Μου διέφυγε! My bad.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:05 pmΜα ανακοινώθηκε.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:03 pm
Tι γίνεται με Ουτούρου γιατί δεν ανακοινώνεται;; Δώσε ψωμί στον λαό
![]()
Είχα μείνει στον Ελάιζα.
Συντονιστής: Captains
Μου διέφυγε! My bad.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:05 pmΜα ανακοινώθηκε.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:03 pm
Tι γίνεται με Ουτούρου γιατί δεν ανακοινώνεται;; Δώσε ψωμί στον λαό
![]()
Μα ανακοινωθηκεSteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:03 pmTι γίνεται με Ουτούρου γιατί δεν ανακοινώνεται;; Δώσε ψωμί στον λαόChristofis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 8:51 pm
Καλα ασε τον ασθενη μου μωρε. Εκει μετεφερα κατι που μου ειπε καποιος που δεν ξερω αν ειναι καν αξιοπιστος. Για τα ιατρικα θεματα επειδη εκει εχω καλη πηγη μπορω να πω κατι αξιοπιστα οταν εχω πληροφορια. Και δεν αναφερομαστε σε μενα
. Εγω το εχω πει 100 φορες ινσαιντερ του Ολυμπιακου δεν ειμαι ειδικα για μεταγραφες. Για την χαποελ πλεον μπορω να μαθαινω σχετικα ευκολα αν ενδιαφερει καποιον :roofl:
![]()
εφοσον η ομαδα θα μενει μονιμα σοφια και θα συμμετεχει και σε ανωτερο πρωταθλημα απτο ισραηλινο δεν βλεπω λογο καποιος παιχτης να εχει δευτερες σκεψειςChristofis έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 9:12 pm
Μα ανακοινωθηκε
Το θεμα με τον Οτουρου ηταν το Ισραηλινο πρωταθλημα. Σας το ειπα πριν καποιες μερες οτι εκεινο που θεωρω πιο σημαντικη της ημερας (οταν οι αλλοι γραφανε οτι εγινε trade ο μισιτς απο τους Σανς) οτι η Χαποελ πηρε εγκριση να μην συμμετασχει στο ισραηλινο πρωταθλημα χωρις κυρωσεις. Εκει εληξε το θεμα οπως και του ελαιτζα και εβαλε εναν ακομη ανταγωνιστη με λεφτα χωρις ιδιαιτερ μειονεκτηματα καθως εχει καλο υλικο και ψηλου επιπεδου προπονητη να παραθεσει
Έχεις δίκιο, έκανα λάθος στις ημερομηνίες. Η δολοφονία του Λυγγερίδη συνέβη πριν τον τελικό του conference.eddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 9:56 pmΜια διόρθωση πρώτα έγινε η δολοφονία του αστυνομικού και 5 μήνες μετά ο τελικός του conference.
Το ότι η εκάστοτε διοίκηση αφήνει οργανωμένους να αποθεώνουν στο γήπεδο δολοφόνους και νταβατζηδες με ένα σωρό πανό είναι πολύ άρρωστο...
Και στο παρελθόν υπήρξαν διαφωνίες με τους οργανωμένους για τα εισητήρια. Και σε κάποια παλιότερα F4, η Θύρα 7 είχε "στραβώσει" που δεν πήρε όσα εισητήρια ήθελε. Τέτοιες διαφωνίες έχουν υπάρξει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό όμως απέχει αρκετά από το να λέμε ότι οι οργανωμένοι κάνουν πόλεμο στους Αφούς και θέλουν να τους διώξουν από την ΚΑΕ. Οι σχέσεις σίγουρα δεν είναι τόσο στενές όσο με το ποδοσφαιρικό τμήμα (εκεί υπάρχουν οργανωμένοι που ταξιδεύουν με το τσάρτερ της ομάδας και παίζουν τάβλι με τους παίκτες πάνω στο αεροπλάνο) αλλά δεν είναι και κακές.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 06, 2025 12:04 amη 7 φετος εκτος απο ματς με παο και παρτιζαν/ερυθρο δεν πατησε γηπεδο..ισως και με ρεαλ να πηγαν..ειχαν θεμα με τους αφους για τα εισιτηρια και οτι δεν πηραν τσαμπα διαρκειας..
παντως δεν νομιζω οτι οι αφοι μπορουν να τους πανε κοντρα για πανο ,δολοφονους και τετοια..
Διότι οι Αφοί θέλουν να πάρουν σε ενιαίο πακέτο αυτά που ζητάνε και μετά να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου.steph.larry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 2:53 pmΑν όντως αυτό είναι το ζήτημα, για ποιο λόγο δεν έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες στο γήπεδο, κυρίως εσωτερικά;
Υποψιάζομαι ότι προφανώς υπάρχει σαφής διαφορά ως προς την εκμετάλλευση εσόδων αυτής της νέας ριβιέρα που οραματίζονται, και το αγκάθι είναι στην περιφέρεια Αττικής.
Το θεμα ειναι γιατι το παρουσιαζουν σαν προαπαιτουμενο για τη συμφωνιά; Αν ναυαγησει η συνδεση, δεν μπορουν απλα να προχωρησουν με τις εκτασεις που παραχωρουνται ξεχωριστα; Επισης η συγκεκριμενη ιδεα ειναι κατι καινουργιο ή υπηρχε στο τραπεζι απο περυσι–προπερσυ;steph.larry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 2:53 pmΛοιπόν, μετά και το τέλος της συνέντευξης τύπου των αφών, εγώ για το γηπεδικό αισθάνομαι πιο μπερδεμένος. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Αγγελόπουλου, έχει επέλθει πλήρης συμφωνία για την παραχωρηθείσα έκταση, τον επιμερισμό του κόστους των εργασιών και γενικότερα για το σχεδιασμό σε ό,τι αφορά το ΣΕΦ και τον περιβάλλοντα χώρο.
Το κόλλημα έγκειται για το αν θα υπάρξει σύνδεση με Μικρολίμανο, ΣΕΦ, Ταε-κβο-ντο μέσω του aenaon park που θα κατασκευαστεί από την περιφέρεια ενδιάμεσα (παραλιακό μέτωπο Φαλήρου-Μοσχάτου-Καλλιθέας χονδρικα). Αν όντωα αυτό είναι το ζήτημα, για ποιο λόγο δεν έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες στο γήπεδο, κυρίως εσωτερικά;
Υποψιάζομαι ότι προφανώς υπάρχει σαφής διαφορά ως προς την εκμετάλλευση εσόδων αυτής της νέας ριβιέρα που οραματίζονται, και το αγκάθι είναι στην περιφέρεια Αττικής.
Την ίδια απορία έχω ουσιαστικά, αλλά ο GK_23 νομίζω καλύπτει αρκετά στο που είναι ο πυρήνας του προβλήματος.Erether έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 3:12 pmΤο θεμα ειναι γιατι το παρουσιαζουν σαν προαπαιτουμενο για τη συμφωνιά; Αν ναυαγησει η συνδεση, δεν μπορουν απλα να προχωρησουν με τις εκτασεις που παραχωρουνται ξεχωριστα; Επισης η συγκεκριμενη ιδεα ειναι κατι καινουργιο ή υπηρχε στο τραπεζι απο περυσι–προπερσυ;steph.larry έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 2:53 pmΛοιπόν, μετά και το τέλος της συνέντευξης τύπου των αφών, εγώ για το γηπεδικό αισθάνομαι πιο μπερδεμένος. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Αγγελόπουλου, έχει επέλθει πλήρης συμφωνία για την παραχωρηθείσα έκταση, τον επιμερισμό του κόστους των εργασιών και γενικότερα για το σχεδιασμό σε ό,τι αφορά το ΣΕΦ και τον περιβάλλοντα χώρο.
Το κόλλημα έγκειται για το αν θα υπάρξει σύνδεση με Μικρολίμανο, ΣΕΦ, Ταε-κβο-ντο μέσω του aenaon park που θα κατασκευαστεί από την περιφέρεια ενδιάμεσα (παραλιακό μέτωπο Φαλήρου-Μοσχάτου-Καλλιθέας χονδρικα). Αν όντωα αυτό είναι το ζήτημα, για ποιο λόγο δεν έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες στο γήπεδο, κυρίως εσωτερικά;
και η κλεοπατρα με αρενα εκανε μπανιοRedEmperor έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 3:12 pmΓέμισα την μπανιέρα μου με νερό αρένα. Άλλο πράμα. Το καλύτερο μπάνιο που έχω κάνει. Μόνο αρένα
η ολα η τιποταErether έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 09, 2025 3:12 pm[
Το θεμα ειναι γιατι το παρουσιαζουν σαν προαπαιτουμενο για τη συμφωνιά; Αν ναυαγησει η συνδεση, δεν μπορουν απλα να προχωρησουν με τις εκτασεις που παραχωρουνται ξεχωριστα; Επισης η συγκεκριμενη ιδεα ειναι κατι καινουργιο ή υπηρχε στο τραπεζι απο περυσι–προπερσυ;