Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2024-25

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1640
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 02, 2024 10:07 pm

Ο Cedi Osman είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεάλ.

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1826
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δευ Σεπ 02, 2024 11:00 pm

Μεταγραφαρα αν γίνει

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2699
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Σεπ 03, 2024 12:45 am

mixalisgate7 έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 10:07 pm
Ο Cedi Osman είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεάλ.

Αυτός άραγε μπορεί να παίξει στο 4 στην Ευρώπη; Έχουν μόνο τον Deck ο οποίος είναι λίγο undersized για τεσσάρι και τραυματίας, τον Garuba και τον Ndiaye ο οποίος όμως λογίζεται σαν 5ος ψηλός όμως νομίζω.

Ακόμα κι αν κλείσει τον Osman θέλει σίγουρα άλλη μια καλή μεταγραφή η Ρεάλ. Ειδικά ο Feliz και o Rathan-Mayes στην περιφέρεια είναι μεγάλα στοιχήματα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 03, 2024 1:15 am

οσμαν μεταγραφαρα οποιος τον παρει..παιζει και 4 οπως ο χεζονια πχ αλλα 3ρι ειναι..το καλυτερο σεναριο για ρεαλ ειναι να παρει οτζελεγιε και μπερτανς.Εκτος και βαλει οτζελεγιε 4ρι,οσμαν 3ρι και πια ο μουσα παιζει μονο 2.Αν γυρισει βεβαια και ο ντεκ τρακαρουν ,δεν ξερω τα μπερδεψε λιγο η ρεαλ με τους φελιζ και μεγιες πως λεγεται..Τον μεγιες ειδικα δεν εχω ιδεα πως παιζει για να εχω αποψη,ο φελιζ ειναι λιγο μινι καμπατσο.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1299
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 03, 2024 2:45 pm

shaq7 έγραψε:
οσμαν μεταγραφαρα οποιος τον παρει..παιζει και 4 οπως ο χεζονια πχ αλλα 3ρι ειναι..το καλυτερο σεναριο για ρεαλ ειναι να παρει οτζελεγιε και μπερτανς.Εκτος και βαλει οτζελεγιε 4ρι,οσμαν 3ρι και πια ο μουσα παιζει μονο 2.Αν γυρισει βεβαια και ο ντεκ τρακαρουν ,δεν ξερω τα μπερδεψε λιγο η ρεαλ με τους φελιζ και μεγιες πως λεγεται..Τον μεγιες ειδικα δεν εχω ιδεα πως παιζει για να εχω αποψη,ο φελιζ ειναι λιγο μινι καμπατσο.
Ο οσμαν δεν μου αρεσει για αντι γιαμπουσελε γιατι είναι περισσοτερο 4 παρα 3 και εχει μουσα χεζονια να τρακαρουν και να ανεβοκατεβαινουν θεση ευκολα φυσικα. Ε σεν γινεται να παρεις και αλλο παικτη στους δυο καλυτερους σου παικτες επιθετικα( καμπατσο περισσοτερο οργανωτης και ο Ταβαρε περισσοτερο αμυντικα) .
Πιστευω ποναει πολυ στα γκαρντ. Φυσικα αυτα αλλαζουν αλλα σε. Το εχω ψαξει και τι κυκλοφορει. Ακομη και παικτες που δεν εκαναν καλη χρονια αν και παικταραδες οπως ο νειπιερ κλεινουν σιγα σιγα αλλου. Και του eurocup πι αποκαλυψεις οι περσινες δεν ηταν και τοσο δυνατοι παικτες νομιζω. Τεσπα θα δουμε η ρεαλ εχει τον τροπο να βγαζει λαγους απο το ισπανικο πρωταθλημα

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1361
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Σεπ 03, 2024 3:01 pm

Ojeleye πρέπει να πάρει η Ρεάλ για να αντικαταστήσει σε κάποιο βαθμό το θηρίο τον γιαμπουεσελε, τώρα αν πάρει και Οσμάν δυναμώνει πολύ.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1299
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 03, 2024 5:08 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ο οσμαν δεν μου αρεσει για αντι γιαμπουσελε γιατι είναι περισσοτερο 3 παρα 4 και εχει μουσα χεζονια να τρακαρουν και να ανεβοκατεβαινουν θεση ευκολα φυσικα. Ε σεν γινεται να παρεις και αλλο παικτη στους δυο καλυτερους σου παικτες επιθετικα( καμπατσο περισσοτερο οργανωτης και ο Ταβαρε περισσοτερο αμυντικα) .
Πιστευω ποναει πολυ στα γκαρντ. Φυσικα αυτα αλλαζουν αλλα σε. Το εχω ψαξει και τι κυκλοφορει. Ακομη και παικτες που δεν εκαναν καλη χρονια αν και παικταραδες οπως ο νειπιερ κλεινουν σιγα σιγα αλλου. Και του eurocup πι αποκαλυψεις οι περσινες δεν ηταν και τοσο δυνατοι παικτες νομιζω. Τεσπα θα δουμε η ρεαλ εχει τον τροπο να βγαζει λαγους απο το ισπανικο πρωταθλημα

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1028
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τρί Σεπ 03, 2024 6:51 pm

Aνανέωσε ο Αμπάλδε στη Ρεάλ μέχρι το 2027

Εικόνα

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τρί Σεπ 03, 2024 6:53 pm

Η Ρεάλ χρειάζεται καλα Γκαρντ χειριστές απλά πράγματα ….

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1028
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τρί Σεπ 03, 2024 8:33 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ο οσμαν δεν μου αρεσει για αντι γιαμπουσελε γιατι είναι περισσοτερο 4 παρα 3 και εχει μουσα χεζονια να τρακαρουν και να ανεβοκατεβαινουν θεση ευκολα φυσικα. Ε σεν γινεται να παρεις και αλλο παικτη στους δυο καλυτερους σου παικτες επιθετικα( καμπατσο περισσοτερο οργανωτης και ο Ταβαρε περισσοτερο αμυντικα) .
Νομίζω η Ρεάλ θέλει πιο πολύ έναν κόμπο γκαρντ παρά έναν ακόμα φόργουορντ

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1376
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Σεπ 04, 2024 3:04 pm

Αποσυρθηκε ο τεραστιος . Ο θρυλικος καιλ χαινς .

Το μεγαλυτερο γουατ ιφ για τον ολυμπιακο . Αν τον ειχαν ανανεωσει εγκαιρα που θα ειχε σταματησει το κοντερ σε κατακτησεις για την ομαδα ;

Η συντριπτικη πλειοψηφια οσων παικτων επαιξαν μαζι του τον θεωρει σαν τον καλυτερο συμπαικτη που ειχαν ποτε .

Ενας απο τους αγαπημενους μου ολων των εποχων :obey:

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Σεπ 04, 2024 3:23 pm

Ο οσμαν έχει πρόταση από Λεμπρόν λένε όποτε θα πακετωσει την Ρεάλ ..καλή είδηση για τις ελληνικές ομάδες .. τώρα μόνο ο μπερτανς έχει μείνει από ευρωπαίους που και αυτός το ψάχνει ακόμα για ΝΒΑ . Λογικά θα τα σκάσουν για οτζελεγιε που δεν έχει οψιον

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 538
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Σεπ 04, 2024 3:26 pm

coach blue έγραψε:
Τετ Σεπ 04, 2024 3:04 pm
Αποσυρθηκε ο τεραστιος . Ο θρυλικος καιλ χαινς .

Το μεγαλυτερο γουατ ιφ για τον ολυμπιακο . Αν τον ειχαν ανανεωσει εγκαιρα που θα ειχε σταματησει το κοντερ σε κατακτησεις για την ομαδα ;

Η συντριπτικη πλειοψηφια οσων παικτων επαιξαν μαζι του τον θεωρει σαν τον καλυτερο συμπαικτη που ειχαν ποτε .

Ενας απο τους αγαπημενους μου ολων των εποχων :obey:
Μιά κατηγορία μόνος του. Ο παίκτης που άλλαξε τα δεδομένα στη θέση "5" στην Ευρώπη και, κατά την γνώμη μου, το καλύτερο πεντάρι που φόρεσε τα ερυθρόλευκα την τελευταία εικοσαετία βάση προσφοράς... αγαπημένος!

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Σεπ 04, 2024 3:47 pm

shaq7 έγραψε:
Ο οσμαν έχει πρόταση από Λεμπρόν λένε όποτε θα πακετωσει την Ρεάλ ..καλή είδηση για τις ελληνικές ομάδες .. τώρα μόνο ο μπερτανς έχει μείνει από ευρωπαίους που και αυτός το ψάχνει ακόμα για ΝΒΑ . Λογικά θα τα σκάσουν για οτζελεγιε που δεν έχει οψιον
Υπάρχουν και οι Gallinari & Batum από Ευρωπαίους που σκέπτονται να αφήσουν το ΝΒΑ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Σεπ 04, 2024 3:56 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Σεπ 04, 2024 3:47 pm
shaq7 έγραψε:
Υπάρχουν και οι Gallinari & Batum από Ευρωπαίους που σκέπτονται να αφήσουν το ΝΒΑ.
Ο γκαλιναρι δεν είναι 37;! Και ο μπατουμ μεγάλος είναι αλλά αυτός καλά έπαιζε με την εθνική .. έχει βαρύνει βέβαια πολύ .. Δεν συγκρίνονται με οσμαν μπερντανς

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγώνες, Μεταγραφές, Παίκτες Διεθνών Πρωταθλημάτων”