Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

euroleague
Reactions: 754
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 22, 2025 5:20 pm

Jeight έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 3:33 pm
JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 3:17 pm

Αυτό που βάζεις τον Λι 5ο γκαρντ λες και είναι ο Μιτρου Λογκ στο έχω ξαναπεί ότι είναι υπερβολή αλλά οκ. Επίσης ο υγιής Έβανς δεν νομίζω πως θα δεχτεί να παίζει 5-10, το πολύ 15 λεπτά ανά ματς, γιατί σε αυτό το ροστερ για τόσο τον προορίζεις.

Όλοι αυτοί μαζί ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ. Φέρνεις ξανά και ξανά το παράδειγμα του ΠΑΟ του 2009, αλλά ξεχνάς ότι αυτή η ομάδα δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ μπακαπ 3αρι (ενώ βασικός ήταν ο μέτριος Περπερογλου) για να χωρέσει κάπως όλους τους γκαρντ της. Επίσης να θυμίσω πως η ίδια ομάδα το 2008 και το 2010 ξεφτυλιστηκε, γενικα το καλύτερο μπάσκετ ο ΠΑΟ το έπαιξε το 2007 που είχε πολύ πιο ορθολογικο ροστερ. Τέλος, να θυμίσω πως ο Σάρας τότε ήταν στα γεράματα και είχε αποδεχθεί έναν πιο μικρό ρόλο, αντιθέτως ο Σπανουλης που δεν το αποδέχθηκε, έφυγε, όπως θα θέλουν να φεύγουν και από εσάς αν υπάρχει τέτοιος συνωστισμός.

Η φενερ του 17 και η Εφες του 21 δεν είχαν σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλα ροστερ.
Ακριβως. Δεν μπορεις να εχεις τοσους ball dominant guards. Και φπθρνιε και εβανς και μισιτς. Ο εβανς ειναι απο τους καλυτερους σκορερ στην ευρωπη, θα τον εχουμε να βαραει spot up απ τις γωνιες?
Φίλε Jeight τσάμπα χαλάς το σάλιο σου, άσε τον να ονειρεύεται.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1291
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 22, 2025 5:32 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 3:44 pm
Christofis έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 3:41 pm
Περα απο την πλακα δεν βλεπω πως ο Μισιτς θα μας προτιμησει απο Παο και Εφες και θεωρω απιθανο να δωσουμε στον οποιονδηποτε περισσοτερο απο οσα παιρνει ο Σασα.
Ποιος Παο και ποια Εφες όταν ακούγεται ότι του δίνει 5 η Χαποέλ; :D
Και στο ισραηλ γραφτηκε οτι χαλασε του Μισιτς

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1291

Πέμ Μάιος 22, 2025 5:34 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 5:14 pm
να θυμισω εδω οτι το καλοκαιρι εδω μεσα μονο εγω και κανα 2 αλλοι λεγαμε οτι ο φουρνιε δεν ειναι παλαιμαχος και με μερικα παιχνιδια θα παρει μπρος..οποτε δεν μου κανει εντυπωση που βλεπω τα ιδια για τον 30χρονο!!! χωρις τραυματισμους σερβο..
Πχ περιμενετε ο εβανς να ειναι αυτος που ηταν χωρις 2 carrier ending τραυματισμους ...αλλα ο μισιτς επειδη εβαλε κιλα στο νβα που δεν επαιζε θα δυσκολευτει αμα κανει καλη προετοιμασια να ειναι καλυτερος αποτι το 23...βασικα εδω που τα λεμε εβλεπα ενδοιασμους για τα κιλα του σασα και ποσους μηνες θα κανει να επανερθει και αν (απο τα πρωτα φιλικα εβαζε 30ρες) που πλεον τιποτα δεν μου κανει εντυπωση :lol:
Φιλε Σακ ας ερθει ο Μισιτς(δεν το πιστευω) και θανκαταγραφω τις κωλοτουμπες οπως περυσι με τον Φουρνιε

0
Jeight

junior
Reactions: 127
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Μάιος 22, 2025 5:46 pm

shaq7 έγραψε:
να θυμισω εδω οτι το καλοκαιρι εδω μεσα μονο εγω και κανα 2 αλλοι λεγαμε οτι ο φουρνιε δεν ειναι παλαιμαχος και με μερικα παιχνιδια θα παρει μπρος..οποτε δεν μου κανει εντυπωση που βλεπω τα ιδια για τον 30χρονο!!! χωρις τραυματισμους σερβο..
Πχ περιμενετε ο εβανς να ειναι αυτος που ηταν χωρις 2 carrier ending τραυματισμους ...αλλα ο μισιτς επειδη εβαλε κιλα στο νβα που δεν επαιζε θα δυσκολευτει αμα κανει καλη προετοιμασια να ειναι καλυτερος αποτι το 23...βασικα εδω που τα λεμε εβλεπα ενδοιασμους για τα κιλα του σασα και ποσους μηνες θα κανει να επανερθει και αν (απο τα πρωτα φιλικα εβαζε 30ρες) που πλεον τιποτα δεν μου κανει εντυπωση :lol:
Περιμένω ι Έβανς να είναι αρκετά καλός όπως απέδειξε και όταν επανήλθε από τον πρώτο τραυματισμό. Επίσης κανείς δεν είπε ότι ο μισιτς θα είναι παλαίμαχος. Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά λέμε που όλη την χρονιά έχεις βγάλει τον Έβανς παλαίμαχο ενώ τον μισιτς που είχε όντως εικόνα παλαίμαχου στους Ολυμπιακούς τον θες κάργα.

Δεν είναι λίγο υποκριτικό;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6569
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Μάιος 22, 2025 6:06 pm

Jeight έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 5:46 pm
shaq7 έγραψε:
Περιμένω ι Έβανς να είναι αρκετά καλός όπως απέδειξε και όταν επανήλθε από τον πρώτο τραυματισμό. Επίσης κανείς δεν είπε ότι ο μισιτς θα είναι παλαίμαχος. Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά λέμε που όλη την χρονιά έχεις βγάλει τον Έβανς παλαίμαχο ενώ τον μισιτς που είχε όντως εικόνα παλαίμαχου στους Ολυμπιακούς τον θες κάργα.

Δεν είναι λίγο υποκριτικό;
εχουμε μεγαλο θεμα κατανοησης μεταξυ μας..Εγω για τον εβανς δεν ξερω τι να περιμενω(εντωμεταξυ αυτο γραφω καθε φορα οτι δεν εχω ιδεα σε τι κατασταση θα ειναι),θεωρω ουτε στο ολυμπιακο δεν ξερουν τι να περιμενουν.. Οι πιθανοτητες δεν ειναι υπερ του εβανς το μονο σιγουρο..Μπορει να γυρισει και πεταει φωτιες?μπορει.. Τον εχω βαλει κιολας μεσα στο ΄΄ονειρικο΄΄ μου ροστερ,αν το χα σιγουρο οτι ειναι τελειωμενος προφανως δεν θα τον εβαζα..Απο την αλλη δεν θα τον βαλω καραβασικο να φαμε το κεφαλι μας.

Ο μισιτς ειναι απο τις μεγαλυτερες παιχταρες που χουν περασει στην ευρωπη..Αν ο ιδιος δεν βαριεται στα 30 του για καποιο λογο θα ειναι ο καλυτερος ασσος της ευρωπης για πολλα χρονια..

0
Jeight

junior
Reactions: 127
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Μάιος 22, 2025 6:08 pm

Για ποιον λογο δεν ειναι οι πιθανοτητες με τον μερος του εβανς. Επισης δεν χρειαζομαστε τον εβανς να βαζει 18 ποντους μ.ο οπως στην ζαλγκιρις. Νομιζω εχεις μπερδευτει. Δεν ειναι 2k η ευρωλιγκα.

Η ομαδα ξερει τι να περιμενει, τον εχει δει να προπονειται.

0
kraftf

sophomore
Reactions: 88
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Μάιος 22, 2025 6:53 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 3:41 pm
JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 3:17 pm

Αυτό που βάζεις τον Λι 5ο γκαρντ λες και είναι ο Μιτρου Λογκ στο έχω ξαναπεί ότι είναι υπερβολή αλλά οκ. Επίσης ο υγιής Έβανς δεν νομίζω πως θα δεχτεί να παίζει 5-10, το πολύ 15 λεπτά ανά ματς, γιατί σε αυτό το ροστερ για τόσο τον προορίζεις.

Όλοι αυτοί μαζί ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ. Φέρνεις ξανά και ξανά το παράδειγμα του ΠΑΟ του 2009, αλλά ξεχνάς ότι αυτή η ομάδα δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ μπακαπ 3αρι (ενώ βασικός ήταν ο μέτριος Περπερογλου) για να χωρέσει κάπως όλους τους γκαρντ της. Επίσης να θυμίσω πως η ίδια ομάδα το 2008 και το 2010 ξεφτυλιστηκε, γενικα το καλύτερο μπάσκετ ο ΠΑΟ το έπαιξε το 2007 που είχε πολύ πιο ορθολογικο ροστερ. Τέλος, να θυμίσω πως ο Σάρας τότε ήταν στα γεράματα και είχε αποδεχθεί έναν πιο μικρό ρόλο, αντιθέτως ο Σπανουλης που δεν το αποδέχθηκε, έφυγε, όπως θα θέλουν να φεύγουν και από εσάς αν υπάρχει τέτοιος συνωστισμός.

Η φενερ του 17 και η Εφες του 21 δεν είχαν σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλα ροστερ.
μιλαμε για αλλες εποχες..τωρα παιζουμε 80 ματς τοτε παιζαν 50 (δεν τα μετρησα αλλα σιγουρα ηταν πολυ λιγοτερα).οπως αλλος ο ρυθμος που παιζεται τωρα το μπασκετ.. εδω ο ολυμπιακος φετος με 16 παικτες και δεν επαιξε αγωνα με ολους τους παικτες και σε πολλα ματς κατεβαινε με 10.

ο μπαρτζωκας θελει πολλους παικτες..λεει οτι θελει 15 καλους παικτες. ο γουοκαπ με τον εβανς εχουν αμφιλεγομενη υγεια..δεν θα ρισκαρουμε να μην μπορει να παιξει ο εβανς και ψαχνουμε παικτη μεσα στην χρονια..ο λι δεν φαινεται γκρινιαρης παικτης,εδω δεν τον πειραζει να κανει τον γουοκαπ. Αν εχει θεμα ας ζητησει να φυγει θα το αντεξουμε,σιγουρα παντως δεν θα πουμε οχι αν ερχεται ο μισιτς μην στεναχωρηθει ο λι.

ο φουρνιε παιζει και ενα 10λ στο 3.

Ο περπερογλου ηταν παικταρας κατα την γνωμη μου..μετριο δεν τον λες με τιποτα.

Εγω μιλησα για το ιδανικο μου ροστερ αλλα και καποιο που θα ναι ανικητο..ειναι αναμενομενο οποτε οτι ολο και καποιος θα γκρινιαζει για τον χρονο του.

Για τον παο ειπες οτι θα αλλαζες τον μπραουν με σορτς και τον γκριγκονις με ενα 3ρι..εκει πως ακριβως χωρανε που ειναι ο σλουκας σε ρολο μωραιτη?Το ανεκδοτο που γραφοταν και περσι οτι θα παιζει με 3 γκαρντ αποδειχθηκε και φετος οτι δεν λειτουργει..επισης ακομα και να λειτουργουσε δεν χωραει το 3ρι που λες.Οποτε το ροστερ που θες στον παο εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με το δικο μου αν οχι και χειροτερο.
Κοίτα είναι σαφές ότι το ενδεχόμενο του Μισιτς στον Ολυμπιακό χαλάει σε πολλούς το αφήγημα ότι μόνο στον Πάο μπορεί να πάει και αν δεν πάει εκεί θα προτιμήσει τα πολλά λεφτά των νεοφερμένων ομάδων. Όποτε όλοι αυτοί που χαλιούνται, επιδίδιδονται μετά στο αφήγημα που προκαλεί κλαυσίγελο, ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ(ιδιατερα στους κοντούς) και δε θα μπορεί να το διαχειριστεί!!!
Από την άλλη ο Πάο μπορεί να κλείνει καμια 10αρια παίκτες το Μαϊο και να χωράνε όλοι χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Μαγική ομάδα ο Πάο, προβληματική ο Ολυμπιακός!!
Κατάλυση κάθε λογικής φίλε μου.
Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος που σκέφτεται ότι δε χωράει ο Μισιτς αντί του Γκος αν μπορεί να έρθει στην ομάδα???

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3551
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Μάιος 22, 2025 7:08 pm

kraftf έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 6:53 pm

Κοίτα είναι σαφές ότι το ενδεχόμενο του Μισιτς στον Ολυμπιακό χαλάει σε πολλούς το αφήγημα ότι μόνο στον Πάο μπορεί να πάει και αν δεν πάει εκεί θα προτιμήσει τα πολλά λεφτά των νεοφερμένων ομάδων. Όποτε όλοι αυτοί που χαλιούνται, επιδίδιδονται μετά στο αφήγημα που προκαλεί κλαυσίγελο, ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ(ιδιατερα στους κοντούς) και δε θα μπορεί να το διαχειριστεί!!!
Από την άλλη ο Πάο μπορεί να κλείνει καμια 10αρια παίκτες το Μαϊο και να χωράνε όλοι χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Μαγική ομάδα ο Πάο, προβληματική ο Ολυμπιακός!!
Κατάλυση κάθε λογικής φίλε μου.
Υπάρχει δηλαδή άνθρωπος που σκέφτεται ότι δε χωράει ο Μισιτς αντί του Γκος αν μπορεί να έρθει στην ομάδα???
Εγώ είμαι απολύτως σίγουρος και αυτό για καθαρά οικονομικούς λόγους, γίνομαι λίγο κουραστικός όταν σε κάθε μεταγραφή, ανανέωση αναφέρομαι στου νέους κανόνες αλλά είναι η αλήθεια, Αν υποθέσουμε ότι αντικαθιστούμε τον Γκος του πόσο 1 Μ με 1 συμβόλαιο 4 Μ η επιβάρυνση δεν θα είναι 3 Μ επιπλέον, ο Ολυμπιακός θα έχει υπερβεί το σάλαρυ πάνω από 50% και τα 3 επλεόν Μ θα του κοστίσουν άλλα 6Μ σε Luxury Tax, πόσο πιθανόν είναι να πάρουμε έναν παίκτη που θα κοστίζει 10 Μ στην ομάδα:
Για να έρθει παίκτης που θα πληρώνεται αρκετά θα πρέπει:
Να φύγει ο Μιλού και αυτός που θα τον αναπληρώσει να παίρνει κάτω από 1 Μ, να φύγουν Γκος, Βιλντόζα, Ντόρσει και οι 2 τελευταίοι να αντικατασταθούν με παίκτες που θα παίρνουν πολύ λιγότερα ή/και να μείνει ο Έβανχ χωρίς αύξηση.
Το ίδιο πρόβλημα φυσικά έχουν και στον Παναθηναϊκό.

3
3 Εικόνα
Dimmitz

euroleague

Πέμ Μάιος 22, 2025 7:12 pm

Προφανώς και χωράει φίλε μου, εδώ λέγαμε πριν λίγες μέρες να πάρουμε τον Shorts στην θέση του Γκός αν φύγει. Το θέμα δεν είναι αν χωράει, είναι αν ταιριάζει. Και δεν ταιριάζει, δεν είναι καν ρεαλιστικό, βαριέμαι να αναλύσω τους λόγους, οποίος δεν το καταλαβαίνει έχει σοβαρό πρόβλημα ουτοπίας.

Οι πιθανότητες να έρθει ο Μισιτς στον Ολυμπιακό είναι σχεδόν 0%. Αν τώρα δεν έχετε τι να κάνετε μια μέρα πριν τους ημιτελικούς και θέλετε να γεμίσετε 4-5 σελίδες για την dream team που θα φτιάχναμε με τον Μισιτς (γελάω), κάντε το ελεύθερα. Θα παρατηρώ τα σχόλια σας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4414
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 22, 2025 7:37 pm

βετακης ειπε οτι ο γκος εχει κλεισει στην ζαλγκιρις

ο μαλεντον παει ρεαλ

και ο σορτς συμφωνησε με παο αλλα να εχει νβα αουτ ως τα μεσα ιουλιου αν δεν βρει ως τοτε ομαδα ενεργοποιειται το συμβολαιο του

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 528

Πέμ Μάιος 22, 2025 7:54 pm

τουλουμπα έγραψε:
είναι εντυπωσιακό αυτό αν όντως ισχύει, ακόμη δε μπορώ να πιστέψω ότι συμφώνησε από τώρα με τη Ζαλγκίρις χωρίς να περιμένει άλλες προτάσεις.

0
Jamesharden13

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Πέμ Μάιος 22, 2025 8:02 pm

Μαγκες κατω τα χερια σας απο τον υγιη εβανς.Δεν.προτιμαω κανενα σορτς αντι αυτουνου.Μιλαμε για τον καλυτερο γκαρντ στην ευρωπη στο pull up τριποντο.Καο σιγουρα δεν προοριζεται για κανει τα ρεπο κανενος.Ειναι παιχτης 25λεπτου

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Μάιος 22, 2025 8:03 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Μάιος 22, 2025 7:54 pm
τουλουμπα έγραψε:
είναι εντυπωσιακό αυτό αν όντως ισχύει, ακόμη δε μπορώ να πιστέψω ότι συμφώνησε από τώρα με τη Ζαλγκίρις χωρίς να περιμένει άλλες προτάσεις.
καλλιο πεντε και στο χερι

0
Dimmitz

euroleague

τουλουμπα έγραψε:

ο μαλεντον παει ρεαλ

και ο σορτς συμφωνησε με παο αλλα να εχει νβα αουτ ως τα μεσα ιουλιου αν δεν βρει ως τοτε ομαδα ενεργοποιειται το συμβολαιο του
Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, ο Μισιτς είναι μονόδρομος :roofl:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Μάιος 22, 2025 8:04 pm

Dimmitz έγραψε:

Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, ο Μισιτς είναι μονόδρομος :roofl: