Η απορία μου είναι για την αντιμετώπιση του προπονητή και όχι των παικτών...kein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:03 pm1) Ναι, όλοι βλέπουμε ότι έκκλεισε ο κύκλος του.nikkal έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 11:59 amΚαλημέρα σε όλους, στενοχωρημένος και μη!
Πάμε...
1) Ο Άταμαν θα πρέπει να τελειώσει την σεζόν και μετά να φύγει. Το αστείο με τις αλλαγές μεσούσης της σεζόν θα πρέπει να τελειώσει, εφόσον μιλάμε για σοβαρό οργανισμό. Λες και θα αλλάξει κάτι επί της ουσίας, εάν η ομάδα πάρει το εγχώριο πρωτάθλημα. Πέραν του να κάνουμε καζουρα μεταξύ μας, ουδεμία προστιθεμενη αξία. Η χρονιά κατά την γνώμη μου είναι αποτυχημένη λόγω μη πρόκρισης στο f4 και αυτό δεν αλλάζει με ένα πρωτάθλημα. Και όπως έγραψε και ο Τουλούμπας, όχι άλλος αυτοφωρακιας στα δύσκολα (Σερελης)...
2) Η διοίκηση θα πρέπει να έρθει από τώρα σε συνεννόηση με τον νυν προπονητή, ώστε το επικείμενο διαζύγιο να προχωρήσει δίχως εμπλοκές και προβλήματα.
3) Αφού διευθετηθει το 2, η διοίκηση θα πρέπει να κλείσει από τώρα τον νέο προπονητή και να του επιτρέψει να ξεκινήσει τον (αφανή) σχεδιασμό του.
ΥΓ: Έχω μεγαλη περιέργεια αφενός μεν πόσοι φίλαθλοι θα πάνε στο εγχώριο παιχνίδι της Παρασκευής, αφετέρου δε πως θα υποδεχθούν τον προπονητή κατά την είσοδο του. Με χειροκροτήματα; Με γιουχα; Με σιγή;
2) Αυτό είναι το αυτονόητο, ελπίζω να συμβεί.
3) Μακάρι να έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ήδη. Φρονώ πως έχουν ...
Στο υστερόγραφο σου, θέλω να πιστεύω ότι θα χειροκροτήσουν την ομάδα.
Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
-
nikkal

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ελπίζω να μην τον γιουχάρουν, να μην υπάρξει αρνητικό κλίμα, να τελειώσουν οι τελικοί και να χωρίσουμε σαν φίλοι. Μας χάρισε μια ευρωλίγκα από το πουθενά και πρέπει να το λάβουμε υπόψιν. Φέτος απέτυχε ξεκάθαρα και θα απομακρυνθεί ή θα αποχωρίσει (λεπτομέρεια ο τρόπος, εντούτοις κάνει την διαφορά) δικαίως. Μπορεί η κερκίδα να μην τον γιουχάρει αλλά ούτε και να τον χειροκροτήσει. Θα είναι μια κριτική που δεν θα ταράζει τις ισορροπίες.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Mα απο τα πρωτα ματς ηταν προβληματικη η ομαδα,και οσο περναγε ο καιρος,δεν αλλαζε κατι,και οταν πηγαινε να αλλαξει, ξαναγυρναγαμε στα ιδια με κακες ηττες και κακες εμφανισεις. Το πραγμα εκανε μπαμ για το που πηγαινει.kein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:34 pmΠοτέ δεν έγραψα ότι η ομάδα έπαιξε καλά όταν έπαιζε άσχημα. Εσυ πάλι έχει γράψει αρκετά απαξιωτικά για τον Άταμαν, και η δική μου κριτική θα επαναλάβω ήταν στον αφορισμό. Κάθε κριτική μου ήταν σε συγκεκριμένο quote. Δεν θα κατσω να μπω στην διαδικασία να βρω τα ποστ ένα ένα, αλλά θυμάμαι πολύ καλά τι λέγαμε. Ο Άταμαν απέτυχε και θα κριθεί τωρα που πρέπει όχι από τον Σεπτεμβρη.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:28 pm
Mα εγω δεν μιλαω για τα δικα σου γραπτα για τον Αταμαν για να μου λες τι εχεις γραψει.
Εσυ μιλας για τα δικα μου,και ολη την φετινη σεζον που ο Παναθηναικος ειναι χαλια, αντιστοιχη ειναι και η κριτικη μου για την φετινη πορεια. Τι θα επρεπε να πουμε δηλαδη?Οτι παιζουμε χαλια ,αλλα ο Αταμαν προπονει και κοουτσαρει μαεστρικα?
Αυτο που σου ξεφευγει ομως ειναι οτι η κριτικη ειναι για το τι κανει φετος.Οχι για το τι αξια εχει γενικα σαν προπονητης.
Εγω απο την αρχη εκραζα για τις τραγικες εμφανισεις,οι οποιες συνεχιζοντουσαν ανησυχητικα, και ελεγα παραλληλα οτι παρα το κακο προσωπο, η ομαδα εχει την ποιοτητα να αλλαξει,να βελτιωθει,και να παει ως το τελος,αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος εξαιτιας του Αταμαν, κατι που τελικα δεν ειδαμε ποτε,και οσα μας ανησυχουσαν ορισμενους,εγιναν πραξη.
Ειναι σαν να εχω παει στον διαιτολογο και να πρεπει να εχω φτασει τα χ κιλα σε ενα χρονο,και εγω αντι να κανω την διατροφη που μου δινεις απο την αρχη, να τρωω τον αμπακο για μηνες, και να σου λεω μην με κραζεις, θα δουμε στο τελος του χρονου ποσα κιλα θα ειμαι,εχουμε καιρο!
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το παράδειγμα είναι λίγο άστοχο. σου ξαναλέω, η κριτική είναι άλλο πράγμα και άλλο ο αφορισμός. Εμείς όσο και καλή σχέση να έχουμε με το άθλημα είμαστε, απ έξω από τον χορό. Δεν ξέρουμε τι παίζει στις προπονήσεις στις σχέσεις, στην επιβάρυνση του κάθε οργανισμού και ακόμα και η κάθε τακτική υποθετική ανάλυση που κάνουμε μπορεί να είναι για γέλια, αν το δει κάποιος κανονικός προπονητής αυτού του επιπέδου. Ασκούμε κριτική μέχρι εκεί που είναι λογική και δεν ξεπερνάει το όρια του αφορισμού. Στο τέλος τα αποτελέσματα θα κρίνουν από μόνα τους.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:51 pmMα απο τα πρωτα ματς ηταν προβληματικη η ομαδα,και οσο περναγε ο καιρος,δεν αλλαζε κατι,και οταν πηγαινε να αλλαξει, ξαναγυρναγαμε στα ιδια με κακες ηττες και κακες εμφανισεις. Το πραγμα εκανε μπαμ για το που πηγαινει.kein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:34 pm
Ποτέ δεν έγραψα ότι η ομάδα έπαιξε καλά όταν έπαιζε άσχημα. Εσυ πάλι έχει γράψει αρκετά απαξιωτικά για τον Άταμαν, και η δική μου κριτική θα επαναλάβω ήταν στον αφορισμό. Κάθε κριτική μου ήταν σε συγκεκριμένο quote. Δεν θα κατσω να μπω στην διαδικασία να βρω τα ποστ ένα ένα, αλλά θυμάμαι πολύ καλά τι λέγαμε. Ο Άταμαν απέτυχε και θα κριθεί τωρα που πρέπει όχι από τον Σεπτεμβρη.
Εγω απο την αρχη εκραζα για τις τραγικες εμφανισεις,οι οποιες συνεχιζοντουσαν ανησυχητικα, και ελεγα παραλληλα οτι παρα το κακο προσωπο, η ομαδα εχει την ποιοτητα να αλλαξει,να βελτιωθει,και να παει ως το τελος,αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος εξαιτιας του Αταμαν, κατι που τελικα δεν ειδαμε ποτε,και οσα μας ανησυχουσαν ορισμενους,εγιναν πραξη.
Ειναι σαν να εχω παει στον διαιτολογο και να πρεπει να εχω φτασει τα χ κιλα σε ενα χρονο,και εγω αντι να κανω την διατροφη που μου δινεις απο την αρχη, να τρωω τον αμπακο για μηνες, και να σου λεω μην με κραζεις, θα δουμε στο τελος του χρονου ποσα κιλα θα ειμαι,εχουμε καιρο!
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Bρε για γελια ειναι,προφανως,ειδικα στο μπασκετ που ειναι δυσκολο σπορ, αλλα 2 πραγματα μπορεις να τα κρινεις. Δεν ξερω να μαγειρευω και να κρινω την διαδικασια δημιουργιας ενος φαγητου στο εστιατοριο απο τον σεφ , αλλα μπορω να κρινω αν μου αρεσει στην γευση η οχι. Και τοσα χρονια που βλεπουμε μπασκετ,μπορουμε 2 πραγματα να τα καταλαβουμε,οχι τακτικες αναλυσεις σε βαθος, αλλα η εικονα στο παρκε μιλαει.kein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:57 pmΤο παράδειγμα είναι λίγο άστοχο. σου ξαναλέω, η κριτική είναι άλλο πράγμα και άλλο ο αφορισμός. Εμείς όσο και καλή σχέση να έχουμε με το άθλημα είμαστε, απ έξω από τον χορό. Δεν ξέρουμε τι παίζει στις προπονήσεις στις σχέσεις, στην επιβάρυνση του κάθε οργανισμού και ακόμα και η κάθε τακτική υποθετική ανάλυση που κάνουμε μπορεί να είναι για γέλια, αν το δει κάποιος κανονικός προπονητής αυτού του επιπέδου. Ασκούμε κριτική μέχρι εκεί που είναι λογική και δεν ξεπερνάει το όρια του αφορισμού. Στο τέλος τα αποτελέσματα θα κρίνουν από μόνα τους.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:51 pm
Mα απο τα πρωτα ματς ηταν προβληματικη η ομαδα,και οσο περναγε ο καιρος,δεν αλλαζε κατι,και οταν πηγαινε να αλλαξει, ξαναγυρναγαμε στα ιδια με κακες ηττες και κακες εμφανισεις. Το πραγμα εκανε μπαμ για το που πηγαινει.
Το παραδειγμα εχει να κανει με το οτι πρεπει υπαρχει μια συνεχεια,και μια συνεπεια, δεν γινεται να εισαι κακος για 4-5 μηνες σερι,και να περιμενεις θαυματα στους τελευταιους 2 μηνες.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνησω με το φιλο μας τον τουλουμπα που λεει οτι πρεπει αν μεινει να το πιει ολο το ποτηρι. και να λουστει τις επιλογες του . καλως η κακως η χρονια για τον παναθηναικο ακομα δεν εχει τελειωσει κι ισως να υπαρχει μια ελπιδα να σωθει καπως στους τελικους, οσο κι αν αυτο θα με στεναχωρουσε λογω Ολυμπιακων συναισθηματων (ιδιαιτερα αν τα λουσουμε εμεις στο φαιναλ φορ) . Αν τωρα γινει η καλη και σηκωσουμε την κουπα στο ΟΑΚΑ ακομα και με σκουπα να παρετε το πρωταθλημα δεν αλλαζει τιποτα . Οπως και να εχει οσο πιο γρηγορα ο κοσμος και η διοικηση του παναθηναικου αποδεχτουν οτι η φετεινη χρονια ηταν φιασκο κι απλα πρεπει να μεινει στην μνημη ολως ως παραδειγμα προς αποφυγη και οσο πιο γρηγορα μεσα στο καλοκαιρι κινηθουν για νεο προπονητη και ορθολογικη στελεχωση του ροστερ τοσο καλυτερα για τον Παο.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η κουβέντα για Σπανουλη είναι παιδιά στα όρια του αδυνάτου ασχέτως ιδιοκτησιακού. Εννοείται ότι με δπγ δεν θα συνεργαζόταν αλλα αυτό είναι πολυ πιο γενικο. Ναι πέρασε και έφαγε ψωμί (παντεσπάνι) απο ΠΑΟ. Έφυγε οπως έφυγε. Όσα ακολούθησαν μετα καθιστούν απαγορευτική την όποια συμπορευση.
1ον οι αντιδράσεις που εχει ζήσει στο οακα με απειλές, προσβολές κοκ
2ον το οτι μια στρατιά παιδιά που εχει κάνει οικογενεια έχουν μεγαλώσει οπαδοί του ολυμπιακου και όσο επαγγελματίας και να είναι, αξιοπρεπή δουλειά και χωρίς τις φασαρίες που θα ακολουθούσαν θα έβρισκε . Εδω τα παιδιά του δεν άντεχαν τη Μονακο αντίπαλο
1ον οι αντιδράσεις που εχει ζήσει στο οακα με απειλές, προσβολές κοκ
2ον το οτι μια στρατιά παιδιά που εχει κάνει οικογενεια έχουν μεγαλώσει οπαδοί του ολυμπιακου και όσο επαγγελματίας και να είναι, αξιοπρεπή δουλειά και χωρίς τις φασαρίες που θα ακολουθούσαν θα έβρισκε . Εδω τα παιδιά του δεν άντεχαν τη Μονακο αντίπαλο
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
-
mandrakoukos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Σε αυτό δεν μπορώ να διαφωνήσω. Αν σου αρέσει αυτό που βλέπει ή όχι είναι μη διαπραγματεύσιμο. Εμένα μου αρέσει το μπάσκετ Άταμαν, αυτο που παραδοσιακά παίζει, το πιο ελεύθερο , σε άλλους όχι, κάποιοι πάλι αναπολούν το μπάσκετ της Λιμόζ (ονόματα διαχειριστών δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμεj-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 1:01 pmBρε για γελια ειναι,προφανως,ειδικα στο μπασκετ που ειναι δυσκολο σπορ, αλλα 2 πραγματα μπορεις να τα κρινεις. Δεν ξερω να μαγειρευω και να κρινω την διαδικασια δημιουργιας ενος φαγητου στο εστιατοριο απο τον σεφ , αλλα μπορω να κρινω αν μου αρεσει στην γευση η οχι. Και τοσα χρονια που βλεπουμε μπασκετ,μπορουμε 2 πραγματα να τα καταλαβουμε,οχι τακτικες αναλυσεις σε βαθος, αλλα η εικονα στο παρκε μιλαει.kein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 12:57 pm
Το παράδειγμα είναι λίγο άστοχο. σου ξαναλέω, η κριτική είναι άλλο πράγμα και άλλο ο αφορισμός. Εμείς όσο και καλή σχέση να έχουμε με το άθλημα είμαστε, απ έξω από τον χορό. Δεν ξέρουμε τι παίζει στις προπονήσεις στις σχέσεις, στην επιβάρυνση του κάθε οργανισμού και ακόμα και η κάθε τακτική υποθετική ανάλυση που κάνουμε μπορεί να είναι για γέλια, αν το δει κάποιος κανονικός προπονητής αυτού του επιπέδου. Ασκούμε κριτική μέχρι εκεί που είναι λογική και δεν ξεπερνάει το όρια του αφορισμού. Στο τέλος τα αποτελέσματα θα κρίνουν από μόνα τους.
Το παραδειγμα εχει να κανει με το οτι πρεπει υπαρχει μια συνεχεια,και μια συνεπεια, δεν γινεται να εισαι κακος για 4-5 μηνες σερι,και να περιμενεις θαυματα στους τελευταιους 2 μηνες.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παιζεις do or die αγωνα, παρουσιαζεις αυτη την ασχολιαστη εικονα για ομαδα με τετοιο ροστερ ειδικα,εχεις βαλει 23 ποντους σε ενα ολοκληρο ημιχρονο,αρα χρειαζεσαι αντιδραση,και βοηθεια απο καθε παικτη που εχεις,και εσυ βγαινεις και δηλωνεις αυτο για τον Σορτς στο ημιχρονο. Δηλαδη ετσι θα τον κανεις να παιξει καλα στο δευτερο?
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το κάνει και είναι κατακριτέο 100%. Απαράδεκτο. Δικαίωμα στα λάθη και στην αποτυχία έχει, και τον κρίνουμε πιο αυστηρά μερικές φορές από ότι πρέπει για την αγωνιστική εικόνα - θα έπρεπε όμως να τον κρίνουμε κυρίως για την συμπεριφορά αυτή.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 1:34 pmΠάντως ασχέτως κριτικής ή αφορισμού προς τον ίδιο, ο ίδιος ο Αταμάν θα έχει μελλοντικό πρόβλημα με αθλητές του , καθώς πλέον έχει συνήθειο να τους εκθέτει στα media.
Ο αφορισμός δημοσίως παικτών στα media δεν βοήθησε καμία ομάδα. Νομίζω το έκανε και παλαιότερα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό .
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Παντα το εκανε και σε Μισιτς, Λαρκιν, Ντανστον, Καλιμπερν. Με τον Κλαιμπερν ειχε δημιουργηθει και μεγαλο θεμα, αφηνε αιχμες το 23 ο Αταμαν οτι τους χαλασε το κλιμα στα αποδυτηρια. Εβγαινε ο Κλαιμπερν στο twitter και απαντουσε ειρωνικα οπως ο Χολμς. Αυτος ηταν παντα ο Αταμαν.SteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 1:34 pmΠάντως ασχέτως κριτικής ή αφορισμού προς τον ίδιο, ο ίδιος ο Αταμάν θα έχει μελλοντικό πρόβλημα με αθλητές του , καθώς πλέον έχει συνήθειο να τους εκθέτει στα media.
Ο αφορισμός δημοσίως παικτών στα media δεν βοήθησε καμία ομάδα. Νομίζω το έκανε και παλαιότερα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό .
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν και Ολυμπιακοσ ψήφισα ότι πρεπει να φύγει.
Έχει τις ξεροκεφαλιές του και έχει τα λάθη αλλά έφερε και κούπα από το τίποτα.
Το κλίμα δεν τον παίρνει πια στον Πάο.
Εδώ θέλω να δούμε λίγο την διαφορά στο μενταλιντι των δυο μεγάλων.
Ο Αταμάν πήρε ευροκούπα και πρωτάθλήμα μια, την δεύτερη τα έχασε όλα(?) και τώρα απέτυχε ευρώπη και μένει το πρωτάθλημα. Σε τρια χρόνια όλα αυτά και μένει και ένα πρωτάθλημα να δούμε ακόμη. Και ο Αταμάν
Ο Ολυμπιακος στις αντίστοιχες χρονιές πήρε στην Ελλάδα ότι δεν πήρε ο Παο και Ευρώπη τίποτα έως και σήμερα. Και ο Μπαρτζώκας έχει και περισσότερο χρόνια στην ομάδα.
Βέβαια αν πάρει το φετινό μπορεί να ρίξουν τον Μπαρτζώκα στα νέα μπετά του ΣΕΦ για να μείνει για πάντα στην ομάδα.
Ακόμη και να χάσει Ευρώπη, πάλι μένει το πρωτάθλημα αλλά ακόμη και να χάσει και εκεί δεν έχουν ακουστεί επίσημες φωνές για αλλαγή προπονητή.
Τι χάσμα υπάρχει για αποτυχία και επιτυχία ανάμεσα στις δυο ομάδες;
Έχει τις ξεροκεφαλιές του και έχει τα λάθη αλλά έφερε και κούπα από το τίποτα.
Το κλίμα δεν τον παίρνει πια στον Πάο.
Εδώ θέλω να δούμε λίγο την διαφορά στο μενταλιντι των δυο μεγάλων.
Ο Αταμάν πήρε ευροκούπα και πρωτάθλήμα μια, την δεύτερη τα έχασε όλα(?) και τώρα απέτυχε ευρώπη και μένει το πρωτάθλημα. Σε τρια χρόνια όλα αυτά και μένει και ένα πρωτάθλημα να δούμε ακόμη. Και ο Αταμάν
Ο Ολυμπιακος στις αντίστοιχες χρονιές πήρε στην Ελλάδα ότι δεν πήρε ο Παο και Ευρώπη τίποτα έως και σήμερα. Και ο Μπαρτζώκας έχει και περισσότερο χρόνια στην ομάδα.
Βέβαια αν πάρει το φετινό μπορεί να ρίξουν τον Μπαρτζώκα στα νέα μπετά του ΣΕΦ για να μείνει για πάντα στην ομάδα.
Ακόμη και να χάσει Ευρώπη, πάλι μένει το πρωτάθλημα αλλά ακόμη και να χάσει και εκεί δεν έχουν ακουστεί επίσημες φωνές για αλλαγή προπονητή.
Τι χάσμα υπάρχει για αποτυχία και επιτυχία ανάμεσα στις δυο ομάδες;
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ειλικρινής ερώτηση άγνοιας: Μαθαίνουν οι παίκτες αυτές τις δηλώσεις στο ημίχρονο? Έχουν δηλαδή πρόσβαση σε κινητά? Αν όχι, τότε θεωρητικά για το συγκεκριμένο 2ο ημίχρονο δεν επηρεάζεται ο Σορτς. Αν ναι, ίσως το έκανε ως τρικ για να εμψυχώσει τον Τολιόπουλο? (ότι στηρίζομαι πάνω σου)j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 1:41 pmΠαιζεις do or die αγωνα, παρουσιαζεις αυτη την ασχολιαστη εικονα για ομαδα με τετοιο ροστερ ειδικα,εχεις βαλει 23 ποντους σε ενα ολοκληρο ημιχρονο,αρα χρειαζεσαι αντιδραση,και βοηθεια απο καθε παικτη που εχεις,και εσυ βγαινεις και δηλωνεις αυτο για τον Σορτς στο ημιχρονο. Δηλαδη ετσι θα τον κανεις να παιξει καλα στο δευτερο?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο