Euroleague Round 35, ASVEL Villeurbanne vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 05, 2026 11:23 am

Boston1 έγραψε:
Κυρ Απρ 05, 2026 1:08 am
Rivers15 έγραψε:
Σάβ Απρ 04, 2026 11:06 pm
Κι εγώ με Ιωαννίδη μεγάλωσα και ήταν μπασκετικό μου ίνδαλμα. Αλλά ήμουν και 30 χρόνια νεότερος και δεν είχα τα ίδια κριτήρια.
Και για να εξηγούμαι, πίσω από τις πόρτες και μακριά από τις κάμερες ας βρίζουν όσο θέλουν γιατί έχει και την ευκαιρία ο αθλητής να απαντήσει λεκτικά ή κι αλλιώς. Οι όροι είναι πιο ίσοι.
Οι πρακτικές Ιωαννίδη ήταν για άλλο μπάσκετ. Σήμερα δεν φτάνει να ξέρεις να στήσεις επίθεση και άμυνα. Θέλει και διαχείριση προσωπικοτήτων.
Ο Μπαρτζώκας στο tactical κομμάτι είναι υψηλού επιπέδου. Στο player management όμως πολλές φορές λειτουργεί σαν coach άλλης δεκαετίας. Και στο σύγχρονο μπάσκετ αυτό κοστίζει.

Γι αυτό ο Αταμάν σαρώνει τους τίτλους, γιατί μεταξύ άλλων, ειναι μέγιστος διαχειριστής προσωπικοτήτων !

Όσο για την motion σαν φιλοσοφία, μπορεί να δώσει τίτλο αν έχεις το υλικό. Το υλικό το έχετε. Το πραγματικό ερώτημα δεν είναι αν δουλεύει η motion. Το πραγματικό ερώτημα είναι τι γίνεται όταν σε ματς Final Four κοπεί η πρώτη δράση, αλλάξουν όλα στα σκριν και χρειαστεί καθαρό ρήγμα από την περιφέρεια. Εκεί θα τρέμει το χέρι του walkup

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 05, 2026 1:39 pm

MichaelKoch έγραψε:
Κυρ Απρ 05, 2026 11:23 am
. Το πραγματικό ερώτημα δεν είναι αν δουλεύει η motion. Το πραγματικό ερώτημα είναι τι γίνεται όταν σε ματς Final Four κοπεί η πρώτη δράση, αλλάξουν όλα στα σκριν και χρειαστεί καθαρό ρήγμα από την περιφέρεια. Εκεί θα τρέμει το χέρι του walkup
Βασικά το πραγματικό ερώτημα είναι αν θα τρέμουν τα χεράκια ή οχι. Διότι αν η ομάδα έχει 40%-45%+ στο τριποντο δεν χάνει. Με τέτοιο ποσοστό θυμάμαι μόνο τον ημιτελικό του 24 που σουταραμε κοντα 43% (με το Θωμα να έχει 0/6) αλλα τότε δεν ήμασταν καλυτερη ομάδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”