Που σημαίνει ότι μπορεί να είναι στα 3 - 5 εκατομμύρια
Περιμένω η καε να βγάλει διάρκειας ακομα και αν τα ματς γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Ο κόσμος θα στηρίξει τις προσπάθειες ΔΔ και Φραγκι
Συντονιστής: Captains
Στην Ελλάδα οι στηριχτάκηδες κάθε μεγάλης ομάδας δεν είναι πάνω από 10-15.000, οι υπόλοιποι είναι (είμαστε) οπαδοί των επιτυχιών πρώτα και μετά της όποιας Παναθηναϊκής/Ολυμπιακής Ιδέας. Και φυσικά μετρημένοι στα δάχτυλα οι πρωταρχικά λάτρεις του αθλήματος. Θέλουμε νίκες, τίτλους, παικταράδες και καζούρα στους αντιπάλους, αυτά μας θρέφουν. Το αποδεικνύουν τα χρόνια του Κορυδαλλού σε εμάς, το ποδόσφαιρο, το paoalive κτλ στον Παναθηναϊκό.
ο λαπρο πηρε 700-800 μαξ φετος απο ρεαλ. μετα απο κακη χρονια και χρονια κορωνοιου θεωρω οτι δεν θα βρεθει καποιος να του δωσει πανω απο 600. το μυριο ειναι ουτοπικο για αυτον. εγω ακομα και με 500 τον βλεπω αν δεν βρει καμια καλη προταση.titsokk έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 27, 2020 3:57 pmΟ λαπροβιτολα μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ. Κατ εμέ εδώ αξίζει υπέρβαση σε συμβόλαιο εκατομμυριου. Ο συγκεκριμένος είναι εξαιρετικός πόιντ γκαρντ. Άμυνα οργάνωση επίθεση με την ίδια ένταση και βέλτιστα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αξίζει.
Το θέμα είναι τι ζητάει οικονομικως
Μόλις μπήκα στο φόρουμ και δεν έχω διαβάσει νέα. Εδώ είδα ότι φεύγει τελικά ο Λάπρο. Φέτος πήρε ένα εκατομύρριο στη Ρεάλ πάντως.Tracy Mac έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 27, 2020 4:36 pm
ο λαπρο πηρε 700-800 μαξ φετος απο ρεαλ. μετα απο κακη χρονια και χρονια κορωνοιου θεωρω οτι δεν θα βρεθει καποιος να του δωσει πανω απο 600. το μυριο ειναι ουτοπικο για αυτον. εγω ακομα και με 500 τον βλεπω αν δεν βρει καμια καλη προταση.
εχει αποτυχει κιολας οσες φορες εχει παιξει ευρωλιγκα και σιγουρα μια καλη ομαδα δεν νομιζω να του δωσει ρολο.
παντως εγω ακομα και ετσι προτιμω τον χερμανσον, που και πετυχε στην ευρωλιγκα και σαφως ειναι και πολυ πιο εξελιξιμος.
Δεν εξεφρασα αποψη για την αξια τουmanj13 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 27, 2020 1:32 amΦιλε μου εσυ δεν εγραψες για τυχον ανατροπη με Καλαθη??...Εγω προσωπικα ειδα κι επαθα για να φυγει!...Μην με κανεις να ανησυχω!djibriliant έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 27, 2020 1:10 am
Καταλάβαμε δεν σου αρεσει ο Καλαθης, καποιοι συμφωνουν καποιοι διαφωνουν χωρις καποιο νεο επιχειρημα δεν εχει νοημα η ιδια αποψη που λες καθε μερα εδω και ενα μηνα.![]()
Ο Μητσος γινεται να μπαινει στο τελευταιο 10λεπτο???
ακομα και ετσι, δεν νομιζω να βρει τοσα πολλα στην acb. ειδικα λεει οτι μπανταλονα θα γυρισει. δεν νομιζω να του δωσει τοσα.basket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 27, 2020 4:53 pmΜόλις μπήκα στο φόρουμ και δεν έχω διαβάσει νέα. Εδώ είδα ότι φεύγει τελικά ο Λάπρο. Φέτος πήρε ένα εκατομύρριο στη Ρεάλ πάντως.Tracy Mac έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 27, 2020 4:36 pm
ο λαπρο πηρε 700-800 μαξ φετος απο ρεαλ. μετα απο κακη χρονια και χρονια κορωνοιου θεωρω οτι δεν θα βρεθει καποιος να του δωσει πανω απο 600. το μυριο ειναι ουτοπικο για αυτον. εγω ακομα και με 500 τον βλεπω αν δεν βρει καμια καλη προταση.
εχει αποτυχει κιολας οσες φορες εχει παιξει ευρωλιγκα και σιγουρα μια καλη ομαδα δεν νομιζω να του δωσει ρολο.
παντως εγω ακομα και ετσι προτιμω τον χερμανσον, που και πετυχε στην ευρωλιγκα και σαφως ειναι και πολυ πιο εξελιξιμος.
Στην Ισπανία το 800ρι το έχει για πλάκα. Αν πάει σε μεσαία ομάδα θα βγει μες τους 5 πρώτους σκόρερς.
Έχει και πασαπόρτι ιταλιάνικο ("τάνος", όπως τους λένε στην πατρίδα του) και μετράει διπλά αυτό στην Ισπανία με τους περιορισμούς για παίκτες εκτός Ευρώπης/Κοτονού.