2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 31, 2020 2:14 am

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2020 1:46 am
basket72 έγραψε:
Πέμ Ιαν 30, 2020 11:58 pm
john wick έγραψε:
Πέμ Ιαν 30, 2020 6:01 pm
Σύντροφε basket 72
παίρνω Hamilton και Faried και σου αφήνω τους υπολοίπους... :king:
Σύντροφε Τζον, την έχεις την τρέλα σου με τον Χάμιλτον. Και μιας που έπιασα τους αγαπημένους σου παίκτες, το άλλο το άκουσες με τον Κένι Γκάμπριελ; Αυτός λέει είναι ο παλιόφιλος που γυρνάει στο ΟΑΚΑ :P
Πηγή ;
Δροσοπηγή! :D
Πλάκα κάνω στον συνόνομάτο σου και φίλτατο John Wick.
Λήξη συναγερμού.
Ο Κένυ παίζει εδώ:
https://gleague.nba.com/player/kenny-gabriel/

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιαν 31, 2020 3:38 am

Τα είπε όλα ο Μπαρτζώκας :

«Έχουμε αμυντικά προβλήματα. Για να φτιάξεις μία καλή άμυνα, πρέπει να υπογράψεις και παίκτες που έχουν έφεση στην άμυνα. Με όλο το σεβασμό στους προηγούμενους προπονητές, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Όλοι θέλουν να παίξουμε άμυνα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε παίκτες με αμυντική προσήλωση, αλλά με επιθετικό ταλέντο. Προσπαθούμε μέσα από την ομάδα να το φτιάξουμε αυτό και ο Έλις θα μας δώσει μία βοήθεια. Ας είμαστε υπομονετικοί. Η διάρκεια μετράει.»

Τι καταλαβαίνουμε από αυτά τα σοφά λόγια ; Μπορείς εκ των έσω να το σώσεις κάπως αλλά αν όντως θες να παίξεις καλή άμυνα είσαι υποχρεωμένος να φέρεις παίκτη με ικανότητες στο τομέα αυτό . Το μπάσκετ της ισορροπίας που αναζητούμε λοιπόν χωρίς μεταγραφή δεν γίνεται να επιτευχθεί . Όχι ότι είμαστε κακοί , λέω τι μέτρα θα έπρεπε να πάρουμε αν θελουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω σαν σύλλογος .

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι επέλεξε Rion Brown και Ben Bentil από την Α1 . Αντί για τους Sant-Ross και Octavius Ellis . Άλλη ομάδα θα είμασταν, εκ του αποτελέσματος βέβαια όλοι έξυπνοι είμαστε αλλά κάποιος επαγγελματίας εκεί στην ΚΑΕ θα μπορούσε να βρεθεί για να κάνει την πρόβλεψη . Βέβαια ο πεδουλας ήθελε τον παίκτη του και έβλεπε τον μπραουν σαν νέο Θανάση αντετοκουμπο.. Μπράβο στους δυο Έλληνες προπονητές (ιτουδης-μπαρτζωκας) που τους τσάκωσαν και τους βοήθησαν να ενταχθούν πολύ γρήγορα στο επίπεδο της Ευρωλίγκας!

ΥΓ1. Θα επανερθω αύριο με νέες προτάσεις παικτών (και προπονητών) μετά από τα ματς που είδαμε σήμερα.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Ιαν 31, 2020 9:43 am

ο Παναθηναϊκός , με την μοναδική ομάδα που (κατά τη γνώμη μου) έχει πιθανότητες >10-15% να την περάσει στα πλέι οφ είναι η Τσσκα. θες γιατί την έχουμε κερδίσει 2 φορές εκεί μέσα και έχουμε την ψυχολογία , θες γιατί νομίζω μας ταιριάζει σαν κορμιά , θες γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο κοιμίζουμε τον Mike james.... ε , για να πέσουμε με την Τσσκα , ως φαίνεται πρέπει να έρθουμε 5οι....Δλδ να φάμε λάχανο τους Μακαμπαίους... Οι οποίοι Μακαμπαίοι χτυπημένοι από τραυματισμούς και πάλι τους βλέπεις ότι για να τους κερδίσεις φτύνεις αίμα...
Αντί λοιπόν εδώ και 2 εβδομάδες να πάρουμε έναν ψηλό να τον ενσωματώσουμε για τα ντέρμπι που έρχονται , εμείς πετάμε χαρταετό... Πιστεύω ότι στην Καε θεωρούν ότι αν τώρα έρθει ένας καλός ψηλός , ίσως κόψει το ξεπέταγμα του Παπαγιάννη...Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό...Ενώ στην ουσία ισχύει το αντίθετο ... Φέρε έναν παικταρά δίπλα του , να κάνει κ αυτός προπονήσεις επιπέδου , να παίζει 20 ΄ αλλά ποιοτικά και να τον απογειώσεις...Φτάσαμε Φλεβάρη , όποιος κ να έρθει θα κοστίσει max 200 χιλιάρικα (με τα νοίκια του σπιτιού μέσα...) και εμείς ακόμα '' κοιτάμε '' την αγορά... :banghead:
Δεν θέλω να είμαι ο γκρινιάρης από τα στρουμφάκια , αλλά δυστυχώς αυτή ειναι η αλήθεια κατ εμέ..

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιαν 31, 2020 11:33 am

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2020 3:38 am
Τα είπε όλα ο Μπαρτζώκας :

«Έχουμε αμυντικά προβλήματα. Για να φτιάξεις μία καλή άμυνα, πρέπει να υπογράψεις και παίκτες που έχουν έφεση στην άμυνα. Με όλο το σεβασμό στους προηγούμενους προπονητές, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Όλοι θέλουν να παίξουμε άμυνα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε παίκτες με αμυντική προσήλωση, αλλά με επιθετικό ταλέντο. Προσπαθούμε μέσα από την ομάδα να το φτιάξουμε αυτό και ο Έλις θα μας δώσει μία βοήθεια. Ας είμαστε υπομονετικοί. Η διάρκεια μετράει.»

Τι καταλαβαίνουμε από αυτά τα σοφά λόγια ; Μπορείς εκ των έσω να το σώσεις κάπως αλλά αν όντως θες να παίξεις καλή άμυνα είσαι υποχρεωμένος να φέρεις παίκτη με ικανότητες στο τομέα αυτό . Το μπάσκετ της ισορροπίας που αναζητούμε λοιπόν χωρίς μεταγραφή δεν γίνεται να επιτευχθεί . Όχι ότι είμαστε κακοί , λέω τι μέτρα θα έπρεπε να πάρουμε αν θελουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω σαν σύλλογος .

ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι επέλεξε Rion Brown και Ben Bentil από την Α1 . Αντί για τους Sant-Ross και Octavius Ellis . Άλλη ομάδα θα είμασταν, εκ του αποτελέσματος βέβαια όλοι έξυπνοι είμαστε αλλά κάποιος επαγγελματίας εκεί στην ΚΑΕ θα μπορούσε να βρεθεί για να κάνει την πρόβλεψη . Βέβαια ο πεδουλας ήθελε τον παίκτη του και έβλεπε τον μπραουν σαν νέο Θανάση αντετοκουμπο.. Μπράβο στους δυο Έλληνες προπονητές (ιτουδης-μπαρτζωκας) που τους τσάκωσαν και τους βοήθησαν να ενταχθούν πολύ γρήγορα στο επίπεδο της Ευρωλίγκας!

ΥΓ1. Θα επανερθω αύριο με νέες προτάσεις παικτών (και προπονητών) μετά από τα ματς που είδαμε σήμερα.
ναι αλλα ο Sant-Ross και ο Octavius Ellis ειχαν συμβολαιο με τις ομαδες τους και δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να δινουμε λεφτα για κατι τετοιο. ασε που ετσι οπως ηταν το ροστερ καθολου δεν θα επαιζαν και αυτοι και θα λεγαμε κοιτα τι αχρηστοι που ειναι!

το θεμα ειναι να παρεις εναν παικτη ρολιστα σε πραγματα τα οποια σου λειπουν! και να τον βαλεις να παιξει σε πραγματα στα οποια μπορει να κανει! ο μπεντιλ οσο επαιξε ηταν παρα πολυ καλος! σε αυτο που μας λειπει κιολας τον προτιμω απο τον ελλις! αλλα για καποιον λογο τον εχει φαει ο πιτινο.

ο μπραουν ειναι σκορερ 2-3αρι. αν δεν βρει ρυθμο επιθετικα δν μπορει ουτε αμυντικα. και μεις ουτε αρτζι και ουτε πιτινο του δωσαμε χωρο να παιξει! λες και ειχαμε καποιον περα απο φριντετ-παπι στις θεσεις 2-3. τσαμπα τον χασαμε 5 επιπεδα πανω απο ραουτινς.

και οχι ο αρτζι δεν ηθελε τον μπραουν σαν τον θαναση. ο μπραουν ειναι σκορερ. τον ηθελε να τον μετατρεψει σε 3 n d παικτη τον μπραουν και παικτη οικονομια. δεν του εδωσε ποτε ευκαιριες ομως για να τον δει.

χωλαινουμε απεριοριστα στο θεμα των ρολιστων. οι ρολιστες ειναι παικτες που κολλανε σε συγκεκριμενα ροστερ με συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου. αν παρεις εσυ εναν ρολιστα defensive stopper σε μια ομαδα που εχε τετοιους, ε μαντεψε δεν θα παιζει καλα. αν τον παρεις σε μια ομαδα που εχει μονο εναν τετοιον π.χ τσσκα-χακετ, τοτε ναι θα προσφερει.

αυτο πρεπει να κανουμε και μεις. παικτες με στοιχεια που ποναμε! οχι τα ιδια!

ΥΓ τωρα ειδα οτι ο σαντ-ρος ηταν ελευθερος περσυ. ναι επρεπε να τον παρουμε για πισω απο παπι. αλλα υπηρχε μια αισθηση οτι επρεπε να παρουμε σουτερ για αυτο δεν αποκτηθηκε. βεβαια να πουμε οτι δεν ειχε κανει και τρελη σεζον περσυ ο σαντ-ρος, οπως κανει φετος.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1598
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Ιαν 31, 2020 11:55 am

john wick έγραψε:

Αντί λοιπόν εδώ και 2 εβδομάδες να πάρουμε έναν ψηλό να τον ενσωματώσουμε για τα ντέρμπι που έρχονται , εμείς πετάμε χαρταετό... Πιστεύω ότι στην Καε θεωρούν ότι αν τώρα έρθει ένας καλός ψηλός , ίσως κόψει το ξεπέταγμα του Παπαγιάννη...Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό...Ενώ στην ουσία ισχύει το αντίθετο ... Φέρε έναν παικταρά δίπλα του , να κάνει κ αυτός προπονήσεις επιπέδου , να παίζει 20 ΄ αλλά ποιοτικά και να τον απογειώσεις...Φτάσαμε Φλεβάρη , όποιος κ να έρθει θα κοστίσει max 200 χιλιάρικα (με τα νοίκια του σπιτιού μέσα...) και εμείς ακόμα '' κοιτάμε '' την αγορά... :banghead:
Δεν θέλω να είμαι ο γκρινιάρης από τα στρουμφάκια , αλλά δυστυχώς αυτή ειναι η αλήθεια κατ εμέ..
Yπάρχει διαθέσιμος παικταράς τέλη Ιανουαρίου αρχές Φλεβάρη,και με 200 χιλιαρικα?

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2437
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιαν 31, 2020 11:58 am

Tracy Mac έγραψε:
ναι αλλα ο Sant-Ross και ο Octavius Ellis ειχαν συμβολαιο με τις ομαδες τους και δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να δινουμε λεφτα για κατι τετοιο. ασε που ετσι οπως ηταν το ροστερ καθολου δεν θα επαιζαν και αυτοι και θα λεγαμε κοιτα τι αχρηστοι που ειναι!

ΥΓ τωρα ειδα οτι ο σαντ-ρος ηταν ελευθερος περσυ. ναι επρεπε να τον παρουμε για πισω απο παπι. αλλα υπηρχε μια αισθηση οτι επρεπε να παρουμε σουτερ για αυτο δεν αποκτηθηκε. βεβαια να πουμε οτι δεν ειχε κανει και τρελη σεζον περσυ ο σαντ-ρος, οπως κανει φετος.
Κι ο Έλις ελεύθερος ήταν...
Αυτό το καλοκαίρι ανανέωσε και μπήκε euroleague out
john wick έγραψε:
ο Παναθηναϊκός , με την μοναδική ομάδα που (κατά τη γνώμη μου) έχει πιθανότητες >10-15% να την περάσει στα πλέι οφ είναι η Τσσκα. θες γιατί την έχουμε κερδίσει 2 φορές εκεί μέσα και έχουμε την ψυχολογία , θες γιατί νομίζω μας ταιριάζει σαν κορμιά , θες γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο κοιμίζουμε τον Mike james.... ε , για να πέσουμε με την Τσσκα , ως φαίνεται πρέπει να έρθουμε 5οι....Δλδ να φάμε λάχανο τους Μακαμπαίους... Οι οποίοι Μακαμπαίοι χτυπημένοι από τραυματισμούς και πάλι τους βλέπεις ότι για να τους κερδίσεις φτύνεις αίμα...
Εγώ πάλι θεωρώ ότι εφόσον δεν έχουμε το τεράστιο μπάτζετ και έχουν σχεδόν 4 μύρια σε Καλάθη-Φριντέτ δεν σηκώνουμε άλλο συμβόλαιο μυρίου+
Οπότε παικταρά που λες δεν μπορούμε να πάρουμε άλλον
Μπορείς να προσπαθήσεις να φέρεις ένα στοίχημα όπως ήταν ο Τζέκιρι πριν πάει Βιλερμπάν αλλά αυτό γίνεται καλοκαίρι
Αν έφερνες πέρσι τον Φλεβάρη τον Έλις αντί του Πέιν πιθανότατα θα είχε φύγει σαν αποτυχημένος το καλοκαίρι...

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιαν 31, 2020 12:14 pm

Ο Σαντ Ροος είναι γνωστός από την πετυχημενότατη θητεία του στην Νταρουσάφακα που πήρε το Γιούροκαπ. Πριν ήταν άγνωστος, αλλά όχι για τον Μπλατ που τον εντόπισε κι αυτόν όπως πολλούς άλλους.

Σίγουρα θα μπορούσατε να τον είχατε τσεκάρει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Εγώ στο παλιό φόρουμ επέμενα ότι αυτός είναι ο ποιοτικότερος παίκτης της ΑΕΚ- κι ας είχε τους Ευρωλιγκάτους ΜΑσιούλις και Χάντερ στο ρόστερ της.

Το ίδιο και τον Έλις. Αυτός κι αν είναι ιδανικός παίκτης για τον Παναθηναϊκό, ξέχωρα τη χθεσινή του εμφάνιση.

Κατά τα άλλα Μπράουν και Μπέντιλ είναι καλοί παίκτες και θα μπορούσαν να είχαν πάρει περισσότερο χρόνο σε ένα πολύ στενό ροτέίσον που ναι μεν έχει κάποια βάση λόγω της χαμηλής δυναμικότητας της Α1, από την άλλη όμως κουράζει τους παίκτες και στερεί από τους παίκτες "ρεζέρβες¨, παραστάσεις/ εμπειρία/αυτοπεποίθηση/ εξοικείωση για όταν έρθουν τα κρίσιμα.

Για τον Μπράουν μπορεί να κάνει κάποιος μια υποσημείωση, τονίζοντας ότι είναι παίκτης σκόρερ που θέλει χρόνο και μπάλες για να φανεί. Εκεί ίσως θέλατε κάποιον ρολίστα. Πάντως δεν είναι ούτε φέρνει σε Θανάση Αντετοκούμπο....
Η μεγαλύτερη αστοχία είναι μακράν ο Τζόνσον αν ισχύουν τα χρήματα που δαπανήθηκαν. Κάτι παίζει με τους μανατζαραίους μάλλον, όπως έχει ήδη γραφεί κι από άλλους συμφορουμίτες. Δεν έχω ιδέα περί αυτού, αλλά λογικό μου φαίνεται.

Γενικά πρέπει να υπάρχει μια λογική στη διάθεση του μπάτζετ κι είναι ένας από τους λόγους που τονίζω ότι δεν μπορούν να διατεθούν γύρω στα τρία- τριάμιση εκ. για Κούρικ και Φριντέτ του χρόνου, πέραν της αγωνιστικης ανορθογραφίας που θα προκύψει...

Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Ιαν 31, 2020 12:34 pm

j-kidd13 έγραψε:
john wick έγραψε:

Υπάρχει διαθέσιμος παικταράς τέλη Ιανουαρίου αρχές Φλεβάρη,και με 200 χιλιαρικα?
πάντα υπάρχει....
δεν λέω να φέρεις τον udoh ..
δες πόσο κόστισε ο j.Raynolds στον Σφαιρόπουλο , εκτός αν όλοι οι παίκτες μόλις ακούν Παναθηναικό ζητούν τα 3πλάσια .....

τώρα αν είναι να πιστέψουμε το παραμύθι που μας σερβίρουν οι δημοσιογράφοι ότι εχουν βάλει στον μούσκιο τα λεφτά για το 5άρι (εχει εγκριθεί λέει ένα ποσό..) τι να πω...
εάν παρακολουθείς τα καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Τουρκία , Ισραήλ , Βέλγιο , Ιταλία ) είναι αδύνατο σε μία τέτοια δεξαμενή παικτών να μην βρεις έναν παίκτη που να μπορεί να σε βοηθήσει...
Υπάρχουν πολλοί παίκτες Eurocup οι οποίοι μπορούν να κάνουν το ξεπέταγμα... Αυτό προυποθέτει ότι έχεις μάτια παντού,, δεν κάνεις δουλειές μονο με την 8gon...

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1598
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Ιαν 31, 2020 1:18 pm

john wick έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2020 12:34 pm
j-kidd13 έγραψε:
john wick έγραψε:

Υπάρχει διαθέσιμος παικταράς τέλη Ιανουαρίου αρχές Φλεβάρη,και με 200 χιλιαρικα?
πάντα υπάρχει....
δεν λέω να φέρεις τον udoh ..
δες πόσο κόστισε ο j.Raynolds στον Σφαιρόπουλο , εκτός αν όλοι οι παίκτες μόλις ακούν Παναθηναικό ζητούν τα 3πλάσια .....

τώρα αν είναι να πιστέψουμε το παραμύθι που μας σερβίρουν οι δημοσιογράφοι ότι εχουν βάλει στον μούσκιο τα λεφτά για το 5άρι (εχει εγκριθεί λέει ένα ποσό..) τι να πω...
εάν παρακολουθείς τα καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Τουρκία , Ισραήλ , Βέλγιο , Ιταλία ) είναι αδύνατο σε μία τέτοια δεξαμενή παικτών να μην βρεις έναν παίκτη που να μπορεί να σε βοηθήσει...
Υπάρχουν πολλοί παίκτες Eurocup οι οποίοι μπορούν να κάνουν το ξεπέταγμα... Αυτό προυποθέτει ότι έχεις μάτια παντού,, δεν κάνεις δουλειές μονο με την 8gon...
Kαλά,καλός ο Ρευνολντς,αλλά όχι και παικταρας, ούτε θα μας εκανε ενδεχόμενη προσθηκη του σε ομαδα φ4,μιας και ανεφερες τον Ρευνολντς.
Γενικά τετοια εποχη δεν ειναι ευκολο να βρεις παικτη που θα κανει τη διαφορα.Ειδικα ψηλο.Οποτε δεν ειναι απιθανο να ψαχνει ο Πιτινο αλλα να μη βρισκει καποιον που θα του κανει.Ουτε ειναι λυση το να παρεις παικτη απλα για να παρεις.

0
Tracy Mac

allstar

Παρ Ιαν 31, 2020 2:51 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2020 11:58 am
Tracy Mac έγραψε:

Κι ο Έλις ελεύθερος ήταν...
Αυτό το καλοκαίρι ανανέωσε και μπήκε euroleague out
john wick έγραψε:
Εγώ πάλι θεωρώ ότι εφόσον δεν έχουμε το τεράστιο μπάτζετ και έχουν σχεδόν 4 μύρια σε Καλάθη-Φριντέτ δεν σηκώνουμε άλλο συμβόλαιο μυρίου+
Οπότε παικταρά που λες δεν μπορούμε να πάρουμε άλλον
Μπορείς να προσπαθήσεις να φέρεις ένα στοίχημα όπως ήταν ο Τζέκιρι πριν πάει Βιλερμπάν αλλά αυτό γίνεται καλοκαίρι
Αν έφερνες πέρσι τον Φλεβάρη τον Έλις αντί του Πέιν πιθανότατα θα είχε φύγει σαν αποτυχημένος το καλοκαίρι...
ναι εχεις δικιο για ελλις. αλλα δεν μας χρειαζοταν ενας σαν τον ελλις. τον ουαιλι καλυτερο τον θεωρω μιας και ο ελλις και αυτος εντελως αδυναμος ειναι, αν και σαφως καλυτερος σε ριμπαουντ-ταπες.

τον σαντ-ρος θα τον ηθελα για πισω απο παπι.

τωρα οσον αφορα το μπατζετ, οπως ολα αυτα τα χρονια ετσι και φετος κανουμε συνεχεια ενα λαθος: παιρνουμε πολλους αλλα λιγους ποιοτικα ρολιστες(ειδικα στο 5 και στο 1) και φορτωνουμε θεσεις μη καιριες με πολλους παικτες(π.χ το 3-4).

Δηλαδη αντι να εχουμε 4 σεντερ και τον τζονσον, δεν θα ηταν πιο ωραιο να ειχαμε εναν παικταρα 5αρι του 1 μυριου, τον χαρισσον της γαλατα και αλλον φθηνο ρολιστα για να συμπληρωνει? δηλαδη να ειμασταν με 5αρι παικταρα-παπατζον-μπεντιλ-τομας-μητο και παπι-χαρισον-μπραουν κλπ.

Ή δεν προτιμας αντι να εχουμε 5 παικτες των 400 χιλ να εχουμε 2 των 800 και οι υπολοιποι απο 200? αν παρεις παικτη πραγματικα σε αυτο που θες μια χαρα ρολιστες βρισκεις και με 200 χιλ οπως ο μπεντιλ.

0
JohnnyPao

champion

Παρ Ιαν 31, 2020 3:23 pm

Tracy Mac έγραψε:

ναι εχεις δικιο για ελλις. αλλα δεν μας χρειαζοταν ενας σαν τον ελλις. τον ουαιλι καλυτερο τον θεωρω μιας και ο ελλις και αυτος εντελως αδυναμος ειναι, αν και σαφως καλυτερος σε ριμπαουντ-ταπες.

τωρα οσον αφορα το μπατζετ, οπως ολα αυτα τα χρονια ετσι και φετος κανουμε συνεχεια ενα λαθος: παιρνουμε πολλους αλλα λιγους ποιοτικα ρολιστες(ειδικα στο 5 και στο 1) και φορτωνουμε θεσεις μη καιριες με πολλους παικτες(π.χ το 3-4).

Δηλαδη αντι να εχουμε 4 σεντερ και τον τζονσον, δεν θα ηταν πιο ωραιο να ειχαμε εναν παικταρα 5αρι του 1 μυριου, τον χαρισσον της γαλατα και αλλον φθηνο ρολιστα για να συμπληρωνει? δηλαδη να ειμασταν με 5αρι παικταρα-παπατζον-μπεντιλ-τομας-μητο και παπι-χαρισον-μπραουν κλπ.

Ή δεν προτιμας αντι να εχουμε 5 παικτες των 400 χιλ να εχουμε 2 των 800 και οι υπολοιποι απο 200? αν παρεις παικτη πραγματικα σε αυτο που θες μια χαρα ρολιστες βρισκεις και με 200 χιλ οπως ο μπεντιλ.

Κοιτά , καταρχάς όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω οι Σαντ-Ρος και Ελις ήταν καταρχάς ελεύθεροι το καλοκαίρι . Στην ομάδα είχαμε καλαθη-φριντετ-Ράις-παπαπετρου-τομας-μητογλου-Γουιλι-παπαγιαννη και θα ερχόταν και ο τζονσον , 9 παίκτες και είχες 500χιλ για 2 προσθήκες . Οι Σαντ-Ρος και Ελις ήταν αυτοί που χρειαζόσουν , όχι ο μπραουν και ο Μπεντιλ . Γιατί;

Επειδή ήθελες 4ο γκαρντ που πέρα από τον καλαθη να μπορεί να παίξει πολύ καλή άμυνα και να μπορεί να βρίσκεται στο παρκέ ταυτόχρονα είτε με τον Ράις είτε με τον φριντετ . Ο μπραουν είναι παίκτης που όντως βρίσκει ρυθμό από το σκοράρισμα (στην άμυνα χανόταν συνεχώς σε όσες λίγες ευκαιρίες πήρε) . Δεν ήταν αυτό που ήθελες λοιπόν , γενικά ένας ρολίστας δεν πρέπει να μπαίνει και να κοιτάζει να σκοράρει και να κάνει αυτά που κάνουν οι βασικοί , πρέπει να μπορεί να δώσει ενέργεια και μέσα από την άμυνα να πάρει ρυθμό και για την επίθεση . Ο Σαντ-Ρος λοιπόν θα ήταν ιδανικός για εμάς , παίζει στο 1-2-3 , θα μπορούσε να παίξει και παράλληλα με καλαθη καθώς δεν έχει κακό σουτακι , ενώ θα καλύπτει με την αμυντική του ικανότητα αλλά και το ύψος του τα θέματα των φριντετ-Ράις . Αν ο μπραουν δεν ήρθε σαν νέος Θανάσης (με σουτ) τότε κακώς ήρθε γιατί αυτό θέλαμε . Και μην κοιτάς μακριά , το καλοκαίρι ο ΣαντΡος για αντί-μπραουν θα ερχόταν καθώς δεν είχε ξεπεταχτεί ακόμα .

Ο μπεντιλ είναι διαφορετική περίπτωση , σε αντίθεση με τον μπραουν είναι τίμιος όσες φορές έχει παίξει και τον συμπαθεί γενικά η εξέδρα αλλά και πάλι δρούμε συναισθηματικά (και κυρίως ο πεδουλακης που τον έφερε σαν δικό του παιδί) . Είναι ξεκάθαρο πως ενώ έχεις τους μητογλου-τομας στο 4 , το 4/5αρι Γουιλι και τον άγουρο ακόμα παπαγιαννη ήθελες και θες ακόμα έναν ριμ προτεκτορ για 15 λεπτά . Εε αυτός θα ήταν ο ελις , που το είπε και χθες ο άνθρωπος , είμαι ριμ προτεκτορ αυτό ήρθα να κάνω στην Ευρωλίγκα . Και είδες και οι 2 παίκτες πως προσαρμόστηκαν άμεσα στην Ευρωλίγκα , ο μπραουν έφυγε , ο μπεντιλ ακόμα ψάχνεται (και δεν είναι πως αδικούνται και τόσο από τους προπονητές).

Και για ρεινολτς που λέτε δεν θα μας πήγαινε φαιναλ 4.. παιδιά θα μας πήγαινε ! Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως πραγματικά δεν χρειάζεστε τον ουντο . Χρειαζόμαστε ένα 5αρι να παίζει 15 λεπτά και να προσφέρει defensive stops (ελις , Ρέινολντς κλπ) , για όσο είναι ο παπαγιαννης εκτός . Και θέλαμε κι έναν ακόμα που θα κάνει το ίδιο στη περιφέρεια και θα προσφέρει και λίγη δημιουργία για 15 λεπτά (τον Σαντ Ρος).

Και πράγματι δεν είχαν ξεπεταχτεί έτσι πέρσι να πεις πήγαινε και κλειστους . Το θέμα είναι πως πρέπει να τους προλάβεις πριν ξεπεταχτούν γιατί μετά θα τους δώσει ο Ιτουδης 700χιλ ... Φαντάσου τώρα :

Καλαθης-Ράις
Φριντετ-ΣαντΡος-Ραουτινς
Παπαπετρου-Τζονσον
Μητογλου-Τομας-Γουιλι
Παπαγιαννης-Ελις

Αυτή η ομάδα από την αρχή της σεζόν και με τον ραουτινς προσθήκη μέσα στη χρονιά . Οργανωτικά θα είμασταν για φαιναλ 4 , δεν θες κάτι άλλο .

*Αυτό που λέμε για ποιότητα και όχι ποσότητα, εκτός της περσινής χρονιάς πάντα είχαμε μια πολύ καλή αρχική 5αδα τα τελευταία χρόνια και εκεί που υστερούσαμε είναι το βάθος πάγκου . Συνεπώς δεν είναι τόσο το που θα δώσουμε το συμβόλαιο του βασικού αλλά το που θα δώσουμε το συμβόλαιο του αναπληρωματικού (εκεί είναι το κόλπο γιατί για τη θέση αυτή τα διαθεσιμα λεφτά είναι λιγότερα και πρέπει να κανεις έξυπνες κινήσεις) .

ΥΓ. Με Ελις και ΣαντΡος δεν το παίζω εξυπνάκιας τώρα που τους είδα Ευρωλίγκα , από πέρσι το καλοκαίρι το φωνάζω (δεν περίμενα βέβαια να φτάσουν τόσο γρήγορα σε αυτό το επίπεδο - και εμένα με εξέπληξαν) . Δυστυχώς δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος στην ΚΑΕ να κάνει επαγγελματικές και έξυπνες επιλογές και όχι συναισθηματικές . Πρακτικά πιστεύω πως αυτοί οι 2 παίκτες είναι αυτό που μας λείπει για να πάμε φαιναλ 4 φέτος . Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι εκεί έξω που ΠΡΕΠΕΙ να τους βρούμε.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2437
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιαν 31, 2020 8:01 pm

Tracy Mac έγραψε:

Η δομή του ρόστερ φέτος δεν ήταν λάθος
Το ότι ο Τζόνσον και ο Ουάιλι δεν μας βγήκαν είναι που το χάλασε σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη ανυπαρξία του Παππά και βέβαια ότι δεν κολλάνε τα χαρακτηριστικά παικτών μεταξύ τους

Θες οπωσδήποτε 4 παίκτες αποκλειστικά 1-2(Καλάθης, Ράις, Φριντέτ, Παππας),2 παίκτες αποκλειστικά για το 3(Παπαπέτρου, Τζόνσον), 2 αποκλειστικά για το 4(Τόμας, Μήτογλου) και οπωσδήποτε 2 για το 5(Παπαγιάννης, Ουάιλι).
Για τις θέσεις 11-12 θες σίγουρα έναν κοντό(είτε 1-2 είτε 2-3 ανάλογα αν κάποιο από τα 2αρια μπορεί να παίξει στο 1) και έναν ψηλό ακόμα είτε καθαρό 5 είτε 4-5.
Το αν σαν 13ο παρεις έναν κοντό ή ψηλό με κασέ 200 χιλιάρικα(τύπου Βουγιούκας μετά την τελευταία ανανέωση) ή βάλεις κάποιον μικρό δεν κάνει ιδιαίτερη διαφορά.

Το θέμα με το να πάρεις 3 ξενους των 200 χιλιάδων(δηλαδή παίκτες που πιθανότατα δεν έχουν καν εμπειρία Eurocup) είναι ότι είναι δύσκολο έως απίθανο να σου βγουν και οι 3.
Για την ακρίβεια είναι σχεδόν σίγουρο ότι 1-2 δεν θα σου βγουν, ίσως και οι 3
Αυτό είναι που πήγε να κάνει ο Ολυμπιακός φέτος, αυτό είναι που κάναμε κι εμείς διάφορες χρονιές και δεν είχαμε βάθος.
Οπότε μαζί με την πιθανότητα κάποιος από τους ακριβούς να μην σου βγει βρίσκεσαι με πολύ μικρό ροστερ

JohnnyPao έγραψε:
Και για ρεινολτς που λέτε δεν θα μας πήγαινε φαιναλ 4.. παιδιά θα μας πήγαινε ! Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως πραγματικά δεν χρειάζεστε τον ουντο . Χρειαζόμαστε ένα 5αρι να παίζει 15 λεπτά και να προσφέρει defensive stops (ελις , Ρέινολντς κλπ) , για όσο είναι ο παπαγιαννης εκτός . Και θέλαμε κι έναν ακόμα που θα κάνει το ίδιο στη περιφέρεια και θα προσφέρει και λίγη δημιουργία για 15 λεπτά (τον Σαντ Ρος).

Και πράγματι δεν είχαν ξεπεταχτεί έτσι πέρσι να πεις πήγαινε και κλειστους . Το θέμα είναι πως πρέπει να τους προλάβεις πριν ξεπεταχτούν γιατί μετά θα τους δώσει ο Ιτουδης 700χιλ ... Φαντάσου τώρα :

Καλαθης-Ράις
Φριντετ-ΣαντΡος-Ραουτινς
Παπαπετρου-Τζονσον
Μητογλου-Τομας-Γουιλι
Παπαγιαννης-Ελις

Αυτή η ομάδα από την αρχή της σεζόν και με τον ραουτινς προσθήκη μέσα στη χρονιά . Οργανωτικά θα είμασταν για φαιναλ 4 , δεν θες κάτι άλλο .

ΥΓ. Με Ελις και ΣαντΡος δεν το παίζω εξυπνάκιας τώρα που τους είδα Ευρωλίγκα , από πέρσι το καλοκαίρι το φωνάζω (δεν περίμενα βέβαια να φτάσουν τόσο γρήγορα σε αυτό το επίπεδο - και εμένα με εξέπληξαν) . Δυστυχώς δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος στην ΚΑΕ να κάνει επαγγελματικές και έξυπνες επιλογές και όχι συναισθηματικές . Πρακτικά πιστεύω πως αυτοί οι 2 παίκτες είναι αυτό που μας λείπει για να πάμε φαιναλ 4 φέτος . Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι εκεί έξω που ΠΡΕΠΕΙ να τους βρούμε.
Συγγνώμη αλλά όχι,δεν σε πηγαίνουν αυτοί οι παίκτες φάιναλ 4.
Θα ήμασταν καλύτερη ομάδα ναι αλλά όχι και φάιναλ 4.
Μπορεί να πας αν κάτσουν ευνοϊκά όλα κλπ κλπ όπως μπορεί και με τους τωρινούς αλλά να πείς ότι έχω το παραπάνω ρόστερ(βάλε και Ρέινολντς αντί Έλις δεν μου κάνει διαφορά σε αυτό που θέλω να πω) και πάω φάιναλ 4 εε είναι σαν αυτό που γράφει η Πράσινη κάθε καλοκαίρι
Υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 ομάδες με καλύτερο ρόστερ από αυτό και πάντα θα υπάρχουν όταν εσύ παίζεις στα 10 +/-2 μύρια κάθε χρόνο και οι άλλοι παίζουν πάνω από 20
Εννοώ,αυτό το ρόστερ είναι καλύτερο από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα,Φενέρ(ως τώρα έχει πάει χειρότερα από την αξία της,κάθε χρόνο υπάρχει ένας τέτοιος αλλά ανεβαίνει), ΤΣΣΚΑ, Εφές;
Όχι,χειρότερο από αυτούς και στα ίδια επίπεδα συνολικά με μερικούς άλλους
Ότι ρόστερ και να φτιάξουμε όσο είμαστε στα ίδια επίπεδα μπάτζετ κυνηγάμε την έκπληξη για να μπούμε

0
Tracy Mac

allstar

Παρ Ιαν 31, 2020 8:11 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Ιαν 31, 2020 8:01 pm
Tracy Mac έγραψε:

Η δομή του ρόστερ φέτος δεν ήταν λάθος
Το ότι ο Τζόνσον και ο Ουάιλι δεν μας βγήκαν είναι που το χάλασε σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη ανυπαρξία του Παππά και βέβαια ότι δεν κολλάνε τα χαρακτηριστικά παικτών μεταξύ τους

Θες οπωσδήποτε 4 παίκτες αποκλειστικά 1-2(Καλάθης, Ράις, Φριντέτ, Παππας),2 παίκτες αποκλειστικά για το 3(Παπαπέτρου, Τζόνσον), 2 αποκλειστικά για το 4(Τόμας, Μήτογλου) και οπωσδήποτε 2 για το 5(Παπαγιάννης, Ουάιλι).
Για τις θέσεις 11-12 θες σίγουρα έναν κοντό(είτε 1-2 είτε 2-3 ανάλογα αν κάποιο από τα 2αρια μπορεί να παίξει στο 1) και έναν ψηλό ακόμα είτε καθαρό 5 είτε 4-5.
Το αν σαν 13ο παρεις έναν κοντό ή ψηλό με κασέ 200 χιλιάρικα(τύπου Βουγιούκας μετά την τελευταία ανανέωση) ή βάλεις κάποιον μικρό δεν κάνει ιδιαίτερη διαφορά.

Το θέμα με το να πάρεις 3 ξενους των 200 χιλιάδων(δηλαδή παίκτες που πιθανότατα δεν έχουν καν εμπειρία Eurocup) είναι ότι είναι δύσκολο έως απίθανο να σου βγουν και οι 3.
Για την ακρίβεια είναι σχεδόν σίγουρο ότι 1-2 δεν θα σου βγουν, ίσως και οι 3
Αυτό είναι που πήγε να κάνει ο Ολυμπιακός φέτος, αυτό είναι που κάναμε κι εμείς διάφορες χρονιές και δεν είχαμε βάθος.
Οπότε μαζί με την πιθανότητα κάποιος από τους ακριβούς να μην σου βγει βρίσκεσαι με πολύ μικρό ροστερ
γενικα σαν δομη οχι δεν ηταν λαθος. αλλα οι παικτες που αποκτηθηκαν δεν ηταν οι σωστοι. απο το καλοκαιρι βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο με τους ψηλους μας, αφου ημουν σιγουρος οτι δεν θα μπορουσαν στα ριμπαουντ καθολου!

θελαμε βασικο ψηλο αθλητικο του 1 μυριου και εμεις πηραμε εναν σεντερ κοντο και αδυναμο κακο στην αμυνα και στα ριμπαουντ και το ξεραμε κιολας! τεραστιο λαθος!

οπως επισης και ο τζονσον ηταν τεραστιο λαθος! και ναι δεν ηξερες οτι θα ειναι φλομπα ο παικτης, αλλα ειναι δυνατον να χαλασεις τοσα λεφτα για μπακ απ παικτη του παπι? ειναι χαζο!

επρεπε να παρει εναν 3 n d παικτη πισω απο παπι, σχετικα μικρο σε ηλικια που να εχει κινητρο και φυσικα εναν ακομα defensive stopper στα γκαρντ.

ο αρτζι πιστευε οτι ο μπραουν θα ηταν ο 3 n d παικτης του αλλα δεν τον εβαζε οποτε χαλασε το σχεδιο μαζι με τον τζονσον που ειναι χαλια.

παντα καποιοι δεν θα σου βγουν, αλλα οι τρυπες που εχουμε σε αμυνα στα γκαρντ και στο 5 ειναι τεραστια καθε φορα! ας μην μας βγουν παικτες στις θεσεις 3-4 που εκει πρεπει να παρουμε κανα ρολιστα που ξερει να κανει 2-3 πραγματα, οχι σε θεσεις που πονανε! εκει πρεπει να πανε τα πολλα λεφτα.

0
Tracy Mac

allstar

Παρ Ιαν 31, 2020 8:15 pm

JohnnyPao έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

Κοιτά , καταρχάς όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω οι Σαντ-Ρος και Ελις ήταν καταρχάς ελεύθεροι το καλοκαίρι . Στην ομάδα είχαμε καλαθη-φριντετ-Ράις-παπαπετρου-τομας-μητογλου-Γουιλι-παπαγιαννη και θα ερχόταν και ο τζονσον , 9 παίκτες και είχες 500χιλ για 2 προσθήκες . Οι Σαντ-Ρος και Ελις ήταν αυτοί που χρειαζόσουν , όχι ο μπραουν και ο Μπεντιλ . Γιατί;

Επειδή ήθελες 4ο γκαρντ που πέρα από τον καλαθη να μπορεί να παίξει πολύ καλή άμυνα και να μπορεί να βρίσκεται στο παρκέ ταυτόχρονα είτε με τον Ράις είτε με τον φριντετ . Ο μπραουν είναι παίκτης που όντως βρίσκει ρυθμό από το σκοράρισμα (στην άμυνα χανόταν συνεχώς σε όσες λίγες ευκαιρίες πήρε) . Δεν ήταν αυτό που ήθελες λοιπόν , γενικά ένας ρολίστας δεν πρέπει να μπαίνει και να κοιτάζει να σκοράρει και να κάνει αυτά που κάνουν οι βασικοί , πρέπει να μπορεί να δώσει ενέργεια και μέσα από την άμυνα να πάρει ρυθμό και για την επίθεση . Ο Σαντ-Ρος λοιπόν θα ήταν ιδανικός για εμάς , παίζει στο 1-2-3 , θα μπορούσε να παίξει και παράλληλα με καλαθη καθώς δεν έχει κακό σουτακι , ενώ θα καλύπτει με την αμυντική του ικανότητα αλλά και το ύψος του τα θέματα των φριντετ-Ράις . Αν ο μπραουν δεν ήρθε σαν νέος Θανάσης (με σουτ) τότε κακώς ήρθε γιατί αυτό θέλαμε . Και μην κοιτάς μακριά , το καλοκαίρι ο ΣαντΡος για αντί-μπραουν θα ερχόταν καθώς δεν είχε ξεπεταχτεί ακόμα .

Ο μπεντιλ είναι διαφορετική περίπτωση , σε αντίθεση με τον μπραουν είναι τίμιος όσες φορές έχει παίξει και τον συμπαθεί γενικά η εξέδρα αλλά και πάλι δρούμε συναισθηματικά (και κυρίως ο πεδουλακης που τον έφερε σαν δικό του παιδί) . Είναι ξεκάθαρο πως ενώ έχεις τους μητογλου-τομας στο 4 , το 4/5αρι Γουιλι και τον άγουρο ακόμα παπαγιαννη ήθελες και θες ακόμα έναν ριμ προτεκτορ για 15 λεπτά . Εε αυτός θα ήταν ο ελις , που το είπε και χθες ο άνθρωπος , είμαι ριμ προτεκτορ αυτό ήρθα να κάνω στην Ευρωλίγκα . Και είδες και οι 2 παίκτες πως προσαρμόστηκαν άμεσα στην Ευρωλίγκα , ο μπραουν έφυγε , ο μπεντιλ ακόμα ψάχνεται (και δεν είναι πως αδικούνται και τόσο από τους προπονητές).

Καλαθης-Ράις
Φριντετ-ΣαντΡος-Ραουτινς
Παπαπετρου-Τζονσον
Μητογλου-Τομας-Γουιλι
Παπαγιαννης-Ελις

*Αυτό που λέμε για ποιότητα και όχι ποσότητα, εκτός της περσινής χρονιάς πάντα είχαμε μια πολύ καλή αρχική 5αδα τα τελευταία χρόνια και εκεί που υστερούσαμε είναι το βάθος πάγκου . Συνεπώς δεν είναι τόσο το που θα δώσουμε το συμβόλαιο του βασικού αλλά το που θα δώσουμε το συμβόλαιο του αναπληρωματικού (εκεί είναι το κόλπο γιατί για τη θέση αυτή τα διαθεσιμα λεφτά είναι λιγότερα και πρέπει να κανεις έξυπνες κινήσεις) .

ο μπραουν δεν πηρε ευκαιριες να δειξει τι αξιζει! δεν φταιει αυτος. ναι θα προτιμουσα τον σαντ ρος στην θεση του, αλλα και τζονσον και σαντ ρος δεν ταιριαζουν.

για μενα ο τζονσον ειναι το λαθος και σαν στυλ και σαν λεφτα.

ο μπεντιλ ειναι καλυτερος απο ελλις για εμας. δεν θελαμε παικτη σαν τον ελλις καθως πλην λιγο στα ριμπαουντ και στις ταπες, ο ουαιλι ειναι πολυ καλυτερος στα αλλα απο ελλις. ο ουαιλι εκανε και μερικες ματσαρες πραγμα που ο ελλις δεν θα εκανε ποτε!

ασε που αλλο ειναι το επιπεδο της ευρωλιγκας και αλλο εκει που παιζουν. ειδες και μπραουν, χωρις ρυθμο χωρις τιποτα και πηγε τοφας, μια απο τις πολυ καλες ομαδες του eurocup, και βαζει 20αρες!

0
JohnnyPao

champion

Σάβ Φεβ 01, 2020 1:27 am

Θα βάλω δίπλα δίπλα τα στατιστικά των τζιμερ φριντετ-μπιλι μπαρον έτσι να δούμε κάτι ενδιαφέρον , παίζουν και αντίπαλοι την άλλη εβδομάδα :

Λεπτά Συμμετοχής
Φριντετ : 22,3
Μπαρον : 24,5

Πόντοι ανα Αγώνα
Φριντετ : 14,4
Μπαρον : 11,7

Δίποντα
Φριντετ : 56/108 —> 51,9%
Μπαρον : 34/82 —> 41,5%

Τρίποντα
Φριντετ : 40/90 —> 44,4%
Μπαρον : 47/113 —> 41,6%

Βολές
Φριντετ : 71/74 —> 95,9%
Μπαρον : 37/43 —> 86%

Ριμπάουντ
Φριντετ : 2,4
Μπαρον : 2,5

Ασσιστ
Φριντετ : 2
Μπαρον : 2,2

Κλεψίματα
Φριντετ : 0,9
Μπαρον : 0,9

Λαθη
Φριντετ : 1,2
Μπαρον : 1,3

PIR
Φριντετ : 14,1
Μπαρον : 10,5

Έχουν και οι δυο ύψος 1,88μ.
Ο φριντετ είναι σχεδόν 2 χρόνια μεγαλύτερος από τον μπαρον ηλικιακά.

Εννοείται πως μέσω αυτής της σύγκρισης δεν λέω να πάμε να πάρουμε τον μπαρον αντί του φριντετ . Εννοείται πως όχι ! Να κάτσει εκεί που είναι ο μπαρον . Θέλω να πω όμως πως ο φριντετ αμοίβεται με 1,6 μυρια το χρόνο και ο μπαρον αμοίβεται με 600χιλ τον χρόνο , 1 εκατομμύριο διαφορά δηλαδή. Όντως σχεδόν σε όλα υπερτερεί ο φριντετ (για λίγο όμως) . Το στενάχωρο όμως είναι πως ο φριντετ βάση συμβολαίου κυριως αλλά και ταλέντου τουλάχιστον επιθετικά θα έπρεπε να κάτσω να τον συγκρίνω με τους τζεημς και Λάρκιν , δυστυχώς όμως οι αριθμοί του είναι πιο κοντά σε αυτους του μπαρον παρα στων άλλων δυο.

Εννοείται είναι πρώτη του χρονιά Ευρώπη , οι άλλοι παίζουν χρόνια εδώ κλπ κλπ . Όμως ο Παναθηναϊκός δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να λέει κρίμα το παιδάκι (στα 31 του) πρώτη φορά παίζει εδώ θα μάθει . Και ρωτάω εγώ που γενικά το απολαμβάνω παρα πολύ το να βλέπω τον φριντετ να παίζει , αξίζει ο Παναθηναϊκός των μάξιμουμ 10 μυρίων μπατζετ να του δίνει τα 1,6 (να έχει αριθμούς επιθετικά κοντά σε αυτούς του μπαρον και όχι σε αυτούς του Λάρκιν ή του γουιλμπεκιν που αμοίβεται περίπου το ίδιο) και παράλληλα να μην μπορούμε να τον βάλουμε μέσα στη 4η περίοδο λόγω ανυπαρξίας στην άμυνα; Απλά ρωτάω..

*εννοεται δεν φταίει αυτός για την εικόνα της ομάδας (φταίνε αυτοί που την έφτιαξαν κυρίως και τώρα τελευταία αμφισβητώ κάπως και τον πιτινο με τις επιλογές του).

ΥΓ. Αρνητικός ο μπεντιλ σήμερα (τον συγκρίναμε με ελις προηγουμένως)
ΥΓ1. Παν24 για το σχόλιο σου , δεν είναι θέμα μπατζετ φίλε . Με αυτό το μπατζετ είμαστε 6οι και θα μπορούσαμε και 4οι . Δεν χρειάζεται το ρόστερ της Ρεάλ για να πας φαιναλ 4 , το μοντέλο της Ζαλγκίρις του Σάρας πρέπει να ακολουθήσουμε . Αν περιμένεις μπατζετ 20-30 μυρίων απλά κάθε χρόνο θα απογοητεύεσαι πιο πολύ . Άμα διαχειριζόμασταν όμως πιο ορθά τα 10 μυρια που έχουμε τώρα μπατζετ και είχαμε τους ΣαντΡος και Ρεινολτς πχ , ναι είμαστε 2 ρολιστες (με έφεση στην άμυνα) μακριά από πολλές πιθανότητες για φαιναλ 4. Η ομάδα μας δηλαδή είναι δυο παίκτες μακριά από το να θεωρηθεί πλήρης (μπαρτσα και Ρεάλ θεωρούνται υπερπλήρεις).

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”