Από πού προκύπτει αυτό; Με την ίδια λογική, μπορεί να σκέφτεται την ανανέωσηyawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 6:58 pmο Μίλου χθες στην ΕΡΤ είπε "θα μάθουμε τις επόμενες μέρες ή μάλλον εσείς θα μάθετε" όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του και την ίδια έκφραση χρησιμοποίησε και ο μάνατζερ του σήμερα οπότε μάλλον είναι τελειωμένη η υπόθεση Αρμάνι.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 43
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και Καμπεγκελε και Καμποκλο; Να πάρουμε και Τζέιμς που ακούγεται και να το γυρίσουμε στο ΜΜΑ!kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 7:38 pmΜε Μίλου:tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 7:21 pmΕπειδή ο Μιλουτινοφ δεν θα μείνει έχει ανοίξει αρκετός χώρος για πετρουσεφ αρκεί να φέρει και ενα αθλητικό 5αρι.
Αν δεν θέλει και τώρα να επιστρέψει καλύτερα να ξεμπερδεψουμε άμεσα με δαυτον.
Δεν είναι εύκολο να βρεις 3 ψηλούς πάντως.
-Μίλου+Πετρούσεφ/Kabengele+Καραγιαννίδης
Χωρίς Μίλου:
-Πετρούσεφ, Kabengele, Kaboclo+Καραγιαννίδης

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ομπρέλα ή σφουγγαρίστρα;montechristo έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 7:42 pmΕιδικά για τον Ολυμπιακό ο Χίφι είναι ιδανική περίπτωση.Stam Tziant έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 4:59 pmΓια Hifi είμαι ο μοναδικός που δεν καταλαβαίνει γιατί τόσο hype; Μιλάμε για έναν παίκτη που διεκδικεί με αξιώσεις το βραβείο του χειρότερου αμυντικού της Ευρωλίγκας, έπαιζε σε μια ομάδα που είχε το ελεύθερο να σουτάρει ακόμα και 19 τρίποντα σε ματς που έπαιξε λιγότερο από 22 λεπτά. Ναι είναι σκόρερ, ναι μπορεί να βάλει ακραία δύσκολα σουτ, αλλά ακόμα και στην Παρί έπαιζε λιγότερο από 20 λεπτά ανά αγώνα.
Ιδίως όταν βρέχει και στάζουν νερά στο παρκέ του ΣΕΦ είναι ό,τι πρέπει!!!
![]()

0
- Neondreamer
- Reactions: 54
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αμα θεμε κουπα με κανονικο μπασκετ παντελονατο οπως ο παο περσι ,κ οχι κλεφτοκοταδικο σα της φενερ (ποιος θα θυμαται σε λιγο)
πρεπει ν αφησουμε τους μπαμπ κ μπουμπ στρατιωτες-εργατες κλπ του δημοκρατικου συγκεντρωτισμου
κ να εχουμε ΚΑΙ μιτσιτς ΚΑΙ τζεημς ΚΑΙ μπουκερ και δεν ξερω καιγω ποιον αλλον γκογκοβαταρο παιχταρα

πρεπει ν αφησουμε τους μπαμπ κ μπουμπ στρατιωτες-εργατες κλπ του δημοκρατικου συγκεντρωτισμου
κ να εχουμε ΚΑΙ μιτσιτς ΚΑΙ τζεημς ΚΑΙ μπουκερ και δεν ξερω καιγω ποιον αλλον γκογκοβαταρο παιχταρα

0
-
- Reactions: 731
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Λούκα Γκάρζα φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση από το άρθρο που έγραψε ο Χάρης Σταύρου στο sport24. Πως σας φαίνεται;
Επίσης, αναφέρει ότι ο Ντάνστον (!!!) μπορεί να παίξει ως Έλληνας και τον προτείνει ως λύση για τρίτο Σέντερ.
Οι άλλοι που προτείνει μου φαίνονται μετριότητες, ακόμα και ο Rivero που είναι ελεύθερος.
Τέλος, για τον Χειζ αναφέρει ότι έχει κλείσει Μονακό, άρα καιρός είναι να τον βγούμε από τα ρόστερ μας.
Επίσης, αναφέρει ότι ο Ντάνστον (!!!) μπορεί να παίξει ως Έλληνας και τον προτείνει ως λύση για τρίτο Σέντερ.
Οι άλλοι που προτείνει μου φαίνονται μετριότητες, ακόμα και ο Rivero που είναι ελεύθερος.
Τέλος, για τον Χειζ αναφέρει ότι έχει κλείσει Μονακό, άρα καιρός είναι να τον βγούμε από τα ρόστερ μας.
0
- karamelitsa
- Reactions: 1080
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Στο μεταξύ αυτή η Μονακό πόσους παίκτες θα πάρει;;; Έχει κλείσει Μισιτς , τον Χειζ που ανέφερες, μάλλον θα πάρει και το Χιφι της Παρί….μα ήμαρτον..,πως θα παίξουν όλοι αυτοί του χρόνου, κάνει ομάδα dream team πάντως, και τους βλέπω του χρόνου να πάνε τρένο…Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 7:57 amΟ Λούκα Γκάρζα φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση από το άρθρο που έγραψε ο Χάρης Σταύρου στο sport24. Πως σας φαίνεται;
Τώρα για εμάς αν δεν μείνει ο Μιλου, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα στο να βρούμε 3 ψηλούς….ο Ντανστον είναι σχεδόν 40 χρονών, και φέτος με την Ζαλγκίρις μετριότατος ήταν, ο άνθρωπος είναι για σύνταξη και έχει αργισει κιόλας….ας κρατάγαμε τον Ραιτ για 3ο ψηλό αν είναι να πάμε σε λύσεις ανάγκης όπως ο Ντανστον.
Μάλλον πρέπει να γλείψουμε λίγο τον Πετρουσεφ να έρθει πίσω και να είναι το ένα 5αρι μας…..θα έχουμε δύσκολο καλοκαίρι με τους ψηλούς…
0
- Conan1982
- Reactions: 3530
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Luka Garza τον είχα αναφέρει στο εναρκτήριο ποστ του θέματος ως μια από τις 2 ενδιαφέρουσες επιλογές Center που ειναι free agents, o άλλος ήταν ο Sandro Mamukelashvil.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 7:57 amΟ Λούκα Γκάρζα φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση από το άρθρο που έγραψε ο Χάρης Σταύρου στο sport24. Πως σας φαίνεται;
Ο Garza όσο το είχα ψάξει επιθετικά είναι εξαιρετικός, έχει κινήσεις, ποστάρει, σουτάρει από λίγο πιο μακρινή απόσταση, μπορεί να σουτάρει και τρίποντα, έχει δύναμη. Αλλά επίσης λένει ότι είναι σχετικά αργός, δεν έχει καλά πλάγια βήματα, γενικά δεν είναι καλός στην άμυνα και δεν είναι rim protector δεν ξέρω πως αυτό θα μεταφραζόταν στην Ευρώπη όμως.
Τον Landale θυμάμαι τον ήθελε πολύ ο Basket72, στα σέντερ ήταν η αδυναμία του (όπως ήθελε και τον Γουόκαπ). Νομίζω όμως ότι για όλα υπάρχει ένας σωστός χρόνος για να συμβούν.
Ο Μήτρου Λονγκ θα μπορούσε να είχε έρθει νωρίτερα Ευρώπη και να εξελισσόταν σε ένα καλύτερο παίκτη, ο Mike James θα ήταν ταμάμ για τον Ολυμπιακό, κάποτε. Το ίδιο νομίζω για τον Landale, είναι μόνο 30 αλλά μπορούσε να έρθει Ευρώπη αλλά προτίμησε ακόμα και την Αυστραλία και τον περιορισμένο ρόλο στο ΝΒΑ, έχω μια αίσθηση ότι τέτοιοι παίκτες απλώς δεν ενδιαφέρονται να παίξουν στο Ευρωπαϊκό στυλ μπάσκετ και θα προτιμήσουν ένα minimum συμβόλαιο στο ΝΒΑ.
0
o Μίσιτς δεν έχει κλείσει μονακό το βλέπω και δύσκολο να πάει και μάλλον φεύγει κι ο τζέιμςkaramelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 8:31 amΣτο μεταξύ αυτή η Μονακό πόσους παίκτες θα πάρει;;; Έχει κλείσει Μισιτς , τον Χειζ που ανέφερες, μάλλον θα πάρει και το Χιφι της Παρί….μα ήμαρτον..,πως θα παίξουν όλοι αυτοί του χρόνου, κάνει ομάδα dream team πάντως, και τους βλέπω του χρόνου να πάνε τρένο…Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 7:57 amΟ Λούκα Γκάρζα φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση από το άρθρο που έγραψε ο Χάρης Σταύρου στο sport24. Πως σας φαίνεται;
Τώρα για εμάς αν δεν μείνει ο Μιλου, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα στο να βρούμε 3 ψηλούς….ο Ντανστον είναι σχεδόν 40 χρονών, και φέτος με την Ζαλγκίρις μετριότατος ήταν, ο άνθρωπος είναι για σύνταξη και έχει αργισει κιόλας….ας κρατάγαμε τον Ραιτ για 3ο ψηλό αν είναι να πάμε σε λύσεις ανάγκης όπως ο Ντανστον.
Μάλλον πρέπει να γλείψουμε λίγο τον Πετρουσεφ να έρθει πίσω και να είναι το ένα 5αρι μας…..θα έχουμε δύσκολο καλοκαίρι με τους ψηλούς…
0
- kojito
- Reactions: 2692
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
O Mamukelashvili δεν είναι κλασσικό πεντάρι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το τι ζητάει ο Μπαρτζώκας από τους σέντερ του. Δεν είναι κλασσικός pick 'n' roll ψηλός, αλλά απειλεί αρκετά κι από το τρίποντο (με μέτρια ποσοστά ωστόσο). Στα θετικά πάντως απ'οτι θυμάμαι ήταν ότι μπορούσε στην άμυνα να βγει στην περιφέρεια και να ακολουθήσει κοντύτερους αντιπάλους στις αλλαγές.
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1011
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 752
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Landale βέβαια ήταν και η μεγάλη καψούρα του Μπι, μόλις επέστρεψε στην ομάδα!!! Μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα αυτό, αλλά επειδή ξέρουμε την ψυχοσύνθεση του Μπι ( εγώ πχ θεωρώ ότι με τον τρελόJames θα συνεργαστεί στο τέλος), ας το κρατήσουμε στην άκρη σαν όνομα για καλό και για κακό!!!Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 8:50 amΤον Luka Garza τον είχα αναφέρει στο εναρκτήριο ποστ του θέματος ως μια από τις 2 ενδιαφέρουσες επιλογές Center που ειναι free agents, o άλλος ήταν ο Sandro Mamukelashvil.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 7:57 amΟ Λούκα Γκάρζα φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση από το άρθρο που έγραψε ο Χάρης Σταύρου στο sport24. Πως σας φαίνεται;
Ο Garza όσο το είχα ψάξει επιθετικά είναι εξαιρετικός, έχει κινήσεις, ποστάρει, σουτάρει από λίγο πιο μακρινή απόσταση, μπορεί να σουτάρει και τρίποντα, έχει δύναμη. Αλλά επίσης λένει ότι είναι σχετικά αργός, δεν έχει καλά πλάγια βήματα, γενικά δεν είναι καλός στην άμυνα και δεν είναι rim protector δεν ξέρω πως αυτό θα μεταφραζόταν στην Ευρώπη όμως.
Τον Landale θυμάμαι τον ήθελε πολύ ο Basket72, στα σέντερ ήταν η αδυναμία του (όπως ήθελε και τον Γουόκαπ). Νομίζω όμως ότι για όλα υπάρχει ένας σωστός χρόνος για να συμβούν.
Ο Μήτρου Λονγκ θα μπορούσε να είχε έρθει νωρίτερα Ευρώπη και να εξελισσόταν σε ένα καλύτερο παίκτη, ο Mike James θα ήταν ταμάμ για τον Ολυμπιακό, κάποτε. Το ίδιο νομίζω για τον Landale, είναι μόνο 30 αλλά μπορούσε να έρθει Ευρώπη αλλά προτίμησε ακόμα και την Αυστραλία και τον περιορισμένο ρόλο στο ΝΒΑ, έχω μια αίσθηση ότι τέτοιοι παίκτες απλώς δεν ενδιαφέρονται να παίξουν στο Ευρωπαϊκό στυλ μπάσκετ και θα προτιμήσουν ένα minimum συμβόλαιο στο ΝΒΑ.
0
- yawn.brigade
- Reactions: 495
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
από μόνη της σαν δήλωση ναι, θα μπορούσε να σημαίνει οτιδήποτε αλλά σε συνδυσμό με τα υπόλοιπα που έχουν ακουστεί, όπως το ότι όλοι οι δημοσιογράφοι λένε ότι έχει συμφωνήσει με Αρμάνι μάλλον δε σημαίνει ανανέωση.Dante's Inferno έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 3:15 amΑπό πού προκύπτει αυτό; Με την ίδια λογική, μπορεί να σκέφτεται την ανανέωσηyawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Ιουν 09, 2025 6:58 pmο Μίλου χθες στην ΕΡΤ είπε "θα μάθουμε τις επόμενες μέρες ή μάλλον εσείς θα μάθετε" όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του και την ίδια έκφραση χρησιμοποίησε και ο μάνατζερ του σήμερα οπότε μάλλον είναι τελειωμένη η υπόθεση Αρμάνι.
έχει κόψει και τα "θα μιλήσω πρώτα με τον Ολυμπιακό", "θα ήθελα να μείνω εδώ" κτλ
τεσπά, μπορεί και να αλλάζουν αυτά αλλά δε το κόβω.
0
-
- Reactions: 129
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστά γιατί ο Παναθηναϊκός πέρσι δε βασίστηκε σε ρολιστες (Γκραντ, Μήτογλου, Γκριγκόνις, μέχρι και Χουαντσο, Παπαπετρου, Βιλντοζα, Καλαϊτζάκη)Neondreamer έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 4:26 amαμα θεμε κουπα με κανονικο μπασκετ παντελονατο οπως ο παο περσι ,κ οχι κλεφτοκοταδικο σα της φενερ (ποιος θα θυμαται σε λιγο)
κ να εχουμε ΚΑΙ μιτσιτς ΚΑΙ τζεημς ΚΑΙ μπουκερ και δεν ξερω καιγω ποιον αλλον γκογκοβαταρο παιχταρα![]()
![]()
Είχε μόνο σλουκες ναν και την αφάν γκατέ της αστικής τάξεως

1
1

-
- Reactions: 1218
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αφου ο Μιλου θέλει να παει στο τουριστικο θερετρο την Αρμανι να παρει την θεση του Μιροτιτς στο καθαρισμο φασολακιων ας παει.
αυτο σημαινει οτι δεν εχει και ιδιαιτερη ορεξη να παιξει μπασκετ ανταγωνιστικο.
Τον βλεπω στην Αρμανι να κρεπαλιαζει στις πιτσαριες του Μιλανο.
Καιρος να προχωρησουμε και να κοπουν οι πολλοι συναισθηματισμοι.
μακισικ, Λη, βιλντοζα στο καλο.
Μιλου στο καλο αν δεν θες. Αν θελει ο Μπαρτζωκας σονι και ντε εναν 7-footer ας παρει τον Γιουσουφα Φαλ.
εγω δεν θα επαιρνα πυργο παντως.
αυτο σημαινει οτι δεν εχει και ιδιαιτερη ορεξη να παιξει μπασκετ ανταγωνιστικο.
Τον βλεπω στην Αρμανι να κρεπαλιαζει στις πιτσαριες του Μιλανο.
Καιρος να προχωρησουμε και να κοπουν οι πολλοι συναισθηματισμοι.
μακισικ, Λη, βιλντοζα στο καλο.
Μιλου στο καλο αν δεν θες. Αν θελει ο Μπαρτζωκας σονι και ντε εναν 7-footer ας παρει τον Γιουσουφα Φαλ.
εγω δεν θα επαιρνα πυργο παντως.
1
1

- GK_23
- Reactions: 2513
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
O Landale βέβαια στην Ευρώπη έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, έπαιξε από μία χρονιά σε Partizan και Zalgiris.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 10, 2025 8:50 amΤον Landale θυμάμαι τον ήθελε πολύ ο Basket72, στα σέντερ ήταν η αδυναμία του (όπως ήθελε και τον Γουόκαπ). Νομίζω όμως ότι για όλα υπάρχει ένας σωστός χρόνος για να συμβούν.
Όπως έγραψε και ο Slow horses παραπάνω, τον ήθελε διακαώς ο Μπαρτζώκας το καλοκαίρι του 2021 αλλά προέκυψε η πρόταση των Spurs που του άνοιξε την πόρτα του NBA. Το συμβόλαιο του για του χρόνου είναι 8 μύρια αλλά δεν είναι εγγυημένο, εφόσον οι Rockets τον αποδεσμεύσουν μέχρι 29/06. Είναι δύσκολο να μην βρει συμβόλαιο στο NBA, αν μείνει ελεύθερος, και θα χρειαστεί 2 με 2.5 μύρια τουλάχιστον για να τον πείσεις να έρθει στην Ευρώπη. Μιλάμε για super μεταγραφή, αν γινόταν φυσικά.
0