Euroleague Round 32, Olympiacos Piraeus vs Baskonia Vitoria

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 21, 2026 9:29 pm

big_lebowski έγραψε:
Σάβ Μαρ 21, 2026 7:19 pm
Eγω να ρωτήσω κάτι ποιο σχετικό με το τοπικ
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει το πλεονέκτημα (που ειναι σχεδον σιγουρο) ποιον ΔΕΝ θα θέλατε με τίποτα ως αντιπαλο ?είτε επειδή δε ματσαρει ως αντίπαλος η για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
Πιστευω φετος ολες οι σειρες θα ειναι πολυ αμφίρροπες. Εγω δεν θα ηθελα μονο Μονακο και Ερυθρο. Δεν θα ηθελα κ Βαλενθια αλλα δεν νομιζω πως παιζει να διασταυρωθουμε.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 21, 2026 9:44 pm

big_lebowski έγραψε:
Σάβ Μαρ 21, 2026 7:19 pm
Eγω να ρωτήσω κάτι ποιο σχετικό με το τοπικ
Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει το πλεονέκτημα (που ειναι σχεδον σιγουρο) ποιον ΔΕΝ θα θέλατε με τίποτα ως αντιπαλο ?είτε επειδή δε ματσαρει ως αντίπαλος η για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
Δεν θέλω κατά σειρά ΠΑΟ για πολλους λόγους, Ντουμπάι γιατί έχει την ποιότητα, Χάποελ και Βαλένθια που φέτος είναι απίστευτη ομαδα και ας μην έχει την ατομική ποιότητα αλλων ομαδων.
Θέλω κατα σειρά Ζαλγκίρις,. Ερυθρό γιατί είναι καλή προετοιμασία για το ξύλο που κλασικά αφηνουν στο φ4 χωρίς όμως την ποιότητα να μας αποκλεισει, Μπαρτσελόνα που φέτος δεν τρομάζει.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 21, 2026 9:47 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Μαρ 21, 2026 9:23 pm
1. Φενερ
2. Ολυμπιακός
3. Ρεάλ
4-5 χαποελ Βαλένθια (δεν ξέρω με ποια σειρά)
6 Παναθηναϊκός

7-10
Ζαλγκίρις
Ερυθρός
Μπαρτσελόνα
Μονακό
Όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά.
Οπότε έχουμε να διαλέξουμε απο αυτές.

Κοίτα που ο ιτουδης μπορεί να πάει στην πρώτη χρονιά φάιναλ φορ την Χάποελ.
Επίσης θα γίνει μάχη στο ρεαλ παο καθώς ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια έχει τον τρόπο να την κερδίζει στην Ισπανία.

Εγώ από αυτές τις 4 προτιμώ Ζαλγκίρις και Μπαρτσελόνα.
Μονακό και ερυθρό για διαφορετικούς λόγους δεν θέλω.
Ολα ανοιχτα ειναι ακομα.
Η Χαποελ εχει ακομα 4 εκτος και 3 εντος τα οποια εντος αρκετα δυσκολα με φενερ, οσφπ, παο. Μου φαινεται δυσκολο εως απιθανο να βγει 4η, πιο πιθανο για 5η τη βλεπω μην παει και 6η αν χασει παιχνιδι(α) στην εδρα της.. Αλλα και ως 5η τη βαλενθια με μειονεκτημα δεν θα την παρει ευκολα..
Απ την αλλη η Μπαρτσα και η Ζαλγκιρις εχουν αρκετα βατο προγραμμα με 4 εντος (απο τα οποια δυο με αδιαφορες ομαδες) και μονο 2 εκτος. Νομιζω καποια απο αυτες μπορει να χτυπησει μεχρι και 5-6η θεση.
Η Μονακο να δουμε αν θα εχει διαρκεια ενω κ η Ντουμπαι εχει αρκετα καλη ομαδα, μπορει να χτυπησει 10αδα καθως εχει 4 εντος και 2 εκτος απο τα οποια τα δυο παιχνιδια ειναι με αδιαφορες (εφες+μακαμπι).

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”