Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 24, 2026 8:18 pm

Και τότε γιατί τον βάζει 19 λεπτά μ.ο., ο Ομπραντοβιτς ρε μάγκες; Και αυτός άμπαλος είναι;

Καλά την σύγκριση με την πρώτη σεζόν του Ναν μόνο αστεία θα την θεωρήσω.

Εχετε καταλάβει την δυναμική του Ερυθρού σε σχέση με τις δύο Ελληνικές;

Εδώ συζητάμε άμα μας κάνει ο Φρανσισκο που κάνει σεζόν MVP στην Ζαλγκίρις.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρί Φεβ 24, 2026 8:21 pm

Στα τουιτερ γραφουν διαφοροι ακυροι οτι θα ανακοινωθει νεα μεγαλη χορηγικη συμφωνια συντομα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Φεβ 24, 2026 8:23 pm

βασικα μπηκα απο περιεργεια να δω τι εχουν δωσει τα γκαρντ μας..

μορις..εχει ερθει κανα 3μηνο και εχει παιξει 58λ εχει δωσει 11π και 6 ασσιστ για 3λαθη
τζοσεφ.εχει παιξει 48λ και εχει δωσει 13π 6 ασιστ για 5λαθη
το θηριο ο νιλικινα σαρωνει.260λ!!!! 80π 28 ασιστ για 19λ

ο μπατλερ που ηρθε ιδια περιοδο με μορις εχει
406 λεπτα! 280ποντους 77ασιστ για 37λαθη

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Φεβ 24, 2026 8:24 pm

Θεωρησε την οπως θες.Σα νούμερα περίπου ίδια είναι (σε 5 λεπτά λιγοτερα).Προφανώς άλλο επίπεδο ο Αστέρας
Ο χρόνος συμμετοχής του είναι ο 5ος νομιζω(2ος σε γκαρντ πίσω από Μακινταιρ)

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 9:20 pm

shaq7 έγραψε:

μορις..εχει ερθει κανα 3μηνο και εχει παιξει 58λ εχει δωσει 11π και 6 ασσιστ για 3λαθη

Τι ίδια περίοδο; ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε; Ο Μπάτλερ ήρθε την ίδια περίοδο που ήρθε ο Ντιλικινά θες να πεις.

Στο 3μηνο που είναι ο Μόρις υπολόγισες και τις 40 μέρες που είναι έξω; :roofl:

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 9:21 pm

big_lebowski έγραψε:
Θεωρησε την οπως θες.Σα νούμερα περίπου ίδια είναι (σε 5 λεπτά λιγοτερα).Προφανώς άλλο επίπεδο ο Αστέρας
Ωραία και γιατί παίζει μόνο τόσο λίγο και ο Μάκινταιρ βαράει 30αρια; Θες να μου το εξηγήσεις;

Τουλάχιστον ο Άταμαν είχε καταλάβει τι λαβράκι έχει βρει και τον άφηνε τον άλλο μέσα σε όλο το ματς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 9:29 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Τι ίδια περίοδο; ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε; Ο Μπάτλερ ήρθε την ίδια περίοδο που ήρθε ο Ντιλικινά θες να πεις.

23 οκτ ο μπατλερ 10 δεκεμβριου ο μορις ,οκ ειχαν 40μερες διαφορα,δεν το λες τρελο..ο νιλικινα 26 σεπτεμβριου..
δηλαδη θα βγαλω τις 40μερες που ειναι εξω μιας και εκεινες τις 40 μερες δεν θελαμε ασσο εμεις :roofl:
3 μηνες και εχει παιξει 1 ωρα μπασκετ.ο μπατλερ σε 4 μηνες εχει παιξει 400λ.ο νιλικινα σε 5 μηνες 260λ.Αυτα ειναι τα φακτς.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 10:17 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Φεβ 24, 2026 9:29 pm
Dimmitz έγραψε:

23 οκτ ο μπατλερ 10 δεκεμβριου ο μορις ,οκ ειχαν 40μερες διαφορα,δεν το λες τρελο..ο νιλικινα 26 σεπτεμβριου..
δηλαδη θα βγαλω τις 40μερες που ειναι εξω μιας και εκεινες τις 40 μερες δεν θελαμε ασσο εμεις :roofl:
3 μηνες και εχει παιξει 1 ωρα μπασκετ.ο μπατλερ σε 4 μηνες εχει παιξει 400λ.ο νιλικινα σε 5 μηνες 260λ.Αυτα ειναι τα φακτς.
40 μέρες είναι πάρα πολλές για μπάσκετ Ευρωλίγκας με συνεχόμενες διαβολοβδομαδες. Καλύτερα ας κοιτάξει κάποιος γιατί βαριέμαι πόσα παιχνίδια είχε ήδη παίξει ο Μπάτλερ σε αυτό το 40ήμερο.

Τα facts είναι αυτά γιατί ο δικός μας τραυματίστηκε; hello;

Για Ντιλικινά έχεις δίκιο γιατί είναι μια μεσα δύο έξω, ο Μόρις ο κακομοίρης διάστρεμμα έπαθε.

Μη μας πεις τώρα ότι όπως Έβανς ήταν σίγουρο ότι θα κόψει κάτι, οτι και ο Μόρις έπαθε διάστρεμμα επειδή ήταν αγύμναστος..το διάστρεμμα συνήθως είναι καθαρή ατυχία.

Τεσπα και πάλι για να μην τον βάζει ο Ομπράντοβιτς πολύ, σημαίνει ότι δεν τον εμπιστεύεται. Αν είχε πάει για να γίνει πρώτο βιολί, ήδη θα έπαιζε 30 λεπτά γιατί είναι σούπερ φιτ όπως φαίνεται και από τα νούμερα που παρέθεσες.

Και ο Ερυθρός ουσιαστικά έχει Μάκινταιρ, Νουόρα (που παίζει δύο), Μπάτλερ κα μετά το χάος. Δεν είναι ότι έχει να ανταγωνιστεί τα δικά μας γκάρντ που συμπληρώνουν ποδοσφαιρική ομάδα..

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 10:29 pm

Για τον εβανς ειχε παρα πολλες πιθανοτητες,τουλαχιστον για να μην με αρχισουν παλι τα φερε τις ερευνες να το αποδειξεις και τετοια ετσι πιστευα εγω εξ αρχης..και για τον μορις και για τον τζοσεφ οταν ειχαν τετοια εικονα ειναι αναμενομενοι οι τραυματισμοι..ο μορις το ειπε και ο ιδιος οτι επρεπε να χει χασει βαρος.

Τεσπα εγω για τον μορις καλα λογια ελεγα και μαρεσε σαν κινηση για την εποχη απλα λεω οτι εκ του αποτελεσματος φτασαμε στους 3 μηνες να μην εχει παιξει καθολου και να λεει οτι θεωρει στα πλει οφ θα ναι ετοιμος.Ο μπατλερ σε μας θα χε να ανταγωνιστει τον γουοκαπ μονο..θεωρητικα παραπανω χρονο θα εβρισκε σε μας.Τωρα τι κανει ο ομπραντοβιτς δεν ξερω,δεν παρακολουθω ερυθρο,δεν τον εχω σε υποληψη σαν προπονητη παντως.

Παλι ο λογος που το λεω ειναι επειδη λες ποιος θα μας κουβαλαγε ο μπατλερ που δεν παιζει ουτε στον ερυθρο..χτυπαει στο ματι οταν εχουμε τετοια χαλια στον ασσο και 3 παικτες που δεν τον φτανουν ολοι μαζι ουτε στο μισο.

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 25, 2026 2:12 am

big_lebowski έγραψε:
Να ταν και άσος καλός θα ήταν!
Συνήθως παίζει με Μακινταιρ ή Σαντος στον άσο. Και να τον είχαμε πάλι ο Γουοκαπ θα έπαιζε δίπλα του και θα έπρεπε να μάχεται με Ντορσευ-Φουρνιε για λεπτά. Αν κρίνεις από τις επιλογές Μορις-Τζοσεφ είναι ξεκάθαρο το προφίλ PG που ήθελε ο Μπαρτζώκας. Το ότι δεν παίζουν όσο πρέπει δεν έχει σχέση με το ότι παίζει ο Μπάτλερ στον Αστέρα. Επίσης δε λέω ότι δεν τον ήθελε ο Ολυμπιακός ή ότι δε θα ήταν χρήσιμος αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο project με το υπάρχον ροστερ και γι'αυτο και ο ίδιος διάλεξε αστέρα και όχι επειδή ο Ολυμπιακός είχε πολλά PG. Κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι φοβήθηκε ότι θα μάχεται με τον Ντιλικίνα και το Λι για λεπτά συμμετοχης!!!!! ΟΙ παίκτες και οι ανζέντηδες τους δεν είναι μόνο παπάρες, έχουν και στόχευση όταν επιλέγουν ομάδες.
Τώρα οι συγκρίσεις με το Ναν....

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Φεβ 25, 2026 9:16 am

Δεν τον συνεκρινα με τον Ναν ,τα νούμερα τους συνεκρινα.Ακριβως για να απαντήσω στον Dimmitz ότι οκ "τι κάνει ο Μπάτλερ?15 λεπτά στον ερυθρό παίζει ".Ότι δλδ στα 20 λεπτά που παίζει έχει περίπου ίδια νούμερα στο 1ο του 6μηνο με τον Ναν (που ειναι καλυτερος παίκτης) στο 1ο του 6μηνο (όπου πρώτο 6μηνο =ακόμα προσαρμογή στο ευρωπαϊκό μπασκετ)
Σε ότι αφορά το προφίλ του pg που θελατε(συμφωνώ, ο Μπάτλερ είναι κόμπο δεν είναι καθαρό pg) εμένα δε μου είναι καθόλου ξεκάθαρο διότι όλο το καλοκαίρι πάλευε για Μισιτς και μετά ο Μπάτλερ ήταν η πρώτη επιλογη.Μετα μάλλον επέλεξε από ότι έμεινε
Για τον λόγο που δεν υπεγραψε ο Μπάτλερ δε ξέρω ποιος προσπαθεί να πείσει ότι δεν ήρθε λόγω ρόλου κ χρόνου αλλά ο ίδιος ο παίκτης έχει πει το παρακάτω
Ο ατζέντης μου ήταν εκείνος που έκανε τις επαφές περισσότερο. Νομίζω ότι στα χρήματα ήμασταν σύμφωνοι, αλλά νιώθω ότι εγώ και ο ατζέντης μου σκεφτόμασταν ότι έχουν ήδη πολλούς παίκτες και μοιάζει περισσότερο ότι σε θέλουν ώστε να μην σε έχει κάποιος άλλος. Αυτή ήταν η ιστορία. Ο ατζέντης μου μου είπε ότι τους άρεσα πολύ και ότι προφανώς με θέλουν, αλλά ξέρουμε ότι έχουν ήδη μια γεμάτη ομάδα”.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 25, 2026 9:25 am

Το οποίο είναι και λογικό, διότι εκείνη την περίοδο δεν είχε τραυματιστεί ακόμα ο Έβανς.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 25, 2026 9:44 am

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Βρε αδερφέ, δεν είναι τυχαίο ότι τραυματίστηκε ο Μόρις. Είχε να παίξει 6 μήνες μπάσκετ και τον έβαζαν να παίζει άμεσα σε σοβαρά ματς, επειδή η ομάδα είχε απεγνωσμένα ανάγκη από βοήθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού.
Από όπου και να το πάρεις, είναι λάθος. Τα λάθη στο σχεδιασμό έφεραν την ομάδα σε οριακή κατάσταση και η γιατρειά ήταν ένας ανέτοιμος παίκτης.

Το ποσό θα βοηθήσει ο παίκτης τώρα που έχει φτάσει σε ένα καλύτερο επίπεδο ετοιμοτητας, θα φανεί. Εδώ θα είμαστε να το σχολιάσουμε.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 25, 2026 12:03 pm

Ρε φιλαράκι διάστρεμμα έπαθε, δεν έπαθε κάποιο μυϊκό τραυματισμό..διάστρεμμα μπορεί να πάθει ο οποιοσδήποτε. Πιο πολύ κακιά στιγμή το θεωρώ παρά κάτι άλλο..και δεν είχε να παίξει 6 μήνες, μαξ 1.5 μήνα αποχή είχε. Ο Τζόσεφ είχε να παίξει καιρό.

Τεσπα, κοντός ψαλμός αλληλούια, θα δούμε τι λαυρακια έχουμε μαζέψει μέσα στον Μάρτιο..εγώ παραμένω πολύ αισιόδοξος για τον Μόρις.

Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα στο αντίπαλο στρατόπεδο, από τον Χουάντσο μέχρι τον Οσμάν, και όχι μόνο στον ΠΑΟ, που τέτοια εποχή ήταν επιεικώς μέτριοι την πρώτη τους χρονιά..

Ο Μόρις σε δύο - τρία παιχνίδια εμένα μου φαίνεται σούπερ ποιοτικός (ναι με το Μαρούσι), μπορεί να σέρνεται όλη την υπόλοιπη χρονιά και να εμφανιστεί μόνο στα playoff και στο φ4;

Εγώ εκεί τον θέλω, ας παίζουν άλλοι μέχρι τότε, δεν με νοιάζει.

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Τετ Φεβ 25, 2026 12:44 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Φεβ 25, 2026 12:03 pm
Ρε φιλαράκι διάστρεμμα έπαθε, δεν έπαθε κάποιο μυϊκό τραυματισμό..διάστρεμμα μπορεί να πάθει ο οποιοσδήποτε. Πιο πολύ κακιά στιγμή το θεωρώ παρά κάτι άλλο..και δεν είχε να παίξει 6 μήνες, μαξ 1.5 μήνα αποχή είχε. Ο Τζόσεφ είχε να παίξει καιρό.

Τεσπα, κοντός ψαλμός αλληλούια, θα δούμε τι λαυρακια έχουμε μαζέψει μέσα στον Μάρτιο..εγώ παραμένω πολύ αισιόδοξος για τον Μόρις.

Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα στο αντίπαλο στρατόπεδο, από τον Χουάντσο μέχρι τον Οσμάν, και όχι μόνο στον ΠΑΟ, που τέτοια εποχή ήταν επιεικώς μέτριοι την πρώτη τους χρονιά..

Ο Μόρις σε δύο - τρία παιχνίδια εμένα μου φαίνεται σούπερ ποιοτικός (ναι με το Μαρούσι), μπορεί να σέρνεται όλη την υπόλοιπη χρονιά και να εμφανιστεί μόνο στα playoff και στο φ4;

Εγώ εκεί τον θέλω, ας παίζουν άλλοι μέχρι τότε, δεν με νοιάζει.
Σωστή σκέψη αλλά δεν είναι τόσο απλό , γιατί αν ο Μόρρις είναι χάλια μέχρι τα playoff ο κόουτς θα βάζει 40λεπτα τον Γουκαπ και θα μείνει πάλι από την μέση του..

Και να μην πάθει τίποτα ο Γουόκαπ , θα βγάλει από το ροτεισον τον Μορρις και θα βλεπουμε Νιλικίνα όσο δεν είναι ξανά τραυματίας και αυτός.

Δεν θέλει και πολύ ο κόουτς να ξεγράψει κάποιον , εδώ κατάφερε να βγάλει την μέση του Σασα με τα συνεχόμενα 35λεπτα ενώ έχει και τον Πιτερ ετοιμοπόλεμο.

Μακάρι ο Μόρρις και ο Τζοσεφ να προσφέρουν , έστω λίγο άμεσα , και να μην έχουν άλλους τραυματισμούς.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”