Κααναν για καμια Ουνιξ ,αλλαγη ειναι μια χαρουλα. Στην ρωσια μεχρι και ο Βον Γουειφερ εκανε καριερα. Κουιζ ποιος Ολυμπιακος τον θυματε τον Γουειφερ ; :roofl:
Με Μπέβερλι δεν είχαν έρθει αυτοί τότε από ΝΒΑ;;;Μπέβερλι, τρελή παιχτούρα, αν έμενα Ευρωλίγκα θα κανε μεγάλα πράγματα από άποψης αθλητικότητας κι όλας.Τον θυμάμαι που μανούριαζε για πλάκα με αντιπάλους

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:23 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:13 am
Hipster έγραψε:

Δεν το συζητω οτι ειναι καλυτερη περιπτωση και οτι κ μενα ο κανααν σαν λυση αναγκης μου κανει περισσοτερο αλλα δεν ξερουμε αν οντως θελει να γυρισει..πολλοι σου λενε πετσετακιας αρκει να ειμαι στο ΝΒΑ.. Εντωμεταξυ 2ρια σκορερ στην αμερικη βρωμαει ο τοπος,ισως αξιζει να παρουμε το ρισκο..

Γουειφερ ειχε ερθει απο ραπτορς νομιζω εποχες τσιλντρες προσωπικη μεταγραφη των αφων με ποσα λεφτα μαλιστα..και θυμαμαι ο γιαννακης ειχε πει οτι ειναι πιο χαζος μπασκετικα και απο λαχανο.
Ο τυπος οπως λεει και ο @Yorgos, ειναι περιπτωσαρα. Δυο χρονια στην Ισπανια 47,2 %!!!! στο τριποντο και 3 χρονια στο ΝΒΑ 40,4% και χωρις χρονο και ρυθμο (1/2 Μ.Ο σε 10 λεπτα συμμετοχη) . Δεν υπαρχει καλυτερος σουτερ στην Ευρωπη μαλλον , τωρα που τελειωσε και ο Καρολ.
Κανει στον Μπαρτζωκα; Δεν ξερω. Μαλλον ναι γιατι τον ψηνατε και περσυ. Δε λεω αλλα, θα μου πουν πως με εβαλε ο Νιανιας να τα λεω. Τι να γινε αυτο το παιδι; :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:25 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:19 am
Hipster έγραψε:

Τον θυμάμαι που μανούριαζε για πλάκα με αντιπάλους
Ναι, απο μικρος στα βασανα :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:26 am

Redfly έγραψε:
Πέμ Ιούλ 07, 2022 12:17 am
tarp7 έγραψε:

Συμφωνώ και εγώ θα ήθελα να πάρουμε τον Καλάθη .
Έτσι μπραβο, συμφωνώ και εγώ. Ο Καλάθης είναι ο ορισμός του pm (δε μιλάω για project manager :D ) Aν ο σλούκας παίρνει 7 στο να στήνει pnr o Καλάθης είναι του 9. Σε αναγκάζει ο τύπος, θες δε θες, σου κόβει δε σου κόβει, να σπρώξεις απαλά τη μπάλα στη στεφάνη. Θα κάνει μαγκα τον κωστακουμπο λέμε :shot: .
επισης με το 25% στο τριποντο και το 50% στις βολες σε αναγκαζει ο τυπος θες δεν θες να ριχνεις καντηλια οταν θα μας παιζουν αμυνα ζωνης και θα βαραει ολο το βραδυ μπεκατσες..Στα 34 κιολας θα χει πεσει σε δυναμεις και σε αθλητικοτητα,προφανως και ειναι τοπ ασσος αλλα πρεπει να ειναι και η ομαδα στημενη πανω του κατι που ο ολυμπιακος ειναι πολυ μακρια απο αυτο..θα χουμε γουοκαπ μακισικ καλαθη λαρι στα γκαρντ με μονους σουτερ στο ροστερ σλουκα,βεζε,πιτερς..

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”