Εγωισμους στην ομαδα ειχαμε με τον σλουκα. Εγω δεν θελω τετιουσ παικτες. Εγωισμους στο παρκε εχουμε. Οτι ο αρχηγος της εθνικης γαλλιας ξαφνικα δεν εχει μπασκετικο εγω. Μαλιστα....SleeperMonk έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 3:00 pmΔεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του shaq, απλά λέει οτι δεν έχουμε εγωισμους στην ομάδα, όχι οτι δεν έχουμε αστέρια.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 127
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 127
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακριβως. Δεν μπορεις να εχεις τοσους ball dominant guards. Και φπθρνιε και εβανς και μισιτς. Ο εβανς ειναι απο τους καλυτερους σκορερ στην ευρωπη, θα τον εχουμε να βαραει spot up απ τις γωνιες?JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 3:17 pmΑυτό που βάζεις τον Λι 5ο γκαρντ λες και είναι ο Μιτρου Λογκ στο έχω ξαναπεί ότι είναι υπερβολή αλλά οκ. Επίσης ο υγιής Έβανς δεν νομίζω πως θα δεχτεί να παίζει 5-10, το πολύ 15 λεπτά ανά ματς, γιατί σε αυτό το ροστερ για τόσο τον προορίζεις.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 2:24 pm5ρι γιατι θελουμε δηλαδη? Καλα εμεις δεν παιζουμε αγωνα ουτε ειναι τωρα η ομαδα στο αμπου νταμπι και διαβασει μπασκετοφορουμ και θα αποσυντονιστει..
ο ιωαννου ειπε οτι μιλησε με μισιτς και καταλαβε οτι χαλασε με την χαποελ..Εγω αν μπορουσα να φερω μονο εναν παικτη παντως (σε λογικα πλαισια παντα μιλαμε) αυτον θα εφερνα..Το ντουμπαι δεν ειναι σιγουρο οτι θα ναι ευρωλιγκα οποτε αναγκαστικα το κασε θα πεσει σε λογικα επιπεδα.
Μισιτς γουοκαπ λι
Φουρνιε εβανς
Γουορντ η εστω εναν 3D αθλητικο παπ
Σασα Πιτερς
Φαλ μιλου ραιτ
Ονειρικο ροστερ για μενα..τι να δωσεις τωρα 3εκ για τον σορτς και οχι 4 για τον μισιτς.
Όλοι αυτοί μαζί ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ. Φέρνεις ξανά και ξανά το παράδειγμα του ΠΑΟ του 2009, αλλά ξεχνάς ότι αυτή η ομάδα δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ μπακαπ 3αρι (ενώ βασικός ήταν ο μέτριος Περπερογλου) για να χωρέσει κάπως όλους τους γκαρντ της. Επίσης να θυμίσω πως η ίδια ομάδα το 2008 και το 2010 ξεφτυλιστηκε, γενικα το καλύτερο μπάσκετ ο ΠΑΟ το έπαιξε το 2007 που είχε πολύ πιο ορθολογικο ροστερ. Τέλος, να θυμίσω πως ο Σάρας τότε ήταν στα γεράματα και είχε αποδεχθεί έναν πιο μικρό ρόλο, αντιθέτως ο Σπανουλης που δεν το αποδέχθηκε, έφυγε, όπως θα θέλουν να φεύγουν και από εσάς αν υπάρχει τέτοιος συνωστισμός.
Η φενερ του 17 και η Εφες του 21 δεν είχαν σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλα ροστερ.
1
1

-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0
ΟΚ αλλά ποιους θα διώξουμε; Επίσης ποια ρότα να αλλάξουμε, αυτή που μας βγάζει πρώτους στην RS; Πέρσυ λέγαμε οτι θέλουμε ηγέτες, ε τους πήραμε, τώρα θέλουμε και άλλους; Ακόμα εν τω μεταξύ δεν έχουμε χάσει στο F4, αύριο ξεκινάει να υπενθυμίσω.golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 3:23 pmΈτσι. Όπως είπα και πιο πάνω πρέπει να αλλάξουμε ρώτα αν θέλουμε κούπες και όχι μόνο συμμετοχές. Νούμερο 1 στόχος ο Μίσιτς και νούμερο 2 ο Bryant. Θα κοστίσει φυσικά κάτιτις αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Φανταστείτε ομάδα με Μίσιτς, Βεζένκοφ και Φουρνιέ.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 2:36 pmΚαλα ο πραγματικος αστερας με την εννοια του σταρ ειναι μονο ο μισιτς..ο φουρνιε με τον σασα ειναι στυλ διαμαντιδη στον χαρακτηρα,ενω και ο εβανς εκτος οτι δεν ειναι αστερας μετα τον τραυματισμο θα ειναι ακομα πιο προσγειωμενος.Ολοι εντωμεταξυ παιζουν και οφ μπολ..προσωπικα αυτο το ροστερ το θεωρω ''ανικητο'' και μακαρι να το δουμε.
ο μισιτς ειναι 30χρ εντωμεταξυ..φτιαχνεις δυναστεια με αυτον.
Ο δρόμος προς τον τίτλο είναι οι συμμετοχές. Τα στατς που έχει ο ΠΑΟ στα F4 δεν αντιγράφονται, όπως δεν αντιγράφονται απο την ανάποδη τα στατς της Μπάρτσα.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι ξεκάθαρο αυτό που λέει ο Shaq αλλά θα κάνω μια προσπάθεια ακόμα. Δεν αναφέρεται στο winning mentality. Τέτοια έχουμε να φάνε και οι κότες. Έχουμε Φουρνιέ, έχουμε Βεζε, έχουμε Παπ, έχουμε Μιλου. Απο όλα έχουμε. Λέει οτι δεν έχουμε παίχτες γκρινιάρηδες, οτι έχουμε "καλα" αποδυτήρια.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 3:29 pmΕγωισμους στην ομαδα ειχαμε με τον σλουκα. Εγω δεν θελω τετιουσ παικτες. Εγωισμους στο παρκε εχουμε. Οτι ο αρχηγος της εθνικης γαλλιας ξαφνικα δεν εχει μπασκετικο εγω. Μαλιστα....SleeperMonk έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 3:00 pm
Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του shaq, απλά λέει οτι δεν έχουμε εγωισμους στην ομάδα, όχι οτι δεν έχουμε αστέρια.
2
1
1

- shaq7
- Reactions: 6569
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
μιλαμε για αλλες εποχες..τωρα παιζουμε 80 ματς τοτε παιζαν 50 (δεν τα μετρησα αλλα σιγουρα ηταν πολυ λιγοτερα).οπως αλλος ο ρυθμος που παιζεται τωρα το μπασκετ.. εδω ο ολυμπιακος φετος με 16 παικτες και δεν επαιξε αγωνα με ολους τους παικτες και σε πολλα ματς κατεβαινε με 10.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 3:17 pmΑυτό που βάζεις τον Λι 5ο γκαρντ λες και είναι ο Μιτρου Λογκ στο έχω ξαναπεί ότι είναι υπερβολή αλλά οκ. Επίσης ο υγιής Έβανς δεν νομίζω πως θα δεχτεί να παίζει 5-10, το πολύ 15 λεπτά ανά ματς, γιατί σε αυτό το ροστερ για τόσο τον προορίζεις.
Όλοι αυτοί μαζί ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ. Φέρνεις ξανά και ξανά το παράδειγμα του ΠΑΟ του 2009, αλλά ξεχνάς ότι αυτή η ομάδα δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ μπακαπ 3αρι (ενώ βασικός ήταν ο μέτριος Περπερογλου) για να χωρέσει κάπως όλους τους γκαρντ της. Επίσης να θυμίσω πως η ίδια ομάδα το 2008 και το 2010 ξεφτυλιστηκε, γενικα το καλύτερο μπάσκετ ο ΠΑΟ το έπαιξε το 2007 που είχε πολύ πιο ορθολογικο ροστερ. Τέλος, να θυμίσω πως ο Σάρας τότε ήταν στα γεράματα και είχε αποδεχθεί έναν πιο μικρό ρόλο, αντιθέτως ο Σπανουλης που δεν το αποδέχθηκε, έφυγε, όπως θα θέλουν να φεύγουν και από εσάς αν υπάρχει τέτοιος συνωστισμός.
Η φενερ του 17 και η Εφες του 21 δεν είχαν σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλα ροστερ.
ο μπαρτζωκας θελει πολλους παικτες..λεει οτι θελει 15 καλους παικτες. ο γουοκαπ με τον εβανς εχουν αμφιλεγομενη υγεια..δεν θα ρισκαρουμε να μην μπορει να παιξει ο εβανς και ψαχνουμε παικτη μεσα στην χρονια..ο λι δεν φαινεται γκρινιαρης παικτης,εδω δεν τον πειραζει να κανει τον γουοκαπ. Αν εχει θεμα ας ζητησει να φυγει θα το αντεξουμε,σιγουρα παντως δεν θα πουμε οχι αν ερχεται ο μισιτς μην στεναχωρηθει ο λι.
ο φουρνιε παιζει και ενα 10λ στο 3.
Ο περπερογλου ηταν παικταρας κατα την γνωμη μου..μετριο δεν τον λες με τιποτα.
Εγω μιλησα για το ιδανικο μου ροστερ αλλα και καποιο που θα ναι ανικητο..ειναι αναμενομενο οποτε οτι ολο και καποιος θα γκρινιαζει για τον χρονο του.
Για τον παο ειπες οτι θα αλλαζες τον μπραουν με σορτς και τον γκριγκονις με ενα 3ρι..εκει πως ακριβως χωρανε που ειναι ο σλουκας σε ρολο μωραιτη?Το ανεκδοτο που γραφοταν και περσι οτι θα παιζει με 3 γκαρντ αποδειχθηκε και φετος οτι δεν λειτουργει..επισης ακομα και να λειτουργουσε δεν χωραει το 3ρι που λες.Οποτε το ροστερ που θες στον παο εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με το δικο μου αν οχι και χειροτερο.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Μάιος 22, 2025 3:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1291
- Προειδοποιήσεις:
1
Ειμαι λατρης του Γκος και το χω πει οταν ολοι τον κραζανε. Αν επρεπε να να φυγει για να ερθει ο Μισιτς στον Οσφπ εγω θα του εβαζα ο ιδιος κορδελα και γραμματοσημο για Λιθουανια…..shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 2:24 pm5ρι γιατι θελουμε δηλαδη? Καλα εμεις δεν παιζουμε αγωνα ουτε ειναι τωρα η ομαδα στο αμπου νταμπι και διαβασει μπασκετοφορουμ και θα αποσυντονιστει..
ο ιωαννου ειπε οτι μιλησε με μισιτς και καταλαβε οτι χαλασε με την χαποελ..Εγω αν μπορουσα να φερω μονο εναν παικτη παντως (σε λογικα πλαισια παντα μιλαμε) αυτον θα εφερνα..Το ντουμπαι δεν ειναι σιγουρο οτι θα ναι ευρωλιγκα οποτε αναγκαστικα το κασε θα πεσει σε λογικα επιπεδα.
Μισιτς γουοκαπ λι
Φουρνιε εβανς
Γουορντ η εστω εναν 3D αθλητικο παπ
Σασα Πιτερς
Φαλ μιλου ραιτ
Ονειρικο ροστερ για μενα..τι να δωσεις τωρα 3εκ για τον σορτς και οχι 4 για τον μισιτς.
Περα απο την πλακα δεν βλεπω πως ο Μισιτς θα μας προτιμησει απο Παο και Εφες και θεωρω απιθανο να δωσουμε στον οποιονδηποτε περισσοτερο απο οσα παιρνει ο Σασα.
Ασχετο-σχετικο:
Σε ερωτηση ποιος θα ηθελε να παρει την ευρωλιγκα ο Μισιτς απαντησε ελπιζω να το παρει ο Σασα….
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2984
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος Παο και ποια Εφες όταν ακούγεται ότι του δίνει 5 η Χαποέλ;Christofis έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 3:41 pmΠερα απο την πλακα δεν βλεπω πως ο Μισιτς θα μας προτιμησει απο Παο και Εφες και θεωρω απιθανο να δωσουμε στον οποιονδηποτε περισσοτερο απο οσα παιρνει ο Σασα.

0

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
κατα ιωαννου ευαγελλιο χαλασε το ντιλ..αν το ντουμπαι δεν παιξει ευρωλιγκα δεν νομιζω οτι θα βρεθει ομαδα να του δωσει πανω απο 4-4.5nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 3:44 pmΠοιος Παο και ποια Εφες όταν ακούγεται ότι του δίνει 5 η Χαποέλ;Christofis έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 3:41 pmΠερα απο την πλακα δεν βλεπω πως ο Μισιτς θα μας προτιμησει απο Παο και Εφες και θεωρω απιθανο να δωσουμε στον οποιονδηποτε περισσοτερο απο οσα παιρνει ο Σασα.![]()
1
1

- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Sasha εχει ενα συμβολαιο οριακα στα 4εκ. ο Nunn απο την αλλη εχει ενα συμβολαιο στα ~4.5εκΠερα απο την πλακα δεν βλεπω πως ο Μισιτς θα μας προτιμησει απο Παο και Εφες και θεωρω απιθανο να δωσουμε στον οποιονδηποτε περισσοτερο απο οσα παιρνει ο Σασα.
Εγω προσωπικα σε εναν παικτη που ουσιαστικα ειναι ανενεργος για 2 χρονια και ειναι στην χειροτερη φυσικη κατασταση της καριερας του... 4+ (που προφανως ζηταει) δεν θα εδινα.
Το ειπαν τα ιερα τερατα, οι insiders του twitter/X ?
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
να θυμισω εδω οτι το καλοκαιρι εδω μεσα μονο εγω και κανα 2 αλλοι λεγαμε οτι ο φουρνιε δεν ειναι παλαιμαχος και με μερικα παιχνιδια θα παρει μπρος..οποτε δεν μου κανει εντυπωση που βλεπω τα ιδια για τον 30χρονο!!! χωρις τραυματισμους σερβο..
Πχ περιμενετε ο εβανς να ειναι αυτος που ηταν χωρις 2 carrier ending τραυματισμους ...αλλα ο μισιτς επειδη εβαλε κιλα στο νβα που δεν επαιζε θα δυσκολευτει αμα κανει καλη προετοιμασια να ειναι καλυτερος αποτι το 23...βασικα εδω που τα λεμε εβλεπα ενδοιασμους για τα κιλα του σασα και ποσους μηνες θα κανει να επανερθει και αν (απο τα πρωτα φιλικα εβαζε 30ρες) που πλεον τιποτα δεν μου κανει εντυπωση
Πχ περιμενετε ο εβανς να ειναι αυτος που ηταν χωρις 2 carrier ending τραυματισμους ...αλλα ο μισιτς επειδη εβαλε κιλα στο νβα που δεν επαιζε θα δυσκολευτει αμα κανει καλη προετοιμασια να ειναι καλυτερος αποτι το 23...βασικα εδω που τα λεμε εβλεπα ενδοιασμους για τα κιλα του σασα και ποσους μηνες θα κανει να επανερθει και αν (απο τα πρωτα φιλικα εβαζε 30ρες) που πλεον τιποτα δεν μου κανει εντυπωση

1
1

-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε Jeight τσάμπα χαλάς το σάλιο σου, άσε τον να ονειρεύεται.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 3:33 pmΑκριβως. Δεν μπορεις να εχεις τοσους ball dominant guards. Και φπθρνιε και εβανς και μισιτς. Ο εβανς ειναι απο τους καλυτερους σκορερ στην ευρωπη, θα τον εχουμε να βαραει spot up απ τις γωνιες?JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 3:17 pm
Αυτό που βάζεις τον Λι 5ο γκαρντ λες και είναι ο Μιτρου Λογκ στο έχω ξαναπεί ότι είναι υπερβολή αλλά οκ. Επίσης ο υγιής Έβανς δεν νομίζω πως θα δεχτεί να παίζει 5-10, το πολύ 15 λεπτά ανά ματς, γιατί σε αυτό το ροστερ για τόσο τον προορίζεις.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0