Θέλω να σου δώσω την εξής άλλη πλευρά. Δεν λέω ότι αυτό είναι το σύνηθες διότι ξέρω ότι πολλοί θα έρχονται "μεταγραφές" αλλά...υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε άλλες χώρες και μπορεί να θέλουν να παίξουν μπάσκετ. Γιατί να μην μπορεί ένας Αμερικάνος να παίξει Γ εθνική επειδή απλά...είναι Αμερικάνος; Ευτυχώς στις χώρες που έχω μείνει δεν υπήρχε κάποιος τέτοιος κανόνας και μπορούσα να παίζω μπασκετ. Βρίσκω πολύ παρωχημένους τέτοιους κανονισμούς.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 9:56 pmΔεν συμφωνώ με την επιλογή 1 αμερικανός στις εθνικές κατηγορίες Β,Γ Ανδρών και Α2 γυναικών.
Για τον Κοινοτικό να το καταλάβω υπήρχε γενική οδηγία της Ε.Ε.
Αλλά ο αμερικάνος ναι μεν θα προσφέρει καλύτερο θέαμα αλλά δεν συμφωνώ γιατί οι ομάδες δεν είναι επαγγελματικές.
Στην ουσία αντί να πληρώνονται 5-6 Έλληνες ( και μην μου πειτε ότι σε αυτές τις κατηγορίες δεν υπάρχει υλικό ή ταλέντο όπως υπάρχει για την Α1) θα πληρώνεται ένας Αμερικανός και οι υπόλοιποι κουλούρια γιατί θα κάνει τη διαφορά σε τέτοιο επίπεδο.
ΕΟΚ - Διοικητικά
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2984
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

Άραγε ο Αμερικανός παίκτης θα παίζει σε μια ομάδα με συμφωνητικό και ασφάλιση ιδιωτική η συμβόλαιο και ΙΚΑ;
Θα πρέπει να ειναι στην ομάδα όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος η θα έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα;
Καταλάβατε τι έχει γίνει; Πάει ο ζουγρης στο Αμέρικα κι έρχεται ο tzougris στον εθνικό Λειβαδιάς , τυχαία ονοματα
Θα πρέπει να ειναι στην ομάδα όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος η θα έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα;
Καταλάβατε τι έχει γίνει; Πάει ο ζουγρης στο Αμέρικα κι έρχεται ο tzougris στον εθνικό Λειβαδιάς , τυχαία ονοματα
1
1

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- SteveNashidis
- Reactions: 3273
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλο ο Αμερικανός που θα παίξει σαν ερασιτέχνης (το παράδειγμα σου) και άλλο να πάρουν φωτιά τα γραφεία εκπροσώπησης παικτών για ομάδες που δεν προσφέρουν ούτε καν ιατρική καλυψη σε παίκτες και προπονητές.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 10:02 pmΘέλω να σου δώσω την εξής άλλη πλευρά. Δεν λέω ότι αυτό είναι το σύνηθες διότι ξέρω ότι πολλοί θα έρχονται "μεταγραφές" αλλά...υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε άλλες χώρες και μπορεί να θέλουν να παίξουν μπάσκετ. Γιατί να μην μπορεί ένας Αμερικάνος να παίξει Γ εθνική επειδή απλά...είναι Αμερικάνος; Ευτυχώς στις χώρες που έχω μείνει δεν υπήρχε κάποιος τέτοιος κανόνας και μπορούσα να παίζω μπασκετ. Βρίσκω πολύ παρωχημένους τέτοιους κανονισμούς.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 9:56 pmΔεν συμφωνώ με την επιλογή 1 αμερικανός στις εθνικές κατηγορίες Β,Γ Ανδρών και Α2 γυναικών.
Για τον Κοινοτικό να το καταλάβω υπήρχε γενική οδηγία της Ε.Ε.
Αλλά ο αμερικάνος ναι μεν θα προσφέρει καλύτερο θέαμα αλλά δεν συμφωνώ γιατί οι ομάδες δεν είναι επαγγελματικές.
Στην ουσία αντί να πληρώνονται 5-6 Έλληνες ( και μην μου πειτε ότι σε αυτές τις κατηγορίες δεν υπάρχει υλικό ή ταλέντο όπως υπάρχει για την Α1) θα πληρώνεται ένας Αμερικανός και οι υπόλοιποι κουλούρια γιατί θα κάνει τη διαφορά σε τέτοιο επίπεδο.
Τα είπε εξαιρετικά ο polykos απο κάτω.
Θα δούμε πως θα πάει ο νέος κανονισμός. Μπορεί ξαναλέω να δώσει πνοή όπως είδαμε στην Α2 εθνική.
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- nikolas_asteri
- Reactions: 2984
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ πως θα παιχτούν λαμογιές, δεν είμαι τόσο αφελήςSteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:55 pmΆλλο ο Αμερικανός που θα παίξει σαν ερασιτέχνης (το παράδειγμα σου) και άλλο να πάρουν φωτιά τα γραφεία εκπροσώπησης παικτών για ομάδες που δεν προσφέρουν ούτε καν ιατρική καλυψη σε παίκτες και προπονητές.
Τα είπε εξαιρετικά ο polykos απο κάτω.
Θα δούμε πως θα πάει ο νέος κανονισμός. Μπορεί ξαναλέω να δώσει πνοή όπως είδαμε στην Α2 εθνική.

0