Θα το βάλει στο Ντουμπάϊ φίλτατε, υπομονή. Καλός παίκτης είναι θα την βρει την άκρη ;)TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 17, 2025 8:37 pmΔεν θάβω. Ο Βέζενκοφ μέχρι στιγμής στα κρίσιμα ματς όποτε τον θυμάμαι γράφει safe πόντους κυρίως. Γεμίζει τη στατιστική του με έτοιμα καλάθια κατά κύριο λόγο. Όταν δυσκολεύουν τα πράγματα και πρέπει να βάλει τρίποντο σκοτωμένο ή δίποντο υπό πίεση δεν μπορεί να το βγάλει ακόμα στο παρκέ.montechristo έγραψε: ↑Δευ Φεβ 17, 2025 8:34 pm
Είπα κι εγώ, τον Σάσα δεν θα τον θάψουμε;
Τον εκθέτει , και μάλιστα όχι μόνο στο χτεσινό αλλά μέχρι τώρα, ο... ποιός; Ο Χουάντσο...![]()
![]()
![]()
Οκέι, το πιάσαμε το νόημα. Ο Αταμάν δεν βλέπει τον Μπαρτζώκα, οι παίκτες μας υστερούν απέναντι στου ΠΑΟ.
Οι γιατροί, οι γυμναστές, οι πρόεδροι, όλοι είναι για πέταμα. Ζήτω ο ΠΑΟ που καλπάζει σαν πουλάρι.
Τώρα, γιατί μετά από κάθε εμφάνιση της ομάδας που δεν σας αρέσει πρέπει να τρώμε στη μάπα όλη τη συσσωρευμένη μιζέρια ορισμένων, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.
Εσείς γουστάρετε μετά τις ήττες και τις κακές εμφανίσεις να τους βρίζετε όλους.
Εγώ γουστάρω να τους χτυπάω στον ώμο και να τους λέω "πάμε παρακάτω".
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- golitog7
- Reactions: 1844
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

- golitog7
- Reactions: 1844
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ας συμφωνήσουμε για την οικονομία της συζήτησης ότι ο Μπαρτζωκας δεν κάνει γιατί δεν ξέρει να παίρνει τίτλους. Είναι καλός για ρεγκιουλαρ αλλα στα κρίσιμα παιχνίδια τίτλου δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω για να ετοιμάσει την ομάδα να μπει με το μαχαίρι στα δόντια. Το δέχομαι. Ποιον θα προτείνατε στη θέση του;
1
1

-
- Reactions: 2449
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γουοκαπ 5ο γκαρντ σε ρόλο Μωραΐτη και Μιτρου Λογκ?eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Φεβ 17, 2025 6:50 pm1-- Η μεταγραφή Μενσα από μόνη της μια χαρά είναι...Το πρόβλημα είναι πως δεν αποδίδουν σύμφωνα με τα χρήματα που παίρνουν και τις δυνατότητες τους ο Φαλ και ο Μιλουτινοφ...Αν αυτοί έπαιζαν όπως θα επρεπε η μεταγραφή Μενσα σε συνδυασμό με πιθανή επιστροφή Ραιτ μια χαρά είναι ....Αν έφερναν κάποιον καλύτερο εκεί θα δημιουργούταν πρόβλημα με τους δύο βασικούς γιατί κάποιος δε θα έπαιζε ...
2)Το καρό το κουβαλούν τα γκαρντ ....όσο καλό και να είναι μπροστά το κάρο αν αυτοί που το σπρώχνουν δεν είναι κορυφαίοι για αυτό το επίπεδο δεν πας πουθενά....
Αυτή τη στιγμή ως υποθετικοί διεκδικητές Ευρωλίγκας τα Γκαρντ μας είναι μετριότατα και χωρίς προοπτική για κάτι καλύτερο...
Ο Έβανς αν το πάρουμε στατιστικα αν δύο έτη έχει σοβαρότατους τραυματισμούς και αν σε αυτό προσθέσουμε ότι και η ίδια η ομάδα έχει κάκιστη παράδοση στο θέμα αυτό δεν μπορούμε να βασιζόμαστε...
3)Πέρα από τα παραπάνω λείπει πολύ αθλητικότητά από την ομάδα...Σε καλούς επιθετικούς πετάς βεντούζα πάνω αθλητικούς παίκτες και τα καταφέρνεις καλύτερα...Έτσι κάποτε ο Νταρντεν αν και σε μεγάλη ηλικία κατάφερε και έσβησε τον Διαμαντίδη και πήραμε πρωτάθλημα ,έτσι είχε κάνει και ο Γκιστ με Σπανούλη...
1)Σορτς-Γιοκουμπαιτις-Γουοκαπ-Τολιοπουλος
2)Κορντινιε-Φουρνιε-Λαρεντζακης
3)Μούσα-Ρογκαβοπουλος-Παπ
4)Βεζενκοφ-Πετρουσεφ-Καραγιαννίδης
5)Φαλ-Ραιτ(Τζέικιρι)-Σπαρταλης
Το παραπάνω θα μπορούσε να είναι εφικτό και μάλιστα με τον Γουοκαπ στα 33 και ταλαιπωρημένο πλέον θα ήταν μια χαρά
Γιοκουμπαιτις??!?!?!
0
-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Μάγκες, έχω ακούσει, μπορεί να είναι μπαρούφες βέβαια οτι ο Μπαρτζώκας, είτε πάρει κούπα, είτε οχι, θα αποχωρήσει μόνος του και θα σταματήσει γενικά. Εγω προσωπικά θέλω να μείνει, αν κάνει την αρχή πιστεύω θα είναι όλα πιο εύκολα στη συνέχεια για αυτόν. Πάντως, μετά, αν ήταν να ποντάρω κάπου τα λεφτά μου θα τα έβαζα στο Σπανούλη, με την έννοια οτι πιστεύω θα είναι ο επομενως, δεν παίρνω θέση για το αν είναι ο κατάλληλος ή οχι, η τεχνογνωσία μου δε φτάνει μέχρι εκεί . Λιγότερο πιθανή θεωρώ την περίπτωση του Πασκουάλ ή κάτι αντίστοιχο.
2
2

- yawn.brigade
- Reactions: 539
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
προσωπικά ενώ πιστεύω ότι όντως έχει θέμα στην προετοιμασία των αγώνων που κρίνουν τίτλους δε θα τον άλλαζα με κανέναν. το ότι έχει αυτό το πρόβλημα (κατά τη γνώμη μου έστω) δε σημαίνει ότι δε μπορεί να πάρει τίτλους, άλλωστε έχει ήδη μια Ευρωλίγκα και 2 πρωταθλήματα.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 17, 2025 11:36 pmΑς συμφωνήσουμε για την οικονομία της συζήτησης ότι ο Μπαρτζωκας δεν κάνει γιατί δεν ξέρει να παίρνει τίτλους. Είναι καλός για ρεγκιουλαρ αλλα στα κρίσιμα παιχνίδια τίτλου δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω για να ετοιμάσει την ομάδα να μπει με το μαχαίρι στα δόντια. Το δέχομαι. Ποιον θα προτείνατε στη θέση του;
επίσης αυτή την ομάδα με τα καλά της και τα στραβά της αυτός την έφτιαξε και την έκανε να έχει σταθερή συμμετοχή σε φάιναλ 4 ακόμα και με μικρά μπάτζετ, νομίζω το δικαιούται να την προπονεί τουλάχιστον μέχρι να κλείσει ο κύκλος της, σε καναδυό χρόνια δηλαδή που θα έχει αποσυρθεί ο Παπ και οι "στρατιώτες" του (Γουόκαπ, Φαλ, ΜακΚίσικ) θα κολλάνε τα τελευταία τους ένσημα.
ως αντικαταστάτη του ρεαλιστικά μόνο τον Σπανούλη θα έβλεπα με την προϋπόθεση ότι θα έχει επιτυχίες με τη Μονακό. τη στιγμή που μιλάμε του λείπει η εμπειρία και πρέπει να δοκιμαστεί σε επίπεδο Ευρωλίγκας. δε θα ήθελα κοινώς να έρθει αύριο ακόμα κι αν γινόταν.
0
- shaq7
- Reactions: 6619
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν βγαζει κανενα νοημα να αποχωρησει ενω παρει ευρωλιγκα..να σταματησει γενικα ενω ειναι 50χρ παλι δεν στεκει εκτος και εχει καποιο σοβαρο προβλημα υγειας..Ενω οτι το καλοκαιρι υπεγραψε ακομα 2 χρονια δειχνει ακριβως το αναποδο..balkanwarrior έγραψε: ↑Τρί Φεβ 18, 2025 12:17 amΜάγκες, έχω ακούσει, μπορεί να είναι μπαρούφες βέβαια οτι ο Μπαρτζώκας, είτε πάρει κούπα, είτε οχι, θα αποχωρήσει μόνος του και θα σταματήσει γενικά. Εγω προσωπικά θέλω να μείνει, αν κάνει την αρχή πιστεύω θα είναι όλα πιο εύκολα στη συνέχεια για αυτόν. Πάντως, μετά, αν ήταν να ποντάρω κάπου τα λεφτά μου θα τα έβαζα στο Σπανούλη, με την έννοια οτι πιστεύω θα είναι ο επομενως, δεν παίρνω θέση για το αν είναι ο κατάλληλος ή οχι, η τεχνογνωσία μου δε φτάνει μέχρι εκεί . Λιγότερο πιθανή θεωρώ την περίπτωση του Πασκουάλ ή κάτι αντίστοιχο.
Εγω ετσι και φτασουμε φετος και δεν παρουμε ευρωλιγκα θα εφερνα τον σπανουλη να ξαναπερασει στην ομαδα την ψυχολογια του νικητη..Βεβαια εχει υπογραψει 3ετες και αν το σηκωσει φετος θα ειναι αδυνατο..Αν δεν το παρει και αυτος τοτε ισως με προσχημα την οικογενεια του να τον αφησουνε να ερθει.
Αλλιως αν ειναι να συνεχισουμε να εχουμε 20εκ μπατζετ θα ελεγα τον λασο(εχει την καρδια του βεβαια μην τον πεθανουμε τον ανθρωπο) αλλιως τον αντιπαθεστατο για μενα ιτουδη.Εχουν αποδειξει οτι μπορουν να διαχειριστουν μεγαλα και ακριβα ροστερ.
Αν ειναι να ριξουμε το μπατζετ παλι ας κρατησουμε τον μπαρτζωκα που ειναι μανουλα στο να πηγαινει τετοια ροστερ στο φ4.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ρε αδερφέ, με μπερδεύεις με κάποιον άλλον, τσέκαρε τα ποστ μου να δεις τι πόλεμο έχω κάνει εδώ μέσα για τον Μπαρτζώκα.montechristo έγραψε: ↑Τρί Φεβ 18, 2025 1:07 amΠολύ θα το θέλατε να φύγει ο Μπαρτζώκας (αυτά τα "εγώ προσωπικά θέλω να μείνει" τα ακούω βερεσέ --κάθε σχόλιό σου δείχνει το αντίθετο).balkanwarrior έγραψε: ↑Τρί Φεβ 18, 2025 12:17 amΜάγκες, έχω ακούσει, μπορεί να είναι μπαρούφες βέβαια οτι ο Μπαρτζώκας, είτε πάρει κούπα, είτε οχι, θα αποχωρήσει μόνος του και θα σταματήσει γενικά. Εγω προσωπικά θέλω να μείνει, αν κάνει την αρχή πιστεύω θα είναι όλα πιο εύκολα στη συνέχεια για αυτόν. Πάντως, μετά, αν ήταν να ποντάρω κάπου τα λεφτά μου θα τα έβαζα στο Σπανούλη, με την έννοια οτι πιστεύω θα είναι ο επομενως, δεν παίρνω θέση για το αν είναι ο κατάλληλος ή οχι, η τεχνογνωσία μου δε φτάνει μέχρι εκεί . Λιγότερο πιθανή θεωρώ την περίπτωση του Πασκουάλ ή κάτι αντίστοιχο.
Το ίδιο, βέβαια, θέλει και κάποιος άλλος και τα παπαγαλάκια του.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
60 είναι ο Μπαρτζώκας shaq, ναι λόγ υγείας αν αποχωρήσει. Τι να πώ, δε ξέρω τι θα γίνει αν δεν παρθεί η κούπα, δύσκολο πάζλ. Θα χρειαστούν γενναίες αποφάσεις. Λέτε να έχουμε καμία αλλαγή διοίκησης??shaq7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 18, 2025 1:08 amΔεν βγαζει κανενα νοημα να αποχωρησει ενω παρει ευρωλιγκα..να σταματησει γενικα ενω ειναι 50χρ παλι δεν στεκει εκτος και εχει καποιο σοβαρο προβλημα υγειας..Ενω οτι το καλοκαιρι υπεγραψε ακομα 2 χρονια δειχνει ακριβως το αναποδο..balkanwarrior έγραψε: ↑Τρί Φεβ 18, 2025 12:17 amΜάγκες, έχω ακούσει, μπορεί να είναι μπαρούφες βέβαια οτι ο Μπαρτζώκας, είτε πάρει κούπα, είτε οχι, θα αποχωρήσει μόνος του και θα σταματήσει γενικά. Εγω προσωπικά θέλω να μείνει, αν κάνει την αρχή πιστεύω θα είναι όλα πιο εύκολα στη συνέχεια για αυτόν. Πάντως, μετά, αν ήταν να ποντάρω κάπου τα λεφτά μου θα τα έβαζα στο Σπανούλη, με την έννοια οτι πιστεύω θα είναι ο επομενως, δεν παίρνω θέση για το αν είναι ο κατάλληλος ή οχι, η τεχνογνωσία μου δε φτάνει μέχρι εκεί . Λιγότερο πιθανή θεωρώ την περίπτωση του Πασκουάλ ή κάτι αντίστοιχο.
Εγω ετσι και φτασουμε φετος και δεν παρουμε ευρωλιγκα θα εφερνα τον σπανουλη να ξαναπερασει στην ομαδα την ψυχολογια του νικητη..Βεβαια εχει υπογραψει 3ετες και αν το σηκωσει φετος θα ειναι αδυνατο..Αν δεν το παρει και αυτος τοτε ισως με προσχημα την οικογενεια του να τον αφησουνε να ερθει.
Αλλιως αν ειναι να συνεχισουμε να εχουμε 20εκ μπατζετ θα ελεγα τον λασο(εχει την καρδια του βεβαια μην τον πεθανουμε τον ανθρωπο) αλλιως τον αντιπαθεστατο για μενα ιτουδη.Εχουν αποδειξει οτι μπορουν να διαχειριστουν μεγαλα και ακριβα ροστερ.
Αν ειναι να ριξουμε το μπατζετ παλι ας κρατησουμε τον μπαρτζωκα που ειναι μανουλα στο να πηγαινει τετοια ροστερ στο φ4.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3002
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Σίγουρα παίζει καταλυτικό ρόλο αυτό. Να σου πω την αλήθεια, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν αναπροσαρμογές όσον αφορά τη διοίκηση, κυρίως γιατί, αν ήθελε ο Μαρινάκης, θα το είχε επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο, έχει τόσες εφημερίδες στη διάθεσή του. Ωστόσο, δεν φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη σημασία. Επιπλέον, οι Αγγελόπουλοι θα χάσουν έναν σημαντικό μοχλό πίεσης. Το αναφέρω κυρίως γιατί, αν η φετινή χρονιά είναι εξίσου κακή με την περσινή, ίσως καταλήξουμε σε κάτι τέτοιο εκ της διολισθήσεως που λέμε.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Φεβ 18, 2025 1:37 amΤώρα που αχνοφαίνεται γήπεδο*;
*υποθέτοντας ότι θα υπάρχει κάποιου είδους εμπορική εκμετάλλευση
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση φέτος έκανε ό,τι μπορούσε. Είμαι της άποψης ότι αυτό που βλέπουμε στο παρκέ επηρεάζεται και από εξωαγωνιστικούς παράγοντες, στους οποίους η διοίκηση είναι τουλάχιστον ανύπαρκτη. Καμιά φορά αναρωτιέμαι μήπως υπερβάλλω και ίσως το κάνω, αλλά εδώ μιλάμε για ένα επικοινωνιακό χάος. Κάπου έβλεπα, δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω ήταν ο Ζέρβας χθες μαζί με έναν ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού. Ο Ζέρβας έδινε συγχαρητήρια και ο άλλος πέταγε σπόντες για τη διαιτησία. Καταλαβαίνω ότι οι γραμμές είναι λεπτές για να μην καταλήξουμε σε ζούγκλα, αλλά, ρε φίλε, προκαλείται πολύ άσχημα ο κόσμος.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3002
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συνήθως βάζω την εκμπομπή των πορτοκαλί στο background γιατί καμία φορά σε 2 ώρες εκπομπή έχουν 5-10 λεπτά που μπορεί να πουν κάτι ενδιαφέρον ή κάτι backstage ή κάτι τελοσπάντων που μόνο οι αυλικοί θα μπορούσαν να ξέρουν. Αυτή τη μόνιμη γκρίνια με τη διαιτησία δεν την καταλαβαίνω. Εντωμεταξύ είναι ο χαζός ο Κουβόπουλος που πετάει και κάτι ποσοστά τύπου "ήταν 80-20 σήμερα" σε ματς που έχουμε κερδίσει. Στην καλή του μέρα θα πει "άντε μόνο 60-40 κόντρα μας είχαν σήμερα". Νούμερα από...το κεφάλι του. Δεν νομίζω μία φορά να έχει πει έστω "μια χαρά η διαιτησία σήμερα". Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι αν καμία φορά έχουμε κακούς διαιτητές τότε οι κραυγές τους δεν έχουν καμία βάση, όπως στην παραβολή του ψεύτη βοσκού.balkanwarrior έγραψε: ↑Τρί Φεβ 18, 2025 1:52 amΚάπου έβλεπα, δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω ήταν ο Ζέρβας χθες μαζί με έναν ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού. Ο Ζέρβας έδινε συγχαρητήρια και ο άλλος πέταγε σπόντες για τη διαιτησία.
0

- shaq7
- Reactions: 6619
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αφου αυτην την γραμμη περναει ο εργοδοτης του..εντωμεταξυ εμενα μου φαινεται τελειως παραλογο το χανουμε ενα ματς φταιει η διατησια,κερδιζουμε..κερδισαμε απεναντι σε ολους και σε ολαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Φεβ 18, 2025 2:24 amΑυτή τη μόνιμη γκρίνια με τη διαιτησία δεν την καταλαβαίνω. Εντωμεταξύ είναι ο χαζός ο Κουβόπουλος που πετάει και κάτι ποσοστά τύπου "ήταν 80-20 σήμερα" σε ματς που έχουμε κερδίσει. Στην καλή του μέρα θα πει "άντε μόνο 60-40 κόντρα μας είχαν σήμερα". Νούμερα από...το κεφάλι του. Δεν νομίζω μία φορά να έχει πει έστω "μια χαρά η διαιτησία σήμερα". Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι αν καμία φορά έχουμε κακούς διαιτητές τότε οι κραυγές τους δεν έχουν καμία βάση, όπως στην παραβολή του ψεύτη βοσκού.balkanwarrior έγραψε: ↑Τρί Φεβ 18, 2025 1:52 amΚάπου έβλεπα, δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω ήταν ο Ζέρβας χθες μαζί με έναν ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού. Ο Ζέρβας έδινε συγχαρητήρια και ο άλλος πέταγε σπόντες για τη διαιτησία.

Στις ηττες εχω δει να το κανουνε ολες οι ομαδες ..αλλα να γκρινιαζουν για την διατησια στις νικες δεν το θυμαμαι ποτε.
0