Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 23η Αγωνιστική Basket League

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 30, 2026 9:40 pm

Χαίρομαι πάντως που οι προπονητές δεν μας άκουσαν και δεν έβαλαν να παίξουν ο Όμηρος, ο Κουζέλογλου. οι έφηβοι. Όχι γιατί έχω κάτι με τα παιδιά, αλλά γιατί αυτήν την απαξίωση της Α1, των παιχνιδιών που δεν αφορούν τίτλους, του ίδιου του αθλήματος εμένα με βρίσκει αντίθετο.
Χαίρομαι που και οι παίκτες έδειξαν παλμό και δεν ήταν αδιάφοροι και ας μην ήταν και το ποιο ποιοτικο παιχνίδι που είδαμε.
Είδα κι εδώ πόσο αδιάφοροι είμασταν.
Τώρα περιμένουμε τα περίφημα παιχνίδια που θα κρίνουν κάτι όταν και αν διασταυρωθούμε.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 30, 2026 9:41 pm

MichaelKoch έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 9:32 pm
reignman έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 9:25 pm

Περσι εκανες hiatus απο το να παρακολουθεις το αθλημα?
Το άθλημα δε ξεκίνησε πέρυσι..
Υπάρχει και το πρόπερσι.

Όμως εγώ επικεντρώνομαι στο τώρα.
Παίκτες που θα έδινα άνετα το τελευταίο σουτ νίκης:
Σλούκας
Ναν
Grant

+2 από πέρυσι
Επιστροφή Λεσσορ
NHD

Προσωπικά και Grigonis στα καλά του.

Εσείς σε ποιον ;
θα την πω την κακια μου, αλλα ο Σλουκας δεν εχει βαλει ουτε ενα σουτ νικης οσο παιζει στον Παναθηναϊκο . :P
Οχι οτι εχει παρει πολλα βεβαια. Ολοι τον Ναν ψαχνουν.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Μαρ 30, 2026 9:41 pm

EL_Insider έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 9:21 pm
Rivers15 έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 9:20 pm
Ο κυριος αταμαν ειπε οτι οσα εγιναν στο γηπεδο ηταν θεατρικα. Να και ενα πραγμα με το οποιο θα συμφωνησω μαζι του. Χωρις να το καταλαβει ειπε ολη την αληθεια το θηριο! :roofl:
Προσπάθησε στο τέλος να πάρει τεχνική να μην πάει στην συνέντευξη τύπου αλλά απέτυχε😎
Οντως το παρατήρησα κα εγώ. Πιστεύω ο ρεφ μουλάρωσε και δεν του την έδωσε επίτηδες χαχα.

Άσχετο: αυτό με τον Γουοκαπ τελευταία που όποτε μπαίνει μέσα πέφτει κάτω σαν να μη τον βαστάνε τα πόδια του τι φάση; Πως το εξηγείτε;

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Μαρ 30, 2026 9:42 pm

EL_Insider έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 9:38 pm
Από όλα τα άκυρα που ποσταρε ο dpg αυτό τελικά που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι έβλεπε το ματς σε μια LG tv των 500 ευρώ με bezels από την προηγούμενη δεκαετία 😂
δεν ενδιαφερεται για υλικα αγαθα ο προεδρος
μονο για πνευματικα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 9:42 pm

το βασικό είναι να μην έχει κάτι σοβαρό ο Ταϊρίκ, τα υπόλοιπα σε δυο μέρες θα έχουν ξεχαστεί

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 9:43 pm

EL_Insider έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 9:38 pm
Από όλα τα άκυρα που ποσταρε ο dpg αυτό τελικά που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ότι έβλεπε το ματς σε μια LG tv των 500 ευρώ με bezels από την προηγούμενη δεκαετία 😂
Είναι από τις αναλώσιμες. Έχει καμιά διακοσαριά καβάντζα από δαύτες και μετά από κάθε καλάθι τις σπάει και φέρνει καινούργια...

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 9:48 pm

Αυτό που είδα είναι ότι χωρίς τον Ναν ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο ημίχρονο, έστρωσε το παιχνίδι του, παρά τις ελλείψεις που είχε, δυνάμωσε πολύ στην άμυνα --ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο-- και χτύπησε με αξιώσεις το παιχνίδι.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Δευ Μαρ 30, 2026 9:52 pm

Μας έχει πάρει τον αέρα και αυτός ο αέρας δε βλέπω πως θα γυρίσει σε πιθανό ματσάρισμα στο Φ4. Και να σκεφτείς εκεί θα παίζουν με κόσμο. Είναι ο λόγος που δε θέλω τον Ολυμπιακό σε μονό παιχνίδι, σε αντίθεση με ό τι πιστεύουν αρκετοί πράσινοι ή κόκκινοι. Παραδοσιακά ο οικοδεσπότης έχει ένα εξτρά άγχος, ενώ ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός έχει χτίσει ένα σερί που θα του επιτρέψει να προσεγγίσει το ματς με νοοτροπία "business as usual". Αν το ρόστερ μας είναι όντως καλύτερο, ας φανεί στο Φ8.

Εν τω μεταξύ ειναι η 4η φορά νομίζω (από τους περσινούς τελικούς κι έπειτα) που ενω ο Ολυμπιακός προβληματίζει κάπως με την απόδοσή του έχει την τύχη να συναντιέται μαζί μας και να παίρνει ζωή. Εμείς πάλι σα να είμαστε σε παράλληλο βιο αλλά με αντίθετη φορά. Εκεί που πάμε να σηκώσουμε κάπως κεφάλι έχουμε την ατυχία να πέφτουμε πάνω στον Ολυμπιακό. Για να δούμε αν θα (ξανά) χάσουν το μυαλό τους μετά το σημερινό γιατί τα credits ψιλό τελειώνουν.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Μαρ 30, 2026 9:52 pm

Μια νίκη έτσι για το καλό, αδιάφορο το ματς

Απλά είναι ντέρμπι αιωνίων οπότε καλοδεχούμενη η καλή εμφάνιση και η νίκη .

Έχουμε σημαντικό ματς την Παρασκευή για να κλειδώσουμε 4αδα , όπως και ο Παναθηναϊκός έχει ομοίως σημαντικό ματς για παρόμοιους στόχους

Προχωράμε

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μαρ 30, 2026 9:57 pm

Σας τα λέει ο NikBot δεν ακούτε.

Οοοοοολο το engagement χωρίς υπερβολή γίνεται από έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο ποστ.

Και όλοι πέφτουν πάνω του λες και είναι η πρώτη τους μέρα στο ίντερνετ. Κατανοώ πώς το ragebait έχει το καλύτερο hook, αλλά θα περίμενε κανείς σε μια μικρή κοινότητα σαν τη δική μας θα είχαμε μάθει πια να το ξεχωρίζουμε και να αντιδρούμε αναλόγως, αντί να feedάρουμε χωρίς έλεος.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Δευ Μαρ 30, 2026 9:58 pm

halldor έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 9:48 pm
Αυτό που είδα είναι ότι χωρίς τον Ναν ο Παναθηναϊκός, στο δεύτερο ημίχρονο, έστρωσε το παιχνίδι του, παρά τις ελλείψεις που είχε, δυνάμωσε πολύ στην άμυνα --ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο-- και χτύπησε με αξιώσεις το παιχνίδι.
Δεν θα το έλεγα. Περισσότερο παιχνίδι απελπισίας (γρήγορες επιθέσεις στο 5vs5 και ξύλο στην άμυνα) είδαμε παρά κανονικό μπάσκετ. Όσο πέρναγε η ώρα και έφευγε ο ενθουσιασμός τόσο πιο πολύ φαινόταν ότι δεν μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι. Σε καθαρά μπασκετικό επίπεδο ήταν εμφανής η διαφορά των δύο ομάδων.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Μαρ 30, 2026 9:58 pm

Εικόνα

Εικόνα
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 10:28 pm

nikolas_asteri έγραψε:

Οοοοοολο το engagement χωρίς υπερβολή γίνεται από έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο ποστ.

Και όλοι πέφτουν πάνω του λες και είναι η πρώτη τους μέρα στο ίντερνετ. Κατανοώ πώς το ragebait έχει το καλύτερο hook, αλλά θα περίμενε κανείς σε μια μικρή κοινότητα σαν τη δική μας θα είχαμε μάθει πια να το ξεχωρίζουμε και να αντιδρούμε αναλόγως, αντί να feedάρουμε χωρίς έλεος.
Εχω γραψει και εχω σβησει post που ηθελα να γραψω ως απαντηση εδω και 1 βδομαδαμ σε συγκεκριμενο χρηςτη πανω απο 30 φορες. Βλεπω τον εαυτο μου αρκετα πιο εκπαιδευμενο απο παλια μπορω να πω

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 30, 2026 10:32 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Μαρ 30, 2026 10:28 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Εχω γραψει και εχω σβησει post που ηθελα να γραψω ως απαντηση εδω και 1 βδομαδαμ σε συγκεκριμενο χρηςτη πανω απο 30 φορες. Βλεπω τον εαυτο μου αρκετα πιο εκπαιδευμενο απο παλια μπορω να πω
μην τσιμπάτε στην τυφλή οπαδικότητα, ας κρατήσουμε λίγο το μπασκετικό επίπεδο , όσο γίνεται μακριά από τα τοξικά σχόλια.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Δευ Μαρ 30, 2026 10:32 pm

Ρε σεις, θα αφήσετε να κάνουμε κανένα σχόλιο; Τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού στα ΜΜΕ σχολιάζουμε, όχι τον κάθε απίθανο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”