Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
71
82%
Οχι
16
18%

Σύνολο ψήφων: 87
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:09 pm

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 1:08 pm
Αυτό το "ο μπογρης μιλάει για τη συνεργασία του με Ζοτς" μου θυμίζει τον αλεφαντο που μίλαγε για τον Ερνστ Χαπελ κ πόσα έμαθε διπλα του :lol:
Μπορεί να του έκανε μεντορσιπ πώς να ρίξει την Κοκκίνου, γιατί από μπάσκετ λίγα πράγματα.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:18 pm

big_lebowski έγραψε:
Αυτό το "ο μπογρης μιλάει για τη συνεργασία του με Ζοτς" μου θυμίζει τον αλεφαντο που μίλαγε για τον Ερνστ Χαπελ κ πόσα έμαθε διπλα του :lol:
εγω ειχα ακουσει μια συνεντευξη του χαπελ που ελεγε ποσα εμαθε διπλα στον αλεφαντο :hoho:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:20 pm

brandon_roy έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Μπορεί να του έκανε μεντορσιπ πώς να ρίξει την Κοκκίνου, γιατί από μπάσκετ λίγα πράγματα.
Ήξερε μπάσκετ ο Μπόγρης, και κινήσεις είχε και τοποθετήσεις και τακτική αντίληψη. Απλώς η αθλητικότητα του ήταν κάτω του μετρίου για να σταθεί στην Ευρωλίγκα.
Εγώ πάντως έχω απολαύσει πολλές ιστορίες που έχει διηγηθεί για την περίοδο που ήταν στον Παναθηναϊκό, αν είναι δηλαδή και αληθινές.
Η συγκεκριμένη αν θυμάμαι καλά με τις προαιρετικές τον είχε πετύχει στο δρόμο κάπου και του την είχε πει που δεν πήγε στην προαιρετική ενώ ο Μήτσος πήγαινα πάντα και φυσικα΄πρώτος.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:27 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 12:57 pm
Πω...δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ο Διαμαντίδης για μανατζερικό ρόλο :lol:
Ούτε για μανατζερικό, ούτε για διοικητικό ρόλο. Εδώ και δέκα χρόνια που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, κάνει μπαμ ότι ο τύπος είναι χομπίστας.

Ο Ζοτς σαν άλλος Χίτσκοκ θα μπορούσε να τον προσλάβει κατόπιν συνεννόησης με τον φαινομενικό ρόλο του μάνατζερ γενικών καθηκόντων (δηλ. αργομισθία κανονική), αλλά στην πραγματικότητα να τον έχει για αποδιοπομπαίο τράγο όταν τα πράγματα μέσα στη σεζόν δεν πάνε όπως πρέπει και χρειάζεται κάποιο σοκ για να ξυπνήσουν οι παίκτες, π.χ. σε φάση μαζεύεται η ομάδα για να δει τι φταίει για τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα ή γιατί ο προπονητής βλέπει ότι δεν υπάρχει πειθαρχία και δεν γίνεται σωστή δουλειά και αφού πει τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, ρωτάει με νόημα:

- (Ζοτς) Υπάρχει κανένας που διαφωνεί;
- (Διαμαντίδης) Ναι κόουτς , εγώ... και πολύ μάλιστα!
- Ώστε έτσι ε. Απολύεσαι... Υπάρχει κάποιος άλλος που θέλει να δηλώσει κάτι; (Μακριά σιωπή)... Ωραία πάμε να ξεκινήσουμε την προπόνηση... :lol: :cool:

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:30 pm

brandon_roy έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Μαστερ σε πολλα ο Ζοτς. Αν αληθευουν οι φημες του υπογειου (Χ), θα εχουμε ωραια reunion στα ημιχρονα των αγωνων.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:31 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 12:57 pm
Πω...δεν μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ο Διαμαντίδης για μανατζερικό ρόλο :lol:
Ούτε για μανατζερικό, ούτε για διοικητικό ρόλο. Εδώ και δέκα χρόνια που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, κάνει μπαμ ότι ο τύπος είναι χομπίστας.

Ο Ζοτς σαν άλλος Χίτσκοκ θα μπορούσε να τον προσλάβει κατόπιν συνεννόησης με τον φαινομενικό ρόλο του μάνατζερ γενικών καθηκόντων (δηλ. αργομισθία κανονική), αλλά στην πραγματικότητα να τον έχει για αποδιοπομπαίο τράγο όταν τα πράγματα μέσα στη σεζόν δεν πάνε όπως πρέπει και χρειάζεται κάποιο σοκ για να ξυπνήσουν οι παίκτες, π.χ. σε φάση μαζεύεται η ομάδα για να δει τι φταίει για τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα ή γιατί ο προπονητής βλέπει ότι δεν υπάρχει πειθαρχία και δεν γίνεται σωστή δουλειά και αφού πει τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, ρωτάει με νόημα:

- Ώστε έτσι ε. Απολύεσαι... Υπάρχει κάποιος άλλος που θέλει να δηλώσει κάτι; (Μακριά σιωπή)... Ωραία πάμε να ξεκινήσουμε την προπόνηση... :lol: :cool:
Να μου έλεγες για τον Μπόγρη να σου πω ναι. Αλλά ο Διαμαντίδης δεν υπήρχε περίπτωση να πάει εις γνώση του να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:32 pm

big_lebowski έγραψε:
Οι μόνες ιστορίες που μπορεί να έχει ο Μπόγρης με τον Ζοτς είναι ή στην προπόνηση, ή στο κούνημα της πετσέτας στον πάγκο ή σε τίποτα μπουζούκια. :D

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:37 pm

BillyPao έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 1:32 pm
big_lebowski έγραψε:
Οι μόνες ιστορίες που μπορεί να έχει ο Μπόγρης με τον Ζοτς είναι ή στην προπόνηση, ή στο κούνημα της πετσέτας στον πάγκο ή σε τίποτα μπουζούκια. :D
Λέει και για τα μπουζούκια που είχε πάει με τον Σάρας και την επόμενη ανέβαινε τα...σκαλιά στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. :D

Edit: Ο Μπόγρης όχι ο Σάρας.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Ιουν 18, 2026 1:51 pm

TuTiS έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 1:31 pm
βήματα εκτός φάσης έγραψε:

Να μου έλεγες για τον Μπόγρη να σου πω ναι. Αλλά ο Διαμαντίδης δεν υπήρχε περίπτωση να πάει εις γνώση του να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος.
Μια χαρά είναι κι ο Μητσάρας. Σαν γκεστ εμφάνιση σε ριμέικ παλιάς ταινίας στην οποία ήταν πρωταγωνιστής, όπως ο Φράνκο Νέρο στον "Τζάνγκο" του Ταραντίνο. Το 'χει ξανακάνει τότε που τον βαφτίσανε πρόεδρο της ομάδας...

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Ιουν 18, 2026 3:19 pm

kojito έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 12:46 pm
Έχουν σβηστεί διάφορα ποστ διαφόρων χρηστών. Όχι μόνο 1-2. Οι τελικοί περάσανε, η σεζόν τελείωσε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε το όλο αυτό κλίμα τοξικότητας σχολιάζοντας και συγκρίνοντας ποιος είναι περισσότερο τοξικός και προκλητικός, ο Μπαρτζώκας ή ο Αταμάν. :sorry:
Εγω προσωπικα δεν ανεφερα πουθενα οτι ο Αταμαν ηταν τοξικος.
Ανεφερα οτι ο Ζοτς δεν θα ανεχτει καταστασεις που θα επιτρεψουν σε διαφορους επιτειδιους να προκαλεσουν την τοξικοτητα των προηγουμενων ετων.
Δεν συγκρινα Μπαρτζωκα με Αταμαν και απλα καταδικασα αυτη την τοξικοτητα.
Τωρα αν αυτο σας φαινεται προκλητικο παω πασο. Τωρα δεν ξερω τι ακολούθησε στα σχολια μου οποτε δεν θα το συνεχισω

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Πέμ Ιουν 18, 2026 4:33 pm

redcard έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 7:07 pm
Δυο πιο αποστασιοποιημενα λογια για την ενδεχομενη επανασυνδεση με σεβασμο στο συναισθημα των φιλων Παναθηναικων που ειναι λογικο να ειναι πολυ εντονο και ισως καποια απ’ αυτα που θα διαβασουν παρακατω να τους προκαλεσουν αντανακλαστικη αντιδραση.

Το τι εχει κανει ο Ομπραντοβιτς στη καριερα του το ξερουμε απαντες. Ειναι μακραν του δευτερου ο πιο επιτυχημενος προπονητης στην Ιστορια της Euroleague με παλμαρε που αμφιβάλλω αν θα προλάβουμε να δουμε καποιον να το πλησιάζει (γιατι για να το φτάσει ουτε καν). Αυτο ωστοσο δεν σημαινει οτι ειναι πανω απο τους νομους της φυσης και δε φταιει αυτος φυσικα, κανεις μα κανεις επαγγελματιας (ειδικα σε συνθηκες ακραιου ανταγωνισμου) δεν ειναι πανω απο τους νομους της φυσης. Ολα στη ζωη ακολουθουν μια καμπυλη, ανοδο, κορυφη, καθοδο. Η ικανοτητα του συγκεκριμενου ανθρωπου τεραστια, η εμπειρια του το ιδιο οποτε το ερωτημα (θα) ειναι ενα: αν αυτα τα δυο τα προσθεσεις (ή τα πολλαπλασιάσεις αν θελετε) και απο το συνολο αφαιρεσεις τη φυσικη φθορα του χρονου, το τελικο αποτελεσμα θα ειναι πιο πανω απο καθε αλλο προπονητη στη λιγκα στον παρόντα χρονο; Αυτη ειναι το ερωτηματικο που ψαχνει απαντηση.

Ο Μικης Θεοδωρακης για καποιους ειναι ο μεγαλυτερος Ελληνας συνθετης ολων των εποχων. Τα καλυτερα τραγουδια του δε τα έγραψε στα 80 του. Ο Κοπολα και ο Κιουμπρικ είναι για κάποιους οι μεγαλυτεροι σκηνοθετες ολων των εποχων. Οταν εβγαζαν τις τελευταιες τους ταινιες, οι ταινίες αυτές δεν ήταν οι καλύτερες της χρονιάς. Οι σκακιστες ειναι επισης ενα χρήσιμο παράδειγμα. Ενω θα επρεπε με την εμπειρια να γινονται συνεχως καλυτεροι, γινονται καλυτεροι ως ενα σημειο μεχρι που η ηλικια αρχιζει να επιδρα στην επιδοση τους και νικα στο ζυγι. Ομως απο την αλλη, ο Carlsen π.χ. ακομα νικαει τους νεους grandmasters παρ’ οτι δεν ειναι στο peak του γιατι απλα εχει πολυ μεγαλο αποθεμα κλασης. Και αν κατι δε λειπει απο τον Ομπραντοβιτς, αυτο ειναι η κλαση.

Στο T-center του χρονου λοιπον, αν ολοκληρωθει το deal, θα μπει ο προπονητης των 9 Ευρωπαικων τιτλων να κολυμπήσει εναντια στον χρονο και θα κολυμπησει ειμαι σιγουρος με ολες του τις δυναμεις. Οσοι βιαστουν να προδικασουν τη μια ή την αλλη εξελιξη, νομίζω ή δεν θελουν ή δεν μπορουν να κατανοησουν πως λειτουργει η ιδια η ζωη.
Οι αναλογιες που παρουσιαζεις δεν ειναι ακριβως αντιστοιχες γιατι αφορουν αλλες καταστασεις. Ουτε καν προπονητικη.
Αν θελεις, σου παρουσιαζω μια αναλογια προπονιτικη, μαλιστα μπασκετ.
Ποσο χρονων ηταν ο Ιβκοβιτς το 2012 στην απολυτα πετυχημενη του χρονια στον Ολυμπιακο?
68.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Πέμ Ιουν 18, 2026 4:40 pm

qspock έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 4:33 pm
redcard έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 7:07 pm
Δυο πιο αποστασιοποιημενα λογια για την ενδεχομενη επανασυνδεση με σεβασμο στο συναισθημα των φιλων Παναθηναικων που ειναι λογικο να ειναι πολυ εντονο και ισως καποια απ’ αυτα που θα διαβασουν παρακατω να τους προκαλεσουν αντανακλαστικη αντιδραση.

Το τι εχει κανει ο Ομπραντοβιτς στη καριερα του το ξερουμε απαντες. Ειναι μακραν του δευτερου ο πιο επιτυχημενος προπονητης στην Ιστορια της Euroleague με παλμαρε που αμφιβάλλω αν θα προλάβουμε να δουμε καποιον να το πλησιάζει (γιατι για να το φτάσει ουτε καν). Αυτο ωστοσο δεν σημαινει οτι ειναι πανω απο τους νομους της φυσης και δε φταιει αυτος φυσικα, κανεις μα κανεις επαγγελματιας (ειδικα σε συνθηκες ακραιου ανταγωνισμου) δεν ειναι πανω απο τους νομους της φυσης. Ολα στη ζωη ακολουθουν μια καμπυλη, ανοδο, κορυφη, καθοδο. Η ικανοτητα του συγκεκριμενου ανθρωπου τεραστια, η εμπειρια του το ιδιο οποτε το ερωτημα (θα) ειναι ενα: αν αυτα τα δυο τα προσθεσεις (ή τα πολλαπλασιάσεις αν θελετε) και απο το συνολο αφαιρεσεις τη φυσικη φθορα του χρονου, το τελικο αποτελεσμα θα ειναι πιο πανω απο καθε αλλο προπονητη στη λιγκα στον παρόντα χρονο; Αυτη ειναι το ερωτηματικο που ψαχνει απαντηση.

Ο Μικης Θεοδωρακης για καποιους ειναι ο μεγαλυτερος Ελληνας συνθετης ολων των εποχων. Τα καλυτερα τραγουδια του δε τα έγραψε στα 80 του. Ο Κοπολα και ο Κιουμπρικ είναι για κάποιους οι μεγαλυτεροι σκηνοθετες ολων των εποχων. Οταν εβγαζαν τις τελευταιες τους ταινιες, οι ταινίες αυτές δεν ήταν οι καλύτερες της χρονιάς. Οι σκακιστες ειναι επισης ενα χρήσιμο παράδειγμα. Ενω θα επρεπε με την εμπειρια να γινονται συνεχως καλυτεροι, γινονται καλυτεροι ως ενα σημειο μεχρι που η ηλικια αρχιζει να επιδρα στην επιδοση τους και νικα στο ζυγι. Ομως απο την αλλη, ο Carlsen π.χ. ακομα νικαει τους νεους grandmasters παρ’ οτι δεν ειναι στο peak του γιατι απλα εχει πολυ μεγαλο αποθεμα κλασης. Και αν κατι δε λειπει απο τον Ομπραντοβιτς, αυτο ειναι η κλαση.

Στο T-center του χρονου λοιπον, αν ολοκληρωθει το deal, θα μπει ο προπονητης των 9 Ευρωπαικων τιτλων να κολυμπήσει εναντια στον χρονο και θα κολυμπησει ειμαι σιγουρος με ολες του τις δυναμεις. Οσοι βιαστουν να προδικασουν τη μια ή την αλλη εξελιξη, νομίζω ή δεν θελουν ή δεν μπορουν να κατανοησουν πως λειτουργει η ιδια η ζωη.
Οι αναλογιες που παρουσιαζεις δεν ειναι ακριβως αντιστοιχες γιατι αφορουν αλλες καταστασεις. Ουτε καν προπονητικη.
Αν θελεις, σου παρουσιαζω μια αναλογια προπονιτικη, μαλιστα μπασκετ.
Ποσο χρονων ηταν ο Ιβκοβιτς το 2012 στην απολυτα πετυχημενη του χρονια στον Ολυμπιακο?
68.
Δε θελω να επανελθω στο θεμα οχι γιατι δε σεβομαι αυτο που λες αλλα επειδη το εξαντλησα αρκετα και παρεξηγηθηκα κιολας.

Θα πω μονο οτι προπονητικα ο Ιβκοβιτς ειναι η φωτεινη εξαιρεση σε εναν γενικο κανονα και ο Ομπραντοβιτς εχει το gravity να γινει αλλη μια.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Πέμ Ιουν 18, 2026 5:12 pm

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Ιουν 18, 2026 9:51 am
Η ΚΑΕ έχει κλείσει στο four seasons στον Αστερα για μεγάλη συνέντευξη τύπου (παρουσίαση?) τη Παρασκευή
Πεδουλακης?

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιουν 18, 2026 8:17 pm

Σύμφωνα με τους Σέρβους ο Ζοτς θα είναι αύριο το απόγευμα στην Αθήνα, για τις τελικές συζητήσεις.

Βέβαια δε νομίζω ότι χρειάζεται να έρθει για να συζητήσουν από κοντά αν υπάρχουν ανοιχτά θέματα, αν ισχύει μάλλον θα είναι για να συμφωνήσει/υπογράψει/ανακοινωθεί.

Ταιριάζει με τη πληροφορία που είχε βγει από τη Δευτέρα από gazzetta ότι μέχρι το ΣΚ θα έρθει Αθήνα.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιουν 18, 2026 8:36 pm

φαντάζεστε η συνέντευξη τύπου στον Αστέρα να μην είναι για ανακοινώσεις αλλά για τις τελικές συζητήσεις και να τις κάνουν λάιβ παρουσία δημοσιογράφων; πόσο τέλειο θα ήταν :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”