Euroleague 2025-2026, Round 7, Olympiacos Piraeus vs AS Monaco
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και οι δύο ομάδες έχουν αστοχίες στην στελέχωση και μάλιστα στις δύο σημαντικότερες θέσεις (στο 1 εσείς , στο 5 εμείς) αλλά δεν είναι τόσο χάλια η κατάσταση όσο ( όταν μας παρασύρει η απογοήτευση) τις παρουσιάζουμε. Όλες οι ομάδες είναι φανερά ανέτοιμες. Η Ρεάλ που πολλοί την δίνουν ως απογοήτευση της σεζόν, χθες την διέλυσε την Φενέρ. Και εμείς και εσείς , βρίσκουμε διαστήματα που παίζουμε υψηλό μπάσκετ, και όταν θα περάσει ο καιρός, η Λίγκα θα στρώσει και στην κορυφή της βαθμολογίας θα είναι οι πιο ποιοτικές ομάδες, μαζί ίσως με 1-2 εκπλήξεις. Οι δύο αιώνιοι θα είναι εκεί ψηλά.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά εμένα όμως δεν μου αρκεί να είμαι ψηλά, την κούπα θέλω και όπως είναι δομημένη η ομάδα πάλι θα έχουμε δράματα στο τέλος της Ευρωλλιγκας..από πρώτες θέσεις, ωραίο μπάσκετ κλπ. χορτάσαμε, καμία κούπα θα πάρουμε? Για αυτό παίζουμε άλλωστε και όχι για την ψυχή της μάνας μας.kein έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 10:32 amΚαι οι δύο ομάδες έχουν αστοχίες στην στελέχωση και μάλιστα στις δύο σημαντικότερες θέσεις (στο 1 εσείς , στο 5 εμείς) αλλά δεν είναι τόσο χάλια η κατάσταση όσο ( όταν μας παρασύρει η απογοήτευση) τις παρουσιάζουμε. Όλες οι ομάδες είναι φανερά ανέτοιμες. Η Ρεάλ που πολλοί την δίνουν ως απογοήτευση της σεζόν, χθες την διέλυσε την Φενέρ. Και εμείς και εσείς , βρίσκουμε διαστήματα που παίζουμε υψηλό μπάσκετ, και όταν θα περάσει ο καιρός, η Λίγκα θα στρώσει και στην κορυφή της βαθμολογίας θα είναι οι πιο ποιοτικές ομάδες, μαζί ίσως με 1-2 εκπλήξεις. Οι δύο αιώνιοι θα είναι εκεί ψηλά.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Την κούπα την διεκδικούν διάφορες ομάδες, μία όμως κάθε φορά την σηκώνει. Πολλές φορές η διαφορά είναι ένα πεταχτάρι ή ένα σουτ σαν του Γιουλ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φιναλίστ ήταν για πέταμα ή ότι η διαφορά τους ήταν χαώδης. Και για να είμαστε ρεαλιστές οι δυο συγκριμένοι χαμένοι ήταν καλύτερες ομάδες από αυτές που το σήκωσαν. Έτσι είναι ο αθλητισμός, απρόβλεπτος κάποιες φορές και αυτό τον κάνει τόσο όμορφο. Γιατί αν ήταν να πηγαίνουν όλα με βάση το ρόστερ θα ήταν ανούσιο να βλέπεις ένα τουρνουά που θα ξέρεις από πριν τι θα γίνει στο τέλος.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 11:10 amΠροσωπικά εμένα όμως δεν μου αρκεί να είμαι ψηλά, την κούπα θέλω και όπως είναι δομημένη η ομάδα πάλι θα έχουμε δράματα στο τέλος της Ευρωλλιγκας..από πρώτες θέσεις, ωραίο μπάσκετ κλπ. χορτάσαμε, καμία κούπα θα πάρουμε? Για αυτό παίζουμε άλλωστε και όχι για την ψυχή της μάνας μας.kein έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 10:32 amΚαι οι δύο ομάδες έχουν αστοχίες στην στελέχωση και μάλιστα στις δύο σημαντικότερες θέσεις (στο 1 εσείς , στο 5 εμείς) αλλά δεν είναι τόσο χάλια η κατάσταση όσο ( όταν μας παρασύρει η απογοήτευση) τις παρουσιάζουμε. Όλες οι ομάδες είναι φανερά ανέτοιμες. Η Ρεάλ που πολλοί την δίνουν ως απογοήτευση της σεζόν, χθες την διέλυσε την Φενέρ. Και εμείς και εσείς , βρίσκουμε διαστήματα που παίζουμε υψηλό μπάσκετ, και όταν θα περάσει ο καιρός, η Λίγκα θα στρώσει και στην κορυφή της βαθμολογίας θα είναι οι πιο ποιοτικές ομάδες, μαζί ίσως με 1-2 εκπλήξεις. Οι δύο αιώνιοι θα είναι εκεί ψηλά.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι χάνουμε και λίγο την διασκέδαση και την ουσία της αναψυχής όταν μας χαλάει τόσο πολύ κάτι που θα έπρεπε να μας γεμίζει την ώρα ευχάριστα και να ανεβάζει την ποιότητα της ζωής μας. Είναι ωραία να κάτσεις 2 ώρες και να αγωνιάς να χαίρεσαι να λυπάσαι και να μπεις σε ένα τέτοιο μουντ. Όμως αν όλη την υπόλοιπη εβδομάδα χαλιέσαι με το τι έγινε λάθος στο σχεδιασμό με το γεγονός ότι δεν έρχονται οι τίτλοι, έ τότε αλλάζει η φύση του χόμπι και δεν είναι το άθλημα που σε γεμίζει αλλά το αέναο κυνήγι του κάθε τίτλου. Εκεί είναι η ένστασή μου.
Στο κάτω κάτω της γραφής είναι νωρίς ακόμα, 7 αγωνιστικές έχουν γίνει και όλα είναι αναστρέψιμα. Κάποτε έπαιρνες τον Γενάρη και Χαινς και Λο και σήκωνες ευρωλίγκα, και ήσουν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τώρα. Ή εμείς σε κάτι μήνες μήνες από προτελευταίοι με μια νίκη πάω από την τελευταία βιλερμπαν, πήγαμε Φ4 και σηκώσαμε εμφατικά την κούπα, σκορπώντας κανονικά την Ρεαλ και την Φενερ. Αν θυμάσαι τότε κι εμείς παραπαίαμε, αλλά ήρθε ο Ναν και σιγα σιγα έδεσε η ομάδα. Πέρσι πάλι η Φενέρ τέτοιο καιρό δεν έδειχνε ομάδα που θα φτάσει στο Φ4 αν θυμάμαι καλά.
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καμία παρεξήγηση. Το παιχνίδι ναι το είχα δει. Τι σημαίνει ότι ήμασταν 20 πόντους πίσω ; Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι το 40 και είναι πολλές φορές που ο Ολυμπιακός το έχει αποδείξει αυτό. Από το 2012 που το γυρίσαμε με την ΤΣΣΚΑ από το μείον 20 , προπερσί με την Μονακο και άλλες πολλές φορές.Knoxville έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 8:41 pmΔιαφωνώ για τον Πίτερς και το Final Four , πέρσι στον ημιτελικό με την Ρεαλ ήταν ο καλύτερος παίχτης μας. Φέτος με την Μονακο έπαιξε 10 λεπτά στο Final Four.
Χωρίς διάθεση ειρωνίας ή κάτι παρόμοιο... το παιχνίδι το είδες ή μόνο βάση στατιστικής το λες? Στην μοναδική περίοδο που το παιχνίδι ψιλοπαιζόταν έβαλε 3 πόντους, την επόμενη φορά που σκόραρε είμασταν με 20 πόντους πίσω... τότε που το παιχνίδι ουσιαστικά είχε τελειώσει άρχισε να σκοράρει.
Η ομάδα ήταν απλά τραγική στην αρχή του παιχνιδιού , όπως και με την Μονακο το 2022 , μπήκε σε ημητελικο Final Four λες και θα έπαιζε με ομάδα 3ης εθνικής και τις 2 φορές απλά με την Μονακο το γύρισε ενώ με την Ρεαλ όχι. Για αυτό σίγουρα δεν φταίει ο Πίτερ αλλά ο κόουτς που δεν τους προετήμασε 2 χρονίες συνεχόμενα να μπουν μέσα και να δαγκώνουν τα πάντα , όλοι!
Εγώ θυμάμαι στην αντεπίθεση να ήταν από τους καλύτερους ο Πίτερ και παραλίγο να το φέρουμε στον πόντο με ένα άστοχο δίποντο του Γκος. Συγχώρα με αν κάνω λάθος αλλά αυτό θυμάμαι.
Επίσης , ο κούτς έχει καταφέρει και βάζει τον Μιλού-Χολ σχεδόν από 20 λέπτα τον καθένα (50-50) προφανώς για να μην καψει τον Μιλού και μπράβο του για αυτό. Δεν μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο για τα 4ρια του ;
Είναι λες και έχει το excel για όλες τις θέσεις ΕΚΤΟΣ από το 4. Εκεί δεν έχει excel , το ξεχνάει..
Το τραγικό για εμένα είναι ότι μιλάμε για 2 παίχτες ίδιους (με τα καλά του και τα κακά του αυτό) , οι οποίοι αποδεδειγμένα μπορούν να παίξουν εξαιρετικά στο σύστημα του κόουτς και αντί να προσπαθείς να τους έχεις φρέσκους σε κάθε παιχνίδι και αναλόγως της ημέρας να βάζεις λίγο παραπάνω τον έναν , αποφασίζεις να σκας τον έναν και να ξεχνάς τον άλλον. Συγνώμη αλλά αυτό το 35-5 στα λεπτά που παίζουν πραγματικά δεν το αντέχω.
Σόρρυ για το μεγάλο κείμενο
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε καμία των περιπτώσεων δεν πήγε η διαφορά στον πόντο, η πιο κοντινή μας διαφορά πρέπει να ήταν το 5-2 στο 1-1.5'.Gkstavros έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 11:29 amΕγώ θυμάμαι στην αντεπίθεση να ήταν από τους καλύτερους ο Πίτερ και παραλίγο να το φέρουμε στον πόντο με ένα άστοχο δίποντο του Γκος. Συγχώρα με αν κάνω λάθος αλλά αυτό θυμάμαι.Knoxville έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 8:41 pm
Χωρίς διάθεση ειρωνίας ή κάτι παρόμοιο... το παιχνίδι το είδες ή μόνο βάση στατιστικής το λες? Στην μοναδική περίοδο που το παιχνίδι ψιλοπαιζόταν έβαλε 3 πόντους, την επόμενη φορά που σκόραρε είμασταν με 20 πόντους πίσω... τότε που το παιχνίδι ουσιαστικά είχε τελειώσει άρχισε να σκοράρει.
Πήγαν την διαφορά στους 23, την ρίχναμε, την ξανα ανέβαζαν. 2 φορές ακόμα την κατεβάσαμε κάτω απο τους 10, στους 9... καπάκια στους 8 (76-67 και 77-69) και αυτό ήταν το πιο κοντά που καταφέραμε να φτάσουμε στο σκορ σε όλο το παιχνίδι.
-
Gkstavros

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καμία αντίρρηση , πάει και καιρός μπορεί να μην το θυμάμαι ακριβώς. Η ουσία για εμένα είναι ο Πίτερ και η σωστή αξιοποίηση του.Knoxville έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 12:07 pmΣε καμία των περιπτώσεων δεν πήγε η διαφορά στον πόντο, η πιο κοντινή μας διαφορά πρέπει να ήταν το 5-2 στο 1-1.5'.
Πήγαν την διαφορά στους 23, την ρίχναμε, την ξανα ανέβαζαν. 2 φορές ακόμα την κατεβάσαμε κάτω απο τους 10, στους 9... καπάκια στους 8 (76-67 και 77-69) και αυτό ήταν το πιο κοντά που καταφέραμε να φτάσουμε στο σκορ σε όλο το παιχνίδι.
Έχεις δύο από τα καλύτερα 4ρια της λίγκας , αξιοποίησε τα σωστά και θα ανέβει και ο Βεζένκοφ έτσι. Αυτό απλά.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ ότι το μεγάλο πρόβλημα και πέρυσι στον ημιτελικό αλλά και προχθές ήταν η αντιμετώπιση του ΤΖέιμς.
Μας έκανε γιο_γιο, όποτε ήθελε σκόραρε, όποτε ήθελε έδινε ασσίστ. Και για μία ομάδα σαν τον Οσφπ, όταν δεν μπορεί να παράξει συνεχόμενα stops στην άμυνα χάνει σιγά σιγά και την αυτοπεποίθηση της μπροστά.
Ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια του Γουόκαπ αν και είναι δικαιολογημένος. Έσπαγε τα σκριν με δυσκολία, άφηνε τον Τζέιμς να ποάει στα καλά του σημεία, γενικά ένα δράμα η κατάσταση. Μπροστά είχαμε πάλι τα θεματά μας με τον περιορισμό του Σάσα και το κόψιμο της κυκλοφορίας αλλά και πάλι βάλαμε 87 πόντους. Με κάκιστο Φουρνιέ, είναι σημαντικό μη το ξεχνάμε.
Πιστεύω σε μία σειρά πλέι οφ ή στο φ4 που θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε θα σχεδιάσουμε καλύτερα την άμυνα πάνω στον Τζέιμς. Χωρίς αυτόν η Μονακό χάνει αρκετά σε δυναμική. Ποιος ξέρει, ίσως μέχρι τότε να έχουμε και έναν παίκτη στον άσσο με προσωπική φάση να τους χτυπήσει στο πιο αδύνατο τους σημείο, στην άμυνα στον χειριστή.
Μας έκανε γιο_γιο, όποτε ήθελε σκόραρε, όποτε ήθελε έδινε ασσίστ. Και για μία ομάδα σαν τον Οσφπ, όταν δεν μπορεί να παράξει συνεχόμενα stops στην άμυνα χάνει σιγά σιγά και την αυτοπεποίθηση της μπροστά.
Ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια του Γουόκαπ αν και είναι δικαιολογημένος. Έσπαγε τα σκριν με δυσκολία, άφηνε τον Τζέιμς να ποάει στα καλά του σημεία, γενικά ένα δράμα η κατάσταση. Μπροστά είχαμε πάλι τα θεματά μας με τον περιορισμό του Σάσα και το κόψιμο της κυκλοφορίας αλλά και πάλι βάλαμε 87 πόντους. Με κάκιστο Φουρνιέ, είναι σημαντικό μη το ξεχνάμε.
Πιστεύω σε μία σειρά πλέι οφ ή στο φ4 που θα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε θα σχεδιάσουμε καλύτερα την άμυνα πάνω στον Τζέιμς. Χωρίς αυτόν η Μονακό χάνει αρκετά σε δυναμική. Ποιος ξέρει, ίσως μέχρι τότε να έχουμε και έναν παίκτη στον άσσο με προσωπική φάση να τους χτυπήσει στο πιο αδύνατο τους σημείο, στην άμυνα στον χειριστή.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
το ιδιο χαλαρα το 25λεπτο που θα επαιρνε ο πετρουσεφ αλλα δεν.. . κι εγω μαζι σου ειμαι σχετικα με το 4-5 οσο κια ν θελω τον πητερς στην ομαδα μας αν ειναι να χρησιμοποιειται πενταλεπτα καλυτερα να φυγει το παληκαρι να παιξει μπασκετ γιατι του αξιζει να ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο παγκοσκουπιστης.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 8:25 pmΕννοώ να φύγει ο Πίτερς και ο Ατσουα να παίρνει χρόνο και στο 4 και στο 5...Χαλαρά 25 λεπτά μπορεί να παίρνει και στην περίπτωση που προκύψει τραυματισμός ακόμα παραπάνωfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 30, 2025 1:46 pm
εδω ειχαμε πετρουσεφ και ραιτ και δεν τους ανανεωσαμε για να παιζει ο βεζε 30 λεπτα κι αλλα τοσα ο φαλ για να πασαρει στον σασα και να καλυπτει την τρυπα στην αμυνα που αφηνει ο σασα (αρα να εξυπηρετει το συστημα "δωσε τη μπαλα στο βεζενκοφκαι κανε στη μπαντα) φαντασου να πουμε στον πρεσιους ελα να παιζεις τα ρεπα του σασα . στο διαβαστηκε θα μας αφησει και θα εχει και τα δικια του .
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίταξε, όταν έχεις πάρει 7 κούπες με νομίζω μόλις έναν χαμένο τελικό, όλα γίνονται πιο εύκολα και εύκολα δίνουμε συμβουλές, δεν σε κατηγορώ, τα ίδια κάνω και εγώ σε φίλους μου Παναθηναικούς ποδοσφαιρόφιλους που βρίζουν όλη μέρα για το πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναικός. Οταν είσαι απέξω από τον χορό και χορτσασμένος όλα είναι ποιο εύκολα και τα βλέπουμε πιο σωστά και ρεαλιστικά.kein έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 11:28 amΤην κούπα την διεκδικούν διάφορες ομάδες, μία όμως κάθε φορά την σηκώνει. Πολλές φορές η διαφορά είναι ένα πεταχτάρι ή ένα σουτ σαν του Γιουλ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φιναλίστ ήταν για πέταμα ή ότι η διαφορά τους ήταν χαώδης. Και για να είμαστε ρεαλιστές οι δυο συγκριμένοι χαμένοι ήταν καλύτερες ομάδες από αυτές που το σήκωσαν. Έτσι είναι ο αθλητισμός, απρόβλεπτος κάποιες φορές και αυτό τον κάνει τόσο όμορφο. Γιατί αν ήταν να πηγαίνουν όλα με βάση το ρόστερ θα ήταν ανούσιο να βλέπεις ένα τουρνουά που θα ξέρεις από πριν τι θα γίνει στο τέλος.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 11:10 am
Προσωπικά εμένα όμως δεν μου αρκεί να είμαι ψηλά, την κούπα θέλω και όπως είναι δομημένη η ομάδα πάλι θα έχουμε δράματα στο τέλος της Ευρωλλιγκας..από πρώτες θέσεις, ωραίο μπάσκετ κλπ. χορτάσαμε, καμία κούπα θα πάρουμε? Για αυτό παίζουμε άλλωστε και όχι για την ψυχή της μάνας μας.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι χάνουμε και λίγο την διασκέδαση και την ουσία της αναψυχής όταν μας χαλάει τόσο πολύ κάτι που θα έπρεπε να μας γεμίζει την ώρα ευχάριστα και να ανεβάζει την ποιότητα της ζωής μας. Είναι ωραία να κάτσεις 2 ώρες και να αγωνιάς να χαίρεσαι να λυπάσαι και να μπεις σε ένα τέτοιο μουντ. Όμως αν όλη την υπόλοιπη εβδομάδα χαλιέσαι με το τι έγινε λάθος στο σχεδιασμό με το γεγονός ότι δεν έρχονται οι τίτλοι, έ τότε αλλάζει η φύση του χόμπι και δεν είναι το άθλημα που σε γεμίζει αλλά το αέναο κυνήγι του κάθε τίτλου. Εκεί είναι η ένστασή μου.
Στο κάτω κάτω της γραφής είναι νωρίς ακόμα, 7 αγωνιστικές έχουν γίνει και όλα είναι αναστρέψιμα. Κάποτε έπαιρνες τον Γενάρη και Χαινς και Λο και σήκωνες ευρωλίγκα, και ήσουν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τώρα. Ή εμείς σε κάτι μήνες μήνες από προτελευταίοι με μια νίκη πάω από την τελευταία βιλερμπαν, πήγαμε Φ4 και σηκώσαμε εμφατικά την κούπα, σκορπώντας κανονικά την Ρεαλ και την Φενερ. Αν θυμάσαι τότε κι εμείς παραπαίαμε, αλλά ήρθε ο Ναν και σιγα σιγα έδεσε η ομάδα. Πέρσι πάλι η Φενέρ τέτοιο καιρό δεν έδειχνε ομάδα που θα φτάσει στο Φ4 αν θυμάμαι καλά.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι εντελώς διαφορετικό το σκεπτικό του σχόλιου μου από αυτό που αντιλαμβάνεσαι. Εγώ εστιάζω ότι το μπάσκετ (όπως κάθε άθλημα) είναι χόμπι, όχι ζήτημα "ζωής ή θανάτου". Ένα χόμπι, μια ασχολία, πρώτιστος έχει σκοπό την αναψυχή και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Αν φτάνει στο σημείο να σε χαλάει τόσο πολύ, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να "μαυρίζει" την καθημερινότητα του εθελοντικά. Οι τίτλοι Οκ είναι ένα κίνητρο, μια κορύφωση ή συναισθηματική ανταμοιβή για τον κάθε φίλαθλο/οπαδό, αλλά δεν είναι ο αυτοσκοπός. Η αγάπη για την ομάδα είναι πάνω από αυτό και ακόμα περισσότερο το άθλημα είναι πάνω από όλα αυτά. Βλέπουμε μπάσκετ γιατί αγαπάμε το άθλημα, όχι μονό την επιτυχία και τα τρόπαια. Ειδάλλως είμαστε σε μια τυφλή "λογιστική" μανία για νίκες, μόνο νίκες ... αριθμοί, όχι μπασκετ.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 2:07 pmΚοίταξε, όταν έχεις πάρει 7 κούπες με νομίζω μόλις έναν χαμένο τελικό, όλα γίνονται πιο εύκολα και εύκολα δίνουμε συμβουλές, δεν σε κατηγορώ, τα ίδια κάνω και εγώ σε φίλους μου Παναθηναικούς ποδοσφαιρόφιλους που βρίζουν όλη μέρα για το πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναικός. Οταν είσαι απέξω από τον χορό και χορτσασμένος όλα είναι ποιο εύκολα και τα βλέπουμε πιο σωστά και ρεαλιστικά.kein έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 11:28 am
Την κούπα την διεκδικούν διάφορες ομάδες, μία όμως κάθε φορά την σηκώνει. Πολλές φορές η διαφορά είναι ένα πεταχτάρι ή ένα σουτ σαν του Γιουλ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φιναλίστ ήταν για πέταμα ή ότι η διαφορά τους ήταν χαώδης. Και για να είμαστε ρεαλιστές οι δυο συγκριμένοι χαμένοι ήταν καλύτερες ομάδες από αυτές που το σήκωσαν. Έτσι είναι ο αθλητισμός, απρόβλεπτος κάποιες φορές και αυτό τον κάνει τόσο όμορφο. Γιατί αν ήταν να πηγαίνουν όλα με βάση το ρόστερ θα ήταν ανούσιο να βλέπεις ένα τουρνουά που θα ξέρεις από πριν τι θα γίνει στο τέλος.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
giannis approves this postkaramelitsa έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 2:07 pm
, τα ίδια κάνω και εγώ σε φίλους μου Παναθηναικούς ποδοσφαιρόφιλους που βρίζουν όλη μέρα για το πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναικός.

-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με την διαφορά ότι στο ποδόσφαιρο ο μόνος ρεαλιστικός στόχος των ομάδων είναι το πρωτάθλημα γιατί τα μπάτζετ μας είναι της πλάκας σε σχέση με ομάδες από καλύτερα πρωταθλήματα. Στο μπάσκετ πλέον το πρωτάθλημα δεν κάνει αίσθηση σε κανένα. Αν δεν πάρεις ευρωπαϊκό κλείνει με πικρία η χρόνια. Πήραμε τα 4 τελευταία χρόνια 3 πρωταθλήματα. Χάσαμε την κούπα σε 4 φάιναλ φορ. Θεωρούμε επιτυχημένη την ομάδα? Όχι.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 2:07 pmΚοίταξε, όταν έχεις πάρει 7 κούπες με νομίζω μόλις έναν χαμένο τελικό, όλα γίνονται πιο εύκολα και εύκολα δίνουμε συμβουλές, δεν σε κατηγορώ, τα ίδια κάνω και εγώ σε φίλους μου Παναθηναικούς ποδοσφαιρόφιλους που βρίζουν όλη μέρα για το πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναικός. Οταν είσαι απέξω από τον χορό και χορτσασμένος όλα είναι ποιο εύκολα και τα βλέπουμε πιο σωστά και ρεαλιστικά.kein έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 11:28 am
Την κούπα την διεκδικούν διάφορες ομάδες, μία όμως κάθε φορά την σηκώνει. Πολλές φορές η διαφορά είναι ένα πεταχτάρι ή ένα σουτ σαν του Γιουλ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φιναλίστ ήταν για πέταμα ή ότι η διαφορά τους ήταν χαώδης. Και για να είμαστε ρεαλιστές οι δυο συγκριμένοι χαμένοι ήταν καλύτερες ομάδες από αυτές που το σήκωσαν. Έτσι είναι ο αθλητισμός, απρόβλεπτος κάποιες φορές και αυτό τον κάνει τόσο όμορφο. Γιατί αν ήταν να πηγαίνουν όλα με βάση το ρόστερ θα ήταν ανούσιο να βλέπεις ένα τουρνουά που θα ξέρεις από πριν τι θα γίνει στο τέλος.
Στο μπάσκετ πλέον το πρωτάθλημα είναι μια κόντρα πρεστίζ μεταξύ Ολυμπιακού και Παο και για πειράγματα γιατί και οι 2 ομάδες έχουν μπάτζετ αντίστοιχα Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτυ στην Ευρώπη και κύριος στόχος είναι το ευρωπαϊκό για να θεωρηθεί απόλυτα επιτυχημένη μια χρονιά.
Στο ποδόσφαιρο παίρνοντας απλά το πρωτάθλημα η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς να μαι ούτε ποδοσφαιρόφιλος, ούτε οπαδός Real ή City, νομίζω ότι καλή τη θεωρούν την χρονιά τους αυτοί αν πάρουν κούπα σε Ισπανία και Αγγλία αντίστοιχα. Περισσότερο την ψυχοσύνθεση μας δείχνει αυτό νομίζω. Εννοείται πως δεν το παίζω υπεράνω. Ούτε εγώ θεωρώ επιτυχημένη την ομάδα.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 5:00 pmΜε την διαφορά ότι στο ποδόσφαιρο ο μόνος ρεαλιστικός στόχος των ομάδων είναι το πρωτάθλημα γιατί τα μπάτζετ μας είναι της πλάκας σε σχέση με ομάδες από καλύτερα πρωταθλήματα. Στο μπάσκετ πλέον το πρωτάθλημα δεν κάνει αίσθηση σε κανένα. Αν δεν πάρεις ευρωπαϊκό κλείνει με πικρία η χρόνια. Πήραμε τα 4 τελευταία χρόνια 3 πρωταθλήματα. Χάσαμε την κούπα σε 4 φάιναλ φορ. Θεωρούμε επιτυχημένη την ομάδα? Όχι.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 2:07 pm
Κοίταξε, όταν έχεις πάρει 7 κούπες με νομίζω μόλις έναν χαμένο τελικό, όλα γίνονται πιο εύκολα και εύκολα δίνουμε συμβουλές, δεν σε κατηγορώ, τα ίδια κάνω και εγώ σε φίλους μου Παναθηναικούς ποδοσφαιρόφιλους που βρίζουν όλη μέρα για το πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναικός. Οταν είσαι απέξω από τον χορό και χορτσασμένος όλα είναι ποιο εύκολα και τα βλέπουμε πιο σωστά και ρεαλιστικά.
Στο μπάσκετ πλέον το πρωτάθλημα είναι μια κόντρα πρεστίζ μεταξύ Ολυμπιακού και Παο και για πειράγματα γιατί και οι 2 ομάδες έχουν μπάτζετ αντίστοιχα Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτυ στην Ευρώπη και κύριος στόχος είναι το ευρωπαϊκό για να θεωρηθεί απόλυτα επιτυχημένη μια χρονιά.
Στο ποδόσφαιρο παίρνοντας απλά το πρωτάθλημα η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά αυτό το Ευρωλίγκα ή αποτυχία στο ποδόσφαιρο αντίστοιχα καμία ομάδα δεν το χει. Ναι η Ρεαλ, η Μπαρτσα, η Λίβερπουλ, η Μπάγερν θέλουν να πάρουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Καμία δεν πρόκειται να θεωρήσει αποτυχημένη τη χρονιά της, αν δε το πάρει και φτάσει στους 4 ή στον τελικό. Ίσως μόνο η Ρεάλ, που λόγω των πολλών κατακτήσεων την έχει ψωνίσει. Αλλά ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν είναι τέτοια περίπτωση. Δεν είναι η ομάδα με τις 15 κατακτήσεις.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 5:00 pmΜε την διαφορά ότι στο ποδόσφαιρο ο μόνος ρεαλιστικός στόχος των ομάδων είναι το πρωτάθλημα γιατί τα μπάτζετ μας είναι της πλάκας σε σχέση με ομάδες από καλύτερα πρωταθλήματα. Στο μπάσκετ πλέον το πρωτάθλημα δεν κάνει αίσθηση σε κανένα. Αν δεν πάρεις ευρωπαϊκό κλείνει με πικρία η χρόνια. Πήραμε τα 4 τελευταία χρόνια 3 πρωταθλήματα. Χάσαμε την κούπα σε 4 φάιναλ φορ. Θεωρούμε επιτυχημένη την ομάδα? Όχι.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 2:07 pm
Κοίταξε, όταν έχεις πάρει 7 κούπες με νομίζω μόλις έναν χαμένο τελικό, όλα γίνονται πιο εύκολα και εύκολα δίνουμε συμβουλές, δεν σε κατηγορώ, τα ίδια κάνω και εγώ σε φίλους μου Παναθηναικούς ποδοσφαιρόφιλους που βρίζουν όλη μέρα για το πότε θα πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναικός. Οταν είσαι απέξω από τον χορό και χορτσασμένος όλα είναι ποιο εύκολα και τα βλέπουμε πιο σωστά και ρεαλιστικά.
Για τον οπαδό του μπασκετικού Ολυμπιακού (όχι όλους) η Ευρωλίγκα έχει γίνει λίγο κόμπλεξ. Σου λέει γιατί ο Παναθηναϊκός έχει 7 κι εγώ 3; Γιατί εγώ είμαι κάθε χρόνο εκεί και ο Παναθηναϊκός μετά από 12 χρόνια που είχε να πάει σε Φ4, το πήρε κατευθείαν; Από την άλλη αυτή η λογική το μόνο που καταφέρνει είναι να φέρνει εσωστρέφεια και δυσκολεύει το έργο της κατάκτησης.
Σημαίνει αυτό ότι ο Ολυμπιακός τα κάνει όλα καλά και φταίνε οι γκρινιάρηδες οπαδοί μόνο; Όχι. Λάθη έχουν γίνει και από τους παίκτες και από τον προπονητή και από όλο τον οργανισμό. Όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας. Υπάρχουν όμως κάποιες ομάδες (μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός) που είναι σταθερά ψηλά. Και δεν είναι ο μόνος λόγος το μπάτζετ τους. Είναι και αυτό αλλά όχι μόνο αυτό. Κι άλλες ομάδες έχουν μεγάλα μπάτζετ αλλά έχουν ταβάνι τα πλέι-οφ.
Αυτές οι ομάδες κάνουν και κάποια πράγματα καλά. Γιατί καλή η κριτική, αλλά πόσοι από εμάς κράζαμε όταν ήρθε ο Χολ το καλοκαίρι, για παράδειγμα; Εγώ σίγουρα. Πόσοι θεωρούσαμε τον Κάι Τζόουνς τον παιχταρά που θα κάνει πάταγο; Αυτή τη στιγμή ο Κάι Τζόουνς σε μια άδεια περιφέρεια σε μια άδεια Frontline της Εφές ζήτημα να παίζει 10-15 λεπτά. Ο Χολ μοιράζεται τη θέση με τον Μιλουτίνοφ και έχει παρόλαυτα πολύ μεγαλύτερη συνεισφορά.
Εμείς όμως δεν αποφασίζουμε. Και για αυτό έχουμε πάντα δίκιο. Κανείς δε θα κάνει κριτική σε μένα αν ο Κάι Τζόουνς, ο Τζάρεντ Μπάτλερ κτλ κτλ, που πρότεινα όλο το καλοκαίρι δεν πιάσουν.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω ιδέα για τους Ισπανούς, αλλά οι Άγγλοι 100% θεωρούν την Premier League πιο σημαντική από CHLSokos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 6:06 pmΧωρίς να μαι ούτε ποδοσφαιρόφιλος, ούτε οπαδός Real ή City, νομίζω ότι καλή τη θεωρούν την χρονιά τους αυτοί αν πάρουν κούπα σε Ισπανία και Αγγλία αντίστοιχα. Περισσότερο την ψυχοσύνθεση μας δείχνει αυτό νομίζω. Εννοείται πως δεν το παίζω υπεράνω. Ούτε εγώ θεωρώ επιτυχημένη την ομάδα.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Οκτ 31, 2025 5:00 pm
Με την διαφορά ότι στο ποδόσφαιρο ο μόνος ρεαλιστικός στόχος των ομάδων είναι το πρωτάθλημα γιατί τα μπάτζετ μας είναι της πλάκας σε σχέση με ομάδες από καλύτερα πρωταθλήματα. Στο μπάσκετ πλέον το πρωτάθλημα δεν κάνει αίσθηση σε κανένα. Αν δεν πάρεις ευρωπαϊκό κλείνει με πικρία η χρόνια. Πήραμε τα 4 τελευταία χρόνια 3 πρωταθλήματα. Χάσαμε την κούπα σε 4 φάιναλ φορ. Θεωρούμε επιτυχημένη την ομάδα? Όχι.
Για αυτούς είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο , που εγώ συμφωνώ αλλά ο καθένας με την άποψη του σε αυτό
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο