A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2025-2026

Συντονιστής: Captains

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Απρ 16, 2026 3:24 pm

abovetherim έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2026 12:18 pm
SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2026 10:26 am
https://www.athinaikoswbc.gr/anakoinosi ... S3mmPZnqLw

Στην ανακοίνωση του ο Αθηναϊκός αναφέρει ότι οι μεμονωμένοι φίλαθλοι που είχαν εισιτήριο μπήκαν κανονικά. Ότι δεν εξέδωσε πολλά εισιτήρια ο Αθηναϊκός.Απ' έξω από το γήπεδο μαζεύτηκαν περισσότεροι και ζητούσαν να μπουν. Δεν υφίστανται εισιτήρια που έμειναν απέξω. Κάποιοι που διαμαρτύρονταν ότι δεν μπήκαν, ήταν μέσα. . .

Ποια είναι η αλήθεια δεν ξέρω. Θα περιμένουμε απάντηση από Παναθηναϊκό λογικά.

Αυτά τα λίγα.
Ολόσωστος είσαι φίλε μου Στιβ, σε όλες σου τις τοποθετήσεις στο θέμα, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Προσωπικά επειδή βλέπω όλη τη χρονιά τις δύο ομάδες και το πρωτάθλημα συνολικά και έβλεπα και το χθεσινό από τηλεόραση, πιστεύω ότι λάθη έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές.
Ο Αθηναϊκός θα μπορούσε να πει εξ αρχής "επειδή ήρθατε στο προηγούμενο ματς και τα κάνατε ...τανα, (κάτι που είναι γεγονός), με βάση τη χωρητικότητα του γηπέδου, θα πάρετε 40 εισιτήρια ονομαστικά και είσοδος στο γήπεδο με ταυτότητα". Βέβαια εκεί θα έβγαιναν πάλι οι οπαδοί του ΠΑΟ και θα έλεγαν "μα πέρσι βάλατε τους Ολυμπιακούς, μα το 1995 στους τελικούς της Α5 κατηγορίας, είχε οπαδούς και των δύο ομάδων, μα που ακούστηκε με ταυτότητα και ονόματα, παραβιάζει προσωπικά δεδομένα, είναι ρατσιστικό, φασιστικό κλπ κλπ" και δεν βγάζεις άκρη. Αν θες να φωνάξεις θα φωνάξεις, θα βρεις τον τρόπο.
Παρ' ολα αυτά ο Αθηναϊκός δεν είπε το προφανές που γράφω παραπάνω, με αποτέλεσμα να ανακατευτούν σε ποστ που διαβάσαμε πιο πάνω, οι πάντες και τα πάντα και να γίνουν όλα σαλάτα.
Το ότι ο Ραμαντάνης δεν ξέρει να μιλήσει και να εκφραστεί, είναι κάτι άλλο.
Φαντάζομαι οι 10-15 που ήταν μέσα, μπήκαν όντως μεμονωμένα και καλά έκαναν ακόμα κι αν έλεγαν για την ηλικία της Σταμάτη, μετά προφανώς πήγαν 50 μπουλούκι απ' έξω και φυσικά δεν τους άφησαν να μπουν. Μπροστά φαντάζομαι δεν ήταν κανείς μας για να ξέρεις αν πήγαν 5 οικογενειάρχες με τα παιδιά τους, η 50 άσβερκοι με φουλ φεις, με εισιτήρια ή χωρίς. Γιατί σόρι, κάνει διαφορά αυτό. Και σε τέτοιες φάσεις πιστεύω μόνο τα μάτια μου και κανέναν άλλον.
Όσον αφορά, επειδή γράφτηκε για την τιμωρία του ΠΑΟ σε ματς κεκλεισμένων, ναι, όταν υπάρχει βίντεο που την πέφτουν στο πούλμαν που φεύγει είναι λογικό να τιμωρηθεί. Ας βάλουν μυαλό οι ανεγκέφαλοι, ήταν εντελώς αψυχολόγητο αυτό εκείνη τη στιγμή.
Και ναι, μπορεί οι από μέσα στο πούλμαν να τους προκάλεσαν με κ@λ@δάκτυλα. Δυστυχώς δεν είναι καταγεγραμμένα, σε αντίθεση με το ντου που το είδαμε όλοι.
Παναθηναϊκός είμαι, αλλά κάποια στιγμή, ας παίρνουμε λίγη απόσταση από τα γεγονότα για να τα κρίνουμε λογικά και ψύχραιμα. Ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί για πάντα, ο Αθηναϊκός θα είναι εκεί όσο είναι ο Χαρδαλιάς, τα μεγέθη των κλαμπ δεν είναι συγκρίσιμα γι' αυτό και η αποχώρηση ήταν τεράστιο λάθος. Μένεις, παίζεις, κερδίζεις, χάνεις. Το ματς δεν είχε κριθεί αγωνιστικά πάντως, για να δικαιολογεί τέτοια ηρωϊκή έξοδο.
Στο κομμάτι που γράφεις για τη Σταμάτη, διάβασε αν θες την ανακοίνωση του Αθηναΐκού. Για την ηλικία ήταν το πιο σοφτ, το έγραψα και χθες και μιλάμε για εξέδρα με λίγους φιλάθλους. Μέσα δεν ήμουν, αλλά μου μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ενεργός χρήστης του φόρουμ ήταν πάντως, αλλά πετάει αετό.

https://www.sport24.gr/basket/athinaiko ... trepontai/

abovetherim

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 16, 2026 3:34 pm

manhac έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2026 3:24 pm
abovetherim έγραψε:

Ολόσωστος είσαι φίλε μου Στιβ, σε όλες σου τις τοποθετήσεις στο θέμα, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Προσωπικά επειδή βλέπω όλη τη χρονιά τις δύο ομάδες και το πρωτάθλημα συνολικά και έβλεπα και το χθεσινό από τηλεόραση, πιστεύω ότι λάθη έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές.
Ο Αθηναϊκός θα μπορούσε να πει εξ αρχής "επειδή ήρθατε στο προηγούμενο ματς και τα κάνατε ...τανα, (κάτι που είναι γεγονός), με βάση τη χωρητικότητα του γηπέδου, θα πάρετε 40 εισιτήρια ονομαστικά και είσοδος στο γήπεδο με ταυτότητα". Βέβαια εκεί θα έβγαιναν πάλι οι οπαδοί του ΠΑΟ και θα έλεγαν "μα πέρσι βάλατε τους Ολυμπιακούς, μα το 1995 στους τελικούς της Α5 κατηγορίας, είχε οπαδούς και των δύο ομάδων, μα που ακούστηκε με ταυτότητα και ονόματα, παραβιάζει προσωπικά δεδομένα, είναι ρατσιστικό, φασιστικό κλπ κλπ" και δεν βγάζεις άκρη. Αν θες να φωνάξεις θα φωνάξεις, θα βρεις τον τρόπο.
Παρ' ολα αυτά ο Αθηναϊκός δεν είπε το προφανές που γράφω παραπάνω, με αποτέλεσμα να ανακατευτούν σε ποστ που διαβάσαμε πιο πάνω, οι πάντες και τα πάντα και να γίνουν όλα σαλάτα.
Το ότι ο Ραμαντάνης δεν ξέρει να μιλήσει και να εκφραστεί, είναι κάτι άλλο.
Φαντάζομαι οι 10-15 που ήταν μέσα, μπήκαν όντως μεμονωμένα και καλά έκαναν ακόμα κι αν έλεγαν για την ηλικία της Σταμάτη, μετά προφανώς πήγαν 50 μπουλούκι απ' έξω και φυσικά δεν τους άφησαν να μπουν. Μπροστά φαντάζομαι δεν ήταν κανείς μας για να ξέρεις αν πήγαν 5 οικογενειάρχες με τα παιδιά τους, η 50 άσβερκοι με φουλ φεις, με εισιτήρια ή χωρίς. Γιατί σόρι, κάνει διαφορά αυτό. Και σε τέτοιες φάσεις πιστεύω μόνο τα μάτια μου και κανέναν άλλον.
Όσον αφορά, επειδή γράφτηκε για την τιμωρία του ΠΑΟ σε ματς κεκλεισμένων, ναι, όταν υπάρχει βίντεο που την πέφτουν στο πούλμαν που φεύγει είναι λογικό να τιμωρηθεί. Ας βάλουν μυαλό οι ανεγκέφαλοι, ήταν εντελώς αψυχολόγητο αυτό εκείνη τη στιγμή.
Και ναι, μπορεί οι από μέσα στο πούλμαν να τους προκάλεσαν με κ@λ@δάκτυλα. Δυστυχώς δεν είναι καταγεγραμμένα, σε αντίθεση με το ντου που το είδαμε όλοι.
Παναθηναϊκός είμαι, αλλά κάποια στιγμή, ας παίρνουμε λίγη απόσταση από τα γεγονότα για να τα κρίνουμε λογικά και ψύχραιμα. Ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί για πάντα, ο Αθηναϊκός θα είναι εκεί όσο είναι ο Χαρδαλιάς, τα μεγέθη των κλαμπ δεν είναι συγκρίσιμα γι' αυτό και η αποχώρηση ήταν τεράστιο λάθος. Μένεις, παίζεις, κερδίζεις, χάνεις. Το ματς δεν είχε κριθεί αγωνιστικά πάντως, για να δικαιολογεί τέτοια ηρωϊκή έξοδο.
Στο κομμάτι που γράφεις για τη Σταμάτη, διάβασε αν θες την ανακοίνωση του Αθηναΐκού. Για την ηλικία ήταν το πιο σοφτ, το έγραψα και χθες και μιλάμε για εξέδρα με λίγους φιλάθλους. Μέσα δεν ήμουν, αλλά μου μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ενεργός χρήστης του φόρουμ ήταν πάντως, αλλά πετάει αετό.

https://www.sport24.gr/basket/athinaiko ... trepontai/
Δεν ξέρω τι έλεγαν, δεν ήμουν στο γήπεδο, κατάλαβα ότι το έγραψες χαριτολογώντας και ότι προφανώς έχουν ειπωθεί χειρότερα, το ίδιο έκανα κι εγώ, για την οικονομία της συζήτησης.
Προφανώς επίσης προσωπικά ξανατονίζω δεν πιστεύω κανέναν που λέει "ήμασταν έξω 50 άτομα με εισιτήριο", αν δεν μου το δείξει. Τα υπόλοιπα δεν αλλάζω λέξη, ο Αθηναϊκός το έχει χειριστεί κάκιστα επικοινωνιακά από την αρχή, αλλά όπως τα έκαναν οι πράσινοι μούτι, έχει πλέον όλο το δίκιο με το μέρος του.
Τέλος κλείνω με τη φράση του φίλου Στιβ που βάζω από κάτω εκατό ΝΑΙ
Ανεξαρτήτως ομάδας δεν αντέχονται οι οργανωμένοι
Να αγιάσει το στόμα σου.
Δεν καταλαβαίνω ποτέ γιατί πάμε στο γήπεδο να βρίσουμε την άλλη ομάδα, μπορώ πολύ εύκολα να κατανοήσω το μπινελίκι στο διαιτητή, έχω ρίξει κι εγώ, αλλά ποτέ το βρισίδι στον αντίπαλο εκτός αν έχει κάνει κάτι αντιαθλητικό. Όλο αυτό που συζητάμε μου θυμίζει ένα περιστατικό σε παιχνίδι Α' ΕΣΚΑ που έχω παραπονεθεί γιατί το μπινελίκι δεν αντέχονταν και μου απάντησαν "άμα δεν σ' αρέσει να πας στην εκκλησία. Εμείς ερχόμαστε να βρίσουμε". Πρέπει να τρώνε πολύ ξύλο από τις γυναίκες τους σπίτι για να έχουν τέτοια απωθημένα. Μα σε Α' ΕΣΚΑ ρε φίλε;;;;;;;

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 16, 2026 3:39 pm

Τον παο τον ειχαν στησει στους τελικους
αυτο με τα εισητηρια ηταν η αφορμη αν ηταν διαφορετικα τα πραγματα δεν θα ειχε συμβει κατι
εστω και ετσι πιαστηκαν απο αυτην την αφορμη και εκαναν το σωστο

Εικόνα

προφανως και θα υπαρχουν δικαιολογιες κτλ απτον αθηναικο τον οσφπ και τον λιολιο
ο παο δεν πρεπει να κατσει ουτε να απανταει ουτε να δικαιολογειται
αυτο που πρεπει να κανει ειναι να κανονισει να μην συμμετεχει στην α1
οταν συμμετεχεις σε κατι που σε εχουν στημενο το νομιμοποιεις και του δινεις αιγλη με την παρουσια σου

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Απρ 16, 2026 3:42 pm

Και εγώ είμαι γενικά κατά των οργανωμένων, γιατί συχνά μιλάμε για χούλιγκαν, για άτομα που απλά πάνε να βρίσουν και όχι να υποστηρίξουν την ομάδα τους κλπ. Αλλά προφανώς δε γίνεται και να "τσουβαλιάζονται" όλοι οι οπαδοί ως "οργανωμένοι" για να δικαιολογούνται οι πρακτικές που είδαμε στο χθεσινό παιχνίδι.

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Απρ 16, 2026 3:45 pm

τουλουμπα έγραψε:
αυτο με τα εισητηρια ηταν η αφορμη αν ηταν διαφορετικα τα πραγματα δεν θα ειχε συμβει κατι

Εικόνα

προφανως και θα υπαρχουν δικαιολογιες κτλ απτον αθηναικο τον οσφπ και τον λιολιο
οταν συμμετεχεις σε κατι που σε εχουν στημενο το νομιμοποιεις και του δινεις αιγλη με την παρουσια σου
Παίζει καμια Αδριατική λίγκα στις γυναίκες, έχουμε καμιά ιδέα ?

BillyPao

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 16, 2026 3:46 pm

τουλουμπα έγραψε:

Εικόνα

Η λύση δεν είναι να αφήσουμε μια ομάδα που ήρθε από το πουθενά με 3.000.000 ευρώ μπάτζετ (από πού άραγε;) να καταστρατηγεί τους νόμους επειδή ο πρώην πρόεδρος της είναι νυν περιφερειάρχης Αττικής κλπ. Η λύση είναι η ομάδα να πιέσει για να αλλάξει όλο αυτό.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Απρ 16, 2026 3:50 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Εικόνα

Η λύση δεν είναι να αφήσουμε μια ομάδα που ήρθε από το πουθενά με 3.000.000 ευρώ μπάτζετ (από πού άραγε;) να καταστρατηγεί τους νόμους επειδή ο πρώην πρόεδρος της είναι νυν περιφερειάρχης Αττικής κλπ. Η λύση είναι η ομάδα να πιέσει για να αλλάξει όλο αυτό.
δεν μπορει να αλλαξει δυστυχως
ο παο δεν εχει την δυναμη να επιβαλλει τετοιες αλλαγες
η κανεις τον χρησιμο ηλιθιο και συμμετεχεις η την κανεις για αλλες πολιτειες

ελπιζω το παραδειγμα του βρανοπουλου να ακολουθησει και ο γαβ γαβ φετος και να σταματησει να κανει τον κομπαρσο στο θεατρο του λιολιου

BillyPao

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 16, 2026 3:52 pm

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:

ελπιζω το παραδειγμα του βρανοπουλου να ακολουθησει και ο γαβ γαβ φετος και να σταματησει να κανει τον κομπαρσο στο θεατρο του λιολιου
Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί τίτλους. Αν είναι να μη συμμετέχεις πουθενά, δεν έχει νόημα να φτιάχνεις ομάδες άρα και να υπάρχεις ως σύλλογος.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Απρ 16, 2026 3:55 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί τίτλους. Αν είναι να μη συμμετέχεις πουθενά, δεν έχει νόημα να φτιάχνεις ομάδες άρα και να υπάρχεις ως σύλλογος.
ας διεκδικει τιτλους σε αλλες κατηγοριες η πρωταθληματα
επισης οπως το γραφεις να διεκδικει,οταν σε εχουν στημμενο τι να διεκδισεις δηλαδη?
ο ρολος σου να κανεις πιο χαρουμενους τους αντιπαλους οταν παιρνουν τον τιτλο

BillyPao

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 16, 2026 4:02 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2026 3:55 pm
BillyPao έγραψε:

ας διεκδικει τιτλους σε αλλες κατηγοριες η πρωταθληματα
επισης οπως το γραφεις να διεκδικει,οταν σε εχουν στημμενο τι να διεκδισεις δηλαδη?
ο ρολος σου να κανεις πιο χαρουμενους τους αντιπαλους οταν παιρνουν τον τιτλο
Στα λόγια είναι εύκολο αυτό που λες, στην πράξη δε λες από τη μια μέρα στην άλλη "το πρωτάθλημα είναι στημένο, ας πάω στη Χ λίγκα για να μπορώ να διεκδικήσω τον τίτλο".

Άβαταρ μέλους
CptHarlock

sophomore
Reactions:

Πέμ Απρ 16, 2026 4:03 pm

abovetherim έγραψε:

Ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί για πάντα, ο Αθηναϊκός θα είναι εκεί όσο είναι ο Χαρδαλιάς, τα μεγέθη των κλαμπ δεν είναι συγκρίσιμα γι' αυτό και η αποχώρηση ήταν τεράστιο λάθος.
Καλά μην παίρνεις και όρκο γι'αυτό που γράφεις, στο συγκεκριμένο άθλημα ο Αθηναϊκός έχει μεγαλύτερη ιστορία και επιτυχίες από τον Παναθηναϊκό. Για να μην πάμε σε Σπόρτινγκ κτλ. Γενικά οι δύο αιώνιοι έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ και την νοοτροπία μόνο εμείς υπάρχουμε, οι άλλοι είστε ένα τίποτα... chillpill.gif

abovetherim

a1greece
Reactions:

Πέμ Απρ 16, 2026 4:19 pm

CptHarlock έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2026 4:03 pm
abovetherim έγραψε:

Ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί για πάντα, ο Αθηναϊκός θα είναι εκεί όσο είναι ο Χαρδαλιάς, τα μεγέθη των κλαμπ δεν είναι συγκρίσιμα γι' αυτό και η αποχώρηση ήταν τεράστιο λάθος.
Καλά μην παίρνεις και όρκο γι'αυτό που γράφεις, στο συγκεκριμένο άθλημα ο Αθηναϊκός έχει μεγαλύτερη ιστορία και επιτυχίες από τον Παναθηναϊκό. Για να μην πάμε σε Σπόρτινγκ κτλ. Γενικά οι δύο αιώνιοι έχουν πολύ ψηλά τον αμανέ και την νοοτροπία μόνο εμείς υπάρχουμε, οι άλλοι είστε ένα τίποτα... chillpill.gif
Επειδή με τσιγκλάς τώρα και επειδή είμαι τόσο μεγάλος που έχω προλάβει με τα μάτια μου τη Στέλλα Κομματά στο Σπόρτινγκ, την Άννυ Κωνσταντινίδου να κοντράρεται με τη Λίλα Χατζηορίδου και Βασίλη Σακκόπουλο να σηκώνει τρόπαια στα Πατήσια, να σου πω ότι ο Σπόρτινγκ έχει 21 πρωταθλήματα, αλλά όλα από 77-99 στα χρόνια της παντοκρατορίας του δηλαδή. Ο Ολυμπιακός 9, μαζεμένα από 16 ως πέρσι με τον Λεριώτη και τις γνωστές ιστορίες, ας μην τα γράφουμε εδώ.
Ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 5 τίτλους σκόρπιους από το 1998 ως το 2021 και θα μπορούσε να έχει και λίγους ακόμα αλλά έπεσε σε παντοκρατορίες που κι αυτό κάτι δείχνει, και μετά είναι ο Αθηναϊκός 4 σερί 2009-2012 όλους με δήμαρχο Χαρδαλιά. Και επιστρέφει φέτος, όλως τυχαίως.
Έχουμε φάει πολλές Κυριακές μεσημέρια στα γήπεδα από τότε που η Α' Εθνική έπαιζε όλα τα ματς Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, μη μας τη λες έτσι. Και τσιλ είμαστε και ιστορία ξέρουμε.

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Πέμ Απρ 16, 2026 5:23 pm

Σε αγώνες στο ΟΑΚΑ έχω πάει 3 φορές. Μια ήταν φέτος σε αγώνα γυναικών λόγω και του φθηνού εισιτηρίου. Τέτοιο βρίσιμο δεν ακούγεται μαζεμένο πουθενά αλλού. Τι κάνει η π.. και η μάνα του διαιτητή η π... Έβριζαν μέχρι και τις παίκτριες του Παναθηναϊκού. Για μένα ήταν μια λυπηρή κατάσταση αλλά υποθέτω έτσι είναι σε όλα τα ελληνικά γήπεδα ή τουλάχιστον στα περισσότερα. Αν κάποιος θέλει να κάνει μια σύντομη περίληψη για το ποιο είναι το πρόβλημα με τον Αθηναϊκό θα ήταν χρήσιμο (ή αν υπάρχει κάποιο λινκ με άρθρο κλπ). (εννοώ την συνολική κατάσταση όχι ότι δεν άφησαν τους οπαδούς να μπουν)

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
abovetherim

a1greece
Reactions:

Πέμ Απρ 16, 2026 5:27 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
Πέμ Απρ 16, 2026 5:23 pm
Σε αγώνες στο ΟΑΚΑ έχω πάει 3 φορές. Μια ήταν φέτος σε αγώνα γυναικών λόγω και του φθηνού εισιτηρίου. Τέτοιο βρίσιμο δεν ακούγεται μαζεμένο πουθενά αλλού. Τι κάνει η π.. και η μάνα του διαιτητή η π... Έβριζαν μέχρι και τις παίκτριες του Παναθηναϊκού. Για μένα ήταν μια λυπηρή κατάσταση αλλά υποθέτω έτσι είναι σε όλα τα ελληνικά γήπεδα ή τουλάχιστον στα περισσότερα. Αν κάποιος θέλει να κάνει μια σύντομη περίληψη για το ποιο είναι το πρόβλημα με τον Αθηναϊκό θα ήταν χρήσιμο (ή αν υπάρχει κάποιο λινκ με άρθρο κλπ). (εννοώ την συνολική κατάσταση όχι ότι δεν άφησαν τους οπαδούς να μπουν)
Δεν υπάρχει κάτι συνολικό να ξέρεις. Σε μια πρόταση είναι όλα. Λιόλιος είναι τακίμι με Χαρδαλιά και ο Παναθηναϊκός απέναντι σε Λιόλιο και όποιον είναι μαζί του.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Μάιος 08, 2026 7:41 pm

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνικές Κατηγορίες Γυναικών”