Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 26, 2023 9:41 am

Μιας και προς έκπληξη μου ακόμα ασχολούνται κάποιοι με το θέμα , μπήκα από περιέργεια να δω το βίντεο

Δεν βρίσκω τον λόγο κάποιος να μην σκεφτεί ότι ο άνθρωπος χαμογελάει επειδή γυρνώντας το κεφάλι βλέπει τον Τσουκαλά και όχι για την βλακεία που ξεστόμισε......Νταξει, μεταξύ μας , βρίσκω λόγο γιατί κάποιος σκέφτεται κάτι άλλο , αλλά ας πάει στα κομμάτια

Το αν θα χαιρετήσεις κάποιον ή θα αγκαλιάσεις κάποιον που ανοίγει ήδη τα χέρια του να σε αγκαλιάσει, μπορεί να είναι κοινωνική ευγένεια. Θέρμη βλέπω μόνο από την πλευρά του Τσουκαλά

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Σάβ Αύγ 26, 2023 10:04 am

Για καποιονμπου ειπε οτι ο Μπαρτζωκας δεν θα γινει μεγαλος προπονητης. Αυτο που θα πω ειναι οτι ο κοουτς ειναι ο πιο επιδραστικος προπονητης της τελευταιας 10ετιας. Εχει παρει 3 φορες το βραβειο του καλυτερου προπονητη της χρονιας, εχει χτισει ομαδαρες με μικρο μπατζετ και οταν μιλαει με δημιοσιογραφους ειναι παντα κυριος και με ωραιο λογο.

Το οτι βριζει χριστοπαναγιες την ωρα του παιχνιδιου Ο ζελικο δεν το κανει που καθε παιχνιδι ειναι λες και εχει παθει εγκεφαλικο ( Μεγαλο ζοτς μην με παρεξηγεις ως παραδειγμα σε αναφερω). Εκει επειδη το κανει στα σερβικα και δεν τον καταλαβαινουμε ειμαστε οκ αλλα με τον Μπαρζωκα εχουμε προβλημα;

Ο μπαρτζωκας ειναι ολυμπιακος. Δεν εγινε τωρα, ηταν απο κουνια και το εχει πει απειρες φορες.

Ο τσουκαλας ειναι ενας γραφικος τυπος που βριζει αλλα ποιος ελληναρας της δικης του ηλικιας δεν παει στο καφενειο της γειτονιας και δεν το κανει; Μας πειραζει επειδη το κανει στην τηλεοραση. Ο τσουκαλας δεν προωθει κανενα χουλιγκανισμο, κανενα φανατισμο που εχει σχεση με τη βια. Το οτι προωθει τον φανατισμο υπερ της ομαδας του σε υγιειη πλαισια δεν με πειραζει. Και εγω δηλωνω φανατικος ολυμπιακος, αρρωστος και ας εχω ενα επιπεδο που δεν μου επιτρεπει να συμπεριφερομαι σαν τον καθε τσουκαλα. Οταν θα μιλησω για μπασκετ ή μπαλα ομως γαυρος θα δηλωσω και θα βρισω και τον σλουκα και το καθε σλουκα λογω συναισθηματος αν και ξερω οτι ο αθλητισμος ειναι επαγγελματικος και καλα εκανε ο ανθρωπος που ειδε οτι ηταν καλυτερο για την οικογενεια του και να ειναι υγιειης πανω απο ολα(γιατρος ειμαι ετσι και οποιος βριζει για την υγεια ανθρωπων δεν το σηκωνω). Τωρα οτι ο τσουκαλας προωθει τον χουλιγκανισμο που σε καθε ευκαιρια ο ανθρωπος τα χωνει στους ουγκανους που σκοτωνονται ειπαμε. Οτι ειναι γραφικος, οτι ειναι κομπλεξικος, οτι ειναι χαμηλου επιπεδου, οτι δεν επρεπε να ειναι στην τηλεοραση σε ολα συμφωνω.
Το οτι ο Μπαρτζωκας αγκαλιαζει τον τσουκαλα που εχει ανοιξει τα χερια να τον αγκαλιασει και χαμογελαει αμηχανα ενω μαλλον να αποφυγει μια συζητηση μαζι του θελει παρα οτι συμμετεχει στο πτι βριζει τον σλουκα.

Αυτα

4
4 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 26, 2023 10:51 am

Στο θεμα του Μπαρτζωκα ο coach εχει την κλασσικη αμηχανη αντιδραση που εχουμε ολοι μας οταν μας πλησιαζει ο τρελος του χωριου.........ή οταν ερχεται να μας φιλησει η 85χρονη τεταρτη ξαδερφη της μανας μας.........ολα καλα.

Οσον αφορα το Σλουκα τωρα εγω στη θεση του αν μου δινανε στα 34 μου 10 ΄΄χαρτια΄΄ θα εκανα τατουαζ και στα δυο μπρατσα ΄΄ΔΠΓ--13΄΄............ολα καλα επισης.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 26, 2023 1:25 pm

Συνεχιζετε να τσιμπατε σε δημοσιευματα αρθρων site προσκειμενων στον ιδιοκτητη του Παναθηναϊκου που δεν χωνευει οτι ο προπονητης του Ολυμπιακου που τον κερδισε 14 (νομιζω) φορες στις τελευταιες 15 ειναι και οπαδος του Ολυμπιακου και οχι καποιος διπλωματικου τυπου ψυχρος επαγγελματιας. Ετσι ψαχνει αφορμες να του επιτιθεται.

Οτι θελει θα λεει και θα κανει ο Μπαρτζωκας. Αν θελει θα φωναζει και Αντε Γεια διπλα στον Τσουκαλα. Δεν εχει καποια υποχρεωση να φερεται με το σεις και με το σας ουτε στον Σλουκα, ουτε στον οποιονδηποτε.

1
1 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 26, 2023 1:39 pm

Reaper έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 1:25 pm
Συνεχιζετε να τσιμπατε σε δημοσιευματα αρθρων site προσκειμενων στον ιδιοκτητη του Παναθηναϊκου που δεν χωνευει οτι ο προπονητης του Ολυμπιακου που τον κερδισε 14 (νομιζω) φορες στις τελευταιες 15 ειναι και οπαδος του Ολυμπιακου και οχι καποιος διπλωματικου τυπου ψυχρος επαγγελματιας. Ετσι ψαχνει αφορμες να του επιτιθεται.

Οτι θελει θα λεει και θα κανει ο Μπαρτζωκας. Αν θελει θα φωναζει και Αντε Γεια διπλα στον Τσουκαλα. Δεν εχει καποια υποχρεωση να φερεται με το σεις και με το σας ουτε στον Σλουκα, ουτε στον οποιονδηποτε.
Το θέμα είναι αν θέλουμε τσουκαλάδες και ούγκανα στα γήπεδα.
Εγώ, πάντως, δεν θέλω.
Θέλω μπαμπάδες, μαμάδες και παιδάκια.

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Αύγ 26, 2023 1:40 pm

Ο Λάρε έδειξε σημάδια ζωής και παίζει σαν ευρωλιγκάτος ξανά!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Σάβ Αύγ 26, 2023 1:59 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τώρα είναι η εποχή του :P , ξεκινά να ανεβάζει στροφές με την εθνική , πιάνει το πικ του μέχρι Νοέμβρη -Δεκέμβρη και μετά ξεκινά η σταδιακή πτώση

4
2 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
TakeshyKurosawa1

allstar

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:09 pm

papp7 έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τώρα είναι η εποχή του :P , ξεκινά να ανεβάζει στροφές με την εθνική , πιάνει το πικ του μέχρι Νοέμβρη -Δεκέμβρη και μετά ξεκινά η σταδιακή πτώση
Πιστεύω χρειάζεται ψυχολογία. Σήμερα έπαιξε πολύ καλά και δεν πήρε τραβηγμένα νομίζω μόνο στην αρχή μερικά. Τίμιος παίχτης όταν δεν παρασύρεται και δεν κάνει λάθη και κάνει καλό shot selection!

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:14 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 2:09 pm
papp7 έγραψε:

Πιστεύω χρειάζεται ψυχολογία. Σήμερα έπαιξε πολύ καλά και δεν πήρε τραβηγμένα νομίζω μόνο στην αρχή μερικά. Τίμιος παίχτης όταν δεν παρασύρεται και δεν κάνει λάθη και κάνει καλό shot selection!
Αυτό ακριβώς , όσο δεν κάνει τις Λαρετζιές του μπορεί να προσφέρει μπροστά και πίσω. Νομίζω πιο πολύ θέμα μυαλού είναι παρά ψυχολογίας , αλλά το κρατάω και αυτό.

0
Μέχρι φέτος
TakeshyKurosawa1

allstar

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:23 pm

Ένα άλλο βασικό θέμα είναι αν θα μπορέσει ο Παπ να κάνει το ίδιο καλή χρονιά φέτος. Μιλάμε σούταρε με 42% και αμυντικά ήταν πολύ καλός. Αν πέσει η απόδοση του θα έχουμε θέματα.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:34 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Ένα άλλο βασικό θέμα είναι αν θα μπορέσει ο Παπ να κάνει το ίδιο καλή χρονιά φέτος. Μιλάμε σούταρε με 42% και αμυντικά ήταν πολύ καλός. Αν πέσει η απόδοση του θα έχουμε θέματα.
Ο Παπ φέτος που θα κληθεί να καλύψει και το 4 (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια ) αν δεν κάνει παρόμοια χρόνια με την περσινή, θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα ακόμη και παικταρας να έρθει στα γκαρντ, η ομάδα θα κοπεί στη μέση. Γιατί ναι μεν συμφωνώ ότι οι σημαντικότερες θέσεις είναι ο άσσος και ο σέντερ, το 3αρι όμως είναι ο συνδετικός κρίκος περιφέρειας-φροντ λαιν

0
Μέχρι φέτος
TakeshyKurosawa1

allstar

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:37 pm

papp7 έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Ο Παπ φέτος που θα κληθεί να καλύψει και το 4 (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια ) αν δεν κάνει παρόμοια χρόνια με την περσινή, θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα ακόμη και παικταρας να έρθει στα γκαρντ, η ομάδα θα κοπεί στη μέση. Γιατί ναι μεν συμφωνώ ότι οι σημαντικότερες θέσεις είναι ο άσσος και ο σέντερ, το 3αρι όμως είναι ο συνδετικός κρίκος περιφέρειας-φροντ λαιν
Θέλουμε καλό Παπ και αξιοπρεπείς Λάρε, Μακίσικ. Πάλι αν δεν σταθεί καλά ο Παπ θα έχουμε θέμα. Συμφωνώ με αυτά που λες.
Δεν θα αποκτηθεί παίχτης στο 3. Δεν ξέρω αν περιμένουμε και μήπως βρούμε παίχτη λαβράκι από ομάδα του μουντομπάσκετ αν και δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:39 pm

papp7 έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Ο Παπ φέτος που θα κληθεί να καλύψει και το 4 (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια ) αν δεν κάνει παρόμοια χρόνια με την περσινή, θα έχω τεράστιο πρόβλημα ακόμη και παικταρας να έρθει στα γκαρντ, ο ομάδα θα κοπεί στη μέση. Γιατί ναι μεν συμφωνώ ότι οι σημαντικότερες θέσεις είναι ο άσσος και ο σέντερ, το 3αρι όμως είναι ο συνδετικός κρίκος περιφέρειας-φροντ λαιν
Γνώμη μου είναι πως δεν είναι λόγω θέσης, αλλά χαρακτηριστικών και χαρακτήρα ανθρώπου.

Και ο Διαμαντιδης, ακόμα και στις γεμάτες ομάδες του ΠΑΟ δεν έβγαινε με τίποτα :!: γιατί κοβόταν η ομάδα στην μέση.
Δεν συγκρίνω τους δύο παίχτες συνολικά, απλώς εντοπίζω αυτό το κοινό σημείο παρόλο που παίζουν σε διαφορετική θέση.

Σημάδια τέτοιας προοπτικής δείχνει και ο Λούντζης, ο οποίος αν καταφέρει να φτιάξει και άλλο το σουτ του θα τα καταφέρει τελικά.

3
3 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Σεπ 02, 2023 5:33 pm

https://www.eurohoops.net/el/fibawc-el/ ... o-kipello/

Συνέντευξη του Φαλ που λέει ωραία πράγματα για την ομάδα.

0
davidoz64

Reactions: 0

Δευ Σεπ 04, 2023 5:12 pm

Γεια σας, θα ήθελα να δώσω στον πατέρα μου εισιτήρια για έναν αγώνα της Ευρωλίγκας (Κάουνας στις 24 Νοεμβρίου) γιατί είναι οπαδός του Ολυμπιακού και ονειρεύεται να ζήσει έναν αγώνα σε αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι εύκολο να βγάλεις εισιτήρια για ένα άτομο από εκτός Ελλάδας; Πότε μπορώ να τα κάνω κράτηση στον επίσημο ιστότοπο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να με βοηθήσει να δώσω αυτό το δώρο στον πατέρα μου. Δαβίδ

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”