Δεν νομίζω να έχουμε λόγο να ανησυχούμε για τον Μιλου, είναι στην καλύτερη ηλικία και είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια από τα κορυφαία 5αρια στην Ευρώπη.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 02, 2023 12:32 pmΌσο περισσότερο χωνεύω το καινούριο ροστερ (χωρίς προσθήκη βέβαια που μάλλον είναι και το πιο πιθανό) τόσο καταλήγω στο συμπέρασμα πτι φέτος ούτε 8αδα δε θα πλησιάσουμε. Ας είμαστε ειλικρινείς, ποιον παίκτη κλάσης έχουμε; Για μένα μόνο τον Μικουτινοφ και αυτόν σε θεωρητικό επίπεδο γιατί έχει 2 χρόνια να παίξει σε σοβαρό επίπεδο. Ο Φαλ είναι καλός όταν λειτουργεί σε συγκεκριμένο πλαίσιο με τον Σασα να ανοίγει το γήπεδο, να κόβει σαν τρελός κτλ κτλ. Ούτε αυτόφωτος είναι να πεις ότι θα ποστάρει και θα βάλει τους άλλους στα καλάθια ούτε σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Η Φενερ το κατάλαβε αυτό, δεν έστειλε βοήθειες και παραλίγο να μας αποκλείσει. Φέτος ποιος θα ανοίξει το γήπεδο, ποιος θα κόψει στις πλάτες των αντιπάλων, ποιος θα πάρει τα μεγάλη σουτ που αναπόφευκτα πρέπει να πάρεις όταν στα κλειστά παιχνίδια θα μαζευτούν όλη στη ρακέτα; Ο Πίτερς; Ο Μακκισικ; Ο Λαρεντζακης; Έρχονται δύσκολες εποχές σύντροφοι κυρίως γιατί είχαμε καλομάθει.
Κατανοώ την ανησυχία από την μία, βρίσκω κάποιες σκέψεις λίγο υπερβολικές ωστόσο.
Ο Φαλ δεν είναι και ανίκανος στο να βάλει το αντίπαλο 5αρι μέσα, για αυτό δίνουν βοήθειες τόσοι προπονητές, για αυτό ο ΠΑΟ όταν δεν έπαιζε οργανωμένα έμοιαζε σαν να παίζουν στο 5 επαγγελματίας παίχτης vs εφηβικό και ας γκρινιάζουν οι απέναντι ότι φταίει αποκλειστικά ο Πάπα.
Είναι πόλος δημιουργίας ο Φαλ, ακριβώς γιατί πρέπει να παίξεις άμυνα με τρόπο που δεν θα φτάσει να είναι πλάτη κοντά στο καλάθι.
Παίχτες να ανοίγουν το γήπεδο επίσης έχεις. Ο Πίτερς μπορεί να μην είναι Σάσα, αλλά το δυνατό του σημείο αυτό είναι και αν η ομάδα μείνει έτσι αυτός θα παίζει στο κατά τα άλλα ίδιο βασικό σχήμα με Παπ/Κανααν που επίσης δεν αφήνεις μόνους τους.
Για την σεκοντ γιουνιτ τώρα, είμαι αρκετά πιο αισιόδοξος από τους περισσότερους. Νομίζω ότι ο Γκος πραγματικά ταιριάζει πιο αρμονικά από τον κατά τα άλλα καλύτερο Σλούκα και η παρουσία του Μιλου θα την ανεβάσει επίπεδο.
Νομίζω ότι φέτος το στεπ απ θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε στην σεκοντ γιουνιτ: Μακκισικ.
Δείχνει να στήνεται έτσι που θα πάρει αρκετές προσπάθειες με κοψίματα, ντράιβ ή ελεύθερα σουτ, τα οποία αν βάλει θα έχει πάνω από 10π ανά ματς.
Όλα αυτά αν μείνουμε έτσι, που με βάση τις κινήσεις της ομάδας δεν δείχνει καθόλου το πιο πιθανό σενάριο.
@kite26 Καθόλου δεν είναι αυτά τα "ρεαλιστικά" δεδομένα. Είναι μια άποψη, σεβαστή, αλλά παραμένει άποψη. Εγώ ας πούμε έχω μια άλλη, άλλος μια τρίτη.
Ούτε ριμπιλντ θα χρειαστείς άμεσα:Μιλου, Γκος, Φαλ, Γουόκαπ, Λαρι, Παπ, Λούντζης, Μακ +Πίτερς (αν τα καταφέρει φέτος και μείνει κιόλας) έχουν από 2 έως 6+ χρόνια και όλοι εκτός Πίτερς συμβόλαιο πάνω από ένα χρόνο.
Αν σου βγει και ο Πάπας +1. Το ίδιο και ο Τανουλης.
Μόνο οι Σικμα, Κανααν είναι σε ηλικία/διάρκεια συμβολαίου που το πιο πιθανό είναι να φύγουν του χρόνου.