Euroleague Round 19, Olympiacos vs AS Monaco

Συντονιστής: Captains

passer

senior
Reactions: 87
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιαν 04, 2024 5:12 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιαν 04, 2024 12:43 pm
Sharp Shooter έγραψε:
Πέμ Ιαν 04, 2024 12:16 pm
Ίσως είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο αλλά θεωρώ πως σε περίπτωση ήττας χαιρετάμε πλεονέκτημα έδρας αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά. Αυτό διότι θα εισαι στο 0-2 από τη Μονακό και θα έχεις Ρεάλ και Μπαρτσα στην Ισπανία που σε έχουν ήδη κερδίσει εδώ. Πέραν του ότι έχεις να πας σε όλες τις άλλες Ισπανικές, δυο φορές στο Βελιγράδι κτλ…

Επίσης είναι καιρός να κάνουμε μια μεγάλη νίκη στην Ευρωλίγκα μετά απο περίπου 2 μήνες. Γιατί μέχρι στιγμής η μόνη «εκτός προγράμματος» νίκη ήταν στην «έδρα» της Μακάμπι. Ίσως περνάει στα ψιλά αλλά έχουμε πολύ δύσκολο προγραμμα στο β’ γύρο και πρέπει να βρούμε τουλάχιστον 8 νίκες για να ελπίζουμε σε play in - play offs.

Μεταξύ μας τώρα προτιμώ να είμαστε σε κακή βραδιά και να χάσουμε παρά να ξεκινήσουμε ωραία, να παίρνουμε διαφορές και μεσα σε 2-3 λεπτά να τις χάνουμε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Ετσι όπως τα έχουμε κάνει και αν κριθεί στις ισοβαθμίες όπως πάει θα πρέπει να κοιτάζουμε και τις διαφορές.
΄Βγάζοντας την Ρεάλ απ' έξω έχουμε με τις ανταγωνίστριες:
Νίκες:
Μακάμπι +5
Παναθηναϊκός +11
Παρτιζάν +4
Ήττες:
Βίρτους Μπολόνια -2
Μπαρτσελόνα -11
Μονακό -8
Βαλένθια -7
Φενέρ -2
Μπασκόνια -1

Είμαστε δηλαδή στο 3-6, στο -11 στην συνολική διαφορά με 2 νίκες με μικρή διαφορά, με μια νίκη μόνο με διψήφια διαφορά και 3 ήττες οριακές και άλλες 3 πάνω από 7. κάθε νίκη με αυτές τις ομάδες που τις βάζει από κάτω μας είναι ένα συν και ακόμα καλύτερα αν πάρουμε και τις διαφορές.
Είναι ακόμα χειρότερο γιατί δεν υπολογίζονται τα σκορ των παρατάσεων στις ισοβαθμίες. Δηλαδή με ΠΑΟ και Παρτιζάν είμαστε στο 0.

Προσωπικά δεν είμαι αισιόδοξος για σήμερα. Δυστυχώς εκτός από Βιλερμπάν και Αλμπα (που είναι οριακά ομάδες Euroleague), οι μόνες άνετες νίκες είναι με Εφές και Ζαλγκίρις. Οπότε για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει η τόση αισιοδοξία για σήμερα.

Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος αν στο 4ο δεκάλεπτο σήμερα δεν πιούμε θάλασσα (όπως έχει συμβεί κατά κόρον φέτος) κι ας χάσουμε.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Ιαν 04, 2024 5:17 pm

passer έγραψε:

Είναι ακόμα χειρότερο γιατί δεν υπολογίζονται τα σκορ των παρατάσεων στις ισοβαθμίες. Δηλαδή με ΠΑΟ και Παρτιζάν είμαστε στο 0.

Προσωπικά δεν είμαι αισιόδοξος για σήμερα. Δυστυχώς εκτός από Βιλερμπάν και Αλμπα (που είναι οριακά ομάδες Euroleague), οι μόνες άνετες νίκες είναι με Εφές και Ζαλγκίρις. Οπότε για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει η τόση αισιοδοξία για σήμερα.

Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος αν στο 4ο δεκάλεπτο σήμερα δεν πιούμε θάλασσα (όπως έχει συμβεί κατά κόρον φέτος) κι ας χάσουμε.
Ναι όντως δεν το σκέφτηκα καν αυτό με τις παρατάσεις, άρα σε περίπτωση ήττας στην κανονική διάρκεια από ΠαναθηναΪκό και Παρτιζάν σε ισοβαθμία είμαστε από κάτω τους.
Η δική μου αισιοδοξία πέραν του ότι είμαι ούτως ή άλλως έτσι στηρίζεται στο ότι η ομάδα είναι για καιρό χωρίς τραυματισμούς, είμσστε πλήρεις, είχαμε ευνοϊκό πρόγραμμα που επέτρεψε στον Μπαρτζώκα να δουλέψει λίγο περισσότερο και να ξεκουράσει παίκτες και το ότι με την Αρμάνι στην ουσίδα κερδίσαμε σβηστά (και αποφύγαμε το κάζο στο τέλος), νομίζω ότι η ομάδα θα είναι προετοιμασμένη απόψε και θα παίξει σε υψηλή ένταση. Να βάλουμε τα πρώτα τρίποντα που θα πάρουμε θέλω επιτέλους να πάρουμε ψυχολογία.

0
passer

senior
Reactions: 87

Πέμ Ιαν 04, 2024 5:21 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Ιαν 04, 2024 5:17 pm
passer έγραψε:

Ναι όντως δεν το σκέφτηκα καν αυτό με τις παρατάσεις, άρα σε περίπτωση ήττας στην κανονική διάρκεια από ΠαναθηναΪκό και Παρτιζάν σε ισοβαθμία είμαστε από κάτω τους.
Η δική μου αισιοδοξία πέραν του ότι είμαι ούτως ή άλλως έτσι στηρίζεται στο ότι η ομάδα είναι για καιρό χωρίς τραυματισμούς, είμσστε πλήρεις, είχαμε ευνοϊκό πρόγραμμα που επέτρεψε στον Μπαρτζώκα να δουλέψει λίγο περισσότερο και να ξεκουράσει παίκτες και το ότι με την Αρμάνι στην ουσίδα κερδίσαμε σβηστά (και αποφύγαμε το κάζο στο τέλος), νομίζω ότι η ομάδα θα είναι προετοιμασμένη απόψε και θα παίξει σε υψηλή ένταση. Να βάλουμε τα πρώτα τρίποντα που θα πάρουμε θέλω επιτέλους να πάρουμε ψυχολογία.
Μακάρι να γίνει έτσι και να δικαιωθείς στο 1000%

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιαν 04, 2024 6:58 pm

Όπως δεν μας ταιριάζει η Μονακό σε κάποιους τομείς έτσι δεν τους ταιριάζουμε και εμείς σε κάποιους άλλους. Δεν έχουν παίκτη-τρόπο να αντιμετωπίσουν τον Φαλ (αυτός με τον Γουοκαπ) τους διέλυσαν πέρυσι. Ούτε τον Μιλου αν αποφασίσει να παίξει ως κανονικός παίκτης και όχι ως βετεράνος. Επίσης ο Πετρουσεφ θα μπορούσε να αποτελέσει παράγοντα από το 4 μιας και ούτε γι αυτόν έχουν το μπόι να τον σταματήσουν. Ο κοουτς βέβαια δεν τον πολύ βάζει, ιδωμεν.
50-50 η για μένα.

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιαν 04, 2024 7:03 pm

XamenaF4_the_return έγραψε:
Πέμ Ιαν 04, 2024 3:20 pm
Θελω:
1. Walkup 0 προσπαθειες για τριποντο
2. Πετρουσεφ 15-18 λεπτα
3. ΣΙΚΜΑ εκτος αποστολης
4. Λονγκ 10-12 λεπτα
5. Μπραζτεικις ή Λουντζη 8-10 λεπτα
6. Παπ 20 λεπτα μαξ (θα κλαταρει)
7. Walkup 20 λεπτα μαξ (θα κλαταρει)

Αν θελει playoff πρεπει να κερδισει γιατι το προγραμμα μεχρι την διακοπη(26η αγωνιστικη) δυσκολευει και παει.

(Αν μου λεγαν οτι θα ερθει η νικη και διαλεγα εγω τον τροπο θα ηθελα να ειαι στο τελευταιο σουτ, για να χτιζει παλι χαρακτηρα σιγα σιγα)
1)δε γινεται.....ολοι του δινουν το σουτ......πρεπει να σουταρει αλλιως θα μας παιζουν κατενατσιο,ολοι μεσα στη ρακετα.....
2)δε γινεται.....γιατι αν γινει θα πρεπει να παιξει 22 λεπτα ο Πητερς που δεν το θελουμε στην κατασταση που ειναι......
3)γινεται......μπορει στη θεση του να βαλει τον Παπας :D
4)δε γινεται....ακομα μπουσουλαει στο ελληνικο πρωταθλημα,δε γινεται να μπει ολολκληρο 10 λεπτο στο πιθανοτατα δυσκολοτερο αγωνα του β γρου.
5)Μακαρι , θα το ηθελα κι εγω αλλα προς το παρων ο Λιθουανος φοβαται και τον ισκιο του
6)Δε γινεται.....εξ αιτιας του 5 και επειδη ο Σακ ειναι για κλωτσιες.......
7)Δε γινεται......τουλαχιστον σ αυτο το παιχνιδι.....προσφερεσαι να μαρκαρεις εσυ τον Τζειμς;;;;;;....αν μπορεσουμε να του δωσουμε 10-12 λεπτα ανασες καλα θα μαστε....

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1300
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Ιαν 04, 2024 7:11 pm

Πάμε στις προβλέψεις:
1. Επανεμφάνιση Μπραζντεικις, 9 Πόντοι και προσφορά σε άμυνα και επίθεση.
2. Καταπληκτικός ο ασταμάτητος Κανααν με 24 πόντους.
3. Τεχνική ποινή στον Μπαρτζώκα για να ξυπνήσει την ομάδα στο δεύτερο δεκάλεπτο.
4. Ασταμάτητος Πίτερς προσθέτοντας μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση.
5. Εμφάνιση έκπληξη από Πετρουσεφ, με δύο καρφώματα παρακαλώ και τρίποντο.
6. Νίκη με διαφορά 7 πόντων για το Θρύλο.
7. Τρελό καλάθι Μάικ Τζέιμς buzzer beater πίσω από το κέντρο πάνω που είχε εκτοξευθεί η διαφορά υπέρ του Ολυμπιακού.
8. Η ομάδα αρχίζει και ρολαρει όλο και πιο πολύ δικαιώνοντας το τεχνικό επιτελείο.
9. Θετικός Παπανικολάου.
10. Μελανό σημείο τα 15 λάθη.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Ιαν 04, 2024 7:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5025
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιαν 04, 2024 7:14 pm

kite26 έγραψε:
Πάμε στις προβλέψεις:
3. Τεχνική ποινή στον Μπαρτζώκα για να ξυπνήσει την ομάδα στο δεύτερο δεκάλεπτο.
5. Εμφάνιση έκπληξη από Πετρουσεφ, με δύο καρφώματα παρακαλώ.
7. Τρελό καλάθι Μάικ Τζέιμς buzzer bitter πίσω από το κέντρο πάνω που είχε εκτοξευθεί η διαφορά υπέρ του Ολυμπιακού.
8. Η ομάδα αρχίζει και ρολαρει όλο και πιο πολύ δικαιώνοντας το τεχνικό επιτελείο.
9. Θετικός Παπανικολάου.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Ιαν 04, 2024 7:44 pm

kite26 έγραψε:
Πάμε στις προβλέψεις:
7. Τρελό καλάθι Μάικ Τζέιμς buzzer beater πίσω από το κέντρο πάνω που είχε εκτοξευθεί η διαφορά υπέρ του Ολυμπιακού.
9. Θετικός Παπανικολάου.
εμενα γιατι δε με πιανουν αυτα που πινω ρε γαμωτη μου;;;;;;;;;

5
5 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιαν 04, 2024 8:20 pm

assistant77 έγραψε:
Πέμ Ιαν 04, 2024 7:44 pm
kite26 έγραψε:
Πάμε στις προβλέψεις:
9. Θετικός Παπανικολάου.
εμενα γιατι δε με πιανουν αυτα που πινω ρε γαμωτη μου;;;;;;;;;
Πρέπει να αλλάζεις το μείγμα κάθε τόσο για να μπερδεύεις το νευρικό σύστημα.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Πέμ Ιαν 04, 2024 8:23 pm

Μια που έπιασε το γούρι με αρμανι ξεκίνησα το τσίπουρο απο το φενερ Μακάμπι …Σικμα εκτος μάλλον βαρέθηκε να κρατάει τα στατιστικά ο Τριανταφυλλος …

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Πέμ Ιαν 04, 2024 9:35 pm

Άμυνα με νταμπλ τιμ στα γκαρντ θέλει και το έχουμε.. Μόλις έσφηξε η άμυνα αρχισε να γυρίζει το μομέντουμ!

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Ιαν 04, 2024 9:36 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Πέμ Ιαν 04, 2024 9:35 pm
Άμυνα με νταμπλ τιμ στα γκαρντ θέλει και το έχουμε.. Μόλις έσφηξε η άμυνα αρχισε να γυρίζει το μομέντουμ!
απλά ήταν κανα 3λεπτο χωνί η άμυνα και δεν πρέπει με τέτοια ομάδα

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιαν 04, 2024 9:49 pm

Παντως ο ολυμπιακος εχει τρομερη γκινια, ο κεμπα δεν εχει βαλει μισο γυρο 2 τριποντα και εβαλε σημερα σε εναμιση δεκαλεπτο :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιαν 04, 2024 9:50 pm

μονο εμενα εχει αρχισει να μου βγαζει περσινα vibes σημερα η ομαδα? Βγαζουμε πολυ ενεργεια ,εχει βοηθησει και ο μακισικ σε αυτο φυσικα. Μας καινε λιγο ο γκος με τον μπραζ αλλα γενικα μαρεσει η εικονα της ομαδας.

ειναι δυνατον να αφηνουμε τον κεμπα ελευθερο?κουτσος ειναι οχι κουλος..ολο το βραδυ θα τα βαζει..

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Ιαν 04, 2024 9:51 pm

Έτσι όπως κυλάει το ματς μέχρι τώρα δείχνει την εντύπωση πως όποια ομάδα κάνει ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα κάποια στιγμή, θα είναι και αυτή που θα το πάρει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2023-2024”