Nαι βρε αρχηγέ, περίμενε λίγο, γιατί τα έχω κάνει σαλατερί με τις εικόνες στα pm! ……Αλλά θα το βρω, που θα πάει??? Στο κύπελλο δεν νομίζω να ήταν τόσο χαμηλό πάντως, αλλά προφανώς για να το γράφεις θα το έχεις εξακριβώσει από πολλές διαφορετικές πηγές……εγώ με μια , το πολύ δύο συμπορεύομαι πάντως( πολύ δημοφιλείς στους μπασκετικούς κύκλους, απλά για ευνόητους λόγους ας μην αναφερθώ)!!!……Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 11:53 amΝαι, αν μπορείς στείλ' τα. Στο κύπελο ήταν 105,6.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 11:35 am
109,8 ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό…….ολα τα άλλα που σου έγραψα ισχύουν, σαφώς πετάς το τερατώδες με την Μπάγερν, καθώς κάθε ομάδα έχει δύο τρεις prime στιγμές σε όλη της την σεζόν! Με την πρώτη ευκαιρία θα σου στείλω όλα τα analytics σε pm για να δεις την επίδραση που έχει ο Θωμάς……..ευχαριστώ βέβαια εκ των προτέρων που ασχολήθηκες!!! Το εκτιμώ πολύ…….
Επιθετικά πάντως η ομάδα και από τους μ.ο και από το Offensive Rating δεν φαίνεται να επηρεάζεται από την απουσία του Γουόκαπ, και η δική μου αίσθηση είναι, με το μάτι, χωρίς την χρήση στατιστικής, ότι η ομάδα ρολάρει καλύτερα χωρίς τον Walkup μέσα.
Αμυντικά να το δεχτώ.
Φαίνεται και από το defensive rating αν χρησιμοποιήσουμε το ίδιο σκεπτικό. 116,5 έχουμε όλη την χρονιά και στα 6 πρόσφατα παιχνίδια (αφήνω έξω την μπάγερν) έχουμε 120
BAYERN 96,9
BASKONIA 129,6
REAL 110,0
FENER 118,0
EFES 122,4
PARIS 110,5
BARCA 129,6
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 917
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από καμία πηγή, από το boxscore, Πόντοι/(προσπάθειες για σουτ+0,44*ελεύθερες βολές+λάθη-επιθετικά ριμπάουντ) και όλ αυτό επί 100.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 1:05 pm
Nαι βρε αρχηγέ, περίμενε λίγο, γιατί τα έχω κάνει σαλατερί με τις εικόνες στα pm! ……Αλλά θα το βρω, που θα πάει??? Στο κύπελλο δεν νομίζω να ήταν τόσο χαμηλό πάντως, αλλά προφανώς για να το γράφεις θα το έχεις εξακριβώσει από πολλές διαφορετικές πηγές……εγώ με μια , το πολύ δύο συμπορεύομαι πάντως( πολύ δημοφιλείς στους μπασκετικούς κύκλους, απλά για ευνόητους λόγους ας μην αναφερθώ)!!!……
1
1

- Sokos
- Reactions: 577
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σίγουρα δεν μας λες και τυχερούς. Απλά στο θέμα των ψηλών ειδικά η διαχείριση ήταν κάπως προβληματική. Γνωρίζουν και οι πέτρες ότι τα βασικά πεντάρια τραυματίζονται εύκολα και συχνά. Και πέρυσι το είδαμε και φέτος έτσι ξεκίνησε η σεζόν. Φεύγει ο Petrusev (καλώς αν δεν γούσταρε - δεν γίνεται να βάζεις κάποιον με το ζόρι - ας θυμηθούμε την εικόνα κόντρα στην Efes) και αρρωσταίνει ο Wright. Από εκεί που έχεις πληθώρα επιλογών, μένεις μόνο με τους δύο δεινόσαυρους. Και πας και φέρνεις έναν παίκτη από το πουθενά, με ελάχιστη εμπειρία παρόλο που δεν είναι και 20 χρονών και που δεν έχει δείξει και τίποτα σπουδαίο ακόμα και στη G League. Κοινώς, κίνηση υψηλού ρίσκου που δεν είναι να τα ρίχνουμε στην τύχη που δεν βγήκε.AO DAFNIS έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 12:43 pmΑυτό που συμβαίνει φέτος με τους τραυματισμούς είναι απίστευτο. Μου θυμίζει την τελευταία χρονιά του Σφαιρό στον πάγκο.
Με την τωρινή κατάσταση ή πρέπει να βγάλουμε λαγούς από το καπέλο (βλέπε Έβανς, Ραιτ) ή πρέπει οπωσδήποτε να πάμε σε προσθήκη. Κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς άσσο και με 1 5άρι.
Σε θέμα σχεδιασμού όσων αφορά την ποσότητα δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Μπαρτζώκα. Ξεκινήσαμε με Φαλ , Μιλου, Ραιτ στο 5 + Πετρούσεφ tweener και Γουόκαπ, Γκος, Μιτρου + Βιλντόζα combo. Δεν νομίζω ότι υπήρχε άλλη ομάδα με τέτοιο βάθος στην αρχή της σεζόν.
Πλέον έχουμε 5 μέρες να αποφασίσουμε αν θα πάμε όπως είμαστε ή αν θα φέρουμε κάποιον που να έχει τουλάχιστον περισσότερες πιθανότητες να μπορεί να βοηθήσει. Αν γνωρίζουμε με κάποια σιγουριά ότι ο Wright θα επανέλθει σύντομα ας πούμε είμαστε ΟΚ. Αν δεν το ξέρουμε, είναι τεράστιο το ρίσκο να μείνουμε με έναν ψηλό και να βρίζουμε την τύχη μας.
Για τους χειριστές, ξεκινάς την χρονιά με Walkup (που παίζει στα κόκκινα χειμώνα καλοκαίρι εδώ και χρόνια) και Goss (που τραυματίζεται επειδή στραβοκατάπιε), με τον Long που δεν υπολογίζεται καν ούτε στα περισσότερα παιχνίδια της Α1, τον Vildoza που θεωρείς 2άρι και δεν έχει δοκιμαστεί σαν βασικός χειριστής/οργανωτής και περιμένοντας τον Evans να επανέλθει μετά από πολύ σοβαρό τραυματισμό. Θα μπορούσε να πει και κάποιος ότι δεν θωρακιστήκαμε κιόλας.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3415
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Εκτός κι αν είσαι σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία στατιστικών ή αν σου τα δίνει κάποιος κρυφά δεν καταλαβαίνω γιατί απλά δεν μπορείς να μοιραστείς τα δεδομένα. Δεν υπάρχει κάποια μυστική πηγή. Απλά νούμερα είναι και υπολογισμοί που γίνονται πάνω σε αυτά.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 1:05 pmΣτο κύπελλο δεν νομίζω να ήταν τόσο χαμηλό πάντως, αλλά προφανώς για να το γράφεις θα το έχεις εξακριβώσει από πολλές διαφορετικές πηγές……εγώ με μια , το πολύ δύο συμπορεύομαι πάντως( πολύ δημοφιλείς στους μπασκετικούς κύκλους, απλά για ευνόητους λόγους ας μην αναφερθώ)!!!……
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το πέτυχες……σοβαρά μιλάω εννοείται και δεν σε ειρωνεύομαι,προς Θεού!!nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 1:23 pmΔεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Εκτός κι αν είσαι σε κάποια συνδρομητική υπηρεσία στατιστικών ή αν σου τα δίνει κάποιος κρυφά δεν καταλαβαίνω γιατί απλά δεν μπορείς να μοιραστείς τα δεδομένα. Δεν υπάρχει κάποια μυστική πηγή. Απλά νούμερα είναι και υπολογισμοί που γίνονται πάνω σε αυτά.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 1:05 pmΣτο κύπελλο δεν νομίζω να ήταν τόσο χαμηλό πάντως, αλλά προφανώς για να το γράφεις θα το έχεις εξακριβώσει από πολλές διαφορετικές πηγές……εγώ με μια , το πολύ δύο συμπορεύομαι πάντως( πολύ δημοφιλείς στους μπασκετικούς κύκλους, απλά για ευνόητους λόγους ας μην αναφερθώ)!!!……
0
-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιταξε η αθληιατρικη ειναι μια εξειδικευση της ορθοεδικής κυρίως. Οποτε ο γιατρος του αγωνα ειναι σιγουρα ποκυ υψηλου επιπεδου στο κομματι της αθληιατρικης στο επειγον. Αυτο δεν σημαινει οτι επειδη ειναι καλος αθληιατρος ειναι και καλος χειρουργος γονατος ή καλος στην ακρα χειρα ή καλος στον ωμο καθως σιγουρα σε αλλα σημεια θα υπαρχουν πολυ καλυτεροι. Αν και η αποφαση για το ποτε επανερχεται καποιος στις προπονησεις στην ομαδα δεν ειναι μονο ιατρικο θεμα αλλα και θεμα φυσιοθεραπευτη και γυμναστη. Γιατι ενασμπαικτης μπορει να εχει παρει το ιατρικο οκ αλλα να μην πιανει τα επιπεδα που χρειαζεται στη φυσιοθεραπειανή τη φυσικη ασκηση. Οι γιατροι του Ολυμπιακου ειναι σιγουρα ελιτ στο στοιχειο τους. Σιγουρα καποιοι ειναι λιγοτερο καλοι απο αυτους αλλων ομαδω ή αλλων κεντρων. Μιλαμε για καποια πραγματα πολύ συγκεκριμένα. Εγω για παραδειγμα εχω ασχοληθει αρκετα στην καριερα μου με ακρα χειρα εγκαυμαδα και συγγενεις ανωμαλιες στα παιδια αλλα ας πουμε οτι για διαφορους λογους(οτι δεν εργαζομαι στο δημοσιο, περιορισμενος ογκος περιστατικων, μειωμενο προσωπικο ενδιαφερον) δεν ειναι τα στοιχεια της ειδικοτητας μου που θα ελεγα ειμαι τοπ(μπορει πριν 2-3 χρονια να σου ελεγα κατι διαφορετικο αλλα πλεον οχι) σε συγκριση με καποιους αλλους που ασχολουνται καθημερινα οπως το εκανε εγω παλιοτερα.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 12:13 pmΛοιπόν μπήκε ο Billys στο μυαλό μου και ρωτάω: πιστεύεις ότι οι γιατροί του Οσφπ δεν είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο των γιατρών για να κρίνουν σωστά?Christofis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 20, 2025 9:05 pm
Αυτο το ειχα γραψει στο φορουμ πριν κανα 20ημερο πριν αρχισουν οι ρεπορτερ να το παιζουν παντογνωστες. Ως ενα σημειο εχει λογικη να ειναι δυνατο το κορμι για να αποφυγεις μυικους τραυματισμους αλλα το εχουν παρακανει. Και καθως καθυστερουν ολο και περισσοτερο πιστευω οτι κανουν λαθος. Χωρις να ειμαι ειδικος σε αυτο το κομματι αλλα εχοντας ασχοληθει με τραυματισμους τενοντων και συνδεσμων να μπορω να αντιληφθω παραπανω πραγματα απο εναν μεσο γιατρο. Τελος παντων ο χρονος θα δειξει. Συμφωνω απολυτα οτι πρεπει να μπει οσο το δυνατον γρηγοροτερα σε παιχνιδι με επαφες γιατι απλα αυτο του λειπει.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αδερφέ επέτρεψε μου να διαφωνήσω …..το boxscore δυστυχώς είναι προσεγγιστική και μόνο μέθοδος!!!Για να το αναλύσουμε θα πάρει μέρες! Το κακό είναι ότι έχουν σταματήσει δεδομένα από πολύ αξιόπιστες πηγές (θυμάμαι όχι και πολύ παλαιότερα το overbasket πχ , αλλά και άλλα που πλέον δεν ασχολούνται με Ευρωλίγκα ή ασχολούνται επιδερμικά!)…….φυσικά δεν σημαίνει ότι σου γράφω αυτό για να σου πω ότι εγώ είμαι σωστός και εσύ λάθος, οκ??? ……By the way, θα τις στείλω τις ρημάδες τις Φώτο στο pm, δεν θα μου βγάλουν το καρκίνο …….Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 1:12 pmΑπό καμία πηγή, από το boxscore, Πόντοι/(προσπάθειες για σουτ+0,44*ελεύθερες βολές+λάθη-επιθετικά ριμπάουντ) και όλ αυτό επί 100.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 1:05 pm
Nαι βρε αρχηγέ, περίμενε λίγο, γιατί τα έχω κάνει σαλατερί με τις εικόνες στα pm! ……Αλλά θα το βρω, που θα πάει??? Στο κύπελλο δεν νομίζω να ήταν τόσο χαμηλό πάντως, αλλά προφανώς για να το γράφεις θα το έχεις εξακριβώσει από πολλές διαφορετικές πηγές……εγώ με μια , το πολύ δύο συμπορεύομαι πάντως( πολύ δημοφιλείς στους μπασκετικούς κύκλους, απλά για ευνόητους λόγους ας μην αναφερθώ)!!!……

1
1

-
- Reactions: 450
- Αγαπημένη θέση: PF, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Επίσης, με τέτοιο σχεδιασμό, δεν μας λες και σοβαρούς...Sokos έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 1:15 pmΣίγουρα δεν μας λες και τυχερούς. Απλά στο θέμα των ψηλών ειδικά η διαχείριση ήταν κάπως προβληματική. Γνωρίζουν και οι πέτρες ότι τα βασικά πεντάρια τραυματίζονται εύκολα και συχνά. Και πέρυσι το είδαμε και φέτος έτσι ξεκίνησε η σεζόν. Φεύγει ο Petrusev (καλώς αν δεν γούσταρε - δεν γίνεται να βάζεις κάποιον με το ζόρι - ας θυμηθούμε την εικόνα κόντρα στην Efes) και αρρωσταίνει ο Wright. Από εκεί που έχεις πληθώρα επιλογών, μένεις μόνο με τους δύο δεινόσαυρους. Και πας και φέρνεις έναν παίκτη από το πουθενά, με ελάχιστη εμπειρία παρόλο που δεν είναι και 20 χρονών και που δεν έχει δείξει και τίποτα σπουδαίο ακόμα και στη G League. Κοινώς, κίνηση υψηλού ρίσκου που δεν είναι να τα ρίχνουμε στην τύχη που δεν βγήκε.AO DAFNIS έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 12:43 pmΑυτό που συμβαίνει φέτος με τους τραυματισμούς είναι απίστευτο. Μου θυμίζει την τελευταία χρονιά του Σφαιρό στον πάγκο.
Με την τωρινή κατάσταση ή πρέπει να βγάλουμε λαγούς από το καπέλο (βλέπε Έβανς, Ραιτ) ή πρέπει οπωσδήποτε να πάμε σε προσθήκη. Κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς άσσο και με 1 5άρι.
Σε θέμα σχεδιασμού όσων αφορά την ποσότητα δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον Μπαρτζώκα. Ξεκινήσαμε με Φαλ , Μιλου, Ραιτ στο 5 + Πετρούσεφ tweener και Γουόκαπ, Γκος, Μιτρου + Βιλντόζα combo. Δεν νομίζω ότι υπήρχε άλλη ομάδα με τέτοιο βάθος στην αρχή της σεζόν.
Πλέον έχουμε 5 μέρες να αποφασίσουμε αν θα πάμε όπως είμαστε ή αν θα φέρουμε κάποιον που να έχει τουλάχιστον περισσότερες πιθανότητες να μπορεί να βοηθήσει. Αν γνωρίζουμε με κάποια σιγουριά ότι ο Wright θα επανέλθει σύντομα ας πούμε είμαστε ΟΚ. Αν δεν το ξέρουμε, είναι τεράστιο το ρίσκο να μείνουμε με έναν ψηλό και να βρίζουμε την τύχη μας.
Για τους χειριστές, ξεκινάς την χρονιά με Walkup (που παίζει στα κόκκινα χειμώνα καλοκαίρι εδώ και χρόνια) και Goss (που τραυματίζεται επειδή στραβοκατάπιε), με τον Long που δεν υπολογίζεται καν ούτε στα περισσότερα παιχνίδια της Α1, τον Vildoza που θεωρείς 2άρι και δεν έχει δοκιμαστεί σαν βασικός χειριστής/οργανωτής και περιμένοντας τον Evans να επανέλθει μετά από πολύ σοβαρό τραυματισμό. Θα μπορούσε να πει και κάποιος ότι δεν θωρακιστήκαμε κιόλας.
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει κάτι να διαφωνήσεις, έτσι υπολογίζεται το offensive rating, δεν είναι θέμα προσέγγισης.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 2:07 pmΑδερφέ επέτρεψε μου να διαφωνήσω …..το boxscore δυστυχώς είναι προσεγγιστική και μόνο μέθοδος!!!Για να το αναλύσουμε θα πάρει μέρες! Το κακό είναι ότι έχουν σταματήσει δεδομένα από πολύ αξιόπιστες πηγές (θυμάμαι όχι και πολύ παλαιότερα το overbasket πχ , αλλά και άλλα που πλέον δεν ασχολούνται με Ευρωλίγκα ή ασχολούνται επιδερμικά!)…….φυσικά δεν σημαίνει ότι σου γράφω αυτό για να σου πω ότι εγώ είμαι σωστός και εσύ λάθος, οκ??? ……By the way, θα τις στείλω τις ρημάδες τις Φώτο στο pm, δεν θα μου βγάλουν το καρκίνο …….![]()
Για το overbasket συμφωνώ ότι ήταν πλήγμα που σταμάτησε.
1
1

- steph.larry
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάποια στιγμή το προηγούμενο διήμερο ανέφερε ο Ζέρβας ότι ο Ολυμπιακός αν θα πάρει παίχτη, θα είναι ένας μόνο. Δηλαδή δε θα πάρει και κοντό και ψηλό. Το πιο πιθανό είναι ότι τα βγάζει από το κεφάλι του, αλλά αν υποθέσουμε ότι 1 στο εκατομμύριο έτσι όπως λέει είναι τα πράγματα, τότε ασυζητητί πρέπει να πάρουμε ψηλό (ιδανικά αθλητικό 5άρι που να μπορεί θεωρητικά να πατήσει και στο 4) όσο και αν μας(με) πονάει η απουσία Γουόκαπ.
Όχι μόνο έχουμε μείνει με τους 2 δεινοσαύρους, όχι μόνο είναι αμφότεροι ευπαθείς σε τραυματισμούς και ντεφορμαρίσματα, ΑΛΛΑ παίζουμε και την άμυνα με αλλάγες που μόνο περισσότερη ταλαιπωρία θα τους προκαλεί, ειδικά τώρα χωρίς τον Τόμας στην εξίσωση. Μακάρι να φάω τη γλώσσα μου αλλά 1ον, πιστεύω είναι θέμα χρόνου να τραυματιστεί και να μείνει αρκετές μέρες off ένας από τους δύο (αν δεν παίζει ήδη κάτι σημαντικό με τον Μιλού) και 2ον, ότι και να έχει ο Ράιτ, το βλέπω απίθανο να γυρνάει φέτος και να είναι σε θέση να παίξει σε ικανοποιητικό επίπεδο μετά από όλο αυτό το διάστημα αποχής.
Τώρα για Μένσα τι να πούμε; Προσωπικά νοστάλγησα μέχρι και Jamario Moon με την πάρτη του.
Όχι μόνο έχουμε μείνει με τους 2 δεινοσαύρους, όχι μόνο είναι αμφότεροι ευπαθείς σε τραυματισμούς και ντεφορμαρίσματα, ΑΛΛΑ παίζουμε και την άμυνα με αλλάγες που μόνο περισσότερη ταλαιπωρία θα τους προκαλεί, ειδικά τώρα χωρίς τον Τόμας στην εξίσωση. Μακάρι να φάω τη γλώσσα μου αλλά 1ον, πιστεύω είναι θέμα χρόνου να τραυματιστεί και να μείνει αρκετές μέρες off ένας από τους δύο (αν δεν παίζει ήδη κάτι σημαντικό με τον Μιλού) και 2ον, ότι και να έχει ο Ράιτ, το βλέπω απίθανο να γυρνάει φέτος και να είναι σε θέση να παίξει σε ικανοποιητικό επίπεδο μετά από όλο αυτό το διάστημα αποχής.
Τώρα για Μένσα τι να πούμε; Προσωπικά νοστάλγησα μέχρι και Jamario Moon με την πάρτη του.
2
2

To 3stepsbasket δεν καλυπτει; Οι περισσοτεροι νομιζω οτι αρκουνται σε καποια συγκεκριμενα στατιστικα που μοιραζονται λογαριασμοι στα σοσιαλ. Οι δημοσιογραφοι και οι ομαδες εχουν το hudl ή υπολογιζουν μονοι τους προσεγγιστικα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 2:07 pmΑδερφέ επέτρεψε μου να διαφωνήσω …..το boxscore δυστυχώς είναι προσεγγιστική και μόνο μέθοδος!!!Για να το αναλύσουμε θα πάρει μέρες! Το κακό είναι ότι έχουν σταματήσει δεδομένα από πολύ αξιόπιστες πηγές (θυμάμαι όχι και πολύ παλαιότερα το overbasket πχ , αλλά και άλλα που πλέον δεν ασχολούνται με Ευρωλίγκα ή ασχολούνται επιδερμικά!)…….φυσικά δεν σημαίνει ότι σου γράφω αυτό για να σου πω ότι εγώ είμαι σωστός και εσύ λάθος, οκ??? ……By the way, θα τις στείλω τις ρημάδες τις Φώτο στο pm, δεν θα μου βγάλουν το καρκίνο …….![]()
Το boxscore ειναι προσεγγιστικο οταν μετραμε το off rating παικτων και το off rating της ομαδας οταν παιζει ενας συγκκεριμενος παικτης. Στο ομαδικο off rating δεν υπαρχει λαθος.
Υ.Γ Η εταιρεια στην οποια δουλευω στη Γερμανια εχει φτιαξει στατιστικα απο το play by play της ευρωλιγκας και της γερμανικης λιγκας. Μιλησαμε με ομαδες και δεν ενδιαφερθηκε κανείς.
1
1

- nikolakias
- Reactions: 449
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Αναρωτιέμαι, αν υπήρχε κάτι υποσχόμενο στην αγορά θα είχαμε καταλήξει στον Μένσα; Αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός που έχει και ο ίδιος, αν όχι μεγαλύτερη, τουλάχιστον εξίσου κραυγαλέα έλλειψη στο '5' δε θα είχε φέρει παίχτη μέχρι τώρα; Υπάρχει λειψανδρία στη θέση, εγώ αυτό συμπεραίνω.steph.larry έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 2:38 pmΚάποια στιγμή το προηγούμενο διήμερο ανέφερε ο Ζέρβας ότι ο Ολυμπιακός αν θα πάρει παίχτη, θα είναι ένας μόνο. Δηλαδή δε θα πάρει και κοντό και ψηλό. Το πιο πιθανό είναι ότι τα βγάζει από το κεφάλι του, αλλά αν υποθέσουμε ότι 1 στο εκατομμύριο έτσι όπως λέει είναι τα πράγματα, τότε ασυζητητί πρέπει να πάρουμε ψηλό (ιδανικά αθλητικό 5άρι που να μπορεί θεωρητικά να πατήσει και στο 4) όσο και αν μας(με) πονάει η απουσία Γουόκαπ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το συγκεκριμένο που ανέφερες πάντως, δύο φίλοι αρρωστάκια με την στατιστική ( ο τομέας της εργασίας τους βασίζεται μάλιστα σε αυτήν) και φυσικά φουλ μπασκετικοί, δεν το πολυέχουν σε μεγάλη εκτίμηση!!! Αντιθέτως το overbasket το είχανε ευαγγέλιο!!! Τέλος πάντων, αυτά είναι μία έτσι μία γιουβέτσι…….Για το boxscore όπως προείπα έχω άλλη άποψη…….υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συνθετότητα στις παραμέτρους εξέτασης βάση στατιστικής, από όσο νομίζουμε εμείς οι κοινοί θνητοί……ακόμα και στο ομαδικό off rating!chainsaw έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 3:27 pmTo 3stepsbasket δεν καλυπτει; Οι περισσοτεροι νομιζω οτι αρκουνται σε καποια συγκεκριμενα στατιστικα που μοιραζονται λογαριασμοι στα σοσιαλ. Οι δημοσιογραφοι και οι ομαδες εχουν το hudl ή υπολογιζουν μονοι τους προσεγγιστικα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 2:07 pm
Αδερφέ επέτρεψε μου να διαφωνήσω …..το boxscore δυστυχώς είναι προσεγγιστική και μόνο μέθοδος!!!Για να το αναλύσουμε θα πάρει μέρες! Το κακό είναι ότι έχουν σταματήσει δεδομένα από πολύ αξιόπιστες πηγές (θυμάμαι όχι και πολύ παλαιότερα το overbasket πχ , αλλά και άλλα που πλέον δεν ασχολούνται με Ευρωλίγκα ή ασχολούνται επιδερμικά!)…….φυσικά δεν σημαίνει ότι σου γράφω αυτό για να σου πω ότι εγώ είμαι σωστός και εσύ λάθος, οκ??? ……By the way, θα τις στείλω τις ρημάδες τις Φώτο στο pm, δεν θα μου βγάλουν το καρκίνο …….![]()
Το boxscore ειναι προσεγγιστικο οταν μετραμε το off rating παικτων και το off rating της ομαδας οταν παιζει ενας συγκκεριμενος παικτης. Στο ομαδικο off rating δεν υπαρχει λαθος.
Υ.Γ Η εταιρεια στην οποια δουλευω στη Γερμανια εχει φτιαξει στατιστικα απο το play by play της ευρωλιγκας και της γερμανικης λιγκας. Μιλησαμε με ομαδες και δεν ενδιαφερθηκε κανείς.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3415
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως αν έχεις χρόνο δεν θα με ενοχλούσε να εξηγήσεις γιατί στο ομαδικό rating δεν είναι επαρκές το boxscore. Για το πόσο τεχνικά θέλεις να μιλήσεις μπορώ να σου πω ότι έχω γνώση στατιστικής (χοντρικά σε μεταπτυχιακό επίπεδο) αλλά δεν το έκανα επάγγελμα (αν αλλάζει κάτι).Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 4:18 pmΓια το boxscore όπως προείπα έχω άλλη άποψη…….υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συνθετότητα στις παραμέτρους εξέτασης βάση στατιστικής, από όσο νομίζουμε εμείς οι κοινοί θνητοί……ακόμα και στο ομαδικό off rating!
2
2