Euroleague Round 32 : Panathinaikos AKTOR Athens vs Paris Basketball

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 28, 2025 11:31 pm

Εγώ δε καταλαβαίνω από που προκύπτει πως η Παρι είναι εύκολος αντίπαλος.

Έχει κάνει μεγάλα δίπλα σε Σεφ, Οακα και αν δεν έκανε χαρακίρι θα κερδιζε και τη Φενερ.

Γενικα η εντύπωση του αγώνα ήταν πως δε γυρίζει, καθε φορά που πλησιαζαμε έβαζαν κατι τρελα και μας έκοβαν τα φτερά.

Γενικα δε μου άρεσε το κοουτσαρισμα του Αταμαν σημερα, δεν ανακάτεψε καθόλου τη τράπουλα.

Το βατόμουρο της βραδιάς η χρησιμοποιηση του Γιουρτσεβεν που ήταν λες και έπαιζε σε αργή κίνηση.

0
steph.larry

senior
Reactions: 267
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Μαρ 28, 2025 11:32 pm

georbap έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 11:26 pm
steph.larry έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 11:19 pm

Φίλε μου μιλάω για το τώρα, για την καμπή που είμαστε εν όψει playoff/F4. Το ότι είμαστε η συνολικά καλύτερη ομάδα στη ρέγκιουλαρ πέρα από μερικά λεφτά παραπάνω, δε μας δίνει καμία αξία.
Σόρυ αλλά δεν διάβασες τι σου απάντησε ο φίλος και χαλάμε και το thread για το ματς του ΠΑΟ χωρίς λόγο.
Σχεδόν το ίδιο ματς έγινε στο ΣΕΦ με τους Γάλλους και μάλιστα η διαφορά που κάλυψε ο Ολυμπιακός ήταν μεγαλύτερη.
Στην regular ήταν το ένα ,στην regular είναι και το άλλο. Τι σχέση έχει η καμπή της σεζόν;
Το διάβασα άδερφε το σχόλιο του. Απλώς αναφέρομαι στο timing μέσα στη ρεγκιουλαρ. Η καμπή της σεζόν έχει σχέση γιατί αυτοί είναι στο κατώφλι των κρίσιμων παιχνιδιών που ξαφνικά παίζουν καλά μόνο στο 1/8 του μάτς κατά μέσο όρο και πάνε και κάνουν ανατροπές, ενώ στο ίδιο διάστημα εμείς βγάλαμε εικόνα χάους, άγχους και νεύρων. Δε ξέρω πόσο πιο καθαρά να το πω.

Από εκεί και πέρα μακάρι να παρουσιαστούμε εμείς σαν καμικάζι στο F4.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4438
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μαρ 28, 2025 11:33 pm

nikkal έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 11:30 pm
τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 11:20 pm
με 2 νικες μονακο ερυθρο ειμαστε 3οι

με νικη μονο με ερυθρο ειμαστε 4οι

με 2ηττες αναλογα τα αποτελεσματα των υπολοιπων μπορει να φτασουμε και 6οι
Με νίκη Μονακό και ήττα Ερυθρο που είμαστε;
Τεταρτοι;
αναλογα τις διαφορες ποντων στα μεταξυ μας μπερδευεται η ιστορια με τετοιο σεναριο

το να χασουμε απο μονακο και να κερδισουμε αστερα ειμαστε σιγουρα 4οι οτι και να κανουν ολοι οι υπολοιποι

στο πρωτο σεναριο που ρωτησες πρεπει να δουμε με τι διαφορα θα κερδισουμε την μονακο και με τι διαφορα θα χασουμε απο αστερα και ισως και τις ισοβαθμιες

φυσικα για να φτασουμε εκει ο αστερα πρεπει να εχει κερδισει και την εφες την επομενη αγωνιστικη αν χασει και απτην εφες εχει τελειωσει η ιστορια μας αρκει μια νικη οποια και να ειναι αυτη

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4438

Παρ Μαρ 28, 2025 11:34 pm

nikosvip έγραψε:

Γενικα δε μου άρεσε το κοουτσαρισμα του Αταμαν σημερα, δεν ανακάτεψε καθόλου τη τράπουλα.

εμενα μου φανηκε σαν να ηταν πρωτη αγωνιστικη ευρωλιγκας και δεν ειχε ιδεα πως παιζει η παρι σαν να την ειδε για πρωτη φορα

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6615
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 28, 2025 11:35 pm

Εγω θεωρω την παρι αν την πετυχει ο ολυμπιακος η η φενερ θα παει 3-1 στην χειροτερη..Δεν αντεχουν αυτο το μπασκετ σε σερι ματς ενω αν ειναι σειρα θα προετοιμαστει ο αντιπαλος καταλληλα ..ο παο πχ σημερα ουτε προπονηση δεν ειχαν κανει και πηγε οσα φαμε οσα βαλουμε στα κουτουρου.

αρα τωρα στην ουσια το μονακο παο κρινει το 3-4.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1712
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κατ εμε δεν υπαρχει περιπτωση ο Παναθηναικος να νικησει την Μονακο την επομενη αγωνιστικη, οποτε με ενδεχομενη ηττα παμε 4οι,και κατσε μην φαμε καμια ηττα απο τον Αστερα την τελευταια αγωνιστικη,που καθε αλλο παρα ευκολο θα ειναι το παιχνιδι,και κανει η Εφες κανα 2 στα 2 και μας αφησει 5ους.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 761

nikosvip έγραψε:
Εγώ δε καταλαβαίνω από που προκύπτει πως η Παρι είναι εύκολος αντίπαλος.

Έχει κάνει μεγάλα δίπλα σε Σεφ, Οακα και αν δεν έκανε χαρακίρι θα κερδιζε και τη Φενερ.

Γενικα η εντύπωση του αγώνα ήταν πως δε γυρίζει, καθε φορά που πλησιαζαμε έβαζαν κατι τρελα και μας έκοβαν τα φτερά.

Το βατόμουρο της βραδιάς η χρησιμοποιηση του Γιουρτσεβεν που ήταν λες και έπαιζε σε αργή κίνηση.
Η Παρί είναι ικανή να κάνει κηδείες. Εγώ αυτό διαπίστωσα σήμερα. Έχει τον MVP της λίγκας, παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο και πολύ hustle στην άμυνα λόγω αθλητικοτητας. Ο λόγος που βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία είναι ότι δεν έχει τόσο βαθύ ρόστερ, αλλά σε σειρά playoff θα αφήσουν και τα συκώτια τους.

Μακριά και αγαπημένοι.

1
1 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 270

Παρ Μαρ 28, 2025 11:36 pm

steph.larry έγραψε:
georbap έγραψε:

Σόρυ αλλά δεν διάβασες τι σου απάντησε ο φίλος και χαλάμε και το thread για το ματς του ΠΑΟ χωρίς λόγο.
Σχεδόν το ίδιο ματς έγινε στο ΣΕΦ με τους Γάλλους και μάλιστα η διαφορά που κάλυψε ο Ολυμπιακός ήταν μεγαλύτερη.
Στην regular ήταν το ένα ,στην regular είναι και το άλλο. Τι σχέση έχει η καμπή της σεζόν;
Το διάβασα άδερφε το σχόλιο του. Απλώς αναφέρομαι στο timing μέσα στη ρεγκιουλαρ. Η καμπή της σεζόν έχει σχέση γιατί αυτοί είναι στο κατώφλι των κρίσιμων παιχνιδιών που ξαφνικά παίζουν καλά μόνο στο 1/8 του μάτς κατά μέσο όρο και πάνε και κάνουν ανατροπές, ενώ στο ίδιο διάστημα εμείς βγάλαμε εικόνα χάους, άγχους και νεύρων. Δε ξέρω πόσο πιο καθαρά να το πω.

Σε λάθος thread και sorry εκ των προτέρων από τους υπόλοιπους , αλλά εμείς δεν κυνηγάμε κάτι , αυτοί ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα μαθηματικά . Και πλέον πρέπει να το κάνουν είτε μέσα στη Μονακό είτε με ερυθρό στο ΟΑΚΑ τελευταία αγωνιστική (που θα γίνει πόλεμος ) . Δεν είναι ίδια συνθήκη όντως .

3
3 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1336
Αγαπημένη θέση: PG

steph.larry έγραψε:
georbap έγραψε:

Η άλλη όψη του νομίσματος όμως λέει ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση εδώ και 5 αγωνιστικές και κατεβαίνει χαλαρός στα παιχνίδια όπως πολλές ομάδες που έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.
Από την άλλη ομάδες όπως ο παο παίζουν ακόμα το πλεονέκτημα.
Δεν μπορείς να κρίνεις το μενταλιτι μιας ομάδας που βρίσκεται σε διαφορετικό μουντ από μια άλλη.
Όταν χρειαζόταν νίκες παρουσίαζε ακριβώς την ίδια εικόνα και έκανε μεγάλες νίκες και ανατροπές για να είναι 1ος.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Μαρ 28, 2025 11:39 pm

Παίδες αν η Παρί πέσει με Φενέρ, ΠΑΟ, Ολυμπιακό, δεν τους κερδίζει σε σειρά 5 αγώνων. Μην τρελαθούμε. Μια ομάδα που παίζει πολύ γρήγορο μπάσκετ ειναι και που στηρίζεται στο τρίποντο. Τέτοιο μπάσκετ αν δεν έχεις τρομερή ποιότητα παικτών όπως πχ η Μακάμπι του Γκέρσον, δεν κερδίζεις σειρές αγώνων.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6615
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 28, 2025 11:39 pm

δεν νομιζω οτι δειχνει σημαδι 4ης θεσης παντως αυτη η αντιδραση :lol:

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Παρ Μαρ 28, 2025 11:41 pm

steph.larry έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 11:24 pm
chainsaw έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 11:16 pm

Να που εχασε...
Ομαδα με 13 ηττες στη σεζον θεωρειται ξαφνικα ανικητη.
Ανίκητη δεν είναι καμία ομάδα, όχι μόνο ο ΠΑΟ. Δες όμως αντικειμενικά τι έχουν καταφέρει. Να βολοδέρνουν αμυντικά 35 λεπτά και να είναι ικανοί να σου γυρίσουν ματς σε 5 λεπτά καλής αμύνας. Καθαρά στο ψυχολογικό κομμάτι, ο κάθε αντίπαλος τους στα play off και στο F4 θα μπαίνει με χαντικαπ.

Εμείς είμαστε το αντίθετο στόρυ. Καταφέραμε σε 3 αγωνιστικές να φέρουμε τέτοια αμφιβολία και ψυχολογικό βάρος στους ώμους μας λίγο πριν τα play off. Οι ήττες μας δε μας κόστισαν, οι εμφανίσεις μας όμως ναι.
Το έκανε με Άλμπα , με Μακάμπι , με Ζαλγκίρις και πήγε να το κάνει και σήμερα. Σίγουρα δείχνει νοοτροπία νικητή αλλά πρέπει να προβληματίσει το ότι σε αρκετά παιχνίδια τρέχει για να φτάσει στο τέλος.

Τα back to back 3p Οσμάν και Χουάντσο στον αιφνιδιασμό δεν μπαίνουν κάθε μέρα. Πάντως ο ΠΑΟ με πλεονέκτημα δεν μένει εκτός Φ4.

Είμαι περίεργος να δω τους Σορτς και Χιφι σε άλλες ομάδες. Δεν νομίζω ότι θα πλησιάσουν την απόδοση και τα νούμερα που έχουν σε Παρί

Και επίσης σε πιθανή διασταύρωση Παρί με τις ελληνικές καμία από τις 2 δεν μένει εκτός σε σειρά 5 παιχνιδιών. Όχι ότι είναι εύκολη αντίπαλος αλλά θεωρώ οτι και Αταμάν και Μπαρτζώκας θα είναι σωστά προετοιμασμένοι. Πιο πολύ φοβάμαι να αναστηθεί καμιά Ρεάλ πχ ή την Εφές.

1
1 Εικόνα
steph.larry

senior

Παρ Μαρ 28, 2025 11:42 pm

glenrice90 έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 11:19 pm
tokalytero3d έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 11:15 pm

Ρε αδερφέ παρόμοια ανατροπή έκανε και ο Ολυμπιακός στο σεφ με την Παρί και στο Τέλος έχασε οπως και ο παο.
Εκείνο δεν ήταν δήλωση;
Άστο φίλε, κάποιοι φίλοι συγγαυροι έχουν φάει τετοια κομπλα με το περσινό που λένε ο,τι να ναι. Έχανε κέρδιζε ο ΠΑΟ θα μας λέγαν για βαρέα μεταλα και χαρακτήρα, και νόμο του ΟΑΚΑ, άσχετα που η Παρί χάνει διαφορές ακόμα και στα οικογενειακά διπλά

Εντωμεταξυ σκληρή μάχη ο Χιφι με τον Οκόμπο για το χαμηλότερο μπασκετικο IQ της διοργάνωσης
Έχεις δικαίωμα στην άποψη σου εννοείται, αλλά η απάντηση σου είναι ολίγον τι σούπα. Καταρχάς εγώ δεν ανέφερα νόμους ΟΑΚΑ και λοιπά γραφικά, ούτε ανήκω στην κατηγορία οπαδών που θα το κάνει. Το μέταλλο όμως μιας ομάδας, γιατί σου φαίνεται παράξενο. Είμαστε η ομάδα που έγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια ως το refuse-to-lose outsider πριν ανέβει το μπάτζετ δραστικά, ακριβώς επειδή είχαμε τέτοιο μέταλλο. Ε τώρα αυτό το έχει ο ΠΑΟ, όσο κι αν δε μας αρέσει. Κομπλεξ επίσης μαζί τους αλλά και γενικότερα εγώ θεωρώ πως δεν έχουμε. Νεύρα έχουμε γιατί τέτοιο κόμπλεξ πάει να βγάλει η ομάδα μας από το πουθενά. Ας μας δείξει εμπράκτως πόσο λάθος κάνουμε.

0
steph.larry

senior

Παρ Μαρ 28, 2025 11:46 pm

tokalytero3d έγραψε:
steph.larry έγραψε:

Η άλλη όψη του νομίσματος όμως λέει ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση εδώ και 5 αγωνιστικές και κατεβαίνει χαλαρός στα παιχνίδια όπως πολλές ομάδες που έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση.
Από την άλλη ομάδες όπως ο παο παίζουν ακόμα το πλεονέκτημα.
Δεν μπορείς να κρίνεις το μενταλιτι μιας ομάδας που βρίσκεται σε διαφορετικό μουντ από μια άλλη.
Όταν χρειαζόταν νίκες παρουσίαζε ακριβώς την ίδια εικόνα και έκανε μεγάλες νίκες και ανατροπές για να είναι 1ος.
Μακάρι να έχεις εσύ δίκιο και να κάνω εγώ λάθος ανάγνωση. Δεν επεκτείνομαι για να μη κάνω περαιτέρω κατάχρηση του thread με άσχετα με το ματς πράγματα. Φιλικά

0
Lapro13

senior
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Μαρ 28, 2025 11:47 pm

Καλύτερη η Παρί, συνεχίζουμε!

Μπράβο στην ομάδα για την 4η περίοδο, ελπίζω κάποια στιγμή όταν κρίνονται οι τίτλοι να παίζουμε όλο το ματς έτσι!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”