Πες με αισιόδοξο αλλά δεν βλέπω πως μπορουμε να αποκλείστουμε στα play off αν γίνεται γι'αυτό η συζητηση με πλεονέκτημα εδρα. Νομίζω πως μπορουμε να κερδισουμε οποιαδήποτε ομαδα σε σειρά 3 αγώνων από τις πιθανές αντιπάλους.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:41 pmΑρνητικό ρεκόρ = περισσότερες ήττες από νίκες
9-10 είναι overall (1-8 εκτός από όπου ξεκίνησε και η κουβέντα επειδή με χαποελ είναι εκτος) άρα αρνητικό
Ευκολότερα έχει κερδίσει Ζαλγκιρις ,Αστερα κ Φενερ .Απο 2 ήττες μέσα έξω νομίζω από Μονακό κ Βαλένθια. Ρεαλ 12 χάσατε εκτός 14 κέρδισε εντός.Μπαρτσελονα ανάποδα αν θυμάμαι καλά (14 ήττα εκτός κ νίκη εντός.)Παναθηναικο νίκη μέσα εξω
Euroleague Round 36, Olympiacos Piraeus vs Real Madrid
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορείτε προφανως,δεν ειναι θέμα αισιοδοξίας αλλά ρεαλισμός.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:45 pmΠες με αισιόδοξο αλλά δεν βλέπω πως μπορουμε να αποκλείστουμε στα play off αν γίνεται γι'αυτό η συζητηση με πλεονέκτημα εδρα. Νομίζω πως μπορουμε να κερδισουμε οποιαδήποτε ομαδα σε σειρά 3 αγώνων από τις πιθανές αντιπάλους.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:41 pmΑρνητικό ρεκόρ = περισσότερες ήττες από νίκες
9-10 είναι overall (1-8 εκτός από όπου ξεκίνησε και η κουβέντα επειδή με χαποελ είναι εκτος) άρα αρνητικό
Ευκολότερα έχει κερδίσει Ζαλγκιρις ,Αστερα κ Φενερ .Απο 2 ήττες μέσα έξω νομίζω από Μονακό κ Βαλένθια. Ρεαλ 12 χάσατε εκτός 14 κέρδισε εντός.Μπαρτσελονα ανάποδα αν θυμάμαι καλά (14 ήττα εκτός κ νίκη εντός.)Παναθηναικο νίκη μέσα εξω
Για το ματς με τη Χαποελ το έγραψα που είναι κι εκτός όχι για τα πλευ οφφ
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
παιρνουμε πολυ σοβαρα την ρεγκιουλαρ για καποιον λογο..για μενα αν πρεπει να κρατησουμε κατι απο αυτην ειναι οτι εχουμε μια καλοκουρδισμενη ομαδα η οποια ομως στην κραντς ταιμ εχει χασει αν ολα τα περισσοτερα ματς.Τωρα το ποιον κερδισαμε ποιον χασαμε δεν ειναι αξιοπιστο..ολες οι ομαδες ειχαν απουσιες..μπορει να χασαμε γιατι δεν ειχαμε 5 παικτες βασικους η μπορει να κερδισαμε γιατι δεν ειχαν οι αλλοι..να ταν διαβολοβδομαδα και να υπηρχε κουραση κτλ..ειναι ενα σορο μεταβλητες.
Πχ ο παο τι να πει?παει για φουντο γιατι εφτασε μεχρι και εκτος 10δας να βγει?τι να κρατησει απο την ρεγκιουλαρ?θα πει μπορει να ειχαμε προβληματικη χρονια αλλα στο φ4 ειναι που θα παιξουμε μπασκετ και θα το παρουμε.Που μπορει να γινει κιολας δλδ..
Πχ ο παο τι να πει?παει για φουντο γιατι εφτασε μεχρι και εκτος 10δας να βγει?τι να κρατησει απο την ρεγκιουλαρ?θα πει μπορει να ειχαμε προβληματικη χρονια αλλα στο φ4 ειναι που θα παιξουμε μπασκετ και θα το παρουμε.Που μπορει να γινει κιολας δλδ..
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Η Ρεάλ δεν φοβίζει καθολου. Το ίδιο αποτέλεσμα με πέρυσι θα έχουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ιστορία, αλλα σίγουρα δεν είναι δεδομένο ότι θα κερδίσει αύριο στη Βαλένθια. Θα τα δούμε όλα.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ διαφωνώ κάθετα για Ρεάλ. Την υποτιμάτε πολύ μου φαίνεται. Θεωρώ ότι σε σειρά 5 αγώνων με πλεονέκτημα η Ρεάλ θα είναι σίγουρα στο φ4 ενώ με μειονέκτημα θα είναι πολύ ζόρικος αντίπαλος.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πάλι πιστεύω ότι σε σειρά 5 αγώνων δεν χάνει από κανέναν στη φετινή Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός. Σε μονό ματς φαιναλ φορ μπορεί να χάσει και από την Ρεάλ και από την Χάποελ
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξεκολλάω γιατί μου έχουν μείνει χαρακιές στην ψυχή με αυτά που έχω δει. Εν τώρα, οχυρωμένος, συνειδητοποιημένος, είμαι καλά. Έχω γνώση οι φύλακες, δεν παρασύρομαι από τέτοιες νίκες όσο κι αν χαίρομαι.halldor έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 5:42 pmΒρε συ, ξεκόλλα από αυτό το αφήγημα με τη ρέγκιουλαρ και το Φ4. Ακόμα και στη ρέγκιουλαρ υπάρχουν παιχνίδια κρισιμότατα, είτε για τη μια είτε για την άλλη ομάδα είτε και για τις δύο. Το χτεσινό με τη Ρεάλ, ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη Ρεάλ, γιατί η ήττα την έφερνε πιο κοντά στο να χάσει το πλεονέκτημα.
Η ομάδα, και έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή, είναι μια χαρά και καλύτερη από όλες τις άλλες. Έχουμε την καλύτερη επίθεση, οπότε πρέπει να αναθεωρήσουμε κάπως αυτό που λέμε συνέχεια (ότι δεν έχουμε καλούς άσσους και υστερούμε). Με αυτούς τους όντως μέτριους (πλην Γουόκαπ) άσσους έχουμε την καλύτερη επίθεση.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι μπράβο, να γίνεται σωστή δουλειά. Να μην κελαηδάμε μόνο στις ήττες.coach blue έγραψε: ↑Τετ Απρ 08, 2026 8:53 pmΕνα εξτρα σχολιο για την νικη του ολυμπιακου με την ρεαλ γιατι ημουν κι εγω φειδωλος![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο