Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Μια χαρα σεντερ ειναι ο Χολ για τριτο δευτερος. Πολυτελεια. Βαζει και τις βολες και αναλογικα με τον χρονο του ειναι απο τους πιο αποτελεσματικους παικτες παραγωγικα στην ευρωλιγκα. Απλα δεν εχει αντιληψη και δεν μπορεις να βασιστεις πανω του για καθαρο δευτερο σεντερ. Μπορει να ββγαλει ενα μηνα ως δευτερος, οχι μια σεζον.
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
μια χαρα αποδειχθηκε ο χολ. Το ιδιο περιμενουμε να ειναι και ο εντζαι ενας τιμιος παικτης που θα βοηθησει σε συγκεκριμενα θεματα της ομαδας. Δεν περιμενουμε να παρουμε την ευρωλιγκα εξαιτιας του.basilis_.kts έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 11:51 amαπλα αποδειχτηκε πως ο χολ ειναι καλος για κανονικη διαρκεια αλλά αν πηγαιναμε με χολ 2ο σεντερ οπως ηταν αρχικα το πλανο θα ειχαμε προβλημα...σε πολλα κρισιμα παιχνιδια δεν μπορουσε να ακολουθησει τακτικα στην αμυνα με τιποτα και στην επιθεση δεν ηταν αποτελεσματικος
με λιγα λογια απεναντι στην παρι,στην βιλλερμπαν,στην μπασκονια οκ μπορει να βοηθησει αλλά αν βαζαμε πχ χολ στο 4ο δεκαλεπτο στον τελικο με την ρεαλ οπως συνηθως κανει τα ροτεισον ο μπαρτζωκας αυτην την στιγμη ευρωλιγκα δεν θα ειχαμε...
δεν ειναι οτι πιασαμε λαυρακι.ενας τιμιος παικτης του 6-7 ειναι.τιποτα παραπανω
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ε το ίδιο αναμένεται να γίνει πάνω κάτω με τον Ντιαγέ. Θα ξεκινήσουμε έτσι, αν ο παίκτης ανταποκρίνεται και δεν είναι μόνο για να τον βάζεις μέσα με Βιλερμπάν κτλ, και μπορεί να παίξει καλά εναντίον τοπ τίερ ομάδων και κυρίως του ΠΑΟ που έχει πολύ δυνατή γραμμή στα forward, τότε δεν βλέπω να έρχεται άλλος. Αν έχει την εικόνα του περσινού Χολ, θα πάρουμε σίγουρα και τεσσάρι. Εγώ τον πιστεύω πάντως πολύ τον παίκτη, για μένα είναι λάθος αυτό που κάνετε οι περισσότεροι, που κρίνετε έναν παίκτη μενονομένα.basilis_.kts έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 11:51 amαπλα αποδειχτηκε πως ο χολ ειναι καλος για κανονικη διαρκεια αλλά αν πηγαιναμε με χολ 2ο σεντερ οπως ηταν αρχικα το πλανο θα ειχαμε προβλημα...σε πολλα κρισιμα παιχνιδια δεν μπορουσε να ακολουθησει τακτικα στην αμυνα με τιποτα και στην επιθεση δεν ηταν αποτελεσματικος
με λιγα λογια απεναντι στην παρι,στην βιλλερμπαν,στην μπασκονια οκ μπορει να βοηθησει αλλά αν βαζαμε πχ χολ στο 4ο δεκαλεπτο στον τελικο με την ρεαλ οπως συνηθως κανει τα ροτεισον ο μπαρτζωκας αυτην την στιγμη ευρωλιγκα δεν θα ειχαμε...
δεν ειναι οτι πιασαμε λαυρακι.ενας τιμιος παικτης του 6-7 ειναι.τιποτα παραπανω
Είδαμε πέρυσι ότι το σύνολο μετράει, όλοι έλεγαν για την υπερομάδα του ΠΑΟ και το πόσο ταλέντο έχει και είδαμε όλοι πως πήγε αυτό.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν υπάρχει περίπτωση να μη προσφέρει ο Εντζάι. παίκτες που είναι καλοί αμυντικοί πάντα είναι χρήσιμοι και εμείς πέρυσι είχαμε θέμα στην άμυνα στους ψηλούς μέχρι να τη βελτιώσει κάπως ο Ταϊρίκ. τον κόβω να κάνει καλά παιχνίδια απέναντι στο Παναθηναϊκό που είναι και αυτό ένα ζητούμενο.
κι εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο και προβληματίζομαι πολύ για το σουτ της ομάδας συνολικά αλλά ας μη τον βγάλουμε και άχρηστο.
κι εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο και προβληματίζομαι πολύ για το σουτ της ομάδας συνολικά αλλά ας μη τον βγάλουμε και άχρηστο.
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην αγχώνεσαι. Το ότι δεν έχει καθόλου σουτ είναι καλό, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο. Τουλάχιστον θα ξέρει ο κοουτς τι φταίει. Άλλο αν μπορεί να το διορθώσει, αλλά θα έχει την απάντηση εύκολα.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 1:04 pmδεν υπάρχει περίπτωση να μη προσφέρει ο Εντζάι. παίκτες που είναι καλοί αμυντικοί πάντα είναι χρήσιμοι και εμείς πέρυσι είχαμε θέμα στην άμυνα στους ψηλούς μέχρι να τη βελτιώσει κάπως ο Ταϊρίκ. τον κόβω να κάνει καλά παιχνίδια απέναντι στο Παναθηναϊκό που είναι και αυτό ένα ζητούμενο.
Να στο πω αλλιώς, τι θα προτιμούσες να πάθει το αυτοκίνητό σου, σκασμένο λάστιχο ή ύπουλο πρόβλημα στον κινητήρα; Αν με ρωτάς, θα διάλεγα το πρώτο γιατί εντοπίζεται (άρα και διορθώνεται) ευκολότερα.
Άμα θέλω πώς τα λέω ο άτιμος...
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτος ειναι και μενα ο μονος μου προβληματισμος για φετος. Γιατι αθλητικοτητα που ηθελα βαλαμε 2 χρονια τωρα, προσωπικη φαση στα γκαρντ βαλαμε και περυσι και φετος αλλα φετος εχουμε πολλους μετριους σουτερ γαμωτο.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 1:04 pmδεν υπάρχει περίπτωση να μη προσφέρει ο Εντζάι. παίκτες που είναι καλοί αμυντικοί πάντα είναι χρήσιμοι και εμείς πέρυσι είχαμε θέμα στην άμυνα στους ψηλούς μέχρι να τη βελτιώσει κάπως ο Ταϊρίκ. τον κόβω να κάνει καλά παιχνίδια απέναντι στο Παναθηναϊκό που είναι και αυτό ένα ζητούμενο.
κι εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο καισυνολικά αλλά ας μη τον βγάλουμε και άχρηστο.προβληματίζομαι πολύ για το σουτ της ομάδας
Ward, CMM, Montero, Ndiaye σουταρουν ολοι κατω απο 35%. Και ο Παπ δεν βαζει φωτια απο το τριποντο τα τελευταια 2 χρονια. Θελει 3 τιαρι του 37+ στη δευτερη πενταδα οπως το βλεπω εγω.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
Εδώ με αδικείς, αλλά δεν πειράζει! Μια χαρά σχολίασα την καλή του εμφάνιση και παράθεσα τα στατιστικά του στο ματς με την Αίγυπτο, ενώ παράλληλα σχολίασα και το φοβερό ποσοστό στο τρίποντο του Μπάντιο (0/12)!Jeight έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 10:07 amΒεβαια οταν εκανε καλο ματς με την Σενεγαλη δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει τιποτα. Αλλα ας κανουμε την τριχα τριχια με μια φαση που συμβαινει σε ολους. Ουτε εγω ειμαι ενθουσιασμενος με την μεταγραφη αλλα βγαζετε τρελη προκαταλαηψη με την παικτη. Ηρεμα, δεν τον εχουμε δει ακομα.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 30, 2026 9:20 pm
Κριμα , στο τσακ μας προλαβανε![]()
Διαβαζω : Εντυπωσιακος ο μακινταιρ , μαγικος ο βεζενφοφ . Τριχες .
Μαγικα ειναι αυτα που κανει ο εντζαι που σουταρει την μπαλα μπροστα κι αυτη παει πισω . Μενταλιστ ο τυπος .
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
παιδια πειτε μου παρακαλω υπαρχει ομαδα στην ευρωλιγκα να εχει δυο ισοδυναμες πενταδες και να μην χωλαινει καπου? γιατι ενω ειμαστε ενα βασικο 3ρι που να μπορει να σταθει και στο 4 μακρυα απο ενα πληρεστατο ροστερ η εικονα που παρουσιαζουν πολλοι ειναι οτι παμε για φουντο. Δεν λεω οτι δεν μπορει να συμβει κανενας δεν εχει υπογραψει συμβολαιο με την καλοτυχια και την επιτυχια αλλα ετσι οπως βλεπω το ροστερ μας δεν μου φαινεται και τοσο χαλια.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν νομιζω οτι ειπαν οι περισσοτεροι οτι παμε για φουντο. Ευτυχως οι πιο νευραλγικες θεσεις στο μπασκετ ειναι τα γκαρντ και το 5. Ευτυχως τα φτερα ειναι συνηθως υποστηρικτικα.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 1:59 pmπαιδια πειτε μου παρακαλω υπαρχει ομαδα στην ευρωλιγκα να εχει δυο ισοδυναμες πενταδες και να μην χωλαινει καπου? γιατι ενω ειμαστε ενα βασικο 3ρι που να μπορει να σταθει και στο 4 μακρυα απο ενα πληρεστατο ροστερ η εικονα που παρουσιαζουν πολλοι ειναι οτι παμε για φουντο. Δεν λεω οτι δεν μπορει να συμβει κανενας δεν εχει υπογραψει συμβολαιο με την καλοτυχια και την επιτυχια αλλα ετσι οπως βλεπω το ροστερ μας δεν μου φαινεται και τοσο χαλια.
Απλα ειναι λιγο κουλο που ειχαμε ολο το καλοκαιρι για μια προσθηκη ουσιαστικα και τελικα πηραμε στο Εντζαι καθως σιγουρα μπορουσαμε να βρουμε καλυτερο. Ακομα και να σπασουμε συμβολαιο. Αυτο νομιζω ξενερωσε. Δηλαδη ο Μεου η ο Μαικ (που δεν τον πολυεχω σε εκτιμηση πνευματικα) δεν θα ηταν καλυτερες επιλογες αν θελαμε απλα mia safe προσθηκη?
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ναι ισως δεν το εξεφρασα σωστα , δεν μιλαγα αποκλειστικα για τα μελη του φορουμ αλλα για την γενικοτερη εικονα που βλεπω διαβαζοντας διαφορα σαιτ. Σιγουρα απο τη στιγμη που ξεραμε οτι ο πητερς ειναι φευγατος θα επρεπε να ειχαμε αρχισει το ψατηρι πολυ νωριτερα. απο την λλη οι κινησεις με CMM και μοντερο δειχνουν οτι δεν καθομασταν αν κοιταμε την κοιλια μας μεχρι να τελιωσει η χρονια και ξαφνικα αρχισαμε να ψαχνουμε , αλλα οπως και να εχει εχοντας κανει απο το καλημερα δυο πολυ καλες προσθηκες ,ολοι λιγο πολυ περιμεναν οτι μεχρι τα μεσα Αυγουστου θα ειχε κλεισει το ροστερ ιδανικα. ε δεν ηρθε πρωτο ονομα ( η τουλαχιστον εφαμιλο των δυο γκαρντ) για μπακ απ τεσσαρι η εστω στο τρια αλλα και περσυ εγιναν διορθωτικες κινησεις στο τσακ ουσιαστικα .Jeight έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 2:02 pmΔεν νομιζω οτι ειπαν οι περισσοτεροι οτι παμε για φουντο. Ευτυχως οι πιο νευραλγικες θεσεις στο μπασκετ ειναι τα γκαρντ και το 5. Ευτυχως τα φτερα ειναι συνηθως υποστηρικτικα.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 1:59 pmπαιδια πειτε μου παρακαλω υπαρχει ομαδα στην ευρωλιγκα να εχει δυο ισοδυναμες πενταδες και να μην χωλαινει καπου? γιατι ενω ειμαστε ενα βασικο 3ρι που να μπορει να σταθει και στο 4 μακρυα απο ενα πληρεστατο ροστερ η εικονα που παρουσιαζουν πολλοι ειναι οτι παμε για φουντο. Δεν λεω οτι δεν μπορει να συμβει κανενας δεν εχει υπογραψει συμβολαιο με την καλοτυχια και την επιτυχια αλλα ετσι οπως βλεπω το ροστερ μας δεν μου φαινεται και τοσο χαλια.
Απλα ειναι λιγο κουλο που ειχαμε ολο το καλοκαιρι για μια προσθηκη ουσιαστικα και τελικα πηραμε στο Εντζαι καθως σιγουρα μπορουσαμε να βρουμε καλυτερο. Ακομα και να σπασουμε συμβολαιο. Αυτο νομιζω ξενερωσε. Δηλαδη ο Μεου η ο Μαικ (που δεν τον πολυεχω σε εκτιμηση πνευματικα) δεν θα ηταν καλυτερες επιλογες αν θελαμε απλα mia safe προσθηκη?
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Απλα πειοριζεται το κομματι του σουτ που ειναι βασικο για το spacing. Αν στην δευτερη πενταδα τουβλαρουν ολοι αντι Φουρνιε, δεν λειτουργουν ουτε τα ρηγματα ουτε το pick n roll. πες για παραδειγμα οτι εχεις τον Μοντερο και δημιουργει ρηγμα με την ταχυτητα του. Το ρηγμα δεν θα υφισταται αν μπορει να κλεισει δευτερος παικτης μεσα για την διεισδυση γιατι μπορουν να αφησουν τον Ενται η το τριαρι να σουταρει. Θα μαρκαρουν μονο τον Φουρνιε και θα παιξουν pack the paint.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 2:11 pmναι ισως δεν το εξεφρασα σωστα , δεν μιλαγα αποκλειστικα για τα μελη του φορουμ αλλα για την γενικοτερη εικονα που βλεπω διαβαζοντας διαφορα σαιτ. Σιγουρα απο τη στιγμη που ξεραμε οτι ο πητερς ειναι φευγατος θα επρεπε να ειχαμε αρχισει το ψατηρι πολυ νωριτερα. απο την λλη οι κινησεις με CMM και μοντερο δειχνουν οτι δεν καθομασταν αν κοιταμε την κοιλια μας μεχρι να τελιωσει η χρονια και ξαφνικα αρχισαμε να ψαχνουμε , αλλα οπως και να εχει εχοντας κανει απο το καλημερα δυο πολυ καλες προσθηκες ,ολοι λιγο πολυ περιμεναν οτι μεχρι τα μεσα Αυγουστου θα ειχε κλεισει το ροστερ ιδανικα. ε δεν ηρθε πρωτο ονομα ( η τουλαχιστον εφαμιλο των δυο γκαρντ) για μπακ απ τεσσαρι η εστω στο τρια αλλα και περσυ εγιναν διορθωτικες κινησεις στο τσακ ουσιαστικα .Jeight έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 2:02 pm
Δεν νομιζω οτι ειπαν οι περισσοτεροι οτι παμε για φουντο. Ευτυχως οι πιο νευραλγικες θεσεις στο μπασκετ ειναι τα γκαρντ και το 5. Ευτυχως τα φτερα ειναι συνηθως υποστηρικτικα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τρέλανε μας ρε Χαρταετέ!!! Όντως τα λες πάρα πολύ ωραία, respect από εμέναkite26 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 1:28 pmΜην αγχώνεσαι. Το ότι δεν έχει καθόλου σουτ είναι καλό, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο. Τουλάχιστον θα ξέρει ο κοουτς τι φταίει. Άλλο αν μπορεί να το διορθώσει, αλλά θα έχει την απάντηση εύκολα.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 1:04 pmδεν υπάρχει περίπτωση να μη προσφέρει ο Εντζάι. παίκτες που είναι καλοί αμυντικοί πάντα είναι χρήσιμοι και εμείς πέρυσι είχαμε θέμα στην άμυνα στους ψηλούς μέχρι να τη βελτιώσει κάπως ο Ταϊρίκ. τον κόβω να κάνει καλά παιχνίδια απέναντι στο Παναθηναϊκό που είναι και αυτό ένα ζητούμενο.
Να στο πω αλλιώς, τι θα προτιμούσες να πάθει το αυτοκίνητό σου, σκασμένο λάστιχο ή ύπουλο πρόβλημα στον κινητήρα; Αν με ρωτάς, θα διάλεγα το πρώτο γιατί εντοπίζεται (άρα και διορθώνεται) ευκολότερα.
Άμα θέλω πώς τα λέω ο άτιμος...

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο εντζαι ειναι τρομερος αμυντικος,ειναι πρωτος στα στονκς στην ευρωλιγκα πανω ακομα και απο ταβαρες..θα ειναι σιγουρα χρησιμος στην αμυνα..το ολο ζητημα ειναι ποσο ζημιογονος θα ναι στην επιθεση γιατι θα πηγαινει ο παικτης του να μαρκαρει τον μοντερο και τον φουρνιε και δεν θα υπαρχει σπεισινγκ.
σε 5δα με μοντερο φουρνιε χεζονια και ταρικ θα ηταν οπλο ο εντζαι..αυτο πιστευω σκεφτηκαν και τον πηραν..τωρα οσο δεν εχουμε 3ρι με σουτ θα ναι δυσκολα τα πραγματα..
υπαρχει και μια επιλογη να αλλαξεις τον χολ με τον σορκιν..που ειναι 5ρι με σουτ..
σε 5δα με μοντερο φουρνιε χεζονια και ταρικ θα ηταν οπλο ο εντζαι..αυτο πιστευω σκεφτηκαν και τον πηραν..τωρα οσο δεν εχουμε 3ρι με σουτ θα ναι δυσκολα τα πραγματα..
υπαρχει και μια επιλογη να αλλαξεις τον χολ με τον σορκιν..που ειναι 5ρι με σουτ..
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Οχι δεν θα ήταν φίλε Jeight. Αντιθέτως, εγώ τις θεωρώ χειρότερες και τις δύο. Και θα εξηγήσω: ο Μαικ αν ήταν τόσο καλός θα έπαιζε Ευρωλίγκα του χρόνου. Οπως είπες και εσύ πνευματικά εμένα δεν μου δείχνει παίχτη που θα μπορούσε να αντέξει το βάρος. Ο Μετού προφανώς και είναι πολύ καλύτερος επιθετικά από τον Ντιαγέ, αλλά πέραν του ότι έρχεται από χιαστό, είναι παίκτης που πέραν του ότι θέλει να παίζει για να μπορεί να αποδώσει (δεν είναι ο ρολίστας που θα μπει 10 λεπτά και θα τα δώσει όλα), αμυντικά είναι πολύ χειρότερος από τον Ντιαγέ.Jeight έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 2:02 pmΔεν νομιζω οτι ειπαν οι περισσοτεροι οτι παμε για φουντο. Ευτυχως οι πιο νευραλγικες θεσεις στο μπασκετ ειναι τα γκαρντ και το 5. Ευτυχως τα φτερα ειναι συνηθως υποστηρικτικα.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 1:59 pmπαιδια πειτε μου παρακαλω υπαρχει ομαδα στην ευρωλιγκα να εχει δυο ισοδυναμες πενταδες και να μην χωλαινει καπου? γιατι ενω ειμαστε ενα βασικο 3ρι που να μπορει να σταθει και στο 4 μακρυα απο ενα πληρεστατο ροστερ η εικονα που παρουσιαζουν πολλοι ειναι οτι παμε για φουντο. Δεν λεω οτι δεν μπορει να συμβει κανενας δεν εχει υπογραψει συμβολαιο με την καλοτυχια και την επιτυχια αλλα ετσι οπως βλεπω το ροστερ μας δεν μου φαινεται και τοσο χαλια.
Πρέπει να κοιτάμε λίγο την ομάδα ως σύνολο και να μην κρίνουμε τις μεταγραφές ατομικά (δεν το λέω για σένα προφανώς). Δεν παίζουμε 1vs1 ούτε θα παίξει μονάκι ο Ντιαγέ με τον Χέιζ Ντέιβις.
Είναι φανερό ότι ακόμα και πέρυσι έλειπε σκληράδα στους ψηλούς. Ήρθε ο Ταιρικ και σουλωπουσε τα πράγματα, αλλά ένας Ταιρίκ δεν φέρνει την άνοιξη. Επομένως, όταν φέρνεις έναν παίκτη που είναι στο top5 των αμυντικών πας προς αυτή την κατεύθυνση, να διορθώσεις αυτή την συγκεκριμένη αδυναμία.
Επίσης, μην ξεχνάς ότι χάνουμε τον Ουόκαπ και δεν έχουμε point of attack defender. Ε κάποιες από τις αμυντικές αρετές του Ουόκαπ θα τις αντικαταστήσει ο Ντιαγέ.
Τέλος, για μένα είναι φανερό ότι ο Μπι έχει οραματιστεί την second unit με CMM/Τζόζεφ, Μοντέρο-Φουρνιέ ως βασική τριάδα στην περιφέρεια και θέλει να θωρακίσει τις αμυντικές αδυναμίες του Φουρνιέ στο τρία βάζοντας δίπλα του ένα τέρας αθλητικότητας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο