Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνήσω ότι έχει κουράσει το θέμα, αρκεί και μόνο που είναι στην επικαιρότητα και το αναμασά η κάθε δημοσιογραφική Σαρα και Μαρα εκεί έξω.Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 7:57 pmπφφφφφ έχει κουράσει πολύ το θέμα
βαρέθηκα
και έχουμε από την άλλη κάθε 3-4 ποστ να πετάγονται κάποιοι συγκεκριμένοι να πετάνε μονο ειρωνικά ποστ χωρίς καμία μπασκετική συζήτηση και έχουμε σε άλλα θρεντ την Γουοκαπικιαδα και ανεβάσματα αρθρων Μπούκουρα και στο καπάκι ειρωνείες περί ηθικής επειδή αντιδρούμε στους εμετους του σδνα
πολύ στενάχωρο το επίπεδο που έχουμε πέσει
Όποιος κλείσει Μισιτς με λίγη υπομονή 2-3 μηνών θα πάρει τον καλύτερο pg της ευρωλίγκας , αν είναι ο ΟΣΦΠ έχει καλώς , αλλιώς το μοναστήρι να 'ναι καλά
Μακάρι να μπορέσω να αποστασιοποιηθώ από το φόρουμ γιατί πολύ κούρασαν κάποιοι αλλά έχω και fomo
Τώρα για τα άλλα που λες φίλε μου, με εξαίρεση τη μειοψηφία που αναφέρεσαι, θεωρώ πως οι πιο πολλοί εδώ γράφουμε σε νορμαλ πλαίσια, ακόμη και η πλάκα και το τρολάρισμα είναι σε αποδεκτά όρια.
Με το fomo ταυτίζομαι, αλλά η αποστασιοποίηση βοηθά. Ακόμα περισσότερο και κανά μπανάκι στη θάλασσα.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι ναρκωτικό το φόρουμCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 7:57 pmΜακάρι να μπορέσω να αποστασιοποιηθώ από το φόρουμ γιατί πολύ κούρασαν κάποιοι αλλά έχω και fomo

-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων είναι ό,τι πρέπει. Νιώθω καινούριος τώρα, αν και δεν το έκανα επίτηδες, αλλά λόγω υποχρεώσεων. Be cool!nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 8:26 pmΕίναι ναρκωτικό το φόρουμCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 7:57 pmΜακάρι να μπορέσω να αποστασιοποιηθώ από το φόρουμ γιατί πολύ κούρασαν κάποιοι αλλά έχω και fomo![]()
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
Giannis14

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
3
Αν είναι μπογιατζής τον πάω με χίλια. Πάρτε τονmontechristo έγραψε: ↑Τετ Ιουν 25, 2025 9:04 pmΈχουμε κι έναν ψηλό (2,16) μπογιατζή στη γειτονιά μου, τον Μένιο, που βάφει ταβάνια χωρίς σκάλα.
Αυτός είναι καλύτερος!!!
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο