Πώς γίνεται να συνεργάζεται με ΠΑΟ και να μην εισακούεται; Γιατί άλλα λέει ο Τζιμ αλλά κάνει ο Αταμαν. Αυτά τα ξέρω γιατί ακούω τις εκπομπές του.Jeight έγραψε: ↑Παρ Ιουν 27, 2025 7:52 pmΔεν ειπα οτι αυτος ειναι σαμποτερ αλλα ο Γιαννακοπουλος. Εφοπσον συνεργαζεται με τον ΠΑΟ ε δεν ειναι προφανες να μην εκουσια τις καλυτερες προτασεις για μας? Ο Γιαννακοπουλος εκανε επαφη με τον μισιτς μονο και μονο για να μας την μπειSlow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 27, 2025 7:48 pm
Δηλαδή, συγγνώμη……τι σημαίνει αν ισχύει αυτό που λέω??? Δες την εκπομπή τι έλεγε για τον Λεντέυ και μπες στο YouTube και δες εκτεταμένα στιγμιότυπα του Earl……..και θα καταλάβεις!!! Προφανώς, δεν θα τον κατηγορήσουμε και για σαμποτέρ τον άνθρωπο, μην πάμε τώρα και στην άλλη άκρη να βλέπουμε φαντάσματα από παντού, αλλά προφανώς τα καλύτερα συμπεράσματα του θα τα κρατήσει κρυφά και θα τα επικοινωνήσει όπως το επιτάσσει το εργασιακό του καθήκον!!! Δεν κάνει κάτι ΜΕΜΠΤΟ ο τύπος, άλλο το ένα, άλλο το άλλο!!!
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- golitog7
- Reactions: 1878
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

-
- Reactions: 303
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 884
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Αντιθέτως, εφόσον βλέπεις την εκπομπή του γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι θα πάρει παίκτη στο 5 τουλάχιστον επιπέδου Μουκελασβίλι και δεν θα μείνει με τον Μήτογλου δεύτερο πεντάρι που θέλει ο Αταμάν και «κράζει» και καλά ο Jim???? Και στο τέλος, θα πει είδατε που σας έλεγα, πρυτάνευσε η λογική κτλ……..Κυριακή κοντή γιορτή αδερφέ!!
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Παρ Ιουν 27, 2025 11:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- eddiedimitris
- Reactions: 675
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3141
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φαντάσου για τι έλλειψη μιλάμε που παρακαλάμε τον Οτούρου να έρθει στις ομάδες μαςSlow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 27, 2025 10:17 pmδεν με εξιτάρει και ιδιαίτερα ο συγκεκριμένος παίκτης που να γίνεται τόσο μεγάλος ντόρος για πάρτη του!!

1
1

- shaq7
- Reactions: 6813
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
γιατι ο αταμαν απο που και ως που ηθελε δευτερο τον μητογλου?Υπαρχει συνεντευξη του ιδιου που λεει ΄΄επειδη δεν ξερουμε πως θα ειναι ο λεσσορ πρεπει να παρουμε εναν ισαξιο του΄΄ ενω το σδνα λεει οτι στοχοι ειναι ο βαλανσιουνας ο ταις η ενας ναν των ψηλων..Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 27, 2025 11:19 pmΑντιθέτως, γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι θα πάρει παίκτη τουλάχιστον επιπέδου Μουκελασβίλι και δεν θα μείνει με τον Μητογλου δεύτερο πεντάρι ??? Και στο τέλος, θα πει είδατε που σας έλεγα, πρυτάνευσε η λογική κτλ……..Κυριακή κοντή γιορτή αδερφέ!!
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα: