Δε νομίζω ότι είναι κακό, ούτε φαίνεται σαν πείραμα αν το κάνει. Κι εγώ το σκεφτόμουν χθες από πριν τον αγώνα και θα το έκανα και πιο πολύ όταν έπαιρνε φόρα ο Ολυμπιακός. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τολμάει να φύγει από την πεπατημένη ο Αταμάν. Θέλει να παίζει με 3 γκαρντ σώνει και ντε, δεν έχει βγάλει (ακόμα;) plays για να γυρίσει η μπάλα και να βγει καλή επιλογή σε σχήματα με 2 ball handlers, Juancho, Μητογλου και Lessort. Αλλιώς μια χαρά θα φαινόταν ο Ισπανός και θα λέγαμε άλλα τώρα. Τον έχει φάει ο τρόπος που παίζουμε δυστυχώς, ενώ είναι ελιτ αμυντικός και μπορεί και να βγάλει πράγματα μπροστά.Quincy έγραψε: ↑Παρ Μαρ 15, 2024 10:25 amΜε τέτοιο Μήτογλου που να βρει χρόνο ο χουαντσο ρε σεις; Πολυτέλεια ο χουαντσο σε αυτόν τον ΠΑΟ αλλά δεν ήταν λάθος η απόκτηση του με τοσο μεγάλη απουσία του Ντίνου από τα γήπεδα. Δοκίμασε κάποια στιγμή ο Αταμάν ένα ψηλό σχήμα με χουαντσο, Ντίνο, λεσορτ προς το τέλος, αλλά δεν είναι εποχή τώρα για πειραματα.
Εγώ θα τον άλλαζα τον Ισπανό του χρόνου για ένα μεγάλο συμβόλαιο στο 3
Γενικά στον ΠΑΟ έχει πάει λάθος το τόσο κλειστό ροτείσον από τώρα και η απουσία κυκλοφορίας της μπάλας και καλυτερου διαβάσματος των επιθέσεων.