Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tsoureki

senior
Reactions: 418
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 15, 2024 12:35 am

James K R έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 12:12 am
Τώρα που χάθηκε και το πρωτάθλημα , είναι ξεκάθαρο ότι οι απαιτήσεις θα αυξηθούν αυτό το καλοκαίρι. Δε γίνεται και διαφορετικά. Θα πω μάλιστα ότι υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος ο κόσμος να δείξει περαιτέρω τη δυσαρέσκεια του. Αποχή από το γήπεδο. Ας δούμε λοιπόν ΑΝ (δεν το πολυκόβω δυστυχώς) θα γίνουν σωστές μεταγραφές, αλλιώς δεν ανανεώνεται το διαρκείας. Δε χρειάζεται να περιπλέκουμε την κατάσταση. Ας αγνοήσουν τον κόσμο, στο τέλος μόνο οι οικογένειες των παιχτών θα πηγαίνουν στο γήπεδο.

Υ.Γ. Το σχόλιο ίσως να περιέχει στοιχεία υπερβολής, αλλά θεωρώ ότι δεν είμαι ο μοναδικός που έχει αυτές τις σκέψεις. Το αν είναι ορθές, αποτελεί άλλη κουβέντα.
Πάνω σε αυτό. Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρο. Δεν θυμάμαι να είδα ένα αγώνα περά από αυτούς στα τελικά του κονφερενσ. Αντίθετα πήγα και είδα μπάσκετ EL σε αρκετούς αγώνες στο πρώτο μισό. Είδα την προσπάθεια που κάνανε να κάνουμε παίκτες τους Σίκμα και Μπραζντέικις. Έφαγα το χρεπι που είναι το γήπεδο που πρέπει να μην πάς τουαλέτα για ένα τρίωρο μην τυχόν και κολλήσεις την αλφαβήτα της ηπατίτιδας. Είδα το κουμουνιστικο μπάσκετ που με την μπασκονία αναρωτιώμουν αν θα τελειώσουμε με περισσότερους απο 50 πόντους.
Οπότε αναρωτιέμαι. Γιατί να κάτσω να δώσω τα λεφτά μου για να δω τον μπασκετικό Ολυμπιακό; Μπάσκετ ελκυστικό δεν παίζει. Μπάσκετ αποτελέσματος δεν παίζει. Γιατί να ανταμείψω την υπεροψία των αφών και μην πάω να δω τον ποδοσφαιρικό μόνο και μόνο επιβράβευση για τον άθλο που κάνανε;

3
3 Εικόνα
Leo_98

a1greece
Reactions: 506
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Προειδοποιήσεις: 0

Λ.Μπράουν - Γουόκαπ - Μήτρου Λονγκ
Πόρτερ - Ντόρσεϊ - Λαρεντζάκης
Μίχαλιουκ - Παπανικολάου
Πίτερς - Πετρούσεφ
Μιλουτίνοφ - Φαλ - Ράιτ

Το ξέρω ότι πιο πιθανό είναι να κερδίσω το τζόκερ, παρά να δω αυτό το ρόστερ στα ερυθρόλευκα, αλλά η ξενέρα έχει χτυπήσει κόκκινο.

Στην τελική, αν δεν έχουν σκοπό να ρίξουν χρήμα, ας μας πουν "μέχρι εδώ μπορούμε" και ας αφήσουν στην άκρη τα "my way"...να ξέρουμε και τι μας γίνεται.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 15, 2024 12:36 am

karamelitsa έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 12:33 am
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 12:22 am
Η διαφορά με τον ΠΑΟ όταν έφυγε ο Σπανούλης είναι ότι υπήρχε και ο Διαμαντίδης! Τώρα δεν υπάρχει άλλος μεγάλος παίχτης! Του έφεραν και έναν Νbaer και την παιχτουρα τον Λεσορτ και τα πήρε όλα!
Τι δεν καταλαβαίνεις ο Μπαρτζωκας είπε έχετε δει κανέναν Nbaer να κάνει τίποτα συγκλονιστικό στην Ευρώπη;;; Ας ξαναδεί το 4ο ματς της σειράς να πάρει την απάντηση του….μιλαμε τέτοιο ταπωμα που φάγαμε φέτος ούτε στον εχθρό μου δεν θα το ευχόμουν. Ελπίζω πραγματικά ελπίζω να αλλάξουν μυαλά όλοι τους και να δούμε κάτι διαφορετικό….
Είναι επικίνδυνος ο κοουτς! Αν έρθει πραγματικά καλός nbaer σκόρερ σε καλή ομάδα θα γράφει 30αρες.

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 625
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Ιουν 15, 2024 12:38 am

Leo_98 έγραψε:
Λ.Μπράουν - Γουόκαπ - Μήτρου Λονγκ
Πόρτερ - Ντόρσεϊ - Λαρεντζάκης
Μίχαλιουκ - Παπανικολάου
Πίτερς - Πετρούσεφ
Μιλουτίνοφ - Φαλ - Ράιτ

Το ξέρω ότι πιο πιθανό είναι να κερδίσω το τζόκερ, παρά να δω αυτό το ρόστερ στα ερυθρόλευκα, αλλά η ξενέρα έχει χτυπήσει κόκκινο.

Στην τελική, αν δεν έχουν σκοπό να ρίξουν χρήμα, ας μας πουν "μέχρι εδώ μπορούμε" και ας αφήσουν στην άκρη τα "my way"...να ξέρουμε και τι μας γίνεται.
Θα ήθελα να το δω στο παρκέ αυτό το ρόστερ με προπονητή τον κοουτς μπαρτζωκα, παρότι είναι απίθανο να γίνει.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιουν 15, 2024 12:39 am

γερο τον ελεγαν το σλουκα κ εμεις εχουμε ουοκαπ που ειναι καλυτερος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 495
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Σάβ Ιουν 15, 2024 12:40 am

GK_23 έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 8:50 pm
Airman έγραψε:
Παρ Ιουν 14, 2024 1:51 pm
Παίδες, ψυχραιμία :roulette: ....

Ο Μάικ Τζέιμς είχε συμφωνήσει καιρό με τη Μονακό, επί της ουσίας ουδέποτε υπήρξε free agent και απλά εμφανίστηκε ένα διαδικαστικό ζήτημα που επιλύθηκε.

Επειδή αντιλαμβάνομαι μία απογοήτευση, θα σας πω το εξής: Δεν φαντάζομαι να πιστεύετε ούτε ότι μόνο Τζέιμς υπάρχει σε αυτήν την θέση. Πχ ο κόουτς είχε προάγει την περίπτωση του Ναν. Παίχτες σαν τον Ναν υπάρχουν πολλοί στο ΝΒΑ. Το μαγικό με τον Ναν δεν είναι τα φοβερά του προσόντα για Ευρώπη μόνο, αλλά το πολύ γρήγορο adapt που επί της ουσίας έκανε, αποκωδικοποιώντας σωστά τα δεδομένα και τις διαφορές του Ευρωπαϊκού μπάσκετ σε σχέση με τα της άλλης πλευράς του Ατλαντικού. Σίγουρα πάντως υπάρχουν παρόμοιοι παίχτες εκεί.

Επίσης, αρκεί απλά να υπάρχει διάθεση για αυξημένο μπάτζετ, κάτι που θεωρώ δεδομένο καθότι θεωρητικά η ομάδα μου θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ήδη υπάρχον μπάτζετ της. Από τη στιγμή λοιπόν που θα υπάρξει διάθεση , ακόμα και αν δεν ευδοκίμησαν ή ευδοκιμήσουν οι περιπτώσεις Τζέιμς ή Βεζένκοφ, η ομάδα σας λογικά θα κινηθεί για τις προσθήκες που πρέπει. Δεν χρειάζεται ένας παίχτης αποκλειστικά να είναι SG /PG ώστε να υφίσταται έφεση στο σκοράρισμα. Υπομονή, το καλοκαίρι θα είναι μακρύ και ο ΟΣΦΠ έχει έναν αξιόλογο κορμό παιχτών που τον έφτασε σε 2 (ή και 3) εγχώριους τίτλους & σαφώς μία πρόκριση στο F4.
Συμφωνώ για το θέμα του James, ουσιαστικά ο παίκτης δεν υπήρξε ποτέ free agent φέτος.

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος διαφωνώ διότι το pool των παικτών του NBA που ψάχνονται να έρθουν στην Ευρώπη μικραίνει διαρκώς κάθε καλοκαίρι. Στην μετακίνηση του Nunn θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι πέρυσι πολλές ομάδες του NBA τον προσπέρασαν λόγω των τραυματισμών του. Ο υγιής Nunn δεν θα περνούσε ποτέ τον Ατλαντικό για να έρθει στα μέρη μας.

Προσωπικά κοιτάζω τη λίστα των free agents του NBA και κυκλώνω ένα όνομα (δεν το έχει αναφέρει κανένας by the way) που θεωρώ ιδανική περίπτωση για αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Το ...πατριωτάκι μου ο Patty Mills έπαιξε πέρυσι με το minimum και υπάρχουν φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται την επιστροφή στην πατρίδα του από τη νέα σεζόν. Εγώ θα τον υπέγραφα και με μονοετές συμβόλαιο ακόμα. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη αλλά μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες σε διοργανώσεις FIBA την τελευταία δεκαετία.

Φίλε μου, ξεκινάς με την παραδοχή ότι αναφέρομαι αποκλειστικά σε γκαρντ από ΝΒΑ. Στο αγωνιστικό πλαίσιο του ΟΣΦΠ και έτσι όπως έχει δομήσει την ομάδα, μία δυάδα γκαρντ Εβανς, Ντόρσευ με τους Γκος και Ουόκαπ θα ήταν για εμένα ΑΡΙΣΤΗ. Ο παίχτης που σου λείπει, ο δικός σου Ναν, μπορεί να είναι κάλλιστα και στο 3-2. Πχ ο Μίχαλιουκ που τον περιμέναμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος, πιθανότατα ταιριάζει περισσότερο στον ΟΣΦΠ παρά στην ομάδα μου. Θέλω να καταδείξω ότι ναι μεν ζητούν όλοι έναν Μάικ Τζέιμς ή έναν Ναν απευθείας από το ΝΒΑ, όμως πιθανότατα να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με την 4άδα γκαρντ που σου περιέγραψα (ας αφήσουμε τον τραυματισμό του Εβανς έξω) και ένα 3άρι, baller ή μη, που να έχει την ίδια έφεση, το ίδιο dominant παιχνίδι στην Ευρώπη απλά από την θέση 3 (3-2). Επίσης, πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο Βεζένκοφ, το οποίο δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί. :Amen:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Ιουν 15, 2024 12:42 am

tsoureki έγραψε:
James K R έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 12:12 am
Τώρα που χάθηκε και το πρωτάθλημα , είναι ξεκάθαρο ότι οι απαιτήσεις θα αυξηθούν αυτό το καλοκαίρι. Δε γίνεται και διαφορετικά. Θα πω μάλιστα ότι υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος ο κόσμος να δείξει περαιτέρω τη δυσαρέσκεια του. Αποχή από το γήπεδο. Ας δούμε λοιπόν ΑΝ (δεν το πολυκόβω δυστυχώς) θα γίνουν σωστές μεταγραφές, αλλιώς δεν ανανεώνεται το διαρκείας. Δε χρειάζεται να περιπλέκουμε την κατάσταση. Ας αγνοήσουν τον κόσμο, στο τέλος μόνο οι οικογένειες των παιχτών θα πηγαίνουν στο γήπεδο.

Υ.Γ. Το σχόλιο ίσως να περιέχει στοιχεία υπερβολής, αλλά θεωρώ ότι δεν είμαι ο μοναδικός που έχει αυτές τις σκέψεις. Το αν είναι ορθές, αποτελεί άλλη κουβέντα.
Πάνω σε αυτό. Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρο. Δεν θυμάμαι να είδα ένα αγώνα περά από αυτούς στα τελικά του κονφερενσ. Αντίθετα πήγα και είδα μπάσκετ EL σε αρκετούς αγώνες στο πρώτο μισό. Είδα την προσπάθεια που κάνανε να κάνουμε παίκτες τους Σίκμα και Μπραζντέικις. Έφαγα το χρεπι που είναι το γήπεδο που πρέπει να μην πάς τουαλέτα για ένα τρίωρο μην τυχόν και κολλήσεις την αλφαβήτα της ηπατίτιδας. Είδα το κουμουνιστικο μπάσκετ που με την μπασκονία αναρωτιώμουν αν θα τελειώσουμε με περισσότερους απο 50 πόντους.
Οπότε αναρωτιέμαι. Γιατί να κάτσω να δώσω τα λεφτά μου για να δω τον μπασκετικό Ολυμπιακό; Μπάσκετ ελκυστικό δεν παίζει. Μπάσκετ αποτελέσματος δεν παίζει. Γιατί να ανταμείψω την υπεροψία των αφών και μην πάω να δω τον ποδοσφαιρικό μόνο και μόνο επιβράβευση για τον άθλο που κάνανε;
Συμφωνώ απόλυτα, και εγώ μπασκετικός είμαι, αλλά φέτος η ομάδα δεν μου άρεσε, δεν μου άρεσε όπως έπαιζε, κούπες δεν πήραμε, το γήπεδο μας είναι απλά ντροπή να παίζεις και να πληρώνεις για να πας εκεί. Ε συγνώμη γιατί να πληρώσω;;;πρώτη φορά φέτος αγόρασα σήμερα διαρκείας στο ποδόσφαιρο μόνο και μόνο για επιβράβευση για τον άθλο όπως είπες και εσυ και ας πάω μόνο 5-6 φορές στο γήπεδο, τουλάχιστον θα πάω τουαλέτα και δεν θα φοβάμαι μην πάθω τίποτα…

Αν δεν δω πραγματικά πράξεις απο την ομάδα τοσο στο γηπεδικό, (ένα κλιματισμό βρε παιδιά) όσο και στους παίκτες δεν ξαναδίνω φράγκο για τον Ολυμπιακό στομ μπάσκετ, θα τα δώσω στο ποδοσφαιρο ή ακόμα και γιατί όχι και σε Πόλο, Βόλεϋ ακόμα και Χάντμπολ που το έχουν και πιο πολύ ανάγκη αυτά τα μικρά τμήματα….φτανει και έως έσω για μένα η κοροϊδία…

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:00 am

Τιμωρία της αλαζονείας του τα σχόλια Σλούκα και η αποχή του κόσμου από το γήπεδο. Ο κύκλος μου ούτε για πλάκα δεν ανανεώνει

Επίσης Μπαρτζώκα ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΙΑ

https://www.sport24.gr/basket/mpartzoka ... 33167.html

ΣΤΑΜΑΤΑ

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1063
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:06 am

Με βαση δηλωσεις κλπ για του χρονου παμε για τις εξης προσθηκες :

1) Βικυ παγιατακη
2) Γκαρντ σκορερ καλος και φθηνος
3) Γκαρντ σκορερ φθηνος και καλος
4) Βεζενκοφ ...

:D

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2486
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:07 am

Coach Periklis έγραψε:
Τιμωρία της αλαζονείας του τα σχόλια Σλούκα και η αποχή του κόσμου από το γήπεδο. Ο κύκλος μου ούτε για πλάκα δεν ανανεώνει

ΣΤΑΜΑΤΑ
Μπορεί να μου δώσει κάποιος context για την τελευταία παράγραφο. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι σαρκαστικός, τι διάσταση πραγμάτων να δώσουν, αν του φταίει το σαιτ. Γενικά με μπέρδεψε πάρα πολύ η παράγραφος στο τέλος.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 612
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:10 am

Γουοκαπ-Μπραουν-Λονγκ-Λούντζης
Παντερ-Ντορσει
Παπανικολάου-Πίτερς-Λαρεντζακης-Μακισικ
Βεζενκοφ-Πετρουσεφ
Φαλ-Μιλου-Ραιτ..

Αν αποφασίσουν να σκάσουν λεφτα δεν ειναι ανέφικτο και λύνεις τα θεματα με τα διαβατήρια

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3356
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

nikolas_asteri έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

ΣΤΑΜΑΤΑ
Μπορεί να μου δώσει κάποιος context για την τελευταία παράγραφο. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι σαρκαστικός, τι διάσταση πραγμάτων να δώσουν, αν του φταίει το σαιτ. Γενικά με μπέρδεψε πάρα πολύ η παράγραφος στο τέλος.
Απαντάει προφανώς σε ερώτηση δημοσιογράφου πιθανόν του sdna, τώρα τι τον ρώτησαν δεν ξέρω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 612
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Σάβ Ιουν 15, 2024 1:11 am

nikolas_asteri έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

ΣΤΑΜΑΤΑ
Την ερωτηση την εκανε ο Κουβοπουλος...Τον ειρωνεύεται

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

nikolas_asteri έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:

ΣΤΑΜΑΤΑ
Το ασχολείσαι κι εσύ;; Εδώ δεν ασχολούμαστε πλέον εμείς με αυτά που λέει

Πλέον οπότε ακούω ή διαβάζω για μπάτζετ, έλειψε ο τάδε , ήμασταν άτυχοι απλά δεν δίνω σημασία

Και είναι και ενδείξεις ότι δεν θα γίνει καμία αλλαγή και ότι δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν χάσει σε όλους τους τομείς πανηγυρικά

Φαντάζομαι ότι έχουν παραθέσει και απαντήσεις σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και το έχουν κάνει να φαίνεται σαν μονόλογος

4
4 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2486
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Conan1982 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Απαντάει προφανώς σε ερώτηση δημοσιογράφου πιθανόν του sdna, τώρα τι τον ρώτησαν δεν ξέρω.
Καλά συγγνώμη αυτός ο ζαβός που έγραψε το άρθρο δεν σκέφτηκε να βάλει και τις ερωτήσεις; :P Νόμιζα ότι διάβαζα μονόλογο και έχασα το τόπι.

0
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”