1. Ο Μιλουτινοφ συνεχιζει να φορμαρεται και να δειχνει την κλαση του. Απεναντι στο πιο hot ονομα αθλητικου ψηλου στην Ευρωλιγκα μαζι κε τον Οτουρου εκανε πλακα επιθετικα και αμυντικα ενω σε καποιες φασεις επαιξε αλα Φαλ με μαγικες πασες. Με καλο Μιλουτινοφ η ομαδα αυξανει τις πιθανοτητες της για τον τιτλο.
2. Ο αρχηγος ειναι παρον και δειχνει το τελευταίο διαστημα εικονα που μονο σε παλαιμαχο δεν παραπεμπει. Με καλο Παπανικολαου δεν χανουμε ποτε.
3. Ο λι με 5-6 προπονησεις με την ομαδα μπηκε και εδειξε οτι ξερει που ηρθε. Οπως ηξερε καινο κοουτς τι πηρε. Ταχυδυναμη και πρωτο βημα που μονο απο μακκισικ και κορντινιε εχουμε δει την τελευταια δεκαετια στην ευρωλιγκ(τον σορτς τον βγαζω απο την εξισωση λογω αλλου στυλ). Σκληρος στην αμυνα και εδειξε οτι εχει το μπασκετικο iq να σπασει την μπαλα οταν δεν ειναι ελευθερος. Οτι μπορει να βαλει την μπαλα στο καλαθι το ξερουμε και αυτο θα ερθει μεσα απο την τριβη με την ομαδα και την αποκτηση αυτοπεποιθησης.
4. Φουρνιε κακος σημερα. Και οχι τοσο γιατο οτι ηταν αστοχος καθως ολοι ξερουμε οτι οταν η μπαλα καιει μπορει να εχει χασει 10 σουτ το δυσκολο θα το βαλει. Εμενα δεν μου αρεσαν οι πασες του οι οποιες δεν ηταν τοσο σιγουρες οσο αλλες φορες που οδηγησαν σε πολλα ευκολα λαθη.
5. Ο Σασα τα εσπασε σημερα και ομως εβαλε τα ποντακια του χωρις να τον παρεις χαμπαρι βγαζοντας φασεις για highlights στο πως κοβεις μακρια απο την μπαλα για να κανεις μια καταπληκτικη πασα σε ασσιστ
6. Ο πιτερς οποτε λεω οτι ισως να πρεπει να αποχωρησει μου βουλωνει το στομα. Μου αρεσε οτι επαιξε αρκετη ωρα μαζι με τον βεζενκοφ και φαινεται οτι ειναι κατι που το δουλευει τελευταια ο Μπαρτζωκας καθως μαλλον κατι εχει στο μυαλο του για το τελος της χρονιας.
7. Ο βιλντοζα βοηθησε παρα πολυ και ηταν καλος και εκτελεστικα σημερα.
Γενικα η ομαδα μου αρεσε πολυ σημερα. Ηταν σκληρη στην αμυνα και καποιες φορες ανικητη ακομηνκαι χωρις τον γουοκαπ. Ηταν μια πανδαισια του μπασκετ Μπαρτζωκα με διαρκη κινηση και κοψιματα. Αν ημασταν λιγο πιο ευστοχοι απο το τριποντο θα ειχαμ ευκολα 30 ασσιστ και ακομη κια εκατοσταρα απεναντι σε μια ομαδα φορμαρισμενη (ειχε τα προβληματακια τραυματισμων της), ομαδα του Ζοτς και το πιο σημαντικο που καιγοταν για το αποτελεσμα. Ολα αυτα σε συνδυασμο με τη γιορτινη ατμοσφαιρα με εκαναν να συχτιριζω που προτιμησα να παω με τον Ερυθρο αντι για χθες στο γηπεδο