Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2486
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω είναι μέχρι 26 Φλεβάρη.
https://ftpserver.euroleague.net/genera ... Bylaws.pdf σελίδα 132, 10.6.
0

- τουλουμπα
- Reactions: 3982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ρε παιδια οι ιταλοι ζητανε 1 εκατ για τον καμπε ποιος θα παει να δωσει τοσα λεφτα
ο φερναντο προτιμησε ρεαλ
για τον αλλον θα πρεπει να περιμενουμε αν αποκλειστει η ομαδα του απτον πρωταθλημα καγκουρο για ξεκινησουμε συζητησεις μαζι του? και αν δεν αποκλειστει?και αν δεν συμφωνησουμε?δεν γινονται αυτα
ο φερναντο προτιμησε ρεαλ
για τον αλλον θα πρεπει να περιμενουμε αν αποκλειστει η ομαδα του απτον πρωταθλημα καγκουρο για ξεκινησουμε συζητησεις μαζι του? και αν δεν αποκλειστει?και αν δεν συμφωνησουμε?δεν γινονται αυτα
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ειναι ο πιο ρεαλιστικος στοχος δυστυχωςnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 1:45 amΓια τον Μπάνγκο προσπαθεί ο Παναθηναικός λέει ο Παπαθεδώρου.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
H Fener έδωσε 600 και έφαγε άκυρο πάντως. Οπότε δεν ξέρω τι αξιώνουν κι εκείνοι.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 1:51 amειναι ο πιο ρεαλιστικος στοχος δυστυχωςnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 1:45 am
Για τον Μπάνγκο προσπαθεί ο Παναθηναικός λέει ο Παπαθεδώρου.
0

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
τοσα πολλα ζηταει και η σαραγοσα?nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιαν 24, 2025 1:52 amH Fener έδωσε 600 και έφαγε άκυρο πάντως. Οπότε δεν ξέρω τι αξιώνουν κι εκείνοι.
καταλαβα παει και αυτος παμε για αλλα
0
Στην Magic Euroleague ειπαν οτι καναμε προταση μισο μυριο πανω απο τη Ρεαλ για Μπρουνο, αλλα ο παικτης λογω οικογενειας προτιμησε Ρεαλ.
Jilson Bango λοιπον, αν και δεν εχει buy out.
Αν δεν ευδοκιμησει η υποθεησ τοτε θα περιμενει εκμεταλλευομενος τη διακοπη της Euroleague.
Επισης λενε ηταν τελικα η πρωτη επιλογη οταν πηραμε τον Γκαμπριελ.
Jilson Bango λοιπον, αν και δεν εχει buy out.
Αν δεν ευδοκιμησει η υποθεησ τοτε θα περιμενει εκμεταλλευομενος τη διακοπη της Euroleague.
Επισης λενε ηταν τελικα η πρωτη επιλογη οταν πηραμε τον Γκαμπριελ.
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το επόμενο διάστημα εχουμε Προμηθέα, Αρμανι, Περιστέρι και μετά Φενερ 04/02, Εφες 06/02 και Κολοσσό. Μετά υπάρχει κενό για κύπελλο (12-16 Φλεβάρη) και παράθυρα για εθνικές, η γιουρολιγκ συνεχίζεται στις 28 Φλεβαρη αμεσως μετα τη λήξη της προθεσμίας για μεταγραφές. Η regular season στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας τελειώνει στις 07/02 και μάλλον η ομάδα του Harrell δεν θα περάσει στα playoff. Αν δεν βιαζόμαστε υπερβολικά πολύ και μπορούμε να αντέξουμε τη διαβολοβδομάδα με τις 2 τουρκικές στο ΟΑΚΑ (ο Αταμαν τα έχει χαρακτηρίσει ως must win games), τότε μπορούμε να τον πάρουμε, αλλιώς δεν ξέρω ποιος θα είναι διαθέσιμος νωρίτερα, ίσως αυτός ο Bango αν πείσουμε τη Σαραγόσα, αλλά θα πληρώσουμε πολλά, όσα θα πληρώναμε για Kabengele δηλαδή. Άλλη επιλογή δεν ξέρω αν υπάρχει.
0