Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 22, 2025 12:12 am

Δινω 0 πιθανοτητες να ρθει και αλλος κοντος εκτος και δεν ξερουμε καποιον σοβαρο τραυματισμο..πχ ο φουρνιε να χει θεμα η ο γουοκαπ..Αμα εμεις οι μεταγραφολαγνοι λεμε δεν χωραει ο μπαρτζωκας θα βγαλει σπυρια..

Στο 4-5 χωραει ενας..να δουμε αν θα ειναι για μπροστα απο χολ η πισω..εκει παιζει να ρθει παικτης..υπαρχει απο ρομπινσον αψου μεχρι ΄΄ευρωπαιους΄΄ το τερας της ρεαλ τον μπρουνο.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 12:13 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 12:03 am
Christofis έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 12:00 am

Μπατλερ, Γουκαπ, Νιλικινια
Ντορσει, Μακκισικ/Λι
Φουρνιε, Γουορντ
Σασα, Πιτερς
Μιλου, Χολ, Tweener ή Κωτσος

Ο εβανς αν μεινει θα μεινει μονο για το what if καθως θα πληρωθει anyway. O Λι θα φυγει αν αποκτηθει και αλλος ή ουτως ή αλλως. Λαρεντζακης και ο νετζηπογλου μονο για Α1 και προπονησεις οπως και ο Κωτσος

Αυτο θα ειναι ουσιαστικα το ροστερ. Ο παπ καταλαβαινω αυτο που λετε αλλα ακομη και τωρα παιζει ελαχιστα καθως σερνεται.
ναι εκει δεν εχεις βαλει και αλλη μεταγραφη..να ρθει παικτης και αλλος στο 2-3 δεν χωραει εκτος και ντορσει γουορντ παιζουν κανα 10λ.
Ε δεν τον εβαλα γιατι δεν πιστευω οτι χωραει. Εγω δεν θα επαιρνα αλλο Φοργουορντ εκτος και αν ειχε την ευκαιρια να παρω τον Χορντ που ειναι 3-4 απλα γιατι ειναι δυναμια. Δεν ειπα οτι πιστευω οτι χρειαζεται . Ειπα οτι κοιταμε και για εκει και οτι απλα μεταφερω μια πληροφορια. Επειδη βγηκε η μια πληροφορια δεν σημαινεινοτι η αλλη δεν θα ειναι παπαντζα. Απλα επειδη φαινεται να βγαινει την μεταφερω.

Εγω αν με ρωτας με Μπατλερ θα επαιρνα τον Μπασει και θα χοροπηδους απο τη χαρα μου

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Οκτ 22, 2025 12:14 am

Rivers15 έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 12:08 am
big_lebowski έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 12:02 am
Επειδή έχει τύχει να δω πολύ Baylor τη χρονιά που το σήκωσαν (Butler ήταν mop του f4) να πω ένα μείον.Κανει πολλά λάθη για leading pg.Ειχε σχεδόν 3 ανά ματς στη τελευταία τ χρονια(ήταν το μεγάλο του μείον στα reports μαζί με την έλλειψη αθλητικοτητας για γκαρντ ΝΒΑ)
Εδω δεν εχουμε καν leading guard τοσο καιρο, ας ερθει κι ας εχει και 2-3 αρνητικα. Χαλαλι. Οποιοσδηποτε Αμερικανος δεν εχει και κανα αρνητικο κ ειναι τελειος θα εμενε στο NBA δεν θα ερχοταν Ευρωπη.
Δεν αντιλέγω έχω γράψει ήδη πως θεωρητικά είναι αναβάθμιση με ο,τι υπάρχει
Από εκεί και πέρα τον έχω δει σε ΠΑΡΑ πολλά ματς σε εποχή που έβλεπα πολύ ΝCAA ,έχω ίδια άποψη.Γραφονται κάποιες υπερβολες(οπως πχ για άνοιγμα χεριών,ΔΕΝ εχει μεγάλο wingspan) αλλά είναι καλός παίκτης, κοντρολαρισμενος που ταιριάζει νομίζω κ στον Μπι.Εχω κι άλλη μια αμφιβολία για το πως θα προσαρμοστεί στις εδώ αμυνες διότι δεν είναι ιδιαίτερα aggressive παίκτης. Είναι όμως οξυδερκης και με καλό iq

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Αν ισχύουν όσα λέτε ,το αποτέλεσμα είναι ότι ο Μπαρτζώκας δεν είναι ευχαριστημένος με αυτά που βλέπει πάντως...

Nagel
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 12:15 am

Παρακολουθώντας καιρό το φόρουμ, αποφάσισα να μπω στη σελίδα 1001 και στην απόκτηση του παικταρά που τον μελετάμε από το καλοκαίρι. Καλώς να έρθει και να κουμπώσει γρήγορα.
Τελικά καλά έκανε και περίμενε ο κόουτς.

Christofis

allstar
Reactions:

big_lebowski έγραψε:
Επειδή έχει τύχει να δω πολύ Baylor τη χρονιά που το σήκωσαν (Butler ήταν mop του f4) να πω ένα μείον.Κανει πολλά λάθη για leading pg.Ειχε σχεδόν 3 ανά ματς στη τελευταία τ χρονια(ήταν το μεγάλο του μείον στα reports μαζί με την έλλειψη αθλητικοτητας για γκαρντ ΝΒΑ)
Παρακολουθωντας τον μετα στο ΝΒΑ δεν εκανε τοσα πολλα λαθη οποτε μαλλον το βελτιωσε καπως

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 12:16 am

big_lebowski έγραψε:
Ισχύει αυτό αν και στο ΝΒΑ όσο τον είχα δει το είχε φτιάξει αρκετά. Φυσικά άλλη ένταση οι άμυνες στη regular season του NBA κι άλλες στο March Madness. Αλλά οι 7,6 fga, 3,7 ασίστ για 1,3 λάθη σε 17,4 λεπτά, είναι αξιοπρεπής αναλογία σε δείγμα 60 παιχνιδιών της περσινής σεζόν.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Οκτ 22, 2025 12:17 am

Δεν είχε άσχημα νούμερα πέρυσι πάντως
https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... ini-sezon/

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 22, 2025 12:17 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 12:12 am
Δινω 0 πιθανοτητες να ρθει και αλλος κοντος εκτος και δεν ξερουμε καποιον σοβαρο τραυματισμο..πχ ο φουρνιε να χει θεμα η ο γουοκαπ..Αμα εμεις οι μεταγραφολαγνοι λεμε δεν χωραει ο μπαρτζωκας θα βγαλει σπυρια..

Στο 4-5 χωραει ενας..να δουμε αν θα ειναι για μπροστα απο χολ η πισω..εκει παιζει να ρθει παικτης..υπαρχει απο ρομπινσον αψου μεχρι ΄΄ευρωπαιους΄΄ το τερας της ρεαλ τον μπρουνο.
Αν φυγει ο Λη και ο Εβανς δεν προκειται να μπει στην ομαδα ουτε σε 2-3 μηνες (ή τελος παντων αν πηραν την αποφαση να μην τον υπολογιζουν) δεν θα εκπλαγω να γινει κι αλλη μια μεταγραφη.
Ο Ντιλικινα χανει 10+ αγωνες καθε χρονο ιστορικα, ο Γουοκαπ δεν ξερω αν μπορει να βαραει σερι 25λεπτα και η χρονια ειναι πολυ μεγαλη μπορει να φτασει τους 80-90 αγωνες αν πας μεχρι τελους.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 12:18 am

big_lebowski έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 12:08 am

Εδω δεν εχουμε καν leading guard τοσο καιρο, ας ερθει κι ας εχει και 2-3 αρνητικα. Χαλαλι. Οποιοσδηποτε Αμερικανος δεν εχει και κανα αρνητικο κ ειναι τελειος θα εμενε στο NBA δεν θα ερχοταν Ευρωπη.
Δεν αντιλέγω έχω γράψει ήδη πως θεωρητικά είναι αναβάθμιση με ο,τι υπάρχει
Από εκεί και πέρα τον έχω δει σε ΠΑΡΑ πολλά ματς σε εποχή που έβλεπα πολύ ΝCAA ,έχω ίδια άποψη.Γραφονται κάποιες υπερβολες(οπως πχ για άνοιγμα χεριών,ΔΕΝ εχει μεγάλο wingspan) αλλά είναι καλός παίκτης, κοντρολαρισμενος που ταιριάζει νομίζω κ στον Μπι.
Αν αναφερεσε στο σχολιο το δικο μου για τα υψη , για το άνοιγμα χεριων αυτο πηγαινε κυριως για τους υπολοιπους. Αλλα ναι θα συμφωνησω οτι ο Μπατλερ δεν εχει το μεγεθος των υπολοιπων γκαρντ της ομαδας, αλομηνκαι του Λι που ειναι κοντυτερος αλλα με μεγακυτερο ανοιγμα χεριων

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Οκτ 22, 2025 12:20 am

Christofis έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 12:04 am
prime7 έγραψε:
Τρί Οκτ 21, 2025 11:54 pm

Δλδ πέρα από Μπάτλερ και άλλον παίκτη ??? Εν ολίγοις να αντικαταστήσουμε Έβανς ΚΑΙ Λι...
Κοιτα απο το καλοκαιρι ολες οι φημες μιλουσαν για 2 γκαρντ. Περυσι ειχαμε Γουοκαπ, Γκος, Βιλντοζα, Μητρου Λονγκ, Ντορσει, Φουρνιε, Μακκισικ, στο 1-2.
Εφυγε ο Βιλντοζα, ο Γκος και Μητρου Λονγκ και πηραμε μονο Νιλικινια. Ε εφοσον δεν βγηκαν Λι και εβανς παμε για 2 γκαρντ. Δεν το πιστευω προσωπικα απλα μετεφερα μια πληροφορια.
Βέβαια αν το καλοσκεφτείς και ο Ντόρσεϊ σαν μεταγραφή έξτρα γκαρντ είναι. Πέρυσι όλη τη χρονιά ήταν παροπλισμένος πλην τελικών GBL και φέτος προορίζεται για πρωταγωνιστικό ρόλο, πολύ κόντα σε λεπτά με Φουρνιέ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Τετ Οκτ 22, 2025 12:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Οκτ 22, 2025 12:20 am

Christofis έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Παρακολουθωντας τον μετα στο ΝΒΑ δεν εκανε τοσα πολλα λαθη οποτε μαλλον το βελτιωσε καπως
Δεν εχει παιξει πολυ στο nba για να εχουμε ασφαλες δειγμα,ουτε πολλά ματς ούτε αρκετο χρονο.Το per 36 του ειναι 3 λαθη,οχι δραματικο ουτε και καλο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Οκτ 22, 2025 12:22 am

ο μπατλερ ειναι και μικρος..παιρνει βελτιωση στο παιχνιδι του..ο μακρης στο σπορτ24 που φαινεται να ξερει πολυ μπασκετ λεει οτι ειναι πολυ καλος δημιουργος και στο πικ εν ρολ..οποτε οποια αμφιβολια ειχα στο μυαλο μου εφυγε..Να ρθει πρωτα δηλαδη και τα αλλα τα βρισκουμε..

Εγω και ετσι να κλεισουν με μπατλερ οι μεταγραφες ειμαι κομπλε..οκ και ενας ψηλος θα χρειαστει καποια στιγμη αλλα οκ δεν θα πεθανουμε κιολας..τους βασικους τους εχουμε.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Οκτ 22, 2025 12:26 am

Πάλι από Phoenix Suns ψωνίσαμε; :lol:

Εικόνα

:drunk:

Εεε... λάθος. Πάμε στον καλό Butler :welcome:

Εικόνα

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 12:30 am

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 12:26 am
Πάλι από Phoenix Suns ψωνίσαμε; :lol:

Εικόνα

:drunk: