Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 19, 2026 8:48 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 8:29 pm
Christofis έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 8:07 pm

Ροντεν ειναι προ των πυλων οπως και πολυ πιθανον ο Ρομπινσον(αν τον θελουμε τον παιρνουμε -βασικος ανταγωνιστης η Ζαλγκιρις)

Μακινταιαρ τα εχουμε βρει σε ολα και ειναι πολύ κοντα. Βασικοι ανταγωνιστες Εφες και Ερυθρος και ακολουθως Ρεαλ. Προς το παρον προτιμα ξεκαθαρα εμας. Δεν εχει υπογραψει για να μιλαμε για τελειωμενη υποθεση.

Καρλικ Τζοουνς δεν υπαρχει να ανανεωσε για να μπει buyout ευρωλιγκα ειμαστε μην τα πιστευεις αυτα στο λεω εντελως φιλικα. Δεν ειναι γαλλακι αμαθο που ανανεωνει με την Βιλερπαν ειναι παικτης σταρ που αν βγει στην αγορα μπορει να βρει μεγαλο συμβολαιο δεν θα το ρισκαρε για να παρει ενα φραγκο κα η Παρτιζαν. Τωρα αν αλλαξει προπονητης και τον θελει αλλαζει το πραγμα.

Ο Φρανσισκο εχει διαμυνησει οτι επιθυμει 3 μυρια . Μπαρτσα , Εφες, Αρμανι εχουν λακισει με το που το ακουσαν. Παο δεν ενδιαφερθηκε ποτε σοβαρά μεχρι στιγμης, Οσφπ τα ειχαμε βρει πριν 1,5 μηνα στα 2,5 το χρονο. Απο εκει αρχισε τα περι ΝΒΑ και εμεινε στασιμη η κουβεντα. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαστε.

Μπλοσονγκειμ τα ειχαμε βρει στο οικονομικο αλλα μπλεχτηκε η Ντουμπαι και καπου σκαλωσε το θεμα. Αλλα και εκει με τον πολεμο εμεινε στασιμο και μα αυτους. Δεν κερω κατι νεοτερο

Ντιαλο τα ειπα ξανα. Ειχαμε προχωρημενες επαφες αλλα ειναι η πιο περιπλοκη υποθεση απο ολες καθως εχει συμβολαιο και η Μονακο δεν τον αφηνει και εφοσον εχει πληρωθει δεν μπορει να κανει και τιποτα
Άρα επι της ουσίας με τα τωρινά δεδομένα πάμε για Μάκινταιρ-Ρόντεν σίγουρα, ιδίως για Ρόμπινσον και ψάχνουμε να βρούμε 4αρι αν φύγει ο Πίτερς.
Δηλαδη κοιταμε τον Ροντεν για βασικο 3αρι; :-|

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 19, 2026 8:55 pm

Rivers15 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Άρα επι της ουσίας με τα τωρινά δεδομένα πάμε για Μάκινταιρ-Ρόντεν σίγουρα, ιδίως για Ρόμπινσον και ψάχνουμε να βρούμε 4αρι αν φύγει ο Πίτερς.
Νομίζω σαν αντικαταστάτη του McKissic.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 8:56 pm

Καταλαβα ...

Θα κανω σκαουτινγκ εδω μη βρω τιποτα καλο :roll:

Rivers15

nba
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 8:59 pm

TuTiS έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Οκ αυτο κανει sense, αλλα υποθετοντας πως θα μειωθει κι αλλο ο ρολος του Παπανικολαου, νομιζω η ομαδα χρειαζεται ενα σοβαρο τριαρι επιπεδου Ντιαλο.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 9:00 pm

Rivers15 έγραψε:
TuTiS έγραψε:

Οκ αυτο κανει sense, αλλα υποθετοντας πως θα μειωθει κι αλλο ο ρολος του Παπανικολαου, νομιζω η ομαδα χρειαζεται ενα σοβαρο τριαρι επιπεδου Ντιαλο.
Εμενα μου κανει κλικ ο καμερον τειλορ αλλα οκ δεν εχω ψαξει καν αν μπορει να φυγει . Μπορει να μην ειναι εφικτο .

Rivers15

nba
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 9:02 pm

Ο Μαικ Τζειμς τον οποιο ο Μπι προσπαθησε να φερει τα προηγουμενα 2 χρονια και κυριως προπερσυ δεν παιζει καθολου φετος; Προσωπικα δεν θα τον ηθελα και λογω ηλικιας αλλα και εξαιτιας του οτι χανει την ψυχραιμια του οταν δν του βγαινει το παιχνιδι, απλα αναρωτιεμαι. Γιατι νομιζω τον εχει σε μεγαλη εκτιμηση ο Μπαρτζωκας αλλα δεν ακουγεται καθολου το ονομα του.

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 9:05 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 8:39 pm
Christofis έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 7:37 pm

Δυστυχως δεν εχω αυτο magic touch. Εμενα με θεωρουν κακππροαιρετο και προκαταλήμενπ :banana:
Κακοπροαίρετο δεν ξέρω, αλλά έχεις κάνει και πολλές λάθος εκτιμήσεις για μεταγραφικά. Εκτός και αν μεταφέρεις απλά πληροφορίες που σου δίνει κάποιος, που τότε δε φταις εσύ αν δεν επαληθεύονται αυτές.
Billy δεν ειμαι διαπραγματευτης. Πληροφοριες μεταφερω.

Αφου πεφτω εξω στα μεταγραφικα πεσμου για τα ιατρικα. κανε αναδρομη και πεσμου ποιανού οι πληροφοριες ηταν πιο εγκυρες για επιστροφη Λεσορ μιας και εκει τα πραγματια ειναι πιο ξεκαθαρα απο οτι συα μεταγραφικα

TuTiS

a1greece
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 9:07 pm

coach blue έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Εμενα μου κανει κλικ ο καμερον τειλορ αλλα οκ δεν εχω ψαξει καν αν μπορει να φυγει . Μπορει να μην ειναι εφικτο .
Παικταράς, plug n play, 31 ετών και 800K buyout.

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 9:08 pm

Rivers15 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Κοιταμε τον Ροντεν για αντιμακκισικ να μοιραστει την θεση με τον Γουορντ. Για μενα προσωπικα ειναι η τοπ περιπτωση πλην Ντιαλο αν και εχει πολυ ψηλοτερο ταβανι απο τον Ντιαλο αν τον συγκρινω με την πρωτη σεζον του Ντιαλο στην ευρωλιγκα

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 9:14 pm

coach blue έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Ο τειλορ ειναι ενας παικτης που δεν τον ειδαμε πρωτη φορα στην ευρωλιγκα οταν με την Μακαμπι ηταν μετριος ενω βολοδερνει τα τελευται χρονια μεταξυ Τσαμπιονς λιγκ σε Γερμανια και Ισπανια.

Εκανε εξαιρετικη χρονια με την Βαλενθια φετος και τον θεωρω πιο ετοιμο απο τον Ροντεν αλλα ειναι 5 χρονια μεγαλυτερος και λιγοτερο αθλητικος. Επισης αυτα που προσφερει δεν αξιζουν τα σχεδον διπλασια χρηματα που θα στοιχισει(ψηλο buyout περιπου 800-900k και ψηλοτερο συμβολαιο) για τα λιγα περισσοτερα που ισως παρεις στην αρχη της επομενης χρονιας.

Παντως για αντιμακκισικ θα ηταν η δευτερη μου επιλογη μετα τον Ροντεν.

TuTiS

a1greece
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 9:15 pm

Rivers15 έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 9:02 pm
Ο Μαικ Τζειμς τον οποιο ο Μπι προσπαθησε να φερει τα προηγουμενα 2 χρονια και κυριως προπερσυ δεν παιζει καθολου φετος; Προσωπικα δεν θα τον ηθελα και λογω ηλικιας αλλα και εξαιτιας του οτι χανει την ψυχραιμια του οταν δν του βγαινει το παιχνιδι, απλα αναρωτιεμαι. Γιατι νομιζω τον εχει σε μεγαλη εκτιμηση ο Μπαρτζωκας αλλα δεν ακουγεται καθολου το ονομα του.
Παρόλο που έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο λένε ότι έκλεισε Μπάρτσα. Γενικά φουντώνουν οι φήμες ότι η Monaco το κλείνει το μαγαζάκι και γι’αυτό ψάχνονται οι παίκτες να φύγουν. Το Πριγκιπάτο 15εκ ευρώ τους δίνει και τους υπολείπονται άλλα 6-7 ακόμα για να βγει μέχρι τέλος η σεζόν. Διάδοχη κατάσταση δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Απρ 19, 2026 9:32 pm

Δηλαδη παιζει να δουμε κατι τετοιο ;

Μακινταιρ Ρομπινσον Γουοκαπ
Ντορσι Φουρνιε Ομηρος
Γουορντ Ροντεν
Παπ
Βεζε Μπλοσομ
Μιλου Τζοουνς Χολ

Μπομπα ειναι με ενα αστερισκο τους μετριους 3ποντους στο 1 αλλα και παλι εμενα θα μαρεσε πολυ

Καλα αμα μπει και Ντιαλο στην κουβεντα μιλαμε για σουπερ υλικο

Εικόνα
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Κυρ Απρ 19, 2026 9:40 pm

Ο σισκο να τσιλαρει λιγο αμα ζηταει 3 χαρτια. Ο Σορτς περυσι εκανε καλυτερη χρονια και πηρε 2.2 στον ΠΑΟ. Δεν ειναι για 3 ακομα κατ εμε. Ο Ντορσει δηλαδη ποσα θα ζητησει απο μας του χρονου, 3.5?

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 9:42 pm

berry έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 9:32 pm
Δηλαδη παιζει να δουμε κατι τετοιο ;

Μακινταιρ Ρομπινσον Γουοκαπ
Ντορσι Φουρνιε Ομηρος
Γουορντ Ροντεν
Παπ
Βεζε Μπλοσομ
Μιλου Τζοουνς Χολ

Μπομπα ειναι με ενα αστερισκο τους μετριους 3ποντους στο 1 αλλα και παλι εμενα θα μαρεσε πολυ

Καλα αμα μπει και Ντιαλο στην κουβεντα μιλαμε για σουπερ υλικο
Μετριο προς κακο τριποντο στον ασσο και απολυτα στρικι στο 3 το παραπανω .

TuTiS

a1greece
Reactions:

Κυρ Απρ 19, 2026 9:44 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Απρ 19, 2026 9:40 pm
Ο σισκο να τσιλαρει λιγο αμα ζηταει 3 χαρτια. Ο Σορτς περυσι εκανε καλυτερη χρονια και πηρε 2.2 στον ΠΑΟ. Δεν ειναι για 3 ακομα κατ εμε. Ο Ντορσει δηλαδη ποσα θα ζητησει απο μας του χρονου, 3.5?
Δηλαδή ο Montero πόσα πρέπει να ζητήσει; Ο Dorsey νομίζω τα έχουνε βρει για ανανέωση μέχρι το 29 για 2,8 εκ το χρόνο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”