Euroleague Round 33, Valencia Basket vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 27, 2026 8:31 pm

Σιγά σιγά όλοι θα καταλάβετε ότι πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Τα έλεγα, ποιος με άκουγε. Πώς το κατάλαβα; Συνήθως κάποιος φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει πλεύση όταν καταλαβαίνει νωρίς τα λάθη του.

Βλέπεις ρε παιδί μου το πράγμα να σαλεύει λίγο!! Στρίβει το φορτηγό και λίγο, δε πάει ντουγρού στο γκρεμό για βούτα!

Στην περίπτωσή μας μόνο επανάληψη λαθών βλέπω...πρέπει να περάσουν αλλά είκοσι χρόνια ατιτλίας για να το πάρουμε επιτέλους απόφαση;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Μαρ 27, 2026 8:40 pm

MichaelKoch έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 8:07 pm
NikBot έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 7:51 pm
Επίσης γιατί πρέπει βρε σεις να αρπάζεστε με όλα? Λες όταν γράφει κάποιος κάτι όχι καλό για τον Αταμάν, αυτόματα σημαίνει ότι εννοεί ότι ο Μπαρτζώκας είναι καλύτερος. Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω απο αυτούς να είναι ή ο ένας ή ο άλλος. Του χρόνου μπορεί και να μην είναι κανένας εδώ π.χ.

Άσε που το συγκεκριμένο σχόλιο του φίλου παραπάνω, αν το διαβάσεις προσεκτικά υπερ του Αταμάν είναι. Γράφει (ίσως -μάλλον θα πω εγώ- υπεραπλουστευτικά, ότι υπάρχουν 2 μοντέλα: Το έχω μια πολύ δουλεμένη τακτικά ομάδα που πάει άνετα στην regular σταθερά ψηλά, αλλά δεν προσαρμόζομαι καθόλου στις ειδικές συνθήκες των PO/F4 και αποτυγχάνω (Μπαρτζώκας) και το δεν ασχολούμαι πολύ με την regular και η ομάδα παροσιάζει μέτρια απόδοση και μεταπτώσεις αλλά φορτσάρω στο φίνις και αυτό έχει αποδειχθεί επιτυχημένο (όχι όλες τις φορές αλλά αρκετές)
Σωστά τα λες και γω ανέφερα το άλλο μοντέλο, το μοντέλο σκάκι. Τακτικές, βιβλίο με εκατοντάδες πλέϊς, διάβασμα, κοουτσινγκ, φιλοσοφία, πειθαρχία και 0/6.
Δηλαδή, το μοντέλο σκάκι με λίγα λόγια είναι προφεσορικο, υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό, αλλά στο τέλος τα σηκώνει ο ταβερνιάρης
Ο ταβερνιάρης ότι σήκωσε σήκωσε. Του χρόνου θα προπονεί την Εφές στην καλύτερη.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Μαρ 27, 2026 8:41 pm

Dimmitz έγραψε:
MichaelKoch έγραψε:

Σωστά τα λες και γω ανέφερα το άλλο μοντέλο, το μοντέλο σκάκι. Τακτικές, βιβλίο με εκατοντάδες πλέϊς, διάβασμα, κοουτσινγκ, φιλοσοφία, πειθαρχία και 0/6.
Δηλαδή, το μοντέλο σκάκι με λίγα λόγια είναι προφεσορικο, υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό, αλλά στο τέλος τα σηκώνει ο ταβερνιάρης
Tα γραπτα μενουν φιλε.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Μαρ 27, 2026 8:42 pm

redcard έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Tα γραπτα μενουν φιλε.
Γι αυτό τα γράφω, για να τα βλέπουμε όλοι.

Δεν τον πιστεύω τον ΠΑΟ ρε φίλε με προπονητή τον Άταμαν. Θεωρώ ότι κάνει τρελό underperform. Να μην πω την άποψη μου δλδ; Απαγορεύεται επειδή μπορεί να ερίζει κάποιους;

ΠΣ. Το ότι δεν πιστεύω τον ΠΑΟ, δεν σημαίνει ότι πιστεύω και την ομάδα μου.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 27, 2026 8:46 pm

Dimmitz έγραψε:
MichaelKoch έγραψε:

Δε χρειάζεται να βγάζεις τόσο κόμπλεξ, ούτε ο Μπαρτζώκας θα αποκαλούσε "ταβερνιάρη" τον Αταμάν.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Μαρ 27, 2026 8:48 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 8:46 pm
Dimmitz έγραψε:

Δε χρειάζεται να βγάζεις τόσο κόμπλεξ, ούτε ο Μπαρτζώκας θα αποκαλούσε "ταβερνιάρη" τον Αταμάν.
Χρησιμοποιώ την έκφραση που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο φίλος οπαδός της ομάδα σας.

Δεν θα τον αποκαλούσα ποτέ ταβερνιάρη από μόνος μου.

redcard

a1greece
Reactions:

Παρ Μαρ 27, 2026 8:51 pm

Dimmitz έγραψε:
redcard έγραψε:

Tα γραπτα μενουν φιλε.

Δεν τον πιστεύω τον ΠΑΟ ρε φίλε με προπονητή τον Άταμαν. Θεωρώ ότι κάνει τρελό underperform. Να μην πω την άποψη μου δλδ; Απαγορεύεται επειδή μπορεί να ερίζει κάποιους;

Εγω δε θα την ελεγα τοσο ανετα, θα σκεφτομουν μηπως εκτυπωσουν το ποστ μου και να το τοιχοκολλησουν στα αποδυτηρια στο ΟΑΚΑ για εξτρα κίνητρο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Μαρ 27, 2026 8:54 pm

redcard έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Εγω δε θα την ελεγα τοσο ανετα, θα σκεφτομουν μηπως εκτυπωσουν το ποστ μου και να το τοιχοκολλησουν στα αποδυτηρια στο ΟΑΚΑ για εξτρα κίνητρο.
Κακώς, ελευθερία λόγου έχουμε. Αμα φοβόμαστε να πούμε αυτό που πιστεύουμε επειδή μπορεί να ακούγεται κάπως ή κάποιος να το μεταφράσει ως υπεροπτικό, τότε ζήτω που καήκαμε.

redcard

a1greece
Reactions:

Παρ Μαρ 27, 2026 8:58 pm

Dimmitz έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 8:54 pm
redcard έγραψε:

Κακώς, ελευθερία λόγου έχουμε. Αμα φοβόμαστε να πούμε αυτό που πιστεύουμε επειδή μπορεί να ακούγεται κάπως ή κάποιος να το μεταφράσει ως υπεροπτικό, τότε ζήτω που καήκαμε.
Μη μ απαντας σοβαρα κι εσυ. Καταλαβαινομαστε.. :D

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 27, 2026 9:04 pm

Κάποτε λέγανε τον γκερσον ταβερνιάρη και ότι δεν είχε συστήματα για άμυνα αλλά έπαιζε μόνο φουλ επίθεση, λίγα χρόνια μετά πήρε τη θέση του ο ταβερνιάρης ο Αταμάν που δε ξέρει να προπονεί…

3 ο γκερσον 3 ο Αταμάν … 6 κούπες οι
δυο τους δυο μερίδες σουβλάκια.

ταβέρνα η σκάκι ;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Παρ Μαρ 27, 2026 9:11 pm

MichaelKoch έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 9:04 pm
Κάποτε λέγανε τον γκερσον ταβερνιάρη και ότι δεν είχε συστήματα για άμυνα αλλά έπαιζε μόνο φουλ επίθεση, λίγα χρόνια μετά πήρε τη θέση του ο ταβερνιάρης ο Αταμάν που δε ξέρει να προπονεί…

3 ο γκερσον 3 ο Αταμάν … 6 κούπες οι
δυο τους δυο μερίδες σουβλάκια.

ταβέρνα η σκάκι ;
Δεν ξέρουν μπασκετ αυτοί, μονό ευρωλίγκας σηκώνουν, από τύχη :mrgreen: εμείς στο φόρουμ ξέρουμε καλύτερα

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
NikBot

senior
Reactions:

Παρ Μαρ 27, 2026 9:18 pm

Κοίταξε φίλε μου Michael, κι εγώ να σε υποστηρίξω πήγα αλλά μην γίνεσαι εριστικός. Αυτά τα περί σκάκι και προφέσορα και 1000 plays δεν τα λέει κανένας, ούτε είπε κανείς τον Αταμαν ταβερνιάρη. Αλλά μην το πας και στο άλλο άκρο. Αν κάνεις τον κόπο και ψάξεις στατιστικά Ευρωλίγκας, θα δεις ότι ο Μπαρτζώκας έχει περισσότερες νίκες, αλλά ας το αφήσουμε αυτό γιατί προπονεί πιο πολλά χρόνια, σημαντικότερα, έχει μεγαλύτερο % νικών. Οι τίτλοι είναι 3-1, ε δεν είναι 10-1 η χαώδης διαφορά. Ο Μπαρτζωκας μπορεί να είχε 2 για ακροδάχτυλα, μπορεί και 3 αν δεν είχε ξελασπώσει τον Αταμαν ο παιχταράς Μιτσιτς γιατί σε εκείνον τον ημιτελικό με ομάδα πρωταθλήτρια και μεγάλο φαβορί πήγε να την πατήσει από πολύ υποδεέστερη ομάδα. Κι ο Αταμαν μπορεί να είχε 2 αν δεν είχαν αποκλειστεί οι ρωσικές ομάδες, μπορεί 4 αν δεν είχαμε Covid. Αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν οδηγεί πουθενά…

Μπότομ Λάιν, είναι και οι δύο καλοί προπονητές και γενικά επιτυχημένοι, ο Αταμαν σίγουρα πιο επιτυχημένος βάσει τίτλων, δεν χρειάζεται να κάνουμε σώνει και καλά τον έναν θεό και τον άλλο κατσαπλιά (εκατερωθεν το λέω αυτό). It is what it is.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μαρ 27, 2026 9:22 pm

Εικόνα

Εικόνα
NikBot

senior
Reactions:

Παρ Μαρ 27, 2026 9:23 pm

Επίσης να προσθέσω ότι στην Ελλάδα δυστυχώς όποιος προπονητής δεν έχει, πως να το πω, ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο παρουσιαστικό ή έχει παραπάνω κιλά αμέσως του βγαίνει η στάμπα ταβερνιάρης, αυτά είναι αστεία προφανώς για προπονητές που δουλεύουν στο κορυφαίο επίπεδο.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Παρ Μαρ 27, 2026 9:25 pm

redcard έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 8:26 pm
Ευτυχως υπαρχει και το midjourney και μπορουμε να δουμε με ai πως θα ηταν ο Μπαρτζωκας αν ειχε παρει Ευρωλιγκα.

Εικόνα

Ωραιος ειναι, θα του πηγαινε.
Δεν του πηγαίνει απλώς, ο τύπος φαίνεται να έχει ξανανιώσει και δείχνει τουλάχιστον δώδεκα-δεκατρία χρόνια νεότερος... :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”