Πάντως με αυτά που βλέπουμε νιώθω ότι για να λυθεί το θέμα δε χρειαζόμαστε τον Λεσόρ να προσφέρει για 10-15 λεπτά στα κρίσιμα, χρειαζόμαστε κάτι κοντά στον προ τραυματισμού Λεσόρ για 25-30 λεπτά.kein έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 6:54 pmΔεν παρεξηγώ ποτε το ευγενές τρολαρισμαLeon Man έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 6:02 pm
Διαβάζοντας αυτό, μού ήρθε στο μυαλό η εξής εικόνα:
Ένας τύπος που πέφτει από το 500ο πάτωμα ενός ουρανοξύστη. Και από κάθε όροφο που περνάει πέφτοντας σκέφτεται: "Μια χαρά, μέχρις εδώ καλά πάμε".
![]()
Συγχώρα μου το καλαμπούρι, ειδικά με σένα δεν έχω όρεξη ούτε να σε πικάρω λόγω εκτίμησης, αλλά είναι τελείως καλοπροαίρετο.![]()
![]()
![]()
και ειδικά όταν γίνεται με σεβασμό. Μπορεί ο καθένας να καταλάβει ποτε κάποιος θέλει να προκαλέσει και ποτε απλά κάνει πλάκα. Και η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε ελεύθερη πτώση και ο παραλληλισμός είναι εύστοχος.
Από την άλλη εδώ που φτάσαμε, μόνο πάνω μπορούμε να πάμε. Ειδικά αν ο λεσσορ σιγά σιγά επανέλθει σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και μπορεί να προσφέρει 10-15 λεπτά στα κρίσιμα νοκ αουτ, έχοντας και το χειζ στην συναρτης, μπορείς να ελπίζεις. Το καλό και το κακό του Παναθηναϊκού είναι ότι στηρίζεται κυρίως στο ατομικό ταλέντο. Κάτι που στην διάρκεια της σεζόν είναι εύκολα ένας βραχνάς αν βρουν το αντικλείδι οι άλλοι ή αν έχεις κομβικές απουσίες. Όμως είναι πολύ καλό όταν θες να αλλάξεις διακόπτη. Δεν χρειάζεσαι ποκυ χρόνο να δουλέψεις, αλλά χρειάζεσαι να βρεις τον τρόπο. Ο Παναθηναϊκός δυο δομικά προβλήματα είχε. Το ένα θα το λύση η έλευση του Χειζ και το άλλο ελπίζουμε η επιστροφή του Ματίας.
Δεν λέω ότι θα γίνει, αλλά ότι θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει το ενδεχόμενο.
Γιατί από αυτά που βλέπουμε από τα υπόλοιπα 5αρια δεν είναι ότι σου εμπνέει κάποιος εμπιστοσύνη για τα υπόλοιπα 25-30 λεπτά.
Αν ο Χολμς είχε βγει αυτό που θέλαμε τότε ναι 10-15 λεπτά Λεσόρ θα έλυναν θέματα αλλά και από την άλλη αν είχε βγει ο Χολμς το πρόβλημα θα ήταν πολύ μικρότερο.
Ίσως δε θέλουν να κάψουν αλλαγή στην Α1 ακόμα αλλά για αυτό εμένα μου δείχνει ότι είναι περισσότερο επικοινωνιακός ο χειρισμός αυτή τη στιγμή.
Δηλαδή ότι με τη Ζαλγκίρις αντε να μπει στη 12αδα αλλά δε θα παίξει εκτός αν ξέρω γω είναι τραυματίας ο Φαρίντ και ο Χολμς κάνει 3 φάουλ στο δεκάλεπτο ή αν κερδίζουμε με 20 πόντους διαφορά.
Πιστεύω ότι όταν πραγματικά ο Λεσόρ θα είναι έτοιμος να παίξει για αρκετά λεπτά θα μπει Α1 και θα τον δούμε να παίζει 15-20 λεπτά σε 1-2 ματσάκια πριν πάρει αντίστοιχα λεπτά στην Ευρωλίγκα.
Οτιδήποτε άλλο δεν έχει λογική. Δεν είναι και ότι είμαστε άνετοι βαθμολογικά να χρησιμοποιήσουμε τα τελευταία 8 παιχνίδια της Ευρωλίγκας σα φιλικά για να μπει ο Λεσόρ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο