Σχολιασμός Αγωνιστικών Euroleague 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Σωστός……..η διάρκεια μετράει σε ένα μαραθώνιο και το κατάλληλο τάιμινγκ στο φορμάρισμα μιας ομάδας που θα φανεί στο τελικό σπριντ για τον τερματισμό!!! Έγραφα ότι το πλεονέκτημα έδρας, ειδικά εφέτος, θα το πάρουν οι ομάδες που θα κάνουν τις λιγότερες σε εισαγωγικά αναπάντεχες ( μη υπολογισμένες καλύτερα είναι το σωστό) ήττες!! Μέσα σε μια εβδομάδα μόλις, ηττήθηκε η Χάποελ από την Παρτίζαν, η Μονακό εντός από τον Ερυθρό και η Βαλένθια από την Μπάγερν, που την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε και του Παναθηναϊκού!!! Μύλος πραγματικός……..βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 12:06 amΗ ομάδα του Ιτούδη έχασε εκεί που μια εβδομάδα πριν ο Ολυμπιακός έκανε παρέλαση και οι «επαΐοντες» του διαδικτύου δήλωναν ότι δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με το παιχνίδι πέρα από τη νίκη γιατί οι παρτιζάνοι είναι υπό διάλυση. Η Ευρωλίγκα με τη σημερινή της μορφή συμπληρώνει δέκα χρόνια και υπάρχει ακόμη κόσμος που δεν έχει πάρει μυρωδιά από το επίπεδο δυσκολίας της διοργάνωσης ή το άθλημα γενικά και αναλώνεται διαρκώς σε αφορισμούς και ανοησίες.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Να σου πω την αμαρτία μου αν και ξέρω ότι είναι πολύ μπακαλίστικη άποψη…….η Ντουμπάϊ φίλε μου μου δείχνει από τελείως ξαναλέω προσωπικά αίσθηση, να είναι η πλέον αγαπημένη ομάδα των στοιχηματικών εταιρειών με τα αποτελέσματα της!! Είναι η ομάδα που χρησιμοποιείται όπως πχ ο δρομέας «λαγός» σε κουρσες μεγάλων αποστάσεων στον στίβο !!! Αιρετική άποψη, αστήριχτη εντελώς το ξέρω, αλλά κάτι τέτοιο μου εμφανίζει αυτή η ομάδα με το κρύο ζέστη που παρουσιάζει συνέχεια!!!xavier έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 1:33 pmεχει αρκετα παιχνιδια ακομα. η ζαλγκιρις εχει αρκετα δυσκολο προγραμμα και νομιζω οτι η ντουμπαι με την μακαμπι δεν το εχουν παρατησει ακομα.
και οι 2 ιταλικες ειναι ανταγωνιστικες. αλλα δεν ξερω αν μπορουν να κανουν το σερι που χρειαζονται για να καλυψουν το χαμενο εδαφος.
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως το λες. Η διοργάνωση είναι ένας απαιτητικός συνδυασμός αντοχής, τάιμινγκ και φορμαρίσματος. Κακές ήττες έχει κάνει κι ο Ολυμπιακός, εκεί γύρω στο διάστημα μεταξύ Οκτώβρη-Δεκέμβρη που ψαχνόταν αγωνιστικά, αλλά δείχνει ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει από αυτές και τώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου μπορεί να βρεθεί σε πολύ πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές. Το μόνο που μπορεί να τον ταλαιπωρήσει βαθμολογικά για την είσοδο στην τετράδα ίσως να είναι οι πιθανές -πολλαπλές- ισοβαθμίες και το αρνητικό γκολ αβερέιτζ, ένα πρόβλημα που κουβαλάει από το δίμηνο της αφασίας που ανέφερα παραπάνω.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 1:30 pmΣωστός……..η διάρκεια μετράει σε ένα μαραθώνιο και το κατάλληλο τάιμινγκ στο φορμάρισμα μιας ομάδας που θα φανεί στο τελικό σπριντ για τον τερματισμό!!! Έγραφα ότι το πλεονέκτημα έδρας, ειδικά εφέτος, θα το πάρουν οι ομάδες που θα κάνουν τις λιγότερες σε εισαγωγικά αναπάντεχες ( μη υπολογισμένες καλύτερα είναι το σωστό) ήττες!! Μέσα σε μια εβδομάδα μόλις, ηττήθηκε η Χάποελ από την Παρτίζαν, η Μονακό εντός από τον Ερυθρό και η Βαλένθια από την Μπάγερν, που την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε και του Παναθηναϊκού!!! Μύλος πραγματικός……..βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 12:06 amΗ ομάδα του Ιτούδη έχασε εκεί που μια εβδομάδα πριν ο Ολυμπιακός έκανε παρέλαση και οι «επαΐοντες» του διαδικτύου δήλωναν ότι δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με το παιχνίδι πέρα από τη νίκη γιατί οι παρτιζάνοι είναι υπό διάλυση. Η Ευρωλίγκα με τη σημερινή της μορφή συμπληρώνει δέκα χρόνια και υπάρχει ακόμη κόσμος που δεν έχει πάρει μυρωδιά από το επίπεδο δυσκολίας της διοργάνωσης ή το άθλημα γενικά και αναλώνεται διαρκώς σε αφορισμούς και ανοησίες.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Γενικά συμφωνώ, αν και δεν βλέπω πως το 24-14 πλέον οποιασδήποτε ομάδας δεν θα της δώσει ( ασχέτως ισοβαθμιών) σίγουρα πλεονέκτημα έδρας!! Κάτσε μην δούμε πλεονέκτημα ακόμα και με 23-15βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 2:44 pmΌπως το λες. Η διοργάνωση είναι ένας απαιτητικός συνδυασμός αντοχής, τάιμινγκ και φορμαρίσματος. Κακές ήττες έχει κάνει κι ο Ολυμπιακός, εκεί γύρω στο διάστημα μεταξύ Οκτώβρη-Δεκέμβρη που ψαχνόταν αγωνιστικά, αλλά δείχνει ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει από αυτές και τώρα που μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου μπορεί να βρεθεί σε πολύ πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές. Το μόνο που μπορεί να τον ταλαιπωρήσει βαθμολογικά για την είσοδο στην τετράδα ίσως να είναι οι πιθανές -πολλαπλές- ισοβαθμίες και το αρνητικό γκολ αβερέιτζ, ένα πρόβλημα που κουβαλάει από το δίμηνο της αφασίας που ανέφερα παραπάνω.Slow horses 7 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 1:30 pm
Σωστός……..η διάρκεια μετράει σε ένα μαραθώνιο και το κατάλληλο τάιμινγκ στο φορμάρισμα μιας ομάδας που θα φανεί στο τελικό σπριντ για τον τερματισμό!!! Έγραφα ότι το πλεονέκτημα έδρας, ειδικά εφέτος, θα το πάρουν οι ομάδες που θα κάνουν τις λιγότερες σε εισαγωγικά αναπάντεχες ( μη υπολογισμένες καλύτερα είναι το σωστό) ήττες!! Μέσα σε μια εβδομάδα μόλις, ηττήθηκε η Χάποελ από την Παρτίζαν, η Μονακό εντός από τον Ερυθρό και η Βαλένθια από την Μπάγερν, που την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε και του Παναθηναϊκού!!! Μύλος πραγματικός……..
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό που από ένα περίεργο αποτέλεσμα ντε και καλά πρέπει να συνεπάγεται "στήσιμο", δεν το καταλαβαίνω. Βέβαια και εμένα υπάρχουν κάποια παιχνίδια που μου έχουν φανεί ύποπτα, μου έρχεται στο μυαλό το παιχνίδι του 1ου γύρου ανάμεσα στη Χάποελ και τη Βιλερμπάν στο Βελιγράδι, που η Βιλερμπάν κέρδιζε με 66-77 στο 34ο λεπτό και τελικά έχασε με 87-80. Τέτοια κατάρρευση δεν μπορώ να τη δικαιολογήσω, ακόμα και για Βιλερμπάν.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
σου κανει εντυπωση που στηνονται παιχνιδια στην ευρωλιγκα?BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 2:59 pmΑυτό που από ένα περίεργο αποτέλεσμα ντε και καλά πρέπει να συνεπάγεται "στήσιμο", δεν το καταλαβαίνω. Βέβαια και εμένα υπάρχουν κάποια παιχνίδια που μου έχουν φανεί ύποπτα, μου έρχεται στο μυαλό το παιχνίδι του 1ου γύρου ανάμεσα στη Χάποελ και τη Βιλερμπάν στο Βελιγράδι, που η Βιλερμπάν κέρδιζε με 66-77 στο 34ο λεπτό και τελικά έχασε με 87-80. Τέτοια κατάρρευση δεν μπορώ να τη δικαιολογήσω, ακόμα και για Βιλερμπάν.
σε μια διοργανωση που ειχε διαιτητη που ηταν κλεπτομανης και αλλον που ηταν αρχηγικο μελος εγκληματικης οργανωση που εστηναν παιχνιδια εκαναν απατες και σχεδιαζαν δολοφονιες και αλλον που παιζει τζογο ονλαιν?
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τι να σου πω. Μπορεί να είμαι πολύ μαλάκ... συγγνώμη, ρομαντικός ήθελα να πω τουλούμπα μου.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 3:06 pmσου κανει εντυπωση που στηνονται παιχνιδια στην ευρωλιγκα?BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 24, 2026 2:59 pmΑυτό που από ένα περίεργο αποτέλεσμα ντε και καλά πρέπει να συνεπάγεται "στήσιμο", δεν το καταλαβαίνω. Βέβαια και εμένα υπάρχουν κάποια παιχνίδια που μου έχουν φανεί ύποπτα, μου έρχεται στο μυαλό το παιχνίδι του 1ου γύρου ανάμεσα στη Χάποελ και τη Βιλερμπάν στο Βελιγράδι, που η Βιλερμπάν κέρδιζε με 66-77 στο 34ο λεπτό και τελικά έχασε με 87-80. Τέτοια κατάρρευση δεν μπορώ να τη δικαιολογήσω, ακόμα και για Βιλερμπάν.
σε μια διοργανωση που ειχε διαιτητη που ηταν κλεπτομανης και αλλον που ηταν αρχηγικο μελος εγκληματικης οργανωση που εστηναν παιχνιδια εκαναν απατες και σχεδιαζαν δολοφονιες και αλλον που παιζει τζογο ονλαιν?
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η λίγκα συνεχίζει να είναι απρόβλεπτη. Η χαποέλ έριξε την βόμβα της εβδομάδας (και βρίσκεται σίγουρα σε ψιλοντεφορμάρισμα) ενώ η Ρεάλ κατάφερε να χάσει από την Παρί. Βέβαια η 10άδα αρχίζει όντως να αχνοφάινεται, και ίσως για τις 2-3 τελευταίες θέσει να είναι 4 (άντε 5) ομάδες τελικά. Αυτό όμως που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει ακόμα είναι τα ζευγάρια. Έτσι που πάει η δουλειά μέχρι τελευταία αγωνιστική θα είναι όλα στον "αέρα". Προβλέπω διπλές-τριπλές-τετραπλές ισοβαθμίες και ζευγάρια "φωτιά". Πχ: άντε να είσαι ολυμπιακός και να βγεις πρώτος και να σου τύχει σταύρωμα με τον αιώνιο αντίπαλο (ή με την μονακό που δεν σου ταιριάζει)! ή πχ να είσαι παναθηναϊκός να βγεις 6-7η θέση και τελικά να πέσεις με μειονέκτημα έδρας με κάποια εκ των Βαλένθια-Χαποελ, ε δεν το λες και καταστροφή. Γενικά περισσότερο θα πρέπει να μας απασχολεί να είναι οι ομάδες σε καλή κατάσταση και μετά βλέπουμε και τα πλασαρίσματα, γιατί ένα καλύτερο πλασάρισμα δεν είναι σίγουρο ότι θα σου δώσει πιο εύκολη σειρά πλέι οφ.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο