Euroleague 2026-27, Round 2 : Zalgiris Kaunas vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

kite26

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Οκτ 01, 2026 7:31 am

Καρβουνιάρης έγραψε: ↑
Πέμ Οκτ 01, 2026 12:25 am
kite26 έγραψε: ↑
Τετ Σεπ 30, 2026 9:57 pm

Δεν ξέρω γιατρέ, αυτόν τον παίκτη δεν μπορώ να τον βγάλω απ' το μυαλό μου. Είμαι στη δουλειά; Εντιαγέ. Είμαι στο σπίτι; Εντιαγέ; Πάω να κοιμηθώ; Εντιαγέ. Α ρε κόουτς, μας τρέλανες λέμε! Αυτή η σιγουριά, αυτή η αρχοντιά που βγάζει με ενθουσιάζει! Είμαι καλά γιατρέ μου;
Αυτό έπαθα κι εγώ στα νιάτα μου με την Ορνέλλα Μούτι!!! :D :D :D
Κι εγώ με την Μόνικα Εντζαϊούτσι:)
Η φάση που μπαίνει στο δεύτερο δεκάλεπτο ωσάν τιμωρός, μου θυμίζει λίγο φάση Θεοχάρης εναντίον Πρέσκα, εμπόρου ζωτικών οργάνων. Μπαίνει μέσα ο παικταράς, αποδίδει δικαιοσύνη και σώζει την ομάδα του:

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Οκτ 01, 2026 8:54 am

Christofis έγραψε: ↑
Τετ Σεπ 30, 2026 10:25 pm

Δεν ξέρω γιατρέ, αυτόν τον παίκτη δεν μπορώ να τον βγάλω απ' το μυαλό μου. Είμαι στη δουλειά; Εντιαγέ. Είμαι στο σπίτι; Εντιαγέ; Πάω να κοιμηθώ; Εντιαγέ. Α ρε κόουτς, μας τρέλανες λέμε! Αυτή η σιγουριά, αυτή η αρχοντιά που βγάζει με ενθουσιάζει! Είμαι καλά γιατρέ μου;
Χαρταετε μου εχω δουλεψει ως γενικος χειρουργος, ως γενικος γιατρος(αγροτικος), ως γιατρος μοναδας εντατικης θεραπειας, εχω κανει εκπαιδευση στην ωτορυνολαρυγγολογια και τηνν ορθοπεδική ως μερος της εκπαιδευσης μου, εχω κανει σεμιναρια ψυχολογιας και δουλευω και κια γεματη τριετια ως ειδικος πλαστικος Χειρουργος.
Μπορω να πω οτι λογω ειδικοτητας κανω και τον Ντεντεκτιβ στο τι θελει ενας ασθενης να κανει(απο πλευρας αισθητικων παρεμβασεων), γιατι το θελει, αν οντως αυτο θελει να κανει. Αναλυω και ψυχαναλυω καποιον απο το πως καθεται πως μεμκοιταει και τι θελει να πει πραγματικα με αυτα που λεει.

Ε μαζι σου σηκωνω τα χερια ψηλα :banghead: :hammer: :obey:
διαρτοφολογικο -φαρμακευτικο καθαρα ειναι το ζητημα ,προσπαθω να εκμαιευσω στοιχεια σχετικα με τους διατροφικους συνδιασμους του χαρταετου μας για να δω πως συγκεκριμενοι συνδυασμοι τροφων μπορουν αν οδηγησουν σε τετοιες καταστασεις :roofl:

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
kite26

champion
Reactions:

Πέμ Οκτ 01, 2026 8:59 am

fotis vlachopoulos έγραψε: ↑

Χαρταετε μου εχω δουλεψει ως γενικος χειρουργος, ως γενικος γιατρος(αγροτικος), ως γιατρος μοναδας εντατικης θεραπειας, εχω κανει εκπαιδευση στην ωτορυνολαρυγγολογια και τηνν ορθοπεδική ως μερος της εκπαιδευσης μου, εχω κανει σεμιναρια ψυχολογιας και δουλευω και κια γεματη τριετια ως ειδικος πλαστικος Χειρουργος.
Μπορω να πω οτι λογω ειδικοτητας κανω και τον Ντεντεκτιβ στο τι θελει ενας ασθενης να κανει(απο πλευρας αισθητικων παρεμβασεων), γιατι το θελει, αν οντως αυτο θελει να κανει. Αναλυω και ψυχαναλυω καποιον απο το πως καθεται πως μεμκοιταει και τι θελει να πει πραγματικα με αυτα που λεει.

διαρτοφολογικο -φαρμακευτικο καθαρα ειναι το ζητημα ,προσπαθω να εκμαιευσω στοιχεια σχετικα με τους διατροφικους συνδιασμους του χαρταετου μας για να δω πως συγκεκριμενοι συνδυασμοι τροφων μπορουν αν οδηγησουν σε τετοιες καταστασεις :roofl:
Χαχα τώρα το είδα! Δοκίμασα χθες Parmigiano Regiano με μαύρο ψωμί μπέργκερ εμποτισμένο σε άνθρακα και μπιφτέκια Χαλκιαδάκη. Μπομπέιρο!

kite26

champion
Reactions:

Πέμ Οκτ 01, 2026 11:10 am

Καρβουνιάρης έγραψε: ↑
Πέμ Οκτ 01, 2026 12:25 am

Αυτό έπαθα κι εγώ στα νιάτα μου με την Ορνέλλα Μούτι!!! :D :D :D
Ώπα κάτσε, γιατί αυτό το ποστ σου δεν πρέπει να περάσει έτσι. Θεάρα η Ορνέλα Μούτι, ανεπανάληπτη.

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Οκτ 01, 2026 12:43 pm

fotis vlachopoulos έγραψε: ↑

Αυτα που πινει ο χαρταετος ειναι σαν την συνταγη της κοκα κολα . Δεν θα τα μαθετε ποτε :mutombo:

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Οκτ 01, 2026 1:03 pm

Μάγκες έχει κουράσει απίστευτα η φάση με τον kite. Μπαίνω να διαβάσω κάνα σχόλιο για το ματς και για την ομάδα γενικά και πρέπει να ψάχνω κάνα μισάωρο ανάμεσα στις παπαριες του kite για να βρω ένα σχόλιο του Papp να μας ανοίξει τα μάτια.
Φτιάξτε ένα άλλο τοπικ και μπείτε να σπαμαρετε όσο γουστάρετε.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Οκτ 01, 2026 1:18 pm

Παιδιά έχει δίκιο ο @golitog7, έχω κι εγώ την τάση να βγαίνω off topic αλλά ως ένα σημειό, για πιο χαλαρή κουβεντούλα υπάρχουν τα ανάλογα τόπικ και αν όχι μπορούν να δημιουργηθούν.

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 01, 2026 1:37 pm

Φτιαξτε ενα θεμα αποκλειστικα με τεχνικες αναλυσεις οπου οποιος γνωριζει γραφει και οποιος καταλαβαινει τι διαβαζει τοτε διαβαζει .

Τετοια κουβεντα βεβαια με οπαδικο μανδυα δεν μπορει να γινει οπως και αν υπαρχουν θεματα τζιζ και αβατα οπως πχ η διαιτησια .

Για τα οφ τοπικ ας φτιαχτει ενα θεμα γενικης παπαρολογιας .

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Οκτ 01, 2026 1:48 pm

coach blue έγραψε: ↑
Πέμ Οκτ 01, 2026 1:37 pm
Φτιαξτε ενα θεμα αποκλειστικα με τεχνικες αναλυσεις οπου οποιος γνωριζει γραφει και οποιος καταλαβαινει τι διαβαζει τοτε διαβαζει .

Τετοια κουβεντα βεβαια με οπαδικο μανδυα δεν μπορει να γινει οπως και αν υπαρχουν θεματα τζιζ και αβατα οπως πχ η διαιτησια .

Για τα οφ τοπικ ας φτιαχτει ενα θεμα γενικης παπαρολογιας .
Τα δύο πρώτα δεν καταλαβαίνω πως σχετίζονται. Στο τόπικ του παιχνιδιού, γράφεται κάποιο πόστ για τον τρόπο παιχνιδιού μιας εκ των ομάδων που συμμετέχουν. Γιατί να υπάρχει ξεχωριστό τόπικ; Επίσης, τι σχέση έχει ο τρόπος παιχνιδιού μίας ομάδας με τον οποιοδήποτε οπαδικό μανδύα; Τι σχέση έχει η παραλλαγή του spain pnr με το τι ομάδα είσαι;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 01, 2026 2:26 pm

Νομίζω το πρόβλημα είναι ότι ελάχιστοι κάνουνε αναλύσεις όπως ο παπ7 και οι περισσότεροι απλά παπαρολογουμε .. γιαυτο και είναι δύσκολο να βρεις τέτοια σχόλια γιατί πολύ απλά δεν γίνονται

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 01, 2026 2:40 pm

shaq7 έγραψε: ↑
Νομίζω το πρόβλημα είναι ότι ελάχιστοι κάνουνε αναλύσεις όπως ο παπ7 και οι περισσότεροι απλά παπαρολογουμε .. γιαυτο και είναι δύσκολο να βρεις τέτοια σχόλια γιατί πολύ απλά δεν γίνονται
Γι αυτο τον λογο να ειναι μαζεμενα αυτα τα ελαχιστα ποσταρισματα σε ενα θεμα ωστε να ειναι ευκολα προσβασιμα . . Να ανεβουν και λιστες με τα πλει μπουκ των ομαδων οπου μετα οποιος βλεπει τα παιχνιδια να καταλαβαινει ( η και οχι ) ποια πλεις κουμπωνουν στον καθε παικτη .

Αυτα ειναι ας πουμε ενα 30% . Το υπολοιπο ειναι αλλοι παραγοντες που επιδρουν σε ενα παιχνιδι .

kite26

champion
Reactions:

Πέμ Οκτ 01, 2026 2:51 pm

coach blue έγραψε: ↑
Πέμ Οκτ 01, 2026 2:40 pm
shaq7 έγραψε: ↑
Γι αυτο τον λογο να ειναι μαζεμενα αυτα τα ελαχιστα ποσταρισματα σε ενα θεμα ωστε να ειναι ευκολα προσβασιμα . . Να ανεβουν και λιστες με τα πλει μπουκ των ομαδων οπου μετα οποιος βλεπει τα παιχνιδια να καταλαβαινει ( η και οχι ) ποια πλεις κουμπωνουν στον καθε παικτη .

Αυτα ειναι ας πουμε ενα 30% . Το υπολοιπο ειναι αλλοι παραγοντες που επιδρουν σε ενα παιχνιδι .
Πραγματικά θα ήθελα να βρω κάποιο καλό βιβλίο με θεωρία μπάσκετ, να το διαβάσω να με βοηθήσει να καταλάβω καλύτερα την ορολογία του Παπ7.
Όσον αφορά εμένα, κι εμένα μπορεί να με κουράζουν κάποιοι, αλλά υπάρχει ανοχή εκ μέρους μου και δεν επιτίθεμαι σε κανέναν. Κι εγώ θεωρώ κάποια ποστ αδιάφορα/αχρείαστα κτλ., αλλά ούτε αναφέρομαι σε κανέναν, μπορεί απλά να κάνω ignore κάποιο μέλος αν δεν μπορώ άλλο.
Τέλος πάντων, λέμε δύο κουβέντες να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα αν είναι και αυτό να παρεξηγείται...
Μπορώ πολύ εύκολα να μην ξαναγράψω τίποτα, δεν υπάρχει κανένα θέμα φίλε. Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα αυτό, δε θα με ξαναδείς, ούτε θα με ξανά ακούσεις. Έχω με πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ στη ζωή μου, πίστεψέ με.
Και κάτι τελευταίο, δεν ξέρεις τι μπορεί να περνάει κάποιος κάτω από την πλάκα που κάνει. Μπορεί να τον βοηθάει να κρατήσει ένα ενδιαφέρον στη ζωή του, να έχει έναν μικρόκοσμο να κοροϊδέψει λίγο τον εαυτό του. Γενικότερα αυτό.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Οκτ 01, 2026 3:00 pm

Πραγματικά θα ήθελα να βρω κάποιο καλό βιβλίο με θεωρία μπάσκετ, να το διαβάσω να με βοηθήσει να καταλάβω καλύτερα την ορολογία του Παπ7.
Αν θέλεις μπορείς να δεις αυτά: https://transitionoffense.com/ και https://coachtube.com/course/basketball ... k/18139075 αλλά νομίζω θα βαρεθείς. Καλύτερα είναι να παίρνεις τον όρο που θέλεις να καταλάβεις και να τον βάζεις στο youtube. To video βοηθάει αρκετά (imo) αν δεν είσαι εξοικειωμένος με πινακάκι. Καλή τύχη!

Εικόνα
kite26

champion
Reactions:

Πέμ Οκτ 01, 2026 3:03 pm

nikolas_asteri έγραψε: ↑
Πέμ Οκτ 01, 2026 3:00 pm
Αν θέλεις μπορείς να δεις αυτά: https://transitionoffense.com/ και https://coachtube.com/course/basketball ... k/18139075 αλλά νομίζω θα βαρεθείς. Καλύτερα είναι να παίρνεις τον όρο που θέλεις να καταλάβεις και να τον βάζεις στο youtube. To video βοηθάει αρκετά (imo) αν δεν είσαι εξοικειωμένος με πινακάκι. Καλή τύχη!
Εντάξει, δεν θέλω να γίνω και Φιλ Τζάκσον, λίγο την ορολογία θα ήθελα να κατανοήσω για να να συνεννοούμαστε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 01, 2026 3:15 pm

Παίζουμε ματσάκι πάντως το βράδυ με την βιρτους..μήπως να άνοιγε κάνα θρεντακι;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”