Οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι συμπτωματικη.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 11:48 pmΚαι έλεγα που έχει πάει αυτή η ψυχή και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα να μας κράξει...δεν το ήξερα ότι αποβλήθηκε...λες η νέα άφιξη να είναι μετενσάρκωση??![]()
Euroleague 2025-26, 6η αγωνιστική, FC Bayern Munich vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Διαβασα τις προαλλες για κατι κοκτειλακια... κανονιστε να μου γινεται ολοι τιποτα περιεργοιChristofis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 11:59 pmΕγω δεν εχω παρει μυρωδια. Το πολυ fractional φταιει μαλλον![]()
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να δω που θα παραδώσω τα ιντερνετικά μου παράσημα. Θα με ρωτάει κάποιος ραντομ αστέρης «καλά πρώτη σου μέρα στο ίντερνετ είναι;» και δεν θα κρύβω τη ντροπή μου. Μου δίνω ελαφρυντικά πως δεν είχα πάρει χαμπάρι το φάουλ

- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε αγαπαω οπως και να εχει, Νικολας Αστερι εισαι ΑΦΟΥ!!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:04 amΝα δω που θα παραδώσω τα ιντερνετικά μου παράσημα. Θα με ρωτάει κάποιος ραντομ αστέρης «καλά πρώτη σου μέρα στο ίντερνετ είναι;» και δεν θα κρύβω τη ντροπή μου. Μου δίνω ελαφρυντικά πως δεν είχα πάρει χαμπάρι το φάουλ![]()
![]()
Η ομάδα βγάζει υγεία αφού έχει κιόλας πια.Ο Χολ κάνει ακριβώς αυτο που πρέπει να κάνει ένας ιδανικός δεύτερος .Αν και τώρα αρχίζει να προσαρμόζεται έχει διαφορετικά στοιχεία απο Μιλου κ κυρίως εξαιτίας του συντηρείται ο Μιλου παίζοντας λιγότερο απο 20 λεπτά.Ο Ουοκαπ ειναι σημαντικός για το μπαςκετ του Ολυμπιακού ,το πλειμεικιν στο πρώτο δεκάλεπτο ειναι μάστερ κλας,αλλα ακριβώς Γι αυτο πρέπει να προστατευτεί κ μόνο με Ντιλι δε γίνεται αυτο.Κατανοητο οτι ο κοουτς θέλει αθλητικά νταγλαρια σαν Ντιλι κ είμαι σίγουρος οτι θα βελτιωθεί αλλα χωρις άλλο χειριστή που καλό θα ειναι να έχει χμμμμμ καλό σουτ η εστω θα ειναι παιζουμενος θα ειναι δύσκολο .
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
προσωπικά είμαι υπέρ του να κάνουν τα στραβά μάτια οι αντμίνς για λογαριασμούς που ναι μεν μπαναρίστηκαν αλλά αυτό έγινε με φάουλ σε βάθος χρόνου, δε μιλάω για προφανή τρολ.
έχουν και στον Παναθηναϊκό τον giorgos45 στην ίδια φάση
(και να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχω ρίξει αγώνα για να μη μπαναριστεί ο τουλούμπας
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειναι perma bans ρε. Φτανεις τα 5 φαουλ και βαση κανονισμων τρως ban για x χρονικο διαστημα.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:07 amπροσωπικά είμαι υπέρ του να κάνουν τα στραβά μάτια οι αντμίνς για λογαριασμούς που ναι μεν μπαναρίστηκαν αλλά αυτό έγινε με φάουλ σε βάθος χρόνου, δε μιλάω για προφανή τρολ.
έχουν και στον Παναθηναϊκό τον giorgos45 στην ίδια φάση![]()
(και να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχω ρίξει αγώνα για να μη μπαναριστεί ο τουλούμπας)
That's it.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δε ξέρω ακριβώς τη διαδικασία, εγώ είμαι νομιμόφρων, αλλά νόμιζα ότι γίνεται μετά από κάνα εξάμηνο η επαναξιολόγηση.reignman έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:10 amΔεν ειναι perma bans ρε. Φτανεις τα 5 φαουλ και βαση κανονισμων τρως ban για x χρονικο διαστημα.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:07 am
προσωπικά είμαι υπέρ του να κάνουν τα στραβά μάτια οι αντμίνς για λογαριασμούς που ναι μεν μπαναρίστηκαν αλλά αυτό έγινε με φάουλ σε βάθος χρόνου, δε μιλάω για προφανή τρολ.
έχουν και στον Παναθηναϊκό τον giorgos45 στην ίδια φάση![]()
(και να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχω ρίξει αγώνα για να μη μπαναριστεί ο τουλούμπας)
That's it.
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Ήθελα να γράψω και εγώ κάτι αντίστοιχο με αφορμή σχόλια που επέκριναν τον Dinwiddie για την επιλογή του να υπογράψει στη Bayern.Knoxville έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 11:56 pmΡε παιδιά... οι άνθρωποι που έρχονται απο το ΝΒΑ δεν το κάνουν επειδή αποφάσισαν να γίνουν νικητές ή επειδή είπαν να καταξιωθούν στας Ευρώπας. Το κάνουν ως τελευταία επιλογή αν δεν βρούν ομάδα στο ΝΒΑ, με βαριά καρδιά και έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού τους οτι στην πρώτη ευκαιρία που θα τους δωθεί θα γυρίσουν πίσω.
Οπότε το μόνο που τους νοιάζει αρχικά είναι να πληρωθούν και εν συνεχεία να ευχαριστηθούν μπασκετάκι... να παίζουν όπως ξέρουν να παίζουν.
Το να σέβονται τον Ολυμπιακό, τον Μπαρτζώκα, το πλάνο κτλ είναι φαντασίες στο μυαλό ενός γαύρου και μέχρι εκεί.
Το θέμα είναι αν θα καταφέρει η ομάδα να τον κάνει να κάτσει, επειδή πλέον παίζει με σκοπό, επειδή νικάει, επειδή γουστάρει και το μπάσκετ που παίζει αλλα και το πιο οικογειακό κλίμα που ακόμα υπάρχει στην Ευρώπη ενώ την ίδια στιγμή κοντεύει να εξαφανιστεί ολοκληρωτικά εδώ και πολλά χρόνια στο ΝΒΑ.
Άλλωστε τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.
Σχεδόν κανένας Αμερικανός παίκτης που παίζει στο NBA δεν γνωρίζει πράγματα για τη EuroLeague και ούτε ονειρευόταν μικρός να την κατακτήσει. Έννοιες και όροι όπως "εφτάστερος", "βασίλισσα της Ευρώπης", "σκακιστής" κλπ είναι παντελώς άγνωστα σε αυτούς. Το βασικό πράγμα που κοιτάνε όταν περνάνε τον Ατλαντικό για να παίξουν στην Ευρώπη είναι το οικονομικό. Πολλές φορές παίζουν ρόλο και ενδεχόμενες γνωριμίες τους. Για παράδειγμα, ο Dinwiddie έχει συνυπάρξει με τον Herbert στους Nets και ξέρει πάνω-κάτω πως είναι να συνεργάζεσαι μαζί του. Αντίστοιχα, ο Nunn είχε δηλώσει ότι μέτρησε αρκετά η συμβουλή του Dragic για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.
Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον επαγγελματισμό και το κίνητρο του Dinwiddie η απόφαση του να πάει στη Bayern. Ο καλός παίκτης έχει πάντοτε κίνητρο, ανεξάρτητα ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για την οποία αγωνίζεται.
Όσον αφορά το σημερινό ματς, νομίζω ότι το πέρασμα του Fournier στη second unit είναι σοφή κίνηση από την πλευρά του Μπαρτζώκα και έτσι θα συνεχίσει από εδώ και στο εξής. Δεν ξέρω αν είναι κακή ή καλή ομάδα η Bayern αλλά σήμερα έκανε καλό ματς και στις δύο πλευρές του παρκέ ο Ολυμπιακός.
H παρουσια του υποτιμημενου Ντοντα Χολ ειναι κοβικη για τον Ολυμπιακο. Ο σεντερ που βγαζει ενεργεια ειναι ενα σημαντικο κοματι μιας ομαδας, με χρησιμες αμυνες, ριμπαουντ και πικ ν ρολ.
Πραγματα απολυτως βασικα στο μπασκετ...
Η ομαδα αρχισε να ρολαρει καλα με την επιστροφη των τραυματιων. Στο σεταρισμα της ομαδας ειναι μετρ ο κουτς Μπι, ακομη ομως ειμαστε στην αρχη και το μπλοκακι παει ΣΥΝΝΕΦΟ....
Σημερα δε φανηκε να βλαπτει αυτο, γιατι ο αντιπαλος παραδοθηκε, αλλα το μπλοκακι αυτη την εποχη εχει την τιμητηκη του, αλλαγες δεν γινονται ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ εκτος προγραμματος και για κανεναν λογο πλην φαουλ, τραυματισμου κλπ, πραγμα συνηθες για τον Μπαρτσωκα.
Θετικο το οτι η ομαδα βρισκει ρυθμο, ωστοσο, ενα τεσσαροπενταρι λειπει παρα πολυ.
Αν υποθεσουμε πως θα γυρισει επιτελους ο Εβανς υγειης, ισως δεν χρειαζεται περιφερειακος.
ΙΣΩΣ...
Η ομαδα αρχισε να ρολαρει καλα με την επιστροφη των τραυματιων. Στο σεταρισμα της ομαδας ειναι μετρ ο κουτς Μπι, ακομη ομως ειμαστε στην αρχη και το μπλοκακι παει ΣΥΝΝΕΦΟ....
Σημερα δε φανηκε να βλαπτει αυτο, γιατι ο αντιπαλος παραδοθηκε, αλλα το μπλοκακι αυτη την εποχη εχει την τιμητηκη του, αλλαγες δεν γινονται ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ εκτος προγραμματος και για κανεναν λογο πλην φαουλ, τραυματισμου κλπ, πραγμα συνηθες για τον Μπαρτσωκα.
Θετικο το οτι η ομαδα βρισκει ρυθμο, ωστοσο, ενα τεσσαροπενταρι λειπει παρα πολυ.
Αν υποθεσουμε πως θα γυρισει επιτελους ο Εβανς υγειης, ισως δεν χρειαζεται περιφερειακος.
ΙΣΩΣ...
Απο τη στιγμή που ο Ουοκαπ ειναι σημαντικός για το μπαςκετ του Ολυμπιακού πρέπει να προστατευθεί .νομιζω θα πάρει παικτη….το ακούω για 45αρι αλλα θα πρέπει να ειναι κάποιος που θα δέχεται να φάει πολύ παγκοqspock έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:24 amH παρουσια του υποτιμημενου Ντοντα Χολ ειναι κοβικη για τον Ολυμπιακο. Ο σεντερ που βγαζει ενεργεια ειναι ενα σημαντικο κοματι μιας ομαδας, με χρησιμες αμυνες, ριμπαουντ και πικ ν ρολ.
ΙΣΩΣ...
- GK_23

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχει mentality βεντέτας o Fournier για να τον ενοχλήσει κάτι τέτοιο.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 1:01 amσυμφωνω και εγω οτι το περασμα του φουρνιε η του ντορσει στην 2ρη 5δα κανει τις 5δες πιο ισορροπημενες..το θεμα ειναι ο φουρνιε να εχει καταλαβει οτι δεν τον μειωνει κατι τετοιο,ο ντορσι το πιθανοτερο να το επαιρνε στραβα..ο γαλλος λογικα θα το καταλαβει..εχει και το φιλαρακι του να παιζει μαζι..
Αντίθετα, ο Dorsey είναι πνευματικά εύθραυστος παίκτης. Αν τον μεταφέρεις στη second unit, ειδικά μετά από τις εμφανίσεις που κάνει, είναι ικανός να πέσει σε κατάθλιψη.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο