Kάποια σχόλια για το χτεσινό παιχνίδι . Αρχικά τι ματσάρα είδαμε ? Θύμισε ημιτελικό Βερολίνου . Eπίσης δυσκολεύομαι να θυμηθώ παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε τόσο καλή ατμόσφαιρα (για τα ελληνικά δεδομένα) και μετά το τέλος του δεν υπήρξε από κανέναν αναφορά σε διαιτησίες , ανακοινώσεις τοξικότητα κλπ. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό το κλίμα. Ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι έχουμε 2 ομαδάρες και πρέπει να το χαρεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Δεν έχω ξαναπιάσει τον εαυτό μου να βλέπω παιχνίδι Ολυμπιακού - ΠΑΟ και να σκέφτομαι δεν με νοιάζει αν χάσουμε , βλέπω μπασκετάρα.
Από τον Ολυμπιακό δεν υστέρησε κανένας εκτός του Wright που ήταν εκτός κλίματος και όσο ήταν στο παρκέ ο ΠΑΟ έχτισε momentum.
Για Φουρνιέ δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Πολύ μεγάλα σουτ , δημιουργία ενώ και σε άμυνα είναι τίμιος. Στο τέλος πήγε να κάνει μεγάλο blooper αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Ομολογώ ότι δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ στο NBA , παρά μόνο με την Γαλλία , αλλά αν σύμφωνα με αυτούς που τον ξέρουν ακόμα δεν είναι έτοιμος δεν μπορώ να φανταστώ τι θα δούμε από αυτόν τον παίχτη.
Σάσα on another level. O ο ορισμός του πάω σβηστά. Που να ανάψει κιόλας
Ο Γκος σε φοβερή εμφάνιση οικονομίας. Ο Γουόκαπ πήρε 1 (!!) σουτ μόνο έπαιξε φοβερές άμυνες , μοίρασε 11 ασσίστ και είχε πολύ καθαρό μυαλό στα κρίσιμα. Φοβερή εμφάνιση.
Πολύ θετικός και ο Βιλντόζα που έβαλε τα σουτάκια του και πίεσε πολύ καλά την μπάλα στην άμυνα. Τα ίδια και για Σακ.
Ο Μίλου κομβικότατος. Εκεί που έχει πάει το μπάσκετ με τις κατοχές με τα στοιχεία που δίνει ειναι υπερ-απαραίτητος.
Τέλος τρομερό coaching από Μπαρτζώκα χτες. Ξεκίνησε με Βιλντόζα στο 2 που δεν το περίμενε κανείς , διαχειρίστηκε πολύ καλά το ρόστερ και παρέμεινε ψύχραιμος ακόμα και όταν το παιχνίδι φάνηκε να στραβώνει. Γιατί πολλά διαβάσαμε τις τελευταίες εβδομάδες από διάφορους που τώρα πανηγυρίζουν και στην επόμενη στραβή θα ξεκινήσουν το ποίημα πάλι.
Για ΠΑΟ έχω να πω πως σε μια βραδιά που αμυντικά ήταν κακός και έχοντας έναν Ναν κακό για ένα ημίχρονο , ένα Λεσόρ επίσης κακό και γενικά κομβικούς παίχτες σε μέτρια βραδιά για μεγάλο διάστημα , έμεινε στο παιχνίδι έκανε μεγάλη αντεπίθεση (στην οποία ο Ολυμπιακός είχε τις απαντήσεις) και αν στα τελευταία 3 λεπτά 2 φάσεις να είχαν εξελιχθεί αλλιώς μπορούσε να πάρει το παιχνίδι λέει πολλά για την ομάδα και το mentality που έχει φτιάξει.
Πολλά μπράβο λοιπόν και στους 2 και μακάρι να μείνουν όλοι υγιείς , να βλέπουμε τις ομάδες πλήρεις και να απολαμβάνουμε μπασκετάρα σαν το χτεσινό.