2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 07, 2023 9:50 am

τη στιγμή που μιλάμε και βάσει όσων έχουν βγει προς τα έξω ο ΠΑΟ έχει κλείσει Βιλντόζα και μάλλον μένει και ο Λι που είναι ο αγαπημένος του προέδρου.

το Βιλντόζα - Λι δε μου αρέσει καθόλου, πάλι θα έχετε θέμα στη δημιουργία.

γενικά μου φαίνεται περίεργη κίνηση να τρέξετε να κλείσετε το Βιλντόζα με μεγάλο συμβόλαιο πριν βρείτε έναν "κανονικό" playmaker που σας είναι υπεραπαραίτητος.

αν φυσικά έρθει και ο Καμπάτσο αλλάζει εντελώς το πράγμα, ας έχει οποιονδήποτε δίπλα του, μιλάμε για τον καλύτερο playmaker της Ευρώπης μαζί με Μίσιτς (ο Σλούκας ένα επίπεδο κάτω).

HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Απρ 07, 2023 9:56 am

austerity_blues έγραψε:
τη στιγμή που μιλάμε και βάσει όσων έχουν βγει προς τα έξω ο ΠΑΟ έχει κλείσει Βιλντόζα και μάλλον μένει και ο Λι που είναι ο αγαπημένος του προέδρου.

γενικά μου φαίνεται περίεργη κίνηση να τρέξετε να κλείσετε το Βιλντόζα με μεγάλο συμβόλαιο πριν βρείτε έναν "κανονικό" playmaker που σας είναι υπεραπαραίτητος.

αν φυσικά έρθει και ο Καμπάτσο αλλάζει εντελώς το πράγμα, ας έχει οποιονδήποτε δίπλα του, μιλάμε για τον καλύτερο playmaker της Ευρώπης μαζί με Μίσιτς (ο Σλούκας ένα επίπεδο κάτω).
Ο Γουοκαπ και ο Καμπατσο ειναι οι καλυτεροι ασσοι στην ευρωπη για μενα , πάνω απο Μισιτς . Ο Σλουκας δε θεωρω οτι ειναι στο τοπ 5 αυτη τη στιγμη

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Παρ Απρ 07, 2023 9:57 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Απρ 07, 2023 9:36 am
shtarkws έγραψε:
Παρ Απρ 07, 2023 7:56 am
Το θέμα είναι ότι στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να μην θέλουν να καταλάβουν ότι η σωστή διαδικασία είναι να διαλέγεις προπονητή και ο προπονητής θα διαλέξει τους παίκτες. Το να διαλέγεις παίκτες και μετά να διαλέγεις προπονητή ελπίζοντας/απαιτώντας να κάνεις υπερομάδα μέχρι τώρα δεν του έχει βγει.

Δηλαδή πριν τελειώσει μια αποτυχημένη χρονιά πάμε να κάψουμε την επόμενη.

Πάντως το ρεπορτάζ λέει πως ο εκλεκτός είναι πλέον ο Αταμαν. Επίκειται συνεδρίαση του ΔΣ της Εφες με παρόντα τον Αταμαν στο οποίο τίποτα δεν αποκλείεται, από το να απολυθεί άμεσα μέχρι να ανανεώσει. Μην ξεχνάμε ότι οι Τούρκοι δρουν αρκετά με το συναίσθημα όπως και εμείς.
Εντάξει μέχρι τώρα δεν έχουν υπογράψει και κανέναν παίκτη, επαφές κάνουν πιθανόν, για τον Καμπάτσο αν τον καταφέρεις υπογράφει και τώρα και τα βρίσκουν με τον προπονητή στην επόμενη σεζόν. Πάντως είναι επίσημο ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον Αταμάν. Αν απολύθεί-παραιτηθεί από τώρα είναι ιδανικός χρόνος να αποκτηθεί και να αρχίσει από τώρα τον σχεδιασμό. Από την άλλη εμένα δεν θα μου φαινόταν τελείως παράλογο οι Τούρκοι να αποφασίσουν να πάνε σε ολική ανανέωση του ρόστερ κρατόντας τον Αταμάν.
Έχει λογική αυτό που λες αλλά επίσης αυτή η λογική μας έχει κάψει. Ποιος δεν θέλει τον Χ και τον Ψ με αποτέλεσμα να ο προπονητής να μην μπορεί να κάνει την ομάδα που θέλει με χημεία και συνοχή

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Απρ 07, 2023 9:59 am

austerity_blues έγραψε:

μια χαρα ειναι ο Βιλντοζα,τι λεμε τωρα......σουπερ αναβαθμιση + Λι καλυφτηκε η Θεση +Φλιωνη ή Μωραιτη.....τωρα αν μπορει να ερθει και Καμπατσο τι να πεις......αλλα βασικα πρεπει να κλεισει προπονητης καλος οπου ολοι οι καλοι περιμενουν να δουν το ντομινο που θα παιχτει........υπομονη.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Απρ 07, 2023 10:04 am

shtarkws έγραψε:

Έχει λογική αυτό που λες αλλά επίσης αυτή η λογική μας έχει κάψει. Ποιος δεν θέλει τον Χ και τον Ψ με αποτέλεσμα να ο προπονητής να μην μπορεί να κάνει την ομάδα που θέλει με χημεία και συνοχή
Γι' αυτό πρέπει να δωθεί και ο απαραίτητος χρόνος στον προπονητή, όταν έρχεται κάποιος προπονητής δεν έχει πάντα την ομάδα που θέλει από την αρχή, να θυμηθώ το πέρασμα του Μπαρτζώκα από την Μπάρτσα; Αν υποθέσουμε ότι ο Καμπάτσο μπορεί να κλειστεί τώρα δεν είναι δυνατόν να χαθεί επειδή θα έρθει ο προπονητής τον Ιούνιο π.χ.. Όχι ότι θεωρώ πιθανόν να υπογράψει ο συγκεκριμένος από τώρα, θεωρητικό είναι πιο πολύ.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Παρ Απρ 07, 2023 10:26 am

Conan1982 έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Γι' αυτό πρέπει να δωθεί και ο απαραίτητος χρόνος στον προπονητή, όταν έρχεται κάποιος προπονητής δεν έχει πάντα την ομάδα που θέλει από την αρχή, να θυμηθώ το πέρασμα του Μπαρτζώκα από την Μπάρτσα; Αν υποθέσουμε ότι ο Καμπάτσο μπορεί να κλειστεί τώρα δεν είναι δυνατόν να χαθεί επειδή θα έρθει ο προπονητής τον Ιούνιο π.χ.. Όχι ότι θεωρώ πιθανόν να υπογράψει ο συγκεκριμένος από τώρα, θεωρητικό είναι πιο πολύ.

0
austerity_blues
Reactions:

assistant77 έγραψε:
μια χαρα ειναι ο Βιλντοζα,τι λεμε τωρα......σουπερ αναβαθμιση + Λι καλυφτηκε η Θεση +Φλιωνη ή Μωραιτη.....τωρα αν μπορει να ερθει και Καμπατσο τι να πεις......αλλα βασικα πρεπει να κλεισει προπονητης καλος οπου ολοι οι καλοι περιμενουν να δουν το ντομινο που θα παιχτει........υπομονη.
μωρέ παραπάνω από μια χαρά είναι ο Βιλντόζα, μια χαρά είναι και ο Λι. σαν δίδυμο playmaker όμως δε ταιριάζει καθόλου. από τότε που έφυγε ο Καλάθης ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να βρει έναν καλό δημιουργό και αν πάει έτσι και του χρόνου θα έχει πρόβλημα.

tarp7

allstar

Παρ Απρ 07, 2023 10:27 am

giorgos45 έγραψε:
Πέμ Απρ 06, 2023 9:45 pm
ο βιλντοσα φετος επαιξε σε ολα τα παιχνιδια δεν ειχε θεμα αν θυμαμαι καλα!ειναι καλυτερος του λι δεν το συζηταμε καν!απλως το διδυμο καμπατσο λι δεν μαρεσει!θελουμε παιχτες στα γκαρντ με προσωπικοτητα!δε θα βγαινει πχ ο καμπατσο αλλαγη κ θα σκαμε μετα!
Ερυθρός Αστέρας: Εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα ο Βιλντόζα
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... -vilntoza/
κάθε χρόνο χάνει παιχνίδια ο βιλντόζα. Εγώ δεν θα τον ήθελα στην ομάδα μου.
Είχε και πολύ σοβαρό τραυματισμό στο πόδι με τους Νικς.
Conan1982 έγραψε:
shtarkws έγραψε:
Δεν νομίζω να υπάρχει προπονητής στην ευρωλίγκα που να λέει δεν θέλω τον καμπάσο.

1
1 Εικόνα
assistant

nba

Παρ Απρ 07, 2023 10:32 am

austerity_blues έγραψε:
assistant77 έγραψε:
μωρέ παραπάνω από μια χαρά είναι ο Βιλντόζα, μια χαρά είναι και ο Λι. σαν δίδυμο playmaker όμως δε ταιριάζει καθόλου. από τότε που έφυγε ο Καλάθης ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να βρει έναν καλό δημιουργό και αν πάει έτσι και του χρόνου θα έχει πρόβλημα.
μια χαρα ειναι ρε φιλε ο Βιλντοζα και δημιουργικα για να σε παει στην επομενη πιστα......δεν ειπα οτι με Βιλντοζα σηκωνουν Ευρωλιγκα αηττητοι αλλα σαν αρχη ειναι πολυ καλη.......Βιλντοζα-Λι-Φλιωνης......εκλεισε η θεση και κοιταμε τις επομενες.....

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Παρ Απρ 07, 2023 10:35 am

tarp7 έγραψε:
giorgos45 έγραψε:
Πέμ Απρ 06, 2023 9:45 pm
ο βιλντοσα φετος επαιξε σε ολα τα παιχνιδια δεν ειχε θεμα αν θυμαμαι καλα!ειναι καλυτερος του λι δεν το συζηταμε καν!απλως το διδυμο καμπατσο λι δεν μαρεσει!θελουμε παιχτες στα γκαρντ με προσωπικοτητα!δε θα βγαινει πχ ο καμπατσο αλλαγη κ θα σκαμε μετα!
Conan1982 έγραψε:

Δεν νομίζω να υπάρχει προπονητής στην ευρωλίγκα που να λέει δεν θέλω τον καμπάσο.
Αν του είπες έχω 10€ μπάτζετ και ο Καμπάτσο θα πάρει τα 2.5€ μπορεί και να προτιμήσει άλλο σχεδιασμό. Αν πάρεις Καμπάτσο και πίσω έχεις τον κανένα (όπως έπαθε ο Καλάθης) δεν θεωρώ παράλογο να "κλωτσάει" ο προπονητής.

0

Oι κανονισμοί του forum

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Απρ 07, 2023 10:38 am

Αν είναι να έρθει ο Φλιώνης δεν βλέπω τον λόγο να μην μείνει και ο Μποχωρίδης, δεν είναι ότι είναι και κανάς μικρός, 25 έχει φτάσει.

0
tarp7

allstar

Παρ Απρ 07, 2023 10:42 am

shtarkws έγραψε:
tarp7 έγραψε:

Αν του είπες έχω 10€ μπάτζετ και ο Καμπάτσο θα πάρει τα 2.5€ μπορεί και να προτιμήσει άλλο σχεδιασμό. Αν πάρεις Καμπάτσο και πίσω έχεις τον κανένα (όπως έπαθε ο Καλάθης) δεν θεωρώ παράλογο να "κλωτσάει" ο προπονητής.
Για ομάδες με μπάτζετ 10 εκ έχεις δίκιο, αλλά φέτος ο ΔΠΓ και οι αυλικοί του μιλάνε για μπάτζετ πάνω από 15 εκ, εκτόξευση με 10-12 δεν υπάρχει.

0
assistant

nba

Παρ Απρ 07, 2023 10:49 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Απρ 07, 2023 10:38 am
Αν είναι να έρθει ο Φλιώνης δεν βλέπω τον λόγο να μην μείνει και ο Μποχωρίδης, δεν είναι ότι είναι και κανάς μικρός, 25 έχει φτάσει.
οχι αλλο καρβουνο μωρεεεεεεεεε...........

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary

Παρ Απρ 07, 2023 10:50 am

tarp7 έγραψε:
shtarkws έγραψε:

Για ομάδες με μπάτζετ 10 εκ έχεις δίκιο, αλλά φέτος ο ΔΠΓ και οι αυλικοί του μιλάνε για μπάτζετ πάνω από 15 εκ, εκτόξευση με 10-12 δεν υπάρχει.
Άσε τι λέγεται δεξιά και αριστερά, σημασία έχει τι λένε στις επίσημες συζητήσεις.

Έτσι όπως το βλέπω εγώ, ο Λάσο είναι ο καλύτερος υποψήφιος. Δεν χρειάζεται ανάλυση, το τι έχει πετύχει είναι πολύ πρόσφατο. Είναι σαν την περίπτωση Καμπάτσο, αν είναι ελεύθερος τον κλείνεις και τον εμπιστεύεσαι. Αυτό που συμπεραίνω είναι ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει προπονητή που συμφωνεί με τα δικά του θέλω, αντί να συμφωνήσει ο ίδιος με τα θέλω του προπονητή. Συνταγή δηλαδή για άλλη μια αποτυχία.

Εφόσον ο Λασο απ ότι διέρρευσε ζήτησε 3ετες και άρα θέλει να χτίσει ομάδα, αν σου ζητήσει την πρώτη χρονιά να παίξει με Μποχωριδη και Καλαιτζάκη τον εμπιστεύεσαι.

Αν θέλεις να πάρεις ότι γυαλίζει ελπίζοντας να κάνεις ομάδα αμέσως για να την "πεις" στον αντίπαλο ε τότε πολύ απλά θα φας για άλλη μια φορά τα μούτρα σου.

Ειδικά αν χάσεις τον Λασο από την Μπαγιερν θα πρόκειται για το κάζο της δεκαετίας και η απόδειξη ότι η συγκεκριμένη νοοτροπία θα έχει μικρύνει τον σύλλογο

5
5 Εικόνα

Oι κανονισμοί του forum

assistant

nba

Παρ Απρ 07, 2023 10:59 am

shtarkws έγραψε:
Παρ Απρ 07, 2023 10:50 am
tarp7 έγραψε:

Άσε τι λέγεται δεξιά και αριστερά, σημασία έχει τι λένε στις επίσημες συζητήσεις.

Έτσι όπως το βλέπω εγώ, ο Λάσο είναι ο καλύτερος υποψήφιος. Δεν χρειάζεται ανάλυση, το τι έχει πετύχει είναι πολύ πρόσφατο. Είναι σαν την περίπτωση Καμπάτσο, αν είναι ελεύθερος τον κλείνεις και τον εμπιστεύεσαι. Αυτό που συμπεραίνω είναι ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει προπονητή που συμφωνεί με τα δικά του θέλω, αντί να συμφωνήσει ο ίδιος με τα θέλω του προπονητή. Συνταγή δηλαδή για άλλη μια αποτυχία.

Εφόσον ο Λασο απ ότι διέρρευσε ζήτησε 3ετες και άρα θέλει να χτίσει ομάδα, αν σου ζητήσει την πρώτη χρονιά να παίξει με Μποχωριδη και Καλαιτζάκη τον εμπιστεύεσαι.

Αν θέλεις να πάρεις ότι γυαλίζει ελπίζοντας να κάνεις ομάδα αμέσως για να την "πεις" στον αντίπαλο ε τότε πολύ απλά θα φας για άλλη μια φορά τα μούτρα σου.

Ειδικά αν χάσεις τον Λασο από την Μπαγιερν θα πρόκειται για το κάζο της δεκαετίας και η απόδειξη ότι η συγκεκριμένη νοοτροπία θα έχει μικρύνει τον σύλλογο
Αν ο Λασο κλεισει με τριετες και σου ζητησει να παιξει με Μποχωριδη και Καλαιτζακη καταλαβαινεις οτι κρυφοκοιταζει την παχυλη αποζημιωση στο μεσο της χρονιας........

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”