Θα πω την γνώμη μου και ας φάω κράξιμο. Δεν ήθελαν τον Παπαπετρου στην ομάδα. Κακός σουτέρ τριών πόντων και το παίζει δύσκολος αν του πεις να μπει και λίγο στο 4 να βοηθήσει. Απτην άλλη και ο Παπαπετρου δεν πολύ ήθελε Παναθηναϊκό, μετά απο αυτά τα δυο τραγικά χρόνια, ήθελε να πάει κάπου άλλου, και το άλλου ήταν στον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης όλων των εποχών μέχρι σήμερα. Νομίζω ότι ήταν ένας χωρισμός απο κοινού. Αυτό εχω εισπράξει μέχρι τώρα.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 21, 2022 7:59 pmΕχει λογικη παντως να ερθει 7 ξενος με ενα εκατομμυριο?Αν υπηρχαν αυτα τα λεφτα δεν θα τα διναν στον παπαπετρου?
Και οτι βγηκε αυτο με τον nbaer που βαραει 15ρες μια ωρα μετα αποταν ανοικοινωθηκε ο χεζονια περιεργο το λες..
Αυτο που ειπε ο τριγκας οτι οι βασικοι εχουν αποκτηθει και μενει μια συμπληρωματικη κινηση βγαζει το περισσοτερο νοημα σε μενα αλλα για να δουμε αν οντως φερουν κανα πυροβολο απο νβα θα εχει ενδιαφερον.
Αν ο Παναθηναϊκός πάρει έναν πολύ καλό ξένο, θα φανεί ότι είμαι κοντά στην αλήθεια, αν πάρει ξένο των 500Κ τότε έφυγε για τα λεφτά. Κοντός ψαλμός!