Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Δεκ 20, 2025 10:20 am

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Δεκ 20, 2025 9:59 am
Takaros έγραψε:
Σάβ Δεκ 20, 2025 7:45 am
Μια ερώτηση φίλοι μου ,τι συμβαίνει μα τον Λαρεντζάκη? Γιατί δεν τον βάζει?Τώρα ήταν εκτός αποστολής και γενικά παίζει ελάχιστα.Μηπως ο Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει? Γιατί ο Λαρεντζάκης δεν νομίζω να θέλει να είναι σε μια τεράστια ομάδα και να χτυπάει παλαμάκια στον πάγκο.Οπως ας πούμε ο Νετζιπογλου,που πήγε για να συμπληρώσει της προπονήσεις.
Υποθέσεις κάνω αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι κάτι έγινε μεταξύ τους πέρυσι και ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε να τον κρατήσουν, οι ΑΦΟΙ τον ανανέωσαν, τώρα πως έγινε αυτό χωρίς την έγκριση του Μπαρτζώκα είναι ένα ερώτημα, και ο Μπαρτζώκας απλώς δεν τον βάζει.
Το άλλο είναι ότι όντως θεωρεί ότι οι άλλοι θα προσφέρουν περισσότερο και αυτός δεν είναι σε κατάσταση να βοηθήσει, είναι ένα ενδεχόμενο που δεν μου στέκει και πολύ με το πως παίζουν τα γκαρντ που έχουμε.
Ας τον δώσουν αν είναι δανεικό στον ΠΑΟΚ ή στον Άρη τουλάχιστον να τους βοηθήσει.
Σίγουρα υπάρχει beef, δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι. Κακώς τον κράτησαν οι Αφοί το καλοκαίρι εφόσον είχε ήδη αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του (Νετζήπογλου). Αγωνιστικά θεωρώ ότι ο Λάρε είχε να προσφέρει πράγματα στην ομάδα για ένα επτάλεπτο, ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα με τις απουσίες.

Πάμε, όμως, στα ζητήματα που μας καίνε. Εάν υποθέσουμε ότι οι τρεις στόχοι μας για το 4-5 ήταν ο Ερλ, ο Ενκαμούα και ο Τραορέ, χτυπήσαμε τζάκι ποτ πάλι.

Ο Τραορέ φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά, ο Ερλ έχει ακουστεί σε διάφορες εκπομπές ότι θέλει και άλλο χρόνο (1-2 μήνες είπαν), και ο Ενκαμούα τελευταία φορά που άκουσα κάτι ήταν από hoopfellas ότι δεν τον δίνουν.

Ο Σίλβα της ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα από ΠΑΟ και δεν νομίζω ότι είναι και αυτό που χρειαζόμαστε.

Επομένως, πάλι στο σημείο μηδέν βρισκόμαστε. Δεν είναι ότι και οι ψηλοί κάνουν παρέλαση, ειδικά το ζητούμενο να πατάει και στο 4 το κάνει πιο δύσκολο.

Α ρε Φίλιπ τι κάνεις εκεί στα ξένα;

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Δεκ 20, 2025 10:31 am

O Λαρεντζάκης πάντως έπαιζε στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος αρκετα. Λογικά έγινε κάτι μέσα στη σεζόν.
Το γεγονός ότι αγωνιστικά δεν του κάνει, δεν σημαίνει ότι ο κοουτς θα εναντιωνόταν στην ανανέωση του, εφόσον δεν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια. Ίσα ίσα είναι συνεκτικος παραγοντας του ρόστερ.

Μην κρυβόμαστε. Ο παίκτης είναι σχεδόν παρκαρισμένος στα ευρωπαϊκά ματς για δευτερη σερί χρονιά. Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. Στο πρωτάθλημα προσέφερε αρκετά ακόμα και πέρυσι.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Δεκ 20, 2025 12:50 pm

Erether έγραψε:
Σάβ Δεκ 20, 2025 10:31 am
O Λαρεντζάκης πάντως έπαιζε στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος αρκετα. Λογικά έγινε κάτι μέσα στη σεζόν.
Το γεγονός ότι αγωνιστικά δεν του κάνει, δεν σημαίνει ότι ο κοουτς θα εναντιωνόταν στην ανανέωση του, εφόσον δεν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια. Ίσα ίσα είναι συνεκτικος παραγοντας του ρόστερ.

Μην κρυβόμαστε. Ο παίκτης είναι σχεδόν παρκαρισμένος στα ευρωπαϊκά ματς για δευτερη σερί χρονιά. Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. Στο πρωτάθλημα προσέφερε αρκετά ακόμα και πέρυσι.
Ειπε εμμεσως πλην σαφως οτι ο Λαρυ δεν εκτελει το πλανο οποτε θεωρω τον κοουτς τον ενοχλησαν οι βιαστικες και καποιες φορες τραβηγμενες κινησεις του Λαρυ οσο επαιζε. Σε συνολο 8 λεπτα στην ευρωλιγκα εχει 2 λαθη και εχει εκτελεσει 2 τριποντα και σε περιπου 100 λεπτα συνολο στο πρωταθλημα εχει 9 λαθη κ εκτελεσμενα 21 τριποντα (καποια απο αυτα με κακες προυποθεσεις).
Παρ ολα αυτα θεωρω πως ο Λαρυ θα επρεπε να παιζει περισσοτερο συγκριτικα με οτι βλεπουμε αλλα αν δεν υπολογιζεται ας δοθει δανεικος. Δεν γινεται ο Λαρυ να παιζει μονο 10 λεπτα μεσο ορο στο πρωταθλημα..

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Δεκ 20, 2025 12:56 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Δεκ 20, 2025 9:59 am
Takaros έγραψε:
Σάβ Δεκ 20, 2025 7:45 am
Μια ερώτηση φίλοι μου ,τι συμβαίνει μα τον Λαρεντζάκη? Γιατί δεν τον βάζει?Τώρα ήταν εκτός αποστολής και γενικά παίζει ελάχιστα.Μηπως ο Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει? Γιατί ο Λαρεντζάκης δεν νομίζω να θέλει να είναι σε μια τεράστια ομάδα και να χτυπάει παλαμάκια στον πάγκο.Οπως ας πούμε ο Νετζιπογλου,που πήγε για να συμπληρώσει της προπονήσεις.
Υποθέσεις κάνω αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι κάτι έγινε μεταξύ τους πέρυσι και ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε να τον κρατήσουν, οι ΑΦΟΙ τον ανανέωσαν, τώρα πως έγινε αυτό χωρίς την έγκριση του Μπαρτζώκα είναι ένα ερώτημα, και ο Μπαρτζώκας απλώς δεν τον βάζει.
Το άλλο είναι ότι όντως θεωρεί ότι οι άλλοι θα προσφέρουν περισσότερο και αυτός δεν είναι σε κατάσταση να βοηθήσει, είναι ένα ενδεχόμενο που δεν μου στέκει και πολύ με το πως παίζουν τα γκαρντ που έχουμε.
Ας τον δώσουν αν είναι δανεικό στον ΠΑΟΚ ή στον Άρη τουλάχιστον να τους βοηθήσει.
Θα μπορούσε να έχει βάση αυτό αλλά δε μου κολλάει πως ούτε πέρσι έπαιζε, από την αρχή της σεζόν. Πέρσι πάτησε παρκέ σε 17 παιχνίδια και μόνο στα 10 πάτησε παρκέ πάνω από 5 λεπτά, ουσιαστικά μόνο αν ήταν στην 12αδα σε σκοτωμένο παιχνίδι ή ήταν πολλοί τραυματίες έμπαινε να παίξει.

Θεωρώ ότι δε του κάνει και ότι ο ίδιος ο Λαρεντζάκης προτιμάει Ολυμπιακό και ας παίζει μόνο Α1 παρά να είναι ηγέτης στον Άρη πχ. Όχι και τόσο παράλογο στα 32 προς 33 και με δεδομένο ότι αυτή είναι η 6η σεζόν του στην ομάδα ίσως να θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2028 που τελειώνει το συμβόλαιο του και να σταματήσει μετά.

Αν ήθελε να φύγει δε θα του έλεγαν οχι από τη στιγμή που φαίνεται να μην υπολογίζεται. Οι φήμες το καλοκαίρι έλεγαν ότι του είχε προταθεί να πάει δανεικός.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Δεκ 20, 2025 1:36 pm

pan24 έγραψε:

Θα μπορούσε να έχει βάση αυτό αλλά δε μου κολλάει πως ούτε πέρσι έπαιζε, από την αρχή της σεζόν. Πέρσι πάτησε παρκέ σε 17 παιχνίδια και μόνο στα 10 πάτησε παρκέ πάνω από 5 λεπτά, ουσιαστικά μόνο αν ήταν στην 12αδα σε σκοτωμένο παιχνίδι ή ήταν πολλοί τραυματίες έμπαινε να παίξει.

Θεωρώ ότι δε του κάνει και ότι ο ίδιος ο Λαρεντζάκης προτιμάει Ολυμπιακό και ας παίζει μόνο Α1 παρά να είναι ηγέτης στον Άρη πχ. Όχι και τόσο παράλογο στα 32 προς 33 και με δεδομένο ότι αυτή είναι η 6η σεζόν του στην ομάδα ίσως να θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2028 που τελειώνει το συμβόλαιο του και να σταματήσει μετά.

Αν ήθελε να φύγει δε θα του έλεγαν οχι από τη στιγμή που φαίνεται να μην υπολογίζεται. Οι φήμες το καλοκαίρι έλεγαν ότι του είχε προταθεί να πάει δανεικός.
Το ότι προτιμάει να είναι στον Ολυμπιακό εννοείται γιατί είναι χαώδης η διαφορά από ταλεφτά που θα έπαιρνε οπουδήποτε αλλού. Μια υπόθεση έκανα, απλώς μου φαίνεται παράξενο να μην υπολογίζει τον Λι, να απουσιάζει ο Ντιλικινα και να μην έπαιρνε χρόνο καθόλου.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Σάβ Δεκ 20, 2025 1:49 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Δεκ 20, 2025 1:36 pm
pan24 έγραψε:

Το ότι προτιμάει να είναι στον Ολυμπιακό εννοείται γιατί είναι χαώδης η διαφορά από ταλεφτά που θα έπαιρνε οπουδήποτε αλλού. Μια υπόθεση έκανα, απλώς μου φαίνεται παράξενο να μην υπολογίζει τον Λι, να απουσιάζει ο Ντιλικινα και να μην έπαιρνε χρόνο καθόλου.
Ισχύει αυτό για τα λεφτά αλλά αν πήγαινε δανεικός δε νομίζω ότι θα έχανε κάτι.
Συν ότι πλέον ΠΑΟΚ ίσως και Άρης μπορούν να πληρώσουν το κασέ του.
Ήταν να έπαιρνε 750 φέτος και το καλοκαίρι έγινε ανανέωση/αναπροσαρμογή, δύσκολα θα παίρνει πάνω από 500.
Τόσα θα έβρισκε και εκεί εδώ λένε θέλουν τον Γιουρτσεβέν.

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Δεκ 20, 2025 1:53 pm

Εδω ο Ιωαννου λεει με λιγα λογια πως ο Ολυμπιακος το καλοκαιρι εκανε λαθος που ανανεωσε τον Εβανς, εκανε λαθος που πηρε τον Χολ γιατι με Χολ δεν παιρνεις ευρωλιγκα κ ειναι λαθος που ανανεωσε τον Φουρνιε.
Επισης πως περαν των Γουοκαπ, Παπανικολαου, Σασα οι υπολοιποι δεν μπορουν να παιξουν το παιχνιδι του Μπαρτζωκα ουτε στο 50-60%.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Δεκ 20, 2025 2:05 pm

Τουλάχιστον για Έβανς και φουρνιε τον έχω ακούσει να λέει τα ανάποδα πριν κάνα δυο μήνες ..άμα πάρει καμία Ευρωλίγκα ο φουρνιε μετά θα ξανά λέει τα ανάποδα ..

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Σάβ Δεκ 20, 2025 2:10 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Δεκ 20, 2025 1:53 pm
Εδω ο Ιωαννου λεει με λιγα λογια πως ο Ολυμπιακος το καλοκαιρι εκανε λαθος που ανανεωσε τον Εβανς, εκανε λαθος που πηρε τον Χολ γιατι με Χολ δεν παιρνεις ευρωλιγκα κ ειναι λαθος που ανανεωσε τον Φουρνιε.
Επισης πως περαν των Γουοκαπ, Παπανικολαου, Σασα οι υπολοιποι δεν μπορουν να παιξουν το παιχνιδι του Μπαρτζωκα ουτε στο 50-60%.

Αυτό το τελευταίο ισχύει, στο φουλ αλτρουιστικό μπάσκετ μόνο αυτοί είναι. Ντόρσει και Φουρνιέ χρειάζονται αρκετά την μπάλα για προσωπικές ενέργειες και αυτό φεύγει από το παραδοσιακό μπάσκετ Μπαρτζώκα. Χωρίς να είναι κακό αυτό, ο Μπαρτζώκας για να τους πάρει θεώρησε ότι χρειάζεται και κάτι διαφορετικό.

Σε αυτό το πλαίσιο είπε βλακεία για τον Φουρνιέ. Πόσο μάλλον όταν το καλοκαίρι κανένας δεν φανταζόταν ότι ο Ντόρσει θα έπαιζε έτσι φέτος.

Για τον Χολ είμαι κάπου ανάμεσα. Δεν θεωρώ λάθος να πάρεις τον Χολ, θεωρώ λάθος να πάρει τον Χολ χωρίς pick n roll άσσο ή να πάρεις τον Χολ ελπίζοντας να είναι δημιουργός ρακέτας.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Δεκ 20, 2025 2:26 pm

Ο Χολ ήταν πολύ ΟΚ επιλογή, μην λέμε ότι να ναι. Το πλάνο ήταν να συνδυαστεί ο Χολ με τον Έβανς στην second unit, ο οποίος έπαιζε κατά κόρον pnr.

Ε ναυάγησε του Έβανς και ο Χολ έχει μείνει ξεκρέμαστος με τον Ντιλικινά που την πιάνει από το κοτσάνι.

Ας τον δούμε με ένα κανονικό pg - τον Μόρις - και μετά να κρίνουμε αν κάνει ή όχι.

Σαν επιλογή είχε λογική διότι όσοι λέτε ότι ο Χολ δεν κάνει, πείτε μου ποια θα ήταν η εναλλακτική από αυτούς που έχουν έρθει Ευρώπη και από τις διαθέσιμες επιλογές του καλοκαιριού.

Πχ ο Χέιζ της Μονακό δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν αυτό που θέλουμε. Και μην μου πείτε για Οτούρου, δεν είναι φυσιολογικό να δίνεις στο πρώτο και στο δεύτερο σου Σέντερ τα ίδια λεφτά. Έκλεισε και νωρίς στην Χάποελ, όταν εμείς είμασταν στα χαμένα με Φαλ και ανανέωση Μιλου.

Μετά τον Οτουρου που είναι κανονικός Σέντερ, εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάποιον άλλο.

Εντωμεταξύ πόσο άμπαλοι είμαστε που λέγαμε για Και Τζόουνς, ο οποίος ενώ έλειπε ο Πουαριε δεν έμπαινε για πάνω από 5 λεπτά. Τόσο πολύ τον εμπιστευόντουσαν.

Σε αυτό που συμφωνώ για τον Χολ και έχει μαλλιάσει η γλώσσα του slow να το αναφέρει είναι ότι δυστυχώς είναι κακός αμυντικός.

Απλά επειδή είναι παίκτης που χαίρεται να τρέφεται από την επίθεση, αν ρολάρει λίγο η φάση με τον Μόρις ίσως βγάλει παραπάνω ενέργεια στην άμυνα.

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Δεκ 20, 2025 2:54 pm

Dimmitz έγραψε:
Ο Χολ ήταν πολύ ΟΚ επιλογή, μην λέμε ότι να ναι. Το πλάνο ήταν να συνδυαστεί ο Χολ με τον Έβανς στην second unit, ο οποίος έπαιζε κατά κόρον pnr.

Ε ναυάγησε του Έβανς και ο Χολ έχει μείνει ξεκρέμαστος με τον Ντιλικινά που την πιάνει από το κοτσάνι.

Ας τον δούμε με ένα κανονικό pg - τον Μόρις - και μετά να κρίνουμε αν κάνει ή όχι.

Σαν επιλογή είχε λογική διότι όσοι λέτε ότι ο Χολ δεν κάνει, πείτε μου ποια θα ήταν η εναλλακτική από αυτούς που έχουν έρθει Ευρώπη και από τις διαθέσιμες επιλογές του καλοκαιριού.

Πχ ο Χέιζ της Μονακό δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν αυτό που θέλουμε. Και μην μου πείτε για Οτούρου, δεν είναι φυσιολογικό να δίνεις στο πρώτο και στο δεύτερο σου Σέντερ τα ίδια λεφτά. Έκλεισε και νωρίς στην Χάποελ, όταν εμείς είμασταν στα χαμένα με Φαλ και ανανέωση Μιλου.

Μετά τον Οτουρου που είναι κανονικός Σέντερ, εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάποιον άλλο.

Εντωμεταξύ πόσο άμπαλοι είμαστε που λέγαμε για Και Τζόουνς, ο οποίος ενώ έλειπε ο Πουαριε δεν έμπαινε για πάνω από 5 λεπτά. Τόσο πολύ τον εμπιστευόντουσαν.

Σε αυτό που συμφωνώ για τον Χολ και έχει μαλλιάσει η γλώσσα του slow να το αναφέρει είναι ότι δυστυχώς είναι κακός αμυντικός.

Απλά επειδή είναι παίκτης που χαίρεται να τρέφεται από την επίθεση, αν ρολάρει λίγο η φάση με τον Μόρις ίσως βγάλει παραπάνω ενέργεια στην άμυνα.
Εγω ημουν υπερ της μεταγραφης χολ αλλα καταληγω οτι ηταν λαθος. Ειδικα στην αμυνα ειναι μαυρη τρυπα 2 βαζει μπροστα 4 τρωει πισω φαινεται χαμενος στο διαστημα. Ισως δεν τον βοηθαει ο τροπος που αμυνεται η ομαδα αλλα με βαση το πως θες να αμυνθεις-επιτεθεις διαλεγεις κ τους παικτες.
Για τον Φουρνιε επισης συμφωνω απολυτως ειδικα οταν η ανανεωση συνοδευτηκε με αυξηση. Απο την αλλη, αν ηταν να μην ανανεωσει κ να ερθουν αλλοι 2 Ντιλικιναδες, καλυτερα ενας κακος φουρνιε.
Και στο οτι δεν μπορουν οι περισσοτεροι να παιξουν το μπασκετ του Μπι ειναι οντως εμφανες.

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Δεκ 20, 2025 2:59 pm

Dimmitz έγραψε:

Το μεγαλο προβλημα του Χολ ειναι στην αμυνα. Ο Χειζ νομιζω θα ταιριαζε πιο πολυ πισω απο τον Μιλου. Σε καθε περιπτωση η ομαδα χρειαζεται εναν ακομα ψηλο ειναι εμφανες. Επισης ειναι σιγουρο πως και ο Μιλου θα χασει τουλαχιστον 2-3 βδομαδες μεσα στη χρονια, οπως συμβαινει καθε χρονο κ οπως ειμαστε τωρα στην περιπτωση αυτη θα παιζει σεντερ ο Πιτερς. Καθως δεν νομιζω να περιμενει κανεις πως θα δουμε τον Κωστα πανω απο 5-6 λεπτα στν ευρωλιγκα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Δεκ 20, 2025 3:04 pm

Για τον Και Τζοόυνς λέγαμε πάντως ότι είναι ψυχάκιας και ότι είναι μεγάλο ρίσκο .. στην εφες δεν παίζει λόγω ανικανότητας η τον έχουν πιάσει τα ψυχολογικά του ;

Για τον χολ συμφωνώ ότι δεν φταίει αυτός που δεν υπάρχει άσσος.. βέβαια και αυτός στην άμυνα είναι τραγικός ..Δεν κυκλοφορούσαν πάντως και πολλοί η αλήθεια είναι .. τον μπρουνο μόνο ίσως μπορούσαμε
Να είχαμε φέρει που και αυτός περίεργη περίπτωση

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Δεκ 20, 2025 3:12 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Δεκ 20, 2025 3:04 pm
Για τον Και Τζοόυνς λέγαμε πάντως ότι είναι ψυχάκιας και ότι είναι μεγάλο ρίσκο .. στην εφες δεν παίζει λόγω ανικανότητας η τον έχουν πιάσει τα ψυχολογικά του ;

Για τον χολ συμφωνώ ότι δεν φταίει αυτός που δεν υπάρχει άσσος.. βέβαια και αυτός στην άμυνα είναι τραγικός ..Δεν κυκλοφορούσαν πάντως και πολλοί η αλήθεια είναι .. τον μπρουνο μόνο ίσως μπορούσαμε
Να είχαμε φέρει που και αυτός περίεργη περίπτωση
Ο Κάι δεν παίζει λόγω μετριότητας ναι. Ο Χολ θεωρώ ότι τρέφεται από την επίθεση, προφανώς δεν πρόκειται να γίνει elite αμυντικός, αλλά αν ρολάρει επιθετικά, σκίζεται και παραπάνω στην άμυνα. Ο Μπρούνο απέτυχε στην Ρεάλ και πήγε στην Παρτιζαν σε πολύ κακιά συγκυρία. Αμυντικά μου φαίνεται και αυτός πολύ βαρύς.

Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι το πέντε, αλλά το τέσσερα. Με αθλητικό τεσσάρι πίσω από Σάσα θα βλέπαμε πολύ μεγάλη βελτίωση.

Απορώ πάντως ποιον κυνηγάνε τόσο καιρό για το 4-5. Υποτίθεται ότι θα είχε ανακοινωθεί πριν το γκάρντ, οι υποψήφιοι που έχουν ακουστεί κάηκαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, από Αμερική δεν έχει επιλογές..

Είμαι πολύ περίεργος να δω ποιον θα φέρουν. Κάναν Μενσά βλέπω και ο θεός βοηθός.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Σάβ Δεκ 20, 2025 3:18 pm

Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Δεκ 20, 2025 3:05 am
tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Δεκ 20, 2025 1:19 am

IMG_20251220_011907.jpg
Να είσαι ο Ντόρσεϊ από τους 2-3 που κουβαλάνε αυτό το χάλι και να σου λένε δώσε πάσα στον κάθε Ντιλικινα γιατί πρέπει να παίξουν και τα άλλα παιδάκια
Ο Μπαρτζώκας δεν μίλησε για πάσα, ειδικά στον Ντιλίκινα. Μίλησε για δημιουργία. Υπάρχει διαφορά, δεν νομίζεις;
Εξάλλου, είναι και προς το συμφέρον του παίκτη να μάθει να παίζει πιο δημιουργικά. Θα πλουτίσει το ρεπερτόριό του και πιθανώς θα χτυπάει καλύτερα συμβόλαια.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”