Συμφωνώ, τέτοιες κινήσεις δείχνουν χαρακτήρα και δένουν ένα παίκτη με την ομάδα συναισθηματικά που δεν τον παράτησε στα δύσκολα, θεωρώ ότι σε βάθος χρόνου θα φανεί ότι πράξαμε σωστά....μην την ξαναπατήσουμε όπως κάποτε με τον Χάκετ.georbap έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 7:09 pmΘα χαρώ πάρα πολύ αν όντως ισχύει ότι θα προχωρήσουμε με Έβανς.
Μεγάλη μου καψούρα ο παικταράς και σπουδαία κίνηση από την ομάδα.
Νομίζω πως όταν με το καλό επιστρέψει ο Έβανς στην δράση , θα έχει ένα έξτρα κίνητρο να δικαιώσει την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε σε μια ομολογουμένως δύσκολη στιγμή της καριέρας του.
Ξανά λέω ,μακάρι να ισχύει!!!!!
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa
- Reactions: 965
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω ότι μέχρι Φλεβάρη βγαίνει το '2' μόνο με Ντόρσεϋ ρε συ. Γιατί Λάρυ-Μακίσικ-Λονγκ ημίμετρα είναι εκεί, δεν είναι λύσεις. Πρέπει να γίνει σχεδιασμός χωρίς να υπολογίζουμε στον Έβανς, τουλάχιστον για το 24/25 (προφανώς μακάρι να είναι σε θέση να προσφέρει το παιδί αλλά είναι καλύτερα να μην βασιζόμαστε σε αυτό). Γι' αυτό λέω και πριν ότι είναι καλύτερο να τον βλέπουμε ως μακροπρόθεσμο αντικαταστάτη του Γκος τον Έβανς. Φέρνει κάτι διαφορετικό στον άσσο. Εξάλλου και ο Μπαρτζώκας από πέρσι πριν φύγει ο Σλούκας ακόμα μιλούσε για τρεις χειριστές. Τώρα θα μου πεις, ο Λονγκ δεν είναι χειριστής; Ναι, αλλά και πάλι είναι για να κατεβάζει μόνο, δεν θα σου δημιουργήσει ο συγκεκριμένος.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 7:15 pmΟπως το βλέπω εγώ στις θέσεις 1 και 2 κλείσαμε....θα πάμε με Γουόκαπ, Γκος και Ντόρσευ, Μακισικ/Λαρετζάκης και από Ιανουάριο και με Εβανς, αν επιστρε΄ψει ο Εβανς σε μια καλή κατάσταση θα είμαστε αισθητά καλύτερο στο 1-2.nikolakias έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 7:01 pmΞεκάθαρα έρχεται σαν έξτρα λύση ο Έβανς παιδιά. Η ομάδα θα δώσει σίγουρα άλλο ένα μεγάλο συμβόλαιο σε παίκτη στο 2-3 (πλην του Βεζένκοφ όταν με το καλό έρθει). Απλά προφανώς περιμένει να ξεκαθαρίσει κάπως του Σάσα αφού, αν έρθει αυτός, θέλουμε παίκτη να πατάει περισσότερο στο 2 παρά στο 3. Εγώ που γκρινιαζα για το ότι δεν κάνουμε κινήσεις και δεν παίρνουμε ρίσκα πάντως, από όσα βλέπω, είμαι ικανοποιημένος και θα περιμένω τα επόμενα μεταγραφικά νέα (γιατί τέτοια θα υπάρξουν, δε γίνεται αλλιώς) με σαφώς λιγότερο άγχος. Μας αρέσει δε μας αρέσει η ομάδα αφήνει να διαρρεύσει κάτι μόνο όταν ο παίκτης είναι κλεισμένος – εξ ου και η σιγή ιχθύος αλλά και η δική μας φρίκη μέρες τώρα.
Ο Έβανς ξεκάθαρα θα πάρει τη θέση του Γκος αν, πρώτα ο Θεός, είναι υγιής από το 25/26.
Από εκει και πέρα νομίζω δεν θα κάνουμε άμεσα άλλη μεταγραφή, δεν χρειάζεται κιόλας, θα περιμένουμε αρχικά να δούμε τι θα γίνει με Βεζένκοφ και αν δεν κάτσει θα πάρουμε και ένα 3αρι.
Για μένα ορθολογικές και σωστές κινήσεις....το χαρτί που θα μας κάνει την διαφορά είναι αν θα έρθει ο Βεζένκοφ, και αν δεν έρθει τελικά, αν θα πάρουμε ένα καλό 3αρι.
Δεν ξέρω, νομίζω η ομάδα χρειάζεται ένα κίλερ 2-3άρι ανεξαρτήτως έλευσης Σάσα. Ο ασταθής Κάνααν αντικαταστάθηκε από τον ασταθή Ντόρσεϋ και η ομάδα χρειάζεται κάτι πιο γκαραντί, να παίρνει σταθερούς πόντους από τη θέση.
0
- shaq7
- Reactions: 5650
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο σταυρου παντως ακρες με καε δεν εχει..δεν θυμαμαι να χει πετυχει ποτε μεταγραφη μας..εχει γνωσεις απο νβα ομως (ασχετο με την εγκυροτητα του )
ο κιναν παντως βασιζεται πολυ στα γονατα του που παρατηρουσα τις κινησεις του..ηταν διαολι ο τυπος παντως,πολυ εκρηκτικος και γρηγορος παρα τον αχιλλειο.Αν τα χασει αυτα λογω τραυματισμου δεν νομιζω οτι θα παει καλα το πραγμα και για μας και για αυτον..επισης επειδη παιζει ετσι αυξανει τις πιθανοτητες να το ξαναπαθει.. ΑΝ παντως γινει κανα θαυμα και γυρισει σε τοπ λεβελ εχουμε μεγαλο ταβανι σαν ομαδα,ειδικα και με σασα μεσα.
NBA Insider
@nbainsidergoat
Unrelated to the NBA, but Evan Fournier’s time in the league is all but up. Very close to agreeing a contract with a Euroleague team.

ο κιναν παντως βασιζεται πολυ στα γονατα του που παρατηρουσα τις κινησεις του..ηταν διαολι ο τυπος παντως,πολυ εκρηκτικος και γρηγορος παρα τον αχιλλειο.Αν τα χασει αυτα λογω τραυματισμου δεν νομιζω οτι θα παει καλα το πραγμα και για μας και για αυτον..επισης επειδη παιζει ετσι αυξανει τις πιθανοτητες να το ξαναπαθει.. ΑΝ παντως γινει κανα θαυμα και γυρισει σε τοπ λεβελ εχουμε μεγαλο ταβανι σαν ομαδα,ειδικα και με σασα μεσα.
NBA Insider
@nbainsidergoat
2
1
1

- berry
- Reactions: 1477
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρκεί να πάρουμεkaramelitsa έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 7:15 pmΟπως το βλέπω εγώ στις θέσεις 1 και 2 κλείσαμε....θα πάμε με Γουόκαπ, Γκος και Ντόρσευ, Μακισικ/Λαρετζάκης και από Ιανουάριο και με Εβανς, αν επιστρε΄ψει ο Εβανς σε μια καλή κατάσταση θα είμαστε αισθητά καλύτερο στο 1-2.nikolakias έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 7:01 pmΞεκάθαρα έρχεται σαν έξτρα λύση ο Έβανς παιδιά. Η ομάδα θα δώσει σίγουρα άλλο ένα μεγάλο συμβόλαιο σε παίκτη στο 2-3 (πλην του Βεζένκοφ όταν με το καλό έρθει). Απλά προφανώς περιμένει να ξεκαθαρίσει κάπως του Σάσα αφού, αν έρθει αυτός, θέλουμε παίκτη να πατάει περισσότερο στο 2 παρά στο 3. Εγώ που γκρινιαζα για το ότι δεν κάνουμε κινήσεις και δεν παίρνουμε ρίσκα πάντως, από όσα βλέπω, είμαι ικανοποιημένος και θα περιμένω τα επόμενα μεταγραφικά νέα (γιατί τέτοια θα υπάρξουν, δε γίνεται αλλιώς) με σαφώς λιγότερο άγχος. Μας αρέσει δε μας αρέσει η ομάδα αφήνει να διαρρεύσει κάτι μόνο όταν ο παίκτης είναι κλεισμένος – εξ ου και η σιγή ιχθύος αλλά και η δική μας φρίκη μέρες τώρα.
Ο Έβανς ξεκάθαρα θα πάρει τη θέση του Γκος αν, πρώτα ο Θεός, είναι υγιής από το 25/26.
Από εκει και πέρα νομίζω δεν θα κάνουμε άμεσα άλλη μεταγραφή, δεν χρειάζεται κιόλας, θα περιμένουμε αρχικά να δούμε τι θα γίνει με Βεζένκοφ και αν δεν κάτσει θα πάρουμε και ένα 3αρι.
Για μένα ορθολογικές και σωστές κινήσεις....το χαρτί που θα μας κάνει την διαφορά είναι αν θα έρθει ο Βεζένκοφ, και αν δεν έρθει τελικά, αν θα πάρουμε ένα καλό 3αρι.
Και να είναι αξιόλογος
Τεσπα περιμένοντας τον Γκοντο λοιπόν
Εεε τον Σάσα εννοώ
0
-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Reactions: 5650
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
NBA Insider
@nbainsidergoat
·
1h
That’s all I have - that he wants a return to his native Europe. Teams are interested in both France and Greece at this stage. This is an NBA account, I would not lie and say I have sources in Europe too - just the rare occasion that a source shared this with me.
μηπως τελικα οντως τρωει γυρο με τζατζικι ο φουρνιε? Πλεον το λενε και απο εξωτερικο.
ο φουρνιε αν εχει κινητρο θα ναι σιγουρα στους 3 καλυτερους παικτες στην ευρωπη αν οχι ο καλυτερος..
@nbainsidergoat
·
1h
μηπως τελικα οντως τρωει γυρο με τζατζικι ο φουρνιε? Πλεον το λενε και απο εξωτερικο.
ο φουρνιε αν εχει κινητρο θα ναι σιγουρα στους 3 καλυτερους παικτες στην ευρωπη αν οχι ο καλυτερος..
2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Η επιστροφή Έβανς και ότι θα τα δώσει όλα για εμάς που τον εμπιστευτήκαμε στα δύσκολα θα ήταν σίγουρα μια ωραία ιστορία που θα γινόταν ωραία ταινία. Μακαρι να ισχυει κιόλας γιατί στην πραγματικότητα αν κάποιος έχει τους σοβαρούς τραυματισμούς στο σκαρί του, όσο κι αν η ψυχή θέλει, το σώμα δεν… Μακαρι φυσικά να είναι ο τελευταίος τραυματισμός για το παλικάρι.
Όσο για το ότι ο Ολυμπιακός με αυτή την κίνηση δημιουργεί καλό ονομα στην πιάτσα. Εχμμμ όχι ακριβώς.
Ξέρω μια ομάδα με πρόεδρο που, ας το θέσω όσο πιο σεμνά μπορώ, έχει περίεργα γούστα και δεν έχει και το καλύτερο ονομα εκεί εξω. Που έχει βάλει μια ωραία μέρα την ομάδα να γυρίσει 1500χλμ με πούλμαν. Που στα νιάτα του είχε κατέβει να κάνει τσαμπουκάδες με έναν αστέρα του ΝΒΑ. Και που έχει βγάλει ιδιωτικές συνομιλίες στη δημοσιότητα με μάνατζερ, παίκτες και προπονητές.
Στην ομάδα αυτή με το που έπεσε μαρούλι ήρθαν όλοι οσοι ήθελε.
Μαρούλι ευτυχώς ή δυστυχώς παίδες. Αυτό κάνει κουμάντο.
Όσο για το ότι ο Ολυμπιακός με αυτή την κίνηση δημιουργεί καλό ονομα στην πιάτσα. Εχμμμ όχι ακριβώς.
Ξέρω μια ομάδα με πρόεδρο που, ας το θέσω όσο πιο σεμνά μπορώ, έχει περίεργα γούστα και δεν έχει και το καλύτερο ονομα εκεί εξω. Που έχει βάλει μια ωραία μέρα την ομάδα να γυρίσει 1500χλμ με πούλμαν. Που στα νιάτα του είχε κατέβει να κάνει τσαμπουκάδες με έναν αστέρα του ΝΒΑ. Και που έχει βγάλει ιδιωτικές συνομιλίες στη δημοσιότητα με μάνατζερ, παίκτες και προπονητές.
2
2

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 57
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα ακουστεί περίεργο αλλά σε αυτή τη φάση ελπίζω ο Sasha να μείνει στο NBA. Αν επιλέξει να γυρίσει δε σκέφτεσαι τίποτα, απλά τον φέρνεις για 1000 λόγους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τον χρειάζεσαι φέτος. 1 χρόνο πριν δε θα πίστευα αυτό που λέω τώρα, αλλά με το step-up του Peters, δε χωράνε και οι δύο στο roster. Ξαναλέω, ωστόσο, αν παρουσιαστεί η ευκαιρία τον φέρνεις πίσω χωρίς δεύτερη σκέψη και το πως θα χωρέσει το βλέπεις μετά. Πάντως το roster έτσι όπως έχει διαμορφωθεί χρειάζεται 1 μόνο προσθήκη πλέον. Έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει στο 2 και στο 3.
PG: Walkup, Goss, Mitrou-Long
SG: Dorsey, McKissic (Evans), Larentzakis
SF: Μεταγραφή, Papanikolaou
PF: Peters, Petrusev
C: Fall, Milutinov, Wright
Η σειρά των παικτών και οι θέσεις είναι ενδεικτικές (δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς μπορεί να διαφοροποιηθούν). Έχω κάνει σε προηγούμενο σχόλιο, τρεις προτάσεις για τη θέση 2-3. Τους Shake Milton, Lonnie Walker IV και Evan Fournier. Δε γνωρίζω κατά πόσο μιλάμε για εφικτές περιπτώσεις (αν έχουν δηλαδή την Ευρώπη σαν επιλογή), αλλά από τη στιγμή που είναι free agents (ο Fournier πρακτικά δεν είναι ακόμα, αλλά θα αποδεσμευθεί), θα επιχειρήσω να κάνω μια μίνι ανάλυση τους.
Shake Milton:
Ένας 27χρονος περιφερειακός σκόρερ ύψους 1,96 που μπορεί να αγωνιστεί από το 1 έως και το 3 (ιδανικό versatility). Αγωνίστηκε για 5 χρόνια στους Sixers παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής και όντας ένας αξιόπιστος σκόρερ για τη second unit. Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Timberwolves. Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στα 38 παιχνίδια που αγωνίστηκε, τον αντάλλαξαν στους Pistons όπου μετά από 4 μόλις παιχνίδια τον αποδέσμευσαν. Υπέγραψε minimum συμβόλαιο στους Knicks, έπαιξε 6 παιχνίδια με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και πλέον είναι ελεύθερος. Ανήκει στην κατηγορία των παικτών που θα μπορούσαν να πάρουν ένα minimum συμβόλαιο στο ΝΒΑ για φέτος, ακόμη κι αν δεν προέρχεται από καλή σεζόν. Αν όμως επιλέξει να παίξει στην Ευρώπη τότε νομίζω θα μιλάμε για μια πάρα πολύ δυνατή περίπτωση shot creator.
Lonnie Walker IV:
Ένας 25χρονος Isaiah Canaan με την αθλητικότητα και το σώμα του prime Shaq McKissic. Πέρα από την πλάκα, εξαιρετικός αθλητής και σουτέρ (38,4 φέτος στο τρίποντο) , όχι τόσο σκόρερ. Σουτάρει με κάθε τρόπο, μετά από screen, σε spot-up, στον αιφνιδιασμό. Οικονομικός στις ντρίμπλες του, μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματικά καλό αμυντικό στην Ευρώπη, λόγω αθλητικότητας και σωματοδωμής. Μπορεί να παίξει στο 2 και στο 3 και να μαρκάρει από 1 έως 3. Έχει αγωνιστεί σε Spurs, Lakers και φέτος Nets, όπου πήρε ένα minimum συμβόλαιο 2,3 εκατομμυρίων. Πάλι όμως παραμένει άγνωστο αν θα βρει ένα συμβόλαιο που να τον καλύπτει στο ΝΒΑ ή αν θα δοκιμάσει την τύχη του στα μέρη μας.
Evan Fournier:
Ένα γνώριμο όνομα στην Ευρώπη. Τα χαρακτηριστικά του λίγο πολύ τα έχουμε δει. Σκορ, σουτ, προσωπικότητα, ηγετική φυσιογνωμία, υψηλό μπασκετικό IQ. Στα 31 του πλέον προέρχεται από δύο κακές σεζόν στο ΝΒΑ. Βέβαια δεν θα μιλούσαμε για επιστροφή στην Ευρώπη διαφορετικά. Το πιθανότερο είναι ότι ακόμη και τώρα θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε ομάδες της Euroleague. Ρίσκο ίσως η αγωνιστική του κατάσταση, αλλά με διαφορά το μεγαλύτερο διαθέσιμο όνομα στην αγορά.
Υ.Γ. Πολλά μπράβο στην ΚΑΕ για τη στήριξη στον Keenan Evans. Ας ελπίσουμε να επιστρέψει υγιής και δυνατός και να μείνει στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Μιλάμε για παίκτη με potential superstar στην Ευρωλίγκα.
PG: Walkup, Goss, Mitrou-Long
SG: Dorsey, McKissic (Evans), Larentzakis
SF: Μεταγραφή, Papanikolaou
PF: Peters, Petrusev
C: Fall, Milutinov, Wright
Η σειρά των παικτών και οι θέσεις είναι ενδεικτικές (δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς μπορεί να διαφοροποιηθούν). Έχω κάνει σε προηγούμενο σχόλιο, τρεις προτάσεις για τη θέση 2-3. Τους Shake Milton, Lonnie Walker IV και Evan Fournier. Δε γνωρίζω κατά πόσο μιλάμε για εφικτές περιπτώσεις (αν έχουν δηλαδή την Ευρώπη σαν επιλογή), αλλά από τη στιγμή που είναι free agents (ο Fournier πρακτικά δεν είναι ακόμα, αλλά θα αποδεσμευθεί), θα επιχειρήσω να κάνω μια μίνι ανάλυση τους.
Shake Milton:
Ένας 27χρονος περιφερειακός σκόρερ ύψους 1,96 που μπορεί να αγωνιστεί από το 1 έως και το 3 (ιδανικό versatility). Αγωνίστηκε για 5 χρόνια στους Sixers παίρνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής και όντας ένας αξιόπιστος σκόρερ για τη second unit. Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Timberwolves. Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στα 38 παιχνίδια που αγωνίστηκε, τον αντάλλαξαν στους Pistons όπου μετά από 4 μόλις παιχνίδια τον αποδέσμευσαν. Υπέγραψε minimum συμβόλαιο στους Knicks, έπαιξε 6 παιχνίδια με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και πλέον είναι ελεύθερος. Ανήκει στην κατηγορία των παικτών που θα μπορούσαν να πάρουν ένα minimum συμβόλαιο στο ΝΒΑ για φέτος, ακόμη κι αν δεν προέρχεται από καλή σεζόν. Αν όμως επιλέξει να παίξει στην Ευρώπη τότε νομίζω θα μιλάμε για μια πάρα πολύ δυνατή περίπτωση shot creator.
Lonnie Walker IV:
Ένας 25χρονος Isaiah Canaan με την αθλητικότητα και το σώμα του prime Shaq McKissic. Πέρα από την πλάκα, εξαιρετικός αθλητής και σουτέρ (38,4 φέτος στο τρίποντο) , όχι τόσο σκόρερ. Σουτάρει με κάθε τρόπο, μετά από screen, σε spot-up, στον αιφνιδιασμό. Οικονομικός στις ντρίμπλες του, μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματικά καλό αμυντικό στην Ευρώπη, λόγω αθλητικότητας και σωματοδωμής. Μπορεί να παίξει στο 2 και στο 3 και να μαρκάρει από 1 έως 3. Έχει αγωνιστεί σε Spurs, Lakers και φέτος Nets, όπου πήρε ένα minimum συμβόλαιο 2,3 εκατομμυρίων. Πάλι όμως παραμένει άγνωστο αν θα βρει ένα συμβόλαιο που να τον καλύπτει στο ΝΒΑ ή αν θα δοκιμάσει την τύχη του στα μέρη μας.
Evan Fournier:
Ένα γνώριμο όνομα στην Ευρώπη. Τα χαρακτηριστικά του λίγο πολύ τα έχουμε δει. Σκορ, σουτ, προσωπικότητα, ηγετική φυσιογνωμία, υψηλό μπασκετικό IQ. Στα 31 του πλέον προέρχεται από δύο κακές σεζόν στο ΝΒΑ. Βέβαια δεν θα μιλούσαμε για επιστροφή στην Ευρώπη διαφορετικά. Το πιθανότερο είναι ότι ακόμη και τώρα θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε ομάδες της Euroleague. Ρίσκο ίσως η αγωνιστική του κατάσταση, αλλά με διαφορά το μεγαλύτερο διαθέσιμο όνομα στην αγορά.
Υ.Γ. Πολλά μπράβο στην ΚΑΕ για τη στήριξη στον Keenan Evans. Ας ελπίσουμε να επιστρέψει υγιής και δυνατός και να μείνει στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Μιλάμε για παίκτη με potential superstar στην Ευρωλίγκα.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3960
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δηλαδη θες να πεις οτι πχ φετος ο μπραουν δεν ελαβε υποψιν του οτι ο ταραντουλας εβρισε την νδ και την τσαρουχα στο ινστα?Sharp Shooter έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 9:31 pm
αποκλειεται ,αυτα επηρεαζουν ολους τους παιχτες στον κοσμο

επισης χαλανε το ονομα της ομαδας και χανει και το ηθικο πλεονεκτημα εναντι των αλλων
0
-
- Reactions: 96
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως ακουγόταν ότι η Μονακό του έχει γίνει «στενός κορσές» δίνοντας ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ με συμβόλαιο τύπου James. Εντωμεταξύ τον θεωρώ ότι είναι παίκτης κατηγορίας James (δεν καίγεται να σηκώσει τρόπαιο αλλά να γεμίσει τους λογαριασμούς του). Τουλάχιστον υπάρχει σφυγμός στην ομάδα.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 9:19 pmNBA Insider
@nbainsidergoat
·
1h
That’s all I have - that he wants a return to his native Europe. Teams are interested in both France and Greece at this stage. This is an NBA account, I would not lie and say I have sources in Europe too - just the rare occasion that a source shared this with me.
Υ.Γ. Υπάρχουν δεκάδες αθλητές οι οποίοι είχαν παρόμοιους πολλαπλούς τραυματισμούς στους συνδέσμους. Πολλοί το έλυσαν σύμφωνα με συνεντεύξεις τους σε αλλαγή στην διατροφή τους. Τέλος, πρέπει να είχε κόψει σε κάποια σοβαρή πτώση ένα ποσοστό από τον σύνδεσμο που να μην του είχε δώσει κάποιο σύμπτωμα και με την ανύποπτη φάση να κόπηκε τελείως (νομίζω στο παιχνίδι με την Μπατσελόνα τον Ιανουάριο είχε φάει μια καλή με τα γόνατα που βγήκε παίζοντας λίγο παραπάνω από 20’ και δεν επέστρεψε από εκεί που έπαιζε 30’)
0
-
- Reactions: 448
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ποια θέση ξένου ρε άνθρωπε; Αφού ο παίκτης δεν θα δηλωθεί στην Basket League. Στην ευρωλίγκα οι θέσεις των ξένων ειναι απεριοριστες, πουθενά δεν πρόκειται να επηρεάσει η απόκτηση του Έβανς.GK_23 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:16 pmΠροφανώς και δεν το ξέρω φίλε...Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 6:04 pm
κατσε να ολοκληρωθουν οι μεταγραφες και μετα πες οτι θες. ουτε συ ξερεις οτι δεν θα γυρισει υγιης. σιγουρα το ιατρικο τιμ του ολυμπιακου να ξερει και κατι παραπανω.λεω εγω τωρα....
Η λογική όμως λέει ότι παίρνεις πολύ μεγάλο ρίσκο και ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να επιμένει με τα ρίσκα και τα "αν".
Θέλει χειριστή-σκόρερ η ομάδα, υψηλού επιπέδου και έτοιμο να προσφέρει άμεσα. Ακόμα και στο 2-3 να αποκτηθεί τέτοιος παίκτης (προσωπικά αμφιβάλλω), εμένα η κίνηση να κρατήσουν τον Evans μου μοιάζει αντίθετη στη λογική.
Ο "ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας" έπαιζε στη 14η ομάδα της regular season πέρυσι. Και τον απέκτησε μια ομάδα που (υποτίθεται) ότι έχει στόχο την κορυφή, μετά από τραυματισμό που θα τον αφήσει 6-8 μήνες έξω, με την ελπίδα ότι θα επανέλθει υγιής και θα κάνει παπάδες...tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 5:53 pmΠολύ σωστή κίνηση με Έβανς, να θυμίσω πως την χρονιά που ολοκληρώθηκε ο "είχα κόψει Αχίλλειο κιναν εβανς" ολοκλήρωσε την σεζόν με 17.3 πόντους (53% στο δίποντο, 44% στο τρίποντο, 90% στις βολές), 2.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 18.3 PIR ανά 27:23 λεπτά σε 34 αγώνες της Euroleague.
Αν δεν του αφήσει κάτι ο νέος τραυματισμός θα έχεις έναν απ τους καλύτερους παίκτες της λίγκας σχεδόν τσάμπα. Αν δεν γυρίσει όπως πρέπει δεν χάνεις και κάτι.
Ε ναι, δεν χάνεις κάτι...Μια θέση ξένου και γύρω στα 600-700 χιλιάδες ευρώ, εκτός αν πιστεύετε ότι ο Evans θα εκτιμήσει τη φιλανθρωπία μας και θα έρθει να παίξει δωρεάν.
Extra λύσεις είναι ο Long και ο Λούντζης. Όσα λεφτά έδωσαν στον Evans ας τα έβαζαν μέσα στο πακέτο για να πάρουν έναν elite σκόρερ.
Γκρινιάζουμε απλά για να γκρινιάξουμε δηλαδή;
0
- Airman
- Reactions: 539
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Sharp Shooter έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 9:31 pmΗ επιστροφή Έβανς και ότι θα τα δώσει όλα για εμάς που τον εμπιστευτήκαμε στα δύσκολα θα ήταν σίγουρα μια ωραία ιστορία που θα γινόταν ωραία ταινία. Μακαρι να ισχυει κιόλας γιατί στην πραγματικότητα αν κάποιος έχει τους σοβαρούς τραυματισμούς στο σκαρί του, όσο κι αν η ψυχή θέλει, το σώμα δεν… Μακαρι φυσικά να είναι ο τελευταίος τραυματισμός για το παλικάρι.
Φίλε, δεν είναι ακριβώς έτσι όπως το λες....Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, χωρίς να είμαι υπέρμαχός του, πέραν από αυτά που λες, έχει κάνει και πολλά πράγματα και ενέργειες που θα τα επικροτούσες. Πχ πρόσφατα έβαλε δετούς και λυμένους για να έχει ο Παρης Δερμάνης ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει στη Σερβία. Ακόμα και πολλοί ξένοι από αυτούς που εισηγήθηκε να υποστούν το πούλμαν, μέχρι και σήμερα διατηρούν εξαιρετική σχέση μαζί του, όπως ο Μάικ Τζέιμς ή και ο Τζειμς Γκιστ. Εκτός αυτού, οι παίχτες ζουν σε μία φούσκα και επιλέγουν με βάση πολλαπλά κριτήρια...Για τον Ναν δεν έχει διαφορά αν θα πάρει 2,5 μύρια από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή την Ελλάδα..με αυτό το ποσό ζει παντού καλά... Δεν θα δει τα κακώς κείμενα και τις ανορθογραφίες της ελληνικής κοινωνίας γιατί ζει σε μία βίλα μέσα στο πράσινο και δεν έχει θέματα να λύσει...Κοινώς αφού το φαγητό είναι καλό, τα συμβόλαια καλά, η φορολογία ΟΚ, η λατρεία των οπαδών εκεί, οι στόχοι των 2 ομάδων μεγάλοι, πάντα μα πάντα η Ελλάδα θα είναι ενας κορυφαίος μπασκετικός επαγγελματικός προορισμός για τους παίχτες.
0
-
- Reactions: 1210
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Εντωμεταξυ κλαίω με τα σχόλια των Ελλήνων κάτω απ'το ποστArkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 27, 2024 9:34 pmεβγαλε οτι επιστρεφει Ευρωπη ο Φουρνιε και ο AndreanI
Βουλωμενο γραμμα διαβαζει

0