2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι , αφού μας έβαλες το λόγκο της γέφυρας της χαμοστερνας κι έγραφες σαν τον Κανέλλοτης θύρας 39 (pier 39, το πιάσατε το υπονοούμενο ή να κάνω και κακα; )
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξερω τι ειναι ο Κανελλος εγω ξερω πως η Ανατολη εμεινε παλι με το....στο χερι

Απο ΣΦ μονο το χαιτ ασμπουρι ξερω και λογο μουσικης, δεν παω σε εμπορικα κεντρα ετσι κι αλλιως

0
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
καλά δε ξέρουμε αν καθυστερεί ο άνθρωπος, σίγουρα θα υπάρχει deadline αλλά αυτό μπορεί να είναι και στις 10 Ιουλίου. δε το βρίσκω παράλογο να έχει ζητήσει αυτό το περιθώριο μπααας και βρει τίποτα στο ΝΒΑ και να το έχουν αποδεχτεί στην ομάδα.
και σαφώς δε γνωρίζουμε αν καθυστερεί ο σχεδιασμός ή όχι, γενικά από την ομάδα τα τελευταία χρόνια δε βγαίνουν πράγματα προς τα έξω, παίκτες τύπου Ζαν Σαρλ, Έισι κτλ ανακοινώθηκαν χωρίς να έχει γραφτεί ποτέ το όνομα τους οπουδήποτε.
και πέρυσι κάπως έτσι είχε πάει αν θυμάμαι καλά, γκρίνια μέχρι αρχές Ιουλίου και στις 15 του ίδιου μήνα λέγαμε πώς θα περάσει το καλοκαίρι τώρα που έκλεισε το ρόστερ (πλην Ντόρσεϊ).

το μοναδικό πραγματικό μου άγχος είναι μη μας την κάνει ο Βεζένκοφ, που δε νομίζω όμως.
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα υπογραψει 90%, στις λεπτομερειες ειναι φρονω. Ποσο συμβολαιου, διαρκεια και ΝΒΑ οπτ αουτ.
Ετσι κι αλλιως πρετοιμασια κανονικη με την εθνικη να παιζει Αυγουστο δεν θα κανουν Ολυμπιακος και Παναθηναικος. Πιστευω το πολυ σε μια βδομαδα το πολυ 10 μερες, θα εχει ληξει το θεμα θετικα (μαλλον) ή αρνητικα. Δεν θα τραβηξει πολυ γιατι καθυστερει πραγματικα ο σχεδιασμος σας.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειναι φουλ σ αυτες τις θεσεις οι Σακραμεντοι και μιλαω για 4 γιατι 3 στο ΝΒΑ χλωμο. Μπαρνς, Σαμπονις, Λαιλς και το 4 στο Ντραφτ Κιγκαν Μαρευ. Μονο αμα αρχισουν τιποτα ανταλλαγες για να βρουν Γκαρντ που ψαχνουν αν και χθες υπεγραψαν τον Μαλικ Μονκ στο 2.austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 3:38 pmτο μοναδικό πραγματικό μου άγχος είναι μη μας την κάνει ο Βεζένκοφ, που δε νομίζω όμως.
0
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αντικατέστησε όπου έγραφα Εισι με Λιβιο και θα επανέλθω αργότερα.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 1:43 pmΕγω νομιζω πως τους υπερεκτιμας αυτους τους παιχτες. 3 προσθήκες θα κάνει ο οσφπ , αντι - Ζαν Σαρλς, αντι - Εισι και ισως αντι - Μαρτιν. Ειδικα ο Εισι ηταν, δεν ήταν στην ομαδα δεν νομίζω να το έπαιρνε χαμπάρι κανεις, οπότε δεν ειναι και δύσκολο να βρεις κάποιον καλύτερο του.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 9:45 am
Για χάρη της συζήτησης και όχι για να σου πάω κόντρα θα σου πάω λίγο κόντρα κι εγώ.![]()
Νομίζω το λάθος που κάνεις δεν είναι ότι υπερτιμάς αυτούς που προτείνεις αλλά ότι υποτιμάς τον Χασάν και τον Εϊσι.
Ο Εϊσι επίσης δεν είναι κακός, κάνει μερικά χαζά τακτικά λάθη αλλά έχει κίνηση εκτός μπάλας επιθετικά, έχει μάκρος και άκρα αμυντικά, δεν είναι για βασικός αλλά επίσης δεν βλέπω σαν αναβάθμιση τον Γκιφάι και τον Μπεντίλ, ούτε βλέπω τον Χάουαρντ σαν αντικαταστάτη του είναι διαφορετικού τύπου παίκτες.
.

1
1

- benchwarmer
- Reactions: 1550
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ θα ήμουν ΟΚ με την παραμονή ή του Χασάν ή του Λιβιό για χάρη της ομοιογένειας, αν αντίστοιχα στην θέση του άλλου ερχόταν κάποιος παίκτης από το πάνω ραφί.
Αν πχ ερχόταν ο Μιλουτίνοφ αντί του Χασάν, τότε θα δεχόμουν τον Λιβιό ως δευτερότριτο τεσσάρι (μαζί δηλαδή με ένα 3-4άρι).
Αντίστοιχα, είμαι ΟΚ να μείνει ο Χασάν, αν αποκτηθεί 4-5άρι επιπέδου Γκιλ πχ (που ανανέωσε ΝΒΑ ο συγκεκριμένος, λέμε τώρα).
Αν πχ ερχόταν ο Μιλουτίνοφ αντί του Χασάν, τότε θα δεχόμουν τον Λιβιό ως δευτερότριτο τεσσάρι (μαζί δηλαδή με ένα 3-4άρι).
Αντίστοιχα, είμαι ΟΚ να μείνει ο Χασάν, αν αποκτηθεί 4-5άρι επιπέδου Γκιλ πχ (που ανανέωσε ΝΒΑ ο συγκεκριμένος, λέμε τώρα).
0
-
- Reactions: 2594
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Λιβιο ούτως ή άλλως γυρισε στη Βιλερμπαν.benchwarmer έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 01, 2022 4:48 pmΚαι εγώ θα ήμουν ΟΚ με την παραμονή ή του Χασάν ή του Λιβιό για χάρη της ομοιογένειας, αν αντίστοιχα στην θέση του άλλου ερχόταν κάποιος παίκτης από το πάνω ραφί.
0