Ότι έχει φτάσει ο Χέιζ Ντέιβις (ο ορισμός του two-way φτερού και παιχταράς προφανώς) να επιβεβαιώνει στο μυαλό κάποιων ότι κερδίζουν μόνο "οι Σπανούληδες", πραγματικά με κάνει να απορώ. Μιλάμε για καμία σχέση απολύτως σαν playstyle. Απείρως πιο κοντά στον Σπανούλη είναι ο Φουρνιέ, από τον Χέιζ Ντέιβις ας πούμε, αλλά όχι, εκεί...Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:42 pmΓια παίχτες μιλάμε όχι για προπονητέςStam Tziant έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 7:17 pm
Για την ώρα κέρδισε ο Σάρας, οπότε κυνηγήστε... Σάρας καλύτερα
Το σχόλιο έλεγε ακόμα ψάχνουμε τον επόμενο Σπανούλη. Ακόμα με τέτοιους παίκτες παίρνεις κούπες . Ο Σάρας είχε Χέιζ Ντέιβις , τοπ2 φόργουορντ της διοργάνωσης
Τέλος πάντων. Ο,τι νομίζει ο καθένας
Εγώ μετά την φετινή αποτυχία στο Φ4 θέλω να πιστεύω ότι είμαι πολύ συγκεκριμένος στο τι γράφω και πόσο συχνά το γράφω
Δεν με νοιάζει κανένα " όνομα " . Θέλω να μην ξαναδώ την ομάδα να μπαίνει στο παρκέ όπως μπήκε τα δύο τελευταία Φ4
Θέλει να το πετύχει με Μισιτς; Θέλει με Έβανς ; Θέλει με Νετζηπογλου βασικό; Ας κάνει ο,τι καταλαβαίνει
2 μεταγραφές θέλει η ομάδα μόνο ....
Και μιας και ανέφερες τοπ2 φόργουορντ της διοργάνωσης, υποθέτω ότι ο άλλος είναι στον Ολυμπιακό και λέγεται Βεζένκοφ. Παρόλαυτα καταλήγουμε στο λογικό συμπέρασμα ότι κυνηγάμε τον νέο Σπανούλη. Μας βλέπω του χρόνου με Μίσιτς, Φουρνιέ, Βεζένκοφ να ψάχνουμε τον παίκτη ηγέτη που θα κουβαλήσει στα δύσκολα.
Τέλος πάντων ας συμφωνήσουμε στο ότι η ομάδα χρειάζεται 2 παιχταράδες στο 1 και στο 5.

je suis jazz thrillos 

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο