Είναι εντυπωσιακό.

Τόσο καιρό υπήρχε γκρίνια πως η διοίκηση κοροϊδεύει και δεν θα πάρουμε καλό 2άρι, το πολύ πολύ να κλείσει το ρόστερ με Κάρτερ. Η κυρίαρχη άποψη ήταν πως δεν έχει προφορική συμφωνία ο Ντόρσει και πως απλώς ακούγεται ως στάχτη στα μάτια. Πως όταν δεν θα έρθει και φέρουν έναν Τσέρι θα έχουν τάχα μου την δικαιολογία πως τον περίμεναν τόσο καιρό και ξέμειναν από παίχτες. Ήταν σχέδιο των Αφών για να κοροιδέψουν τον Γιάννη από το Πέραμα γιατί προφανώς δεν τον έχουν χεσμένο, τον τρέμουν και δεν κοιμούνται τα βράδια από την αγωνία τους αν θα καταφέρουν να τον παραπλανήσουν.
Έβαλαν οι Αφοί τους δημοσιογράφους τους να πουν ψέμματα για προτάσεις σε Ντόρσει και Μήτογλου με σκοπό να φέρουν...Αγραβάνη και Λούντζη για βασικούς.
Κανονικά, τώρα θα έπρεπε να μην είμαστε στην Α1 και στην περιφέρεια να είχαμε Σλούκα, "Τσέρι", Σπανούλη, Κάρτερ*, Λαρεντζάκη, Λούντζη.
Και τώρα που αποδείχθηκε πως όλο αυτό ήταν λίγο στην σφαίρα θεωριών συνομωσίας τι έχουμε;

Γκρίνια γιατί ο Ντόρσει από την Αμερική δεν μεγάλωσε με αφίσα Σπανούλη και δεν του σηκώνεται επαρκώς με την ιδέα πως θα παίζει στο ΣΕΦ. Γιατί έκανε ξεκάθαρο πως μας βλέπει σαν σκαλοπάτι για το ΝΒΑ. Λες και ο Μήτογλου αν ερχόταν ή ο Βέζε δεν έχουν δηλώσει σε όλους τους τόνους πως και αυτοί ως σκαλοπάτι μας βλέπουν. Λες και ο Παπ όταν πήρε 2 ευρωλίγκες δεν έφυγε μετά για Βαρκελώνη και ΝΒΑ. Από που προκύπτει η προσδοκία να είναι όλοι οι Έλληνες η εξαίρεση (Πρίντεζης) δεν το έχω καταλάβει.
Σε λίγο θα πιστέψω πως είχαν δίκιο όσοι έλεγαν κάποτε πως οι ξένοι δεν κλαίνε για την ομάδα και δεν μας κάνουν...

Τεσπά.
Που και που ένα "έκανα λάθος" δεν βλάπτει πάντως, ειδικά όταν μειώνεις και χλευάζεις ανθρώπους τόσο χαλαρά και άνετα στα της δουλειάς τους**.

Τόσοι κανονικοί λόγοι υπάρχουν για να γκρινιάζει κανείς σε αυτή τη ζωή. Μιλάμε για χοντρά προβλήματα ή έστω (ανάλογα που στέκεται κανείς) σοβαρούς προβληματισμούς.

Το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ καλό και το πιθανότερο είναι η ομάδα να παίξει ωραίο μπασκετάκι φέτος.

Περιμένουμε άλλωστε μια ακόμα κίνηση 12άδας.

Και, έτσι για την αλλαγή, λέω να πω ένα μπράβο στην διοίκηση και στο σταφ.

Και ένα ευχαριστώ, αν θες, που θα μπορώ τις Πέμπτες, τις Παρασκευές, τα σκ και μερικές Τρίτες να ξεχνιέμαι

Υγ: Το ξέρω ότι δεν είναι ωραίο το ύφος μου σε αυτό το ποστ. Δεν ήταν αυτός ο στόχος.

*+** Κάποιοι δημοσιογράφοι έπεσαν αποδεδειγμένα μέσα για Γουόκαπ, Ντόρσει και Λούντζη ενώ είναι ξεκάθαρο πως έπεσαν μέσα για Κάρτερ (ασχέτως πως θα εξελιχθεί αυτό), Λάιτι, Λαντέιλ και Μήτογλου.