Στηβ Κερ έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 6:04 pm
xomitsious έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 4:33 pm
Μια χαρά παίκτης ο Τιμαν. Και πέρυσι είχε την καλύτερη χρονιά του. Μπορεί να μην είναι φανταχτερός αλλά αν τον θέλει ο Αταμαν όλοι παλαμάκια θα χτυπήσουμε.
Όσο για τον Καβαλιεράτο, κανείς Παναθηναϊκός δεν ασχολείται μαζί του. Μπορεί να βγάλουν τίποτα επιφωνήματα θαυμασμού όσοι τον διαβάζουν. Και αν τον διαβάζει και ο Μπούκουρας ας πάει να θητεύσει μαζί του να μάθει την τέχνη της μαντικής
Εγώ για τον Τιμαν το ξερω να το πεις σ αυτούς που έβγαλαν σπυράκια κ έκραζαν οταν ακούστηκε η πληροφορία.Δεν ειναι περίεργο στην Ελλάδα κάποιος να κελάηδησε κ να μαθεύτηκε αμάν πια !Η μπορει κ πράγματι να μην τον πάρετε αλλα όντως να αρέσει στον κοουτς .δεν έχει να κάνει…
Δεν νομίζω ότι χαλιεται κανένας με τον Τιμαν.
Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.
Η γνώμη μου είναι πως ο Καβαλιεράτος, που ξέρει ότι Ολυμπιακοί τον διαβάζουνε έγραψε ένα άρθρο που έλεγε ότι ο Αταμάν θέλει έναν παίκτη και ο Γιαννακόπουλος προτιμάει να του φέρει πιο φανταχτερό όνομα για να απαντήσει στη μεταγραφή Βεζενκοφ.
Με λίγα λόγια πετάμε λίγη λάσπη για να χαρούν οι αναγνώστες μας και να πάρουμε κάνα κλικ.
Όλα αυτά τα λέω γιατί κάποιος φίλος του Ολυμπιακού ήρθε με χαρά να μας τα μεταφέρει στο φόρουμ, όχι γιατί διαβάζω τον συγκεκριμένο, ούτε καν ξέρω που γράφει. Εικάζω ότι το ίδιο συμβαίνει και με άλλους Παναθηναϊκούς.
Αυτό που έγραψα δεν ήταν για να την πω σε εσένα. Απλά θεωρώ ότι τόσο οι φίλοι της ομάδας όσο και ο πρόεδρος έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή και τις επιλογές του.
Ο Καβαλιεράτος και οι αναγνώστες του μπορεί να διαφωνούν. Αλλά τους περισσότερους Παναθηναϊκούς δεν τους νοιάζει και πολύ. Όπως δεν νοιάζει και κανέναν (ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς) τι γράφει ο Μπούκουρας.
Τέλος, ο Τιμαν πιστεύω θα μας ταίριαζε. Δεν είναι όσο καλός όσο ο Καμποκλο αλλά δεν παίρνεις και εξωαγωνιστικά ρίσκα.
Δεν είναι όσο καλός όσο ο Σενγκελια αλλά είναι πιο έμπειρος στο 5.
Δεν είναι από το ΝΒΑ αλλά δεν χρειάζεται να τον περιμένεις μπας και μείνει χωρίς συμβόλαιο.
Εγώ θα χαιρομουν αν ερχόταν και ας βγει ο Καβαλιεράτος να λέει σε όποιον τον διαβάζει ότι θέλει.