Erether έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 20, 2026 1:53 pm
Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 20, 2026 12:15 pm
Δεν ειναι μονο θεμα συνηθειας. Εχουν μαζευτει πολλοι παικτες στην περιφερεια που ειναι κακοι αμυντικοι. Στις θεσεις 1-3 καλος αμυντικος ειναι μονο ο Γουορντ. Ο Ντορσει ειναι εντελως ανυπαρκτος, ενω οι Μοντερο, Φουρνιε, Τζοζεφ προσπαθούν και φαινεται να το παλευουν αλλα δεν φημιζονται για τα αμυντικα τους χαρακτηριστικα. Ειναι τοσο καλοι αμυντικοι οσο χρειαζεται για να αντεπεξελθουν σε ενα συνολο που εχει καλυτερους αμυντικους διπλα τους.
Γενικα βλεπω μια ανισορροπια φετος που θα πρεπει να λυσει ο Μπαρτζωκας καθως προχωραει η σεζον ειτε με αλλαγες στις 5αδες για να ειναι πιο ισορροπημενες ή στο ροστερ.
Ξέχασες τον Κόντι που είναι καλός αμυντικός. Ρε συ, σχεδόν το ίδιο ρόστερ με πέρυσι έχουμε. Ξαφνικά έγιναν όλοι liabilities; Το μόνο σχήμα που δεν στέκει είναι με 2 γκαρντ και τον Φουρνιε στο 3. Αυτός όμως το ξέρουμε από πέρυσι. Δεν πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας θα απεμπολήσει την φιλοσοφία του σε αυτό το κομμάτι τόσο εύκολα. Είτε θα αποκτηθεί 3αρι σχετικά νωρίς, είτε θα παίζει πολύ παραπάνω ο Γουόρντ.
Υ.Γ Στο χθεσινό ματς ήταν πολύ κακος στις βοήθειες κ Χολ. Μου έκανε εντύπωση που δεν ξαναμπήκε ο Τζόουνς
Ενώ ήμουν απο αυτούς που στέκονταν στα χαρακτηριστικά του Φουρνιε ως επιχείρημα εναντίον του σχήματος αυτού, πρέπει να ομολογήσω οτι το σχήμα Κορι-Μοντερο-Φουρνιε-Εντζαι-Τζόουνς φαίνεται εξαιρετικά λειτουργικό.
Αντίθετα το CMM-Dorsey-Ward-Sasha-Hol είναι προβληματικό. Δεν ξέρω τι φταίει, θα ήθελα να το δω με Μιλου σε καλή κατάσταση. Εχει θέμα και στην άμυνα και φαίνεται να κολλάει υπερβολικά η μπάλα στην επίθεση.
Ο Χολ είναι πάντα κακος στις βοήθειες και σε οποιουδήποτε είδους ομαδική αμυντικη προσπάθεια. Ήταν το κύριο πρόβλημα της ομαδας πέρυσι μέχρι που ήρθε ο Τζόουνς.
ΥΓ: χθες ο Παπ μετα απο καιρό δεν ηταν τραγικός. 5-10λ τα έχει.
ΥΓ2: τα παρα-αναλυετε πιστεύω. Η Ρεαλ ειχε 12PIR παραπάνω. Ειχε 14 ριμπάουντ παραπάνω. Ηρε 5ρ ο κοντοστουπης ο Καμπατσο. Ήταν πολυ πιο εύστοχη στα δίποντα. Ήταν πολυ πιο εύστοχη στις βολές
Υγ3 Και με 14 λιγότερα ριμπάουντ είχαμε ιδιες κατοχες. Λογω κλεψίματα και λαθών που τους αναγκασαμε. Αν απο αυτα εσείς καταλαβαίνετε συστημικο αμυντικο πρόβλημα Σεπτέμβρη μηνα τι να πω. Ολα αυτα επειδή χάθηκαν 5-6 περιστροφές που οι "χαμενοι" (οι συνήθεις ύποπτοι Σασα, Χολ κυρίως βαριοντουσαν να τρέξουν να σκοτωθούν σε ημιφιλικο παιχνίδι.
Εγω είμαι πολυ αισιόδοξος το ξαναλέω. Βλενα χτίζεται κατι όμορφο. Βλέπω τον Μοντερο να παιζει σκυλίσια on ball άμυνα. Βλέπω πράγματα στο παιχνίδι μας που δεν είχαμε χρονια.
Σε αυτο που βλέπω αυτές τις μέρες δεν μου λείπει ο Χεζονια. Ουτε καν. Νομίζω την ομαδα οπως την είδα θα την μπερδευε. Ενας οικονομικός σκύλος τυπου Ντζαι που να σουταρει αξιοπρεπως στο 3ποντο λείπει.