Παναθηναϊκός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αφού και η μπαρτσα στη euroleague είναι, τι νοημα έχει το euroleague out?manos_89 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 1:16 amΑν κατάλαβα καλά είπαν στην magic euroleague ότι έχει και φέτος euroleague out όρο στο συμβόλαιο του.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 08, 2026 12:52 amΦέτος δε πήγε αυτός Μπαρτσα?Ακόμα δε πήγε θα φύγει?
Έχει ξεπέσει πολύ η Μπάρτσα για να δέχεται τέτοιους όρους στο μεταξύ.
και λογικα θα πρεπει να τον ακολουθησει συντομα και ο μητογλου.pan24 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 07, 2026 10:37 pmΜπορεί και να το κάνει.
Από την άλλη σίγουρα θα έχει μιλήσει με τον Ζοτς.
Στο 2-3-4 δεν υπάρχει κανένας κλασσικός offball σουτέρ εκτός του Ρογκαβόπουλου και αυτό δε νομίζω ότι είναι τυχαίο.
Σίγουρα θα πάρει ευκαιρίες.
Αν δε πάρει βέβαια το εχω σχεδόν δεδομένο ότι το επόμενο καλοκαίρι θα ζητήσει να φύγει.
Έχει δείξει σε όλη τη πορεία του ως τώρα ότι προτιμάει να είναι κάπου και να παίζει παρά να παίρνει καλά λεφτά να σκουπίζει πάγκο.
-
manos_89

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Dejan
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι ακριβώς. Μπορεί το out που έχει να είναι κάνα εκατομμύριο και η Μπάρτσα να βρεθεί από εκεί που δεν το περίμενε με +1 εκατομμύριο χωρίς να έχει κάνει τίποτα.
Και εμένα την ίδια εντύπωση μου κάνει. Απλά μεταφέρω το τι κατάλαβα ότι ειπώθηκε. Από την άλλη βέβαια και με τον Τζέημς στην Μπάρτσα έπεσε κάποιου είδους λούσιμο που δεν έχω καταλάβει ακριβώς ενώ φαινόταν να έχει υπογράψει εκεί ο παίκτης
Edit: Μοιάζει έμπιστος οπότε τελειώνει και του γιαμπουσέλε;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο