Δεν είναι ανταλλαγές όπως τις ξέρεις από το ΝΒΑ. Δηλαδή να είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες να φύγουν και πρέπει να ματσάρουν λεφτά κλπ. Είναι απλά μία πολυμελής συμφωνία. Απλά αντί να δώσεις Χ λεφτά στον παίκτη Α που δεν θέλεις, ρωτάς την Υ ομάδα αν θα ενδιαφερόταν να δώσει τον Β παίκτη και να πάρει τον Α. Πρέπει και οι παίκτες να συμφωνήσουν που δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνουν. Ο παίκτης Α αντί να τρώει πάγκο θα πάει κάπου να παίξει. Ο παίκτης Β θεωρητικά πάει σε μία ομάδα που τον θέλει. Το ποιος είναι ο μηχανισμός από πίσω δεν ξέρω ακριβώς αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση απλά να εξαγοράζει η κάθε ομάδα το συμβόλαιο του παίκτη που παίρνει. Με επιφύλαξη όλα αυτά.Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:52 pmΓια τα περί ανταλλαγών, από πότε γίνονται ανταλλαγές στην Euroleague και δεν το χω πάρει πρέφα; Έχουμε κανένα παράδειγμα ή ελπίζουμε απλά; Το λέω γιατί μου φαίνεται λίγο παράλογο με το υπάρχον σύστημα.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2880
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

-
- Reactions: 43
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοινώς...... καταστροφή!shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 10:26 pmστεφανου μολις ειπε οτι παμε για μπαμπ και τζειμς αν μεινει ελευθερος..οτι ελεγα εγω το πρωι δηλαδη![]()
για μιλου ειπε δεν εχει παρει αποφαση ακομα.
πιτερς δεν ειναι ευχαριστημενος με τον ρολο
πετρουσεφ με μπαρτζωκα δυσκολα
μισιτς ζηταει πολλα,δεν υπαρχει συμφωνια με φενερ
0
- shaq7
- Reactions: 6484
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αλλο τα 300 για πιτερς αλλο η ανταλλαγη.το πρωτο λενε οτι εχει γινει το δευτερο εγω το λεω απο το μυαλο μουτουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:56 pmναι γιατι αν γινονταν θα σου ανταλλαζε η ρεαλ τον συμβολαιο του χεζονια με του πητερς και θα σου εδινε και 300κ μπονουςStam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:52 pmΓια τα περί ανταλλαγών, από πότε γίνονται ανταλλαγές στην Euroleague και δεν το χω πάρει πρέφα; Έχουμε κανένα παράδειγμα ή ελπίζουμε απλά; Το λέω γιατί μου φαίνεται λίγο παράλογο με το υπάρχον σύστημα.![]()
0
-
- Reactions: 113
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να συμβεί αυτό που περιγράφεις πρέπει ο Πίτερς πχ να θέλει μόνο Ρεάλ (τυχαίο παράδειγμα) και όχι να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα αυτός θέλει (και αυτή καταβάλει buy-out). Ταυτόχρονα ο Hezonja (πάλι τυχαίο παράδειγμα) αντίστοιχα να θέλει μόνο Ολυμπιακό. Από πλευράς παικτών αυτό δε βγάζει κανένα νόημα. Οι παίκτες στην Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτούν το συμβόλαιό τους όταν αλλάζουν ομάδα. Στο ΝΒΑ δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ούτε και η δυνατότητα καταβολής buy-out (μόνο περιορισμένα cash considerations σε ειδικές περιπτώσεις ανταλλαγών). Για αυτό και εκεί γίνονται ανταλλαγές. Στην Ευρώπη το ενδεχόμενο 4 πλευρές (2 ομάδες 2 παίκτες) να συμφωνήσουν σε ανταλλαγή μου φαίνεται το λιγότερο απίθανο και δε νομίζω ότι έχει συμβεί και ποτέ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 12:00 amΔεν είναι ανταλλαγές όπως τις ξέρεις από το ΝΒΑ. Δηλαδή να είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες να φύγουν και πρέπει να ματσάρουν λεφτά κλπ. Είναι απλά μία πολυμελής συμφωνία. Απλά αντί να δώσεις Χ λεφτά στον παίκτη Α που δεν θέλεις, ρωτάς την Υ ομάδα αν θα ενδιαφερόταν να δώσει τον Β παίκτη και να πάρει τον Α. Πρέπει και οι παίκτες να συμφωνήσουν που δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνουν. Ο παίκτης Α αντί να τρώει πάγκο θα πάει κάπου να παίξει. Ο παίκτης Β θεωρητικά πάει σε μία ομάδα που τον θέλει. Το ποιος είναι ο μηχανισμός από πίσω δεν ξέρω ακριβώς αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση απλά να εξαγοράζει η κάθε ομάδα το συμβόλαιο του παίκτη που παίρνει. Με επιφύλαξη όλα αυτά.Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:52 pmΓια τα περί ανταλλαγών, από πότε γίνονται ανταλλαγές στην Euroleague και δεν το χω πάρει πρέφα; Έχουμε κανένα παράδειγμα ή ελπίζουμε απλά; Το λέω γιατί μου φαίνεται λίγο παράλογο με το υπάρχον σύστημα.
0
-
- Reactions: 83
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανταλλαγη Πιτερς με Φερναντο θα πρεπει να ειναι μεθυσμενοι για να το κανουν. Ουτε το προβλημα στο 5 θα λυσουν κ θα δημιουργησουμε προβλημα και στο 4 απο το πουθενα (μην περιμενετε να γυρισει ο πετρουσεφ στο ρολο του πιτερς).Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 11:05 pmΔυστυχώς……όχι μόνο τον Λι!!! Γίνεται συζήτηση και για μία ΤΡΕΛΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ!! Ονόματα δεν μου αράδιασε, πάντως από τα συμφραζόμενα προκύπτει μάλλον για παίκτη από Ρεάλ ( Φερνάντο ίσως….εικασία δικιά μου)shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 10:55 pm
σχεδον σε ολα συμφωνουμε.μονο στο οτι ο μπαρτζωκας δεν ειναι σιγουρος στα πανε λαθος..
για μιλου γινεται προσπαθεια,δεν εχει αποφασισει ο ιδιος ακομα
ο μπαμπ ειναι αρκετα προχωρημενο και ισως αντι για 700 να δωσουμε τον λι
γενικα αποτι καταλαβαινω τον λι τον προτεινουμε για ανταλλαγες
Του Μπι δεν είναι 100% ΑΚΟΜΑ……..
0
- yawn.brigade
- Reactions: 494
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
σίγουρα έχει γίνει στον Παναθηναϊκό με Γκιστ και Πάνκο, άλλες δε μπορώ να σκεφτώ.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 12:29 amΣτην Ευρώπη το ενδεχόμενο 4 πλευρές (2 ομάδες 2 παίκτες) να συμφωνήσουν σε ανταλλαγή μου φαίνεται το λιγότερο απίθανο και δε νομίζω ότι έχει συμβεί και ποτέ.
0
- coach blue
- Reactions: 1331
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει γίνει αλλά δεν έχει σημασία. Νομοτελειακα κάποια στιγμή θα αρχίσει να γίνεται συχνότερα και στην Ευρώπη.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 12:29 amΓια να συμβεί αυτό που περιγράφεις πρέπει ο Πίτερς πχ να θέλει μόνο Ρεάλ (τυχαίο παράδειγμα) και όχι να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα αυτός θέλει (και αυτή καταβάλει buy-out). Ταυτόχρονα ο Hezonja (πάλι τυχαίο παράδειγμα) αντίστοιχα να θέλει μόνο Ολυμπιακό. Από πλευράς παικτών αυτό δε βγάζει κανένα νόημα. Οι παίκτες στην Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτούν το συμβόλαιό τους όταν αλλάζουν ομάδα. Στο ΝΒΑ δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ούτε και η δυνατότητα καταβολής buy-out (μόνο περιορισμένα cash considerations σε ειδικές περιπτώσεις ανταλλαγών). Για αυτό και εκεί γίνονται ανταλλαγές. Στην Ευρώπη το ενδεχόμενο 4 πλευρές (2 ομάδες 2 παίκτες) να συμφωνήσουν σε ανταλλαγή μου φαίνεται το λιγότερο απίθανο και δε νομίζω ότι έχει συμβεί και ποτέ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 12:00 am
Δεν είναι ανταλλαγές όπως τις ξέρεις από το ΝΒΑ. Δηλαδή να είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες να φύγουν και πρέπει να ματσάρουν λεφτά κλπ. Είναι απλά μία πολυμελής συμφωνία. Απλά αντί να δώσεις Χ λεφτά στον παίκτη Α που δεν θέλεις, ρωτάς την Υ ομάδα αν θα ενδιαφερόταν να δώσει τον Β παίκτη και να πάρει τον Α. Πρέπει και οι παίκτες να συμφωνήσουν που δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνουν. Ο παίκτης Α αντί να τρώει πάγκο θα πάει κάπου να παίξει. Ο παίκτης Β θεωρητικά πάει σε μία ομάδα που τον θέλει. Το ποιος είναι ο μηχανισμός από πίσω δεν ξέρω ακριβώς αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση απλά να εξαγοράζει η κάθε ομάδα το συμβόλαιο του παίκτη που παίρνει. Με επιφύλαξη όλα αυτά.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2880
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ πως είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες (άλλωστε δεν υπάρχουν και draft picks είναι σχεδόν μόνο 1-1) και γι'αυτό άλλωστε δεν το βλέπουμε συχνά αλλά αν πχ η εναλλακτική του Πιτερς είναι να φάει πάγκο, γιατί να μην πάει; Τώρα για το τι θα κάνει ο Χεζόνια...ναι εκεί έγκειται μία από τις δυσκολίες. Η canonical ανταλλαγή είναι Γκιστ - Πάνκο.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 12:29 amΓια να συμβεί αυτό που περιγράφεις πρέπει ο Πίτερς πχ να θέλει μόνο Ρεάλ (τυχαίο παράδειγμα) και όχι να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα αυτός θέλει (και αυτή καταβάλει buy-out). Ταυτόχρονα ο Hezonja (πάλι τυχαίο παράδειγμα) αντίστοιχα να θέλει μόνο Ολυμπιακό. Από πλευράς παικτών αυτό δε βγάζει κανένα νόημα. Οι παίκτες στην Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευτούν το συμβόλαιό τους όταν αλλάζουν ομάδα. Στο ΝΒΑ δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ούτε και η δυνατότητα καταβολής buy-out (μόνο περιορισμένα cash considerations σε ειδικές περιπτώσεις ανταλλαγών). Για αυτό και εκεί γίνονται ανταλλαγές. Στην Ευρώπη το ενδεχόμενο 4 πλευρές (2 ομάδες 2 παίκτες) να συμφωνήσουν σε ανταλλαγή μου φαίνεται το λιγότερο απίθανο και δε νομίζω ότι έχει συμβεί και ποτέ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 12:00 am
Δεν είναι ανταλλαγές όπως τις ξέρεις από το ΝΒΑ. Δηλαδή να είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες να φύγουν και πρέπει να ματσάρουν λεφτά κλπ. Είναι απλά μία πολυμελής συμφωνία. Απλά αντί να δώσεις Χ λεφτά στον παίκτη Α που δεν θέλεις, ρωτάς την Υ ομάδα αν θα ενδιαφερόταν να δώσει τον Β παίκτη και να πάρει τον Α. Πρέπει και οι παίκτες να συμφωνήσουν που δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνουν. Ο παίκτης Α αντί να τρώει πάγκο θα πάει κάπου να παίξει. Ο παίκτης Β θεωρητικά πάει σε μία ομάδα που τον θέλει. Το ποιος είναι ο μηχανισμός από πίσω δεν ξέρω ακριβώς αλλά δεν θα μου έκανε εντύπωση απλά να εξαγοράζει η κάθε ομάδα το συμβόλαιο του παίκτη που παίρνει. Με επιφύλαξη όλα αυτά.
0

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πράγματι, πρέπει να είναι η μοναδική στην ιστορία απ' ότι βλέπω.yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 12:35 amσίγουρα έχει γίνει στον Παναθηναϊκό με Γκιστ και Πάνκο, άλλες δε μπορώ να σκεφτώ.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 12:29 amΣτην Ευρώπη το ενδεχόμενο 4 πλευρές (2 ομάδες 2 παίκτες) να συμφωνήσουν σε ανταλλαγή μου φαίνεται το λιγότερο απίθανο και δε νομίζω ότι έχει συμβεί και ποτέ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί ο μάνατζερ του Λι θα έχει άλλες 10 ομάδες που μπορεί να τον πάει. Αν τύχει ο Λι να προτιμάει Μπασκόνια από όλες αυτές, τότε θα δεχτεί. Αντίστοιχα κι ο Ρόγκα. Αν όμως ο Λι (ή ο Ρόγκα) σου πει εγώ θέλω να πάω στην Βιλερμπάν πχ, τότε εσένα σε νοιάζει να πάρεις το buy-out που αξιώνεις, όχι να του κάνεις τη ζωή δύσκολη. Δεν πα να τα χεις βρει με τον Κερεχετα, αυτός αν δε θέλει δεν υπογράφει. Τώρα με το buy-out αυτό μπορείς να πάρεις το Ρογκα, τον Μπαρζντέικις, όποιον θες. Αυτό που λέω είναι ότι για να γίνει μια ανταλλαγή πρέπει να ευθυγραμμιστούν τα άστρα. Για αυτό και δεν γίνονται σχεδόν ποτέ.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 12:47 amας πουμε οτι ο κερεχετα θελει τον λι..εμεις τον ρογκα..παμε και του λενε σου δινουμε τον λι και 200χιλ..ο λι αν ξερει οτι δεν υπολογιζεται γιατι να μην θελει να παει?για να διαλεξει ο ιδιος πρεπει να μεινει ελευθερος..υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που θα βολευαν και τις 2 ομαδες.
Τέλος πάντων δεν έχει και πολύ σημασία, απλά δε το βλέπω πιθανό σενάριο.
0
- shaq7
- Reactions: 6484
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2

Απο βετακη...βετακη αν εχεις δικιο νερο και αλατι οτι σου σουρνω απο περσι

πανω που το χα παρει αποφαση οτι δεν ερχεται

0
-